-
Τωρα που πλεον ειμαστε ευρωπαιοι και στην τηλεοραση που το επιπεδο αυτης εφτασε στην κορυφη που μπορω ανετα να μαθω αν της Καλομοιρας το βρακι εχει μια τρυπα, που οποια ωρα μου καπνισει και θελω βρε αδερφε λιγα μετρητα τηλεφωνω στην (μαγνητοσκοπημενη) εκπομπη των 090 βρειτε μαλ@^ες τη διαφορα και πλουτιστε (μας) τωρα που τα παραθυρα στις ειδησεις γιναν 12 απο 4 και ειναι και αλουμινιου ,
τωρα που μαθαινω τα αθλητικα νεα απο ενα χοντρο καραφλο ξερολα με τιραντες και απο τον τηλεχουλιγκαν τσουκαλα
τωρα πια που δεν βγαινω να πιω ενα καφε με 2 φιλους να τα πουμε αφου υπαρχει το τηλεchat με τα μουσικης βρε κουτοι
τωρα που παιδικα καναλια μετα τις 12 δειχνουν τσοντες
τωρα.....
τωρα.....
τωρα.....
εχω μια απορια, που χαθηκαν οι καλες εκπομπες αυτοκινητου, δεν υπαρχει χωρος στα προγραματα των καναλιων για εκπομπες οπως του Καββαθα και του Σταθακη παλαιοτερα οπου πραγματικα υπηρχε ενημερωση οχι μονο για νεα μοντελα και αγωνες αλλα και πληρη επιμορφωση σε οδηγικα θεματα(εχω βιντεοκασσετες οπου πραγματικα οι τοτε εκπομπες ηταν υπερπαραγωγες με οδηγηση σε πιστες με αυτοκινητα καθε τυπου)
Και για να σας προλαβω καλο το traction αλλα λιγο και με πολυ 'minimal' σκηνοθεσια πολυ λιτο -
Τωρα που πλεον ειμαστε ευρωπαιοι και στην τηλεοραση που το επιπεδο αυτης εφτασε στην κορυφη που μπορω ανετα να μαθω αν της Καλομοιρας το βρακι εχει μια τρυπα, που οποια ωρα μου καπνισει και θελω βρε αδερφε λιγα μετρητα τηλεφωνω στην (μαγνητοσκοπημενη) εκπομπη των 090 βρειτε μαλ@^ες τη διαφορα και πλουτιστε (μας) τωρα που τα παραθυρα στις ειδησεις γιναν 12 απο 4 και ειναι και αλουμινιου ,
τωρα που μαθαινω τα αθλητικα νεα απο ενα χοντρο καραφλο ξερολα με τιραντες και απο τον τηλεχουλιγκαν τσουκαλα
τωρα πια που δεν βγαινω να πιω ενα καφε με 2 φιλους να τα πουμε αφου υπαρχει το τηλεchat με τα μουσικης βρε κουτοι
τωρα.....
τωρα.....
τωρα.....
εχω μια απορια, που χαθηκαν οι καλες εκπομπες αυτοκινητου, δεν υπαρχει χωρος στα προγραματα των καναλιων για εκπομπες οπως του Καββαθα και του Σταθακη παλαιοτερα οπου πραγματικα υπηρχε ενημερωση οχι μονο για νεα μοντελα και αγωνες αλλα και πληρη επιμορφωση σε οδηγικα θεματα(εχω βιντεοκασσετες οπου πραγματικα οι τοτε εκπομπες ηταν υπερπαραγωγες με οδηγηση σε πιστες με αυτοκινητα καθε τυπου)
Και για να σας προλαβω καλο το traction αλλα λιγο και με πολυ 'minimal' σκηνοθεσια πολυ λιτο -
τωρα.....
τωρα.....
τωρα.....
Αααχχχχ... Ξαναπέστα χρυσόστομε!
-
Σωστός (πάντως οι καρπετοπανούτσοι εμένα μου αρέσουν:)).
-
το επιπεδο της ελληνικης τηλεορασης οπως και καμιας αλλης παγκοσμιως δεν κρινεται ουτε και επηρεαζεται απο το αν εχει να παρουσιασει εκπομπες που ασχολουνται με το αυτοκινητο.
δηλαδη αν ο Σταθακης ή ο Καββαθας ειχαν σημερα εκπομπη στην τηλεοραση θα ανεβαζαν και το επιπεδο της οταν αυτη ειναι γεματη απο τηλεσκουπιδια με μοναδικες φωτεινες εξαιρεσεις της κρατικης που τοσο υποτιμητικά μιλαγαμε καποτε για αυτην και περιμεναμε την ελευση της ιδιωτικης για να δουμε''ασπρη'' μερα .............τρομαρα μας.
οποιος θελει να εχει εναλλακτικες λυσεις το μονο που μπορει να κανει ειναι να πληρωσει για δορυφορικο εξοπλισμο και αφου εδω μιλαμε για μηχανοκινητα θα εχει να βλεπει σχεδον τα παντα απο αγωνες ολων των ειδων οχηματων και οχι μονον.
εγω εδω και λιγους μηνες γεμισα καποιες απο τις ελευθερες ωρες μου ετσι και πλεον απο λιγο εως καθολου ασχολουμαι με την ελληνικη τηλεοραση.
-
[quote='KingManos'Και για να σας προλαβω καλο το traction αλλα λιγο και με πολυ 'minimal' σκηνοθεσια πολυ λιτο[/quote]
Καλό αλλά μόνο για διασκέδαση..
Πιστεύουν ότι καταλαβαίνεις κάποια πράγματα για το αυτοκίνητο που παρουσιάζουν?Βαρέθηκα να βλέπω κόντρες,σπινιαρίσματα και χειρόφρενα στο traction...
Και όλα αυτά Σάββατο στις 4.... -
Πού είναι ο Άρης Σταθάκης, ο Κώστας Καββαθάς και οι εκπομπές τους ;
Κάθε φορά που είχε 'από τη θέση του οδηγού', πραγματικά καθηλωνόμουν στην τηλεόραση, ανοίγοντας δυνατά τη φωνή μή μου ξεφύγει τίποτα....Το ερώτημά μου είναι το εξής :
Γιατί δεν γίνονται πλέον σωστές εκπομπές αυτοκινήτου στην τηλεόραση ;
ή καλύτερα για τί δεν συνεχίστηκαν από τους κυρίους που προανέφερα ;Δέχομαι ότι υπάρχει κι άλλο βήμα να εκφράσει κάποιος τις απόψεις του (4 ΤΡΟΧΟΙ κτλ...),
αλλά πιστεύω δε μου αρκεί μόνο αυτό,
χρειάζεται ένα συμπλήρωμα... -
Εγώ έχω την ευτυχία(?) να μην έχω τηλεόραση (εξ επιλογής) εδώ και 2 χρόνια περίπου...
Δεν μου έλειψε καθόλου!!
Βρήκα άλλα πράγματα -πιο δημιουργικά- για να γεμίσω τον χρόνο μου. και διασκεδάζω αφάνταστα με την έκπληκτη - σχεδόν αυτόματη ερώτηση 'καλά, και πως ζείς;! συνομιλητών μου οποτε τύχει να αναφερθεί το γεγονός αυτο...
Έχω απογοητευτεί αφάνταστα με το 'επίπεδο' και την 'ποιότητα' της ελληνικής TV (αλλά δεν είναι αυτό το θέμα).Στην ερώτηση του φίλου technik, υποθέτω πως η Τατιάνα και ο Μικρούτσικος φέρνουν πολύ περισσότερους τηλεθεατές=νούμερα AGB=$$$ στα κανάλια. (φαίνεται και απο την αντιμετώπιση που έχουν όσα προβάλλονται ακόμα...)
Ίσως πάλι 'κάποιοι' να έβρισκαν πολύ ενοχλητικά αυτά που έλεγαν.Και τελικά, για μένα που ο μοναδικός ίσως λόγος να έχω τηλεόραση είναι ακριβώς η παρακολούθηση αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού και θέματα αυτοκίνησης εν γένει, η λύση που προτείνει ο alexastrag φαντάζει μονόδρομος, μόνο που τώρα δεν έχω τη δυνατότητα να το κάνω, οπότε, αναβάλλεται για αργότερα...
Σταύρος
-
Οπως μπορουμε να καταλαβουμε ολοι,για τα καναλια ειναι σημαντικοτερες εκπομπες στιλ 'Καλημερα Ελλαδα' που εχουν σκοπο να γλυφουν τους παρευρισκομενους απο πανω μεχρι κατω.
Και εχουν χαμηλοτερο κοστος...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σωστός (πάντως οι καρπετοπανούτσοι εμένα μου αρέσουν:)).Ε ναι. Μην λέμε βλακείες. Οι καραφλοί ξερόλες είναι η καλύτερη τηλεοπτική εκπομπή ποδοσφαίρου που έχω δει. Τώρα από εκπομπή αυτοκινήτου, έχουμε τον Θεοφράστου να χτυπάει τα ταμπλώ των αυτοκινήτων που δοκιμάζει για να δει αν είναι καλοφτιαγμένα
-
Ο χρήστης gmak έγραψε:
Τώρα από εκπομπή αυτοκινήτου, έχουμε τον Θεοφράστου να χτυπάει τα ταμπλώ των αυτοκινήτων που δοκιμάζει για να δει αν είναι καλοφτιαγμέναΑπό τις δοκιμές του χειρόφρενου στο traction (όπως ανέφερα) 1000 φορές καλύτερα ο Θεοφράστου...
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Εγώ έχω την ευτυχία(?) να μην έχω τηλεόραση (εξ επιλογής) εδώ και 2 χρόνια περίπου...
Δεν μου έλειψε καθόλου!!
Βρήκα άλλα πράγματα -πιο δημιουργικά- για να γεμίσω τον χρόνο μου. και διασκεδάζω αφάνταστα με την έκπληκτη - σχεδόν αυτόματη ερώτηση 'καλά, και πως ζείς;! συνομιλητών μου οποτε τύχει να αναφερθεί το γεγονός αυτο...
Έχω απογοητευτεί αφάνταστα με το 'επίπεδο' και την 'ποιότητα' της ελληνικής TV (αλλά δεν είναι αυτό το θέμα).Εγώ δεν έχω εδώ και 4-5 μήνες,αρχικά όχι από επιλογή μου,αλλά τώρα πλέον πολύ αμφιβάλλω αν θα ξαναπάρω.Προτιμώ να κάθομαι να κοιτάω το ταβάνι,παρά να βλέπω τηλεσκουπίδια.Όχι πως δεν υπάρχουν (πολύ) καλές εκπομπές,αλλά είναι η θλιβερή μειοψηφία.Βασικά μου έχει λείψει η f1 και τα βιντεάκια του Θέμου,όπως και η δυνατότητα να δω την Εθνική στο euro χωρίς να 'φορτωθώ' σε κάποιον.
Πάντως τώρα καταλαβαίνω ότι ήμουν σχεδόν εξαρτημένος ενώ τώρα βλέπω την τηλεόραση σαν ένα ψιλοάχρηστο αξεσουάρ και όχι σαν κάτι απαραίτητο.Μήπως πρέπει να ευχαριστήσω την Phillips για την αξιοπιστία της;
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Τώρα από εκπομπή αυτοκινήτου, έχουμε τον Θεοφράστου να χτυπάει τα ταμπλώ των αυτοκινήτων που δοκιμάζει για να δει αν είναι καλοφτιαγμένα
Από τις δοκιμές του χειρόφρενου στο traction (όπως ανέφερα) 1000 φορές καλύτερα ο Θεοφράστου...
Είχε χτυπήσει το ταμπλώ μιας porsche λέγοντας 'Τώρα τι θέλετε να σας πω; Ότι έχει καλλλλά υλικά;;;'
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Δεν μου έλειψε καθόλου!!
Έχω απογοητευτεί αφάνταστα με το 'επίπεδο' και την 'ποιότητα' της ελληνικής TV (αλλά δεν είναι αυτό το θέμα).Και τελικά, για μένα που ο μοναδικός ίσως λόγος να έχω τηλεόραση είναι ακριβώς η παρακολούθηση αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού και θέματα αυτοκίνησης εν γένει, η λύση που προτείνει ο alexastrag φαντάζει μονόδρομος, μόνο που τώρα δεν έχω τη δυνατότητα να το κάνω, οπότε, αναβάλλεται για αργότερα...
Σταύρος
Ακριβώς ίδια περίπτωση κι εγώ. Νο Tv εδώ και 2 χρόνια.Απ'το πάσχα στο πατρικό μου έχω να αντικρύσω συσκευή τηλεόρασης!
-
Από το παλιό κομμάτι Α βρε Μανόλη τη μας θύμησες. Που είναι εκπομπές τέτοιου επιπέδου για το αυτοκίνητο; Εδώ περάσανε σημαντικά και πρωτοπόρα γεγονότα στο ντούκου όπως ο Φαέθων και περιμένουμε σωστές εκπομπές αυτοκινήτου από τον τηλεαποβλακωτή;
-
Εγώ πάντως χαίρομαι ιδιαίτερα που ο Καββαθάς και ο Σταθάκης δεν έχουν πλέον καμία εκπομπή στην tv, γιατί αν είχαν θα τις έχανα μια και ζω εξωτερικό. Κάτι δηλαδή σαν : αφού δεν έχω κατσίκα ας πεθάνει και αυτή του γείτονα! (Πλάκα κάνω okay; )
Θυμάμαι πάντως όταν οι 'τροχοί και δρόμοι' προβάλλονταν Κυριακή 13:00 η ώρα και 'από τη θέση του οδηγού' μετατέ8ηκε στις 14:00 και ο Σταθάκης είπε : 'Μεταθέσαμε την εκπομπή μας ώστε οι φίλοι του αυτοκινήτου να μπορούν να παρακολουθούν και τις δύο'!!! Το θυμάται κανείς;;;
Μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση! Δε μίλησε δηλαδή για ανταγωνισμό MEGA-ANT1 αλλά για τους αυτοκινητόφιλους. Και είχα στείλει και κάτι φωτό για τα 'στραβά κι αστεία' αλλά δε την έβγαλε...Παλιοί καλοί καιροί!
-
Ti περιμενουμε ρε παιδια; όταν οι δημοσιογραφοι έχουν άποψη για όλα (από την εθνική οικονομία, μέχρι τα περιβαλλοντικά, κτλ) όταν ο έλληνας δεχεται να βλέπει εκπομπές τυπου Fame story και στα καπάκια Στεφανίδου,
οταν το καθε θέμα στις ειδησεις συνδυαζεται με πλάνα με τα ευγενη καλλη των δεσποινιδων στην παραλία , τι περιμένουμε...?Μου φαίνεται οτι η λύση της καλωδιακής είναι πανάκεια!!! έχετε δεί ποοοοοσα κανάλια μπορείς να δεις?? Ενας φίλος εχει και εβλεπα AB MOTEUR και Discovery Channel με τις ωρες...
-
Τώρα μπορεί στην Ελλάδα να τα παίρνετε στο κρανίο με αυτά που βλέπετε και αυτό κάνω και γω όποτε κατεβαίνω. Τουλάχιστον όμως το παίζουν σοβαροί και παριστάνουν ότι ασχολούνται με σοβαρά θέματα...
Αν βλέπατε τι γίνεται στα γερμανικά ιδιωτικά (τα κρατικά είναι σοβαρότατα και μπράβο τους)... Το κυρίως θέμα τους είναι ποια είναι η σωστή και επιτυχής αύξηση του όγκου του γυναικείου στήθους και αυτό εδώ και 2-3 χρόνια! Τον τελευταίο καιρό ασχολούνται και με την λιποαναρόφηση επίσης προσπαθώντας να προσδώσουν ποκοιλία... Ε ναι οκ το RTL δείχνει και Formula 1... Έτσι για να μη νομίζετε πως μόνο τα ελληνικά κανάλια ειναι full of shit. -
Πρίν 4 χρόνια περίπου είχα έρθει Ελλάδα για διακοπές. Βρισκόμουν βόρεια Ελλάδα φιλοξενούμενος σε σπίτι συγγενών μου.
Πρώτη μέρα που ήμουν εκεί και λίγο μετά το μεσημεριανό ανοίξαμε την tv για λίγο. Είχε μια εκπομπή με αυτοκίνητα. Δεν θυμάμαι ούτε ακριβή μέρα, ούτε όνομα εκπομπής.. Έκαναν test μία Porsche.Άν δεν κανω λάθος ήταν κάποια 911 αλλά δεν θυμάμαι πιά.
Βλέποντας με το ένα μάτι tv (κοιμόμουν όρθιος) θυμάμαι τον παρουσιαστή να βγαίνει σε δημόσιο δρόμο και να αρχίζει να τρέχει με την Porsche. Δίπλα του καθόταν αυτός με την camera.
Η ταχύτητα του αυτοκινήτου πολύ σύντομα άρχισε να φτάνει τα 200. Μετά απο λίγο 220-230-240-... 260-265 (καλά δεν είχαν ηλεκτρονικό περιοριστή;;; ) Νομίζω οτι έφτασε τα 270+ άν θυμάμαι καλά σε δημόσιο δρόμο. Απο τα κάποια ταχύτητα και μετά χαρακτηριστική αντίδραση του δημοσιογράφου οδηγού ήταν να φωνάζει σε αυτόν με την camera.. Την παίρνεις την ταχύτητα; Την γράφεις; (ίσως αυτό να θυμίσει κάποιους πιά ήταν η εκπομπη)Απορώ που δημοσιογράφοι οδηγοί αυτοκινήτων σε δημόσιο δρόμο δείχνουν τέτοια εγκληματική οδηγική συμπεριφορά. Άν κάποιος θυμάται την εκπομπή στην οποία αναφέρομαι (γιατί δεν νομίζω να έχουν και πολλές εκπομπές για αυτοκίνητα στην Ελλάδα) άς γράψει περισσότερες πληροφορίες. Με τέτοια οδήγηση στο δρόμο εκτός του ότι υπάρχει καταγραφή στοιχείων στην tv άρα έπρεπε η αστυνομία να κάνει κάτι άμεσα!, δίνουν το χειρότερο παράδειγμα. Ένα παράδειγμα που λέει άν έχεις γρήγορο αυτοκίνητο, μήν δίνεις σημασία που είσαι, αλλά πιάσε τελική ταχύτητα.
Όσο για το τί πρόγραμμα έχετε στην tv στην Ελλάδα κατα τα άλλα να πώ οτι και εδώ έχουμε πολλά πολύ άσχημα προγράμματα. Απο σχόλια για διασημότητες και εκπομπές που ασχολούνται με την προσωπική ζωή ανθρώπων έχουμε και εμείς πολλές απο αυτές. Για να είμαι βέβαια αντικειμενικός λόγο ποικιλίας έχουμε και αρκετά ποιοτικά κανάλια όπως history, discovery etc. Παρ'όλα αυτά ποτέ σχεδόν δεν βλέπω tv παρα μόνο dvd (γενικά movies που νοικιάζω)
Με εκτίμηση και σεβασμό,
Δημήτρης
Helladistan TV