-
2007 Ford Mustang Shelby GT vs. 2008 Subaru Impreza WRX STI
Mustang Shelby GT who?_
-
αυτο το συγκριτικο μου θυμιζει πολλα απο αυτα που κανουμε εδω μεσα...
-
Έχει το Drive ένα ενδιαφέρον συγκριτικό wrx vs. 130...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχει το Drive ένα ενδιαφέρον συγκριτικό wrx vs. 130...Οντως το νεο WRX - παντα κατα την αποψη μου - δεν θα πρεπε να λεγεται Impreza καθως δεν διατηρει τιποτε απο τα στοιχεια ολων των προκατοχων του!
Αλλα επειδη ειδα απο ολες τι πλευρες του το νεο STI στην πιστα Σερρων δεν εχει καμια μα καμια σχεση με το WRX εκτος ισως της εμφανισης που προσωπικα (κυριως απο πισω) δεν μου αρεσε. -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αυτο το συγκριτικο μου θυμιζει πολλα απο αυτα που κανουμε εδω μεσα...Είναι δύο διαφορετικές προσεγγίσεις του sport auto με το ανάλογο σχόλιο για τον auto enthusiast σε παραπλήσια τιμή ~$40.000 (αν θυμάμαι καλά)...
Απλά, όπως λέει και ο σχολιαστής, 'αν τη βρίσκεις κάνοντας παντιλίκια στο πάρκινκ του τοπικού Wall Mart πάρε το shelby, για όλα τα άλλα STi'...
_
-
'Συγκριτικο' STi me Gallardo!!Στο Evo αυτου του μηνα!
Και βιντεακι...
http://www.evo.co.uk/videos/planetevovi ... lardo.html -
παντως εμενα μου αρεσει το καινουριο sti!!το ειδα και απο κοντα στην εκθεση.πολυ ωραιο και μεσα και τα καθισματα απλα...θεικα!!
-
Νέες τιμές για το Impreza κατά πολύ χαμηλότερες:
http://www.in.gr/auto/news/article.asp? ... tyID=55293
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Νέες τιμές για το Impreza κατά πολύ χαμηλότερες:http://www.in.gr/auto/news/article.asp? ... tyID=55293' target='_blank
Φοβερές μειώσεις. Τώρα το λες και value for money! Απορώ πως το πάθανε... μάλλον δεν θα πουλούσε τίποτα.
-
Σε λίγο καιρό βλέπω να τις ρίχνουν και άλλο
-
Αλοίμονο σ' αυτούς που 'έτρεξαν' να τα πάρουν πρώτοι (και καλύτεροι ...) .
-
Έτσι είναι υπομονή θέλει. Μας αρέσει ένα αμάξι πολύ? Υπομονή. Μπορούμε να το ονειρευόμαστε κάθε βράδυ και μετάααααααααααα από κανένα χρόνο και βάλε πάμε αντιπροσωπεία. Έτσι σκέφτομαι να κάνουμε με την c5
-
Το ξέσκισαν
Το Impreza 2.0 WY με δίλιτρο μοτέρ 150 ίππων κοστίζει 19.900 ευρώ (αντί 25.400 ευρώ - μείωση 5.500 ευρώ) ενώ το Impreza 2.0 WY A/T, με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, διατίθεται προς 21.400 ευρώ (αντί 26.900 ευρώ - μείωση 5.500 ευρώ) και το Impreza 2.0 4Q πωλείται προς 23.900 ευρώ (αντί 28.400 ευρώ - μείωση 4.500 ευρώ).
...και με 32Κ παίρνεις WRX!
Nα τα βλέπουν τα EVO που ξεκινάνε από τα 55Κ
-
Το Golf GTI Edition 30, Mazda 3 MPS, Focus ST που περίπου κοστίζουν όσο το WRX έχουν ελπίδα απέναντί του στο δρόμο; Το S3;
-
Αυτό είναι το WRX, όχι το STi.
Υποτίθεται ήταν περιορισμένα τα κομμάτια του WRX, άραγε δεν ήταν και τόσο περιορισμένα ή δεν έφυγαν?
-
Πάντως από το προηγούμενο πουλάει καλύτερα! Απλώς μάλλον με αυτό το τρόπο σκοπό έχουν να διευρύνουν κι άλλο τις πωλήσεις του! Για το STI δεν είδα να υπάρχει κάποια μείωση!
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Το Golf GTI Edition 30, Mazda 3 MPS, Focus ST που περίπου κοστίζουν όσο το WRX έχουν ελπίδα απέναντί του στο δρόμο; Το S3;Η ερώτηση είναι... αυτό έχει ελπίδα απέναντί τους;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το Golf GTI Edition 30, Mazda 3 MPS, Focus ST που περίπου κοστίζουν όσο το WRX έχουν ελπίδα απέναντί του στο δρόμο; Το S3;
Η ερώτηση είναι... αυτό έχει ελπίδα απέναντί τους;
Τόσο χάλια ωρέ; Είναι και τετρακίνητο το άμοιρο, δεν μπορεί τόσος πάτος...
-
Στην ευθεια παντως δεν εχει καμια ελπιδα ειναι παμβαρο απο τοσα διαφορικα και αξονες οποτε και στην πιστα χλωμα τα βλεπω τα πραγματα παρα την τετρακινηση...
-
Ειναι 30 κιλά πιο βαρύ από το Golf και ζυγίζει το ίδιο με το ST. Όλο το σύστημα της τετρακίνησης του Imprezza να ζυγίζει το πολύ 100 κιλά. Σιγά το βάρος.
Νεο Impreza