-
ο αισθητήρας είναι κυριολεκτικά μία βίδα πάνω στην εξατμιση.
Επειδή συνήθως η τουοτα πλεόν χρησιμοποιεί ανταλλακτικά Bosch κοίτα και σε μαγαζί με ανταλλακτικά μήπως το χρεώνουν λιγότερο -
159.67 ευρώ (με το ΦΠΑ) για την αντικατάσταση του σπασμένου εμπρός δεξιά παραθύρου στο Civic.
Περισσότερα εδώ:
viewtopic.php?f=15&t=9578&p=1427264#p1427264
-
Φίλος με Grande Punto T-Jet (αυτό με τα 120 αλόγατα) πλήρωσε 400 ευρώ για το σέρβις των 30Κ χλμ., δηλαδή λάδια, φίλτρα και μπουζί... Είναι να τραβάς τα μαλλιά σου, για ένα αυτοκινητάκι των 15 χιλιάδων ευρώ...
-
Σε πεζο 206, σε συνεργειο μη εξουσιοδοτημενο
λαδια
φιλτρο λαδιου
αλλαγη ιμαντα χρονισμου
ρουλεμαν
μπαταρια
υγρο τζαμιωνΣυνολο 316 ευρω. Πως σας φαινεται?
-
Γενικά καλή θα την έλεγα, απλά νομίζω ότι έπρεπε να αλλάξουν και τα άλλα λουρια
60,000χλμ? -
180.000
Ποια αλλα λουρια ? Ο ιμαντας δυναμο (ή καπως ετσι..) ? -
Nαι, τα εξωτερικά.
Νομίζω αλλάζουν κάθε 60 και αυτά (ή ανάλογα με τα χρόνια, αλλά εσύ κάνεις χλμ)
Αν είναι και αυτά στην τιμή, μου φαίνεται μιά χαρα -
Ο χρήστης sofia78 έγραψε:
Σε πεζο 206, σε συνεργειο μη εξουσιοδοτημενο
λαδια
φιλτρο λαδιου
αλλαγη ιμαντα χρονισμου
ρουλεμαν
μπαταρια
υγρο τζαμιωνΣυνολο 316 ευρω. Πως σας φαινεται?
αν αφαιρεσουμε 116 απτην μπαταρια μας κανει 200.
καλη τιμη αν και σε ψιλοεγδυσε στην μπαταρια. -
Μα ειναι... genuine !!!
Τελικα νομιζω αυτο το υγρο τζαμιων με εριξε εξω
-
Τελικα νομιζω αυτο το υγρο τζαμιων με εριξε εξωΑυτό το χρεώνουν είτε είναι γεμάτο μέχρι επάνω ή είναι άδειο.
Τουλάχιστον έβαλαν καθόλου υγρό στο δικό σου;
-
Μα ειναι... genuine !!!Τελικα νομιζω αυτο το υγρο τζαμιων με εριξε εξω
-
Σημερα εκανα το μεγαλο σερβος στο κορσακι (1.400.2005 μοντελο)καθε 30.000 γινεται,συνολικα χιλιομετρα αυτοκινητου 70.000
δεν εγινε νωριτερα επειδη αλλαζω πολυ πιο τακτικα λαδια,φιλτρα απο το προβλεπομενο,και κανω το μεγαλο σερβις καθε 24.000 με 25.000 και καπως ετσι φτασαμε στα 70.000(δηλαδη τωρα επρεπε να το κανω στα 72.000 αλλα το εκανα σημερα που ειχα ελευθερο χρονοεχουμε και λεμε
Λαδια(3.5 λιτρα συνθετικο 5-30 της Οπελ)περισσεψε το μισο λιτρο για την αλλη φορα
Φιλτρο λαδιου
Ροδελα ταπας καρτερ
Φιλτρο αερα μηχανης
Φιλτρο βενζινης
Φιλτρο καμπινας
Καθαρισμος ταμπουρων με το μηχανημα και οχι σπρει
Καθαρισμος πεταλουδας με σπρει
καποιοι γενικοι ελεγχοι οπτικοι(της πλακας δηλαδη να γεμιζει η ωρα)
υγρο υαλοκαθαριστηρωνΜπουζι ειχαν αλλαχτει στην προηγουμενη αλλαγη λαδιων (καθε 30.000 λενε στην Οπελ, εγω τα αλλαζω κανα 2.500 χιλιομετρα νωριτερα, οποτε εγινε αλλαγη παλιοτερα,καπου στα 30.00 με κοστιζουν μαζι με την εργασια)
Συνολικα μαζι με την εργασια πληρωσα 143.00 Ε(με εκπτωση 20% σε εργασια και ανταλλακτικα) στην Οπελ Μοτορσταρ στην Θεσσαλονικη
Πιστευω ειναι μια τιμια τιμη αν συγκρινω σε αλλες μαρκες μια αλλαγη λαδιων και φιλτρου κοστιζει 100 Ε
συνολικα χρεωσαν 1.40 της εργατοωρας με 40.00 την καθε ωρα ,δηλαδη τα εργατικα με την εκπτωση μου ηρθαν στα 56.00 ΕΠιστευω ειναι μια καλη τιμη
-
service 60.000 κμ celica ts 2004
ημερομηνια 30/01/2009
εργατικα 106
ελεγχος μπαταριας 0
καρτα καυσαεριων 9
εξαγωγη και τοποθετηση μπουζι 0
φιλτρο λαδιου 7
φλατζα ταπας καρτερ 0,5
συνθετικο λαδι (G) 5-40 5l 61
υγρα φρενων 0,5λ 5.1 5
υγρο παρμπιρζ 1
καθαριστικο φρενων 3
μπουζι (denso) sk20r11 no01210 4τεμ 44συνολο 236+44 φπα = 280 (περιλαμβανει εκπτωση 52ε)
-
πολλα σου πηρε ,στην ουσια μονο λαδια αλλαξε και μπουζι και εκανε ελεγχο ας πουμε.
εβγαλε το νοικι και το μεροκαματο του ο ανθρωπος. -
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
service 60.000 κμ celica ts 2004ημερομηνια 30/01/2009
εργατικα 106
ελεγχος μπαταριας 0
καρτα καυσαεριων 9
εξαγωγη και τοποθετηση μπουζι 0
φιλτρο λαδιου 7
φλατζα ταπας καρτερ 0,5
συνθετικο λαδι (G) 5-40 5l 61
υγρα φρενων 0,5λ 5.1 5
υγρο παρμπιρζ 1
καθαριστικο φρενων 3
μπουζι (denso) sk20r11 no01210 4τεμ 44συνολο 236+44 φπα = 280 (περιλαμβανει εκπτωση 52ε)
Σαν πολλά μου φαίνονται . Μπουζί λάδια ακριβούτσικα!
Το φπα δε μπαίνει μόνο στην εργασία? Το χρέωσε και στα ανταλλακτικά? -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
πολλα σου πηρε ,στην ουσια μονο λαδια αλλαξε και μπουζι και εκανε ελεγχο ας πουμε.
εβγαλε το νοικι και το μεροκαματο του ο ανθρωπος.Μιλαμε για αντιπροσωπια
ο καθαρισμος φρενων περιλαμβανει αφαιρεσει εξατηματων καθαρισμα λιπανση και επανατοποθετηση...
παράλληλα ελεγχηκε ο ιμαντας δυναμο τοποθετηθηκε καποιο σπρευ σιλικονης
εγινε τσεκ σε ολα τα silent blocks
η διαρκεια του service ανηλθε στις 3 ωρες (χωρις διαλειμα και χαζολογημα - παντα βρισκομαι στο χωρο εργασιών και παρακολουθω το καθε τι)λαδι ειναι long life τα λεγομενα G λαδια (παρολαυτα εγω τα αλλαζω καθε 5κ κμ)
μπουζι ειναι ιριδιου και οχι πλατινας
οι τιμες των ανταλλακτικων ειναι χωρις ΦΠΑ
το οποίο μπαινει μετα ξεχωριστα στην εργασια και ξεχωριστα στα ανταλλακτικαθεωρω οτι φτηνα δεν ειναι...δεν ειναι ομως και ακριβα...οταν για το smart f2 η αντιπροσωπια ζηταει 500ε για το σερβις των 60κ κμ και εγω εκανα ακριβως τα ιδια με 140ε
-
Nα ρωτήσω κάτι; Για κόστος ανταλλακτικών των παρακάτω δικαιολογούνται τα 492 ευρώ;
Συσσωρευτής για ανάρτηση (195 ευρώ)
Δίσκοι εμπρός
Τακάκια εμπρός
Ζαμφόρ εμπρός (Χ2)
φούσκες ημιαξονίων (Χ2)
Υγρά ΑνάρτησηςΓια Citroen Xantia.
Εργασία για όλα αυτά, 130 ευρώ καλά μου φαίνονται. τι λέτε και εσείς -
Μιλαμε για αντιπροσωπια
προσωπικη μου αποψη!! μετα το περας της εγγυησης μακρια απο τις αντηπροσοπειες!!! τζαμπα λευτα περνουνε!!!
εμπιστευθιτε ενα συνχρονο και εξειδικευμενο(της μαρκας- προιν τεχνικος αντηπροσοπιας) συνεργιο!!
και μην αλλαζετε τα συνεργια σαν τα πουκαμισα!!(οχι καθε σερβις και σε αλλον)
εγω εχω τον ιδιο 8 χρονια
αλλα να ειναι τεχνικος με συνχρονα μηχανιματα και κομπιουτερς για εγγεφαλους .(και οχι του τυπου :αυτος ξερεις τι μαστορας ειναι απο τον ηχο το καταλαβαινει τι εχει το αμαξι ! να μην πω τι καταλαβαινει τωρα αλλα αντε!!!!! )
εκτος και αν εχεται αρκετα EURO ΚΑΙ ΔΕΝ σας ενωχλει το νταβατζιλικη της αντιπροσοπιας!!!
τονιζω οτι ειναι προσοπικη μου αποψη και δεν προτρεπω ουτε επιβαλω σε κανεναν τιποτε!!!!
-
Ο χρήστης lioyfka έγραψε:
Μιλαμε για αντιπροσωπια
προσωπικη μου αποψη!! μετα το περας της εγγυησης μακρια απο τις αντηπροσοπειες!!! τζαμπα λευτα περνουνε!!!
εμπιστευθιτε ενα συνχρονο και εξειδικευμενο(της μαρκας- προιν τεχνικος αντηπροσοπιας) συνεργιο!!
και μην αλλαζετε τα συνεργια σαν τα πουκαμισα!!(οχι καθε σερβις και σε αλλον)
εγω εχω τον ιδιο 8 χρονια
αλλα να ειναι τεχνικος με συνχρονα μηχανιματα και κομπιουτερς για εγγεφαλους .(και οχι του τυπου :αυτος ξερεις τι μαστορας ειναι απο τον ηχο το καταλαβαινει τι εχει το αμαξι ! να μην πω τι καταλαβαινει τωρα αλλα αντε!!!!! )
εκτος και αν εχεται αρκετα EURO ΚΑΙ ΔΕΝ σας ενωχλει το νταβατζιλικη της αντιπροσοπιας!!!
τονιζω οτι ειναι προσοπικη μου αποψη και δεν προτρεπω ουτε επιβαλω σε κανεναν τιποτε!!!!
εχεις δικιο σε πολυ μεγαλο βαθμο
in my case ειμαι ακομα μεσα σε εγγυηση
-
Service saxo 135.000 km με συνολικό κόστος 320 Ευρω, με εργασίες όπως μπουζί, φίλτρα, λάδια, δισκόπλακα, τακάκια, δακτυλίδια εξάτμισης, λάμπα, πίσω υαλοκαθαριστήρας.
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?