-
Χλωμο το κοβω να ειναι το ιδιο ευχαριστο με το GT, το ευχομαι ομως!
καλα, το clio στα 30
-
http://www.worldcarfans.com/news.cfm/ne ... a-revealed
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μιλάς για το COTY - F1 Champion;;;αααααα...το κλιο που τρέχει F1..κατάλαβα
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Εγώ, από την άλλη, λέω ότι κάπου έχει χαθεί η μπάλα. Να τα κάνει τι ακριβώς τα 200 άλογα το corsa; Μην αρχίσουμε πάλι να λέμε για εποχές σαξόραλων ή ακόμα και gt, που με 120 αλογάκια είχες αληθινή σπορ αίσθηση, επικοινωνία με το πλαίσιο, και έβγαινες με ένα χαμόγελο να με το συμπάθειο από μέσα. Στο άρθρο του in.gr υπονοείται ότι στην opel ζήλεψαν την ιπποδύναμη του clio και ανέβηκαν στα 200 άλογα. Αντί να πάρουν παράδειγμα από το στήσιμο του clio, ασχολήθηκαν με την ιπποδύναμη, και φοβάμαι (έχοντας στο νου το astra opc) ότι το αυτοκινητάκι θα γίνει ακόμα λιγότερο διασκεδαστικό με τέτοια ισχύ...Αφήστε που 23000 ευρώ για ένα corsa (κι ας είναι με 300 άλογα) δεν είναι καθόλου φτηνά γκάζια...
Είναι πολύ φτηνά γκάζια τα 23Κ για 200 άλογα. Μην συγχέετε το σπορ με την ιπποδύναμη...
Το Golf GT έχει πολύ καλό δείκτη χρημάτων-ιπποδύναμης, αλλά σπορ δεν θα είναι. Το Corsa επίσης. Το Clio RS πάλι, πολλά καλά λόγια ακούω για έξω...όπου η τιμή του είναι 23Κ. To turbo είναι η λύση όταν ζητούνται φθηνά γκάζια, αλλά δημιουργεί προβλήματα όταν επιθυμούμε ΚΑΙ σπορ αίσθηση. Για τον περισσότερο κόσμο, είναι ταμάμ πάντως...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
[To turbo είναι η λύση όταν ζητούνται φθηνά γκάζια, αλλά δημιουργεί προβλήματα όταν επιθυμούμε ΚΑΙ σπορ αίσθηση. Για τον περισσότερο κόσμο, είναι ταμάμ πάντως...Εδώ διαφωνώ! Είναι θέμα προτεραιοτήτων στο στήσιμο.
Εκτός και αν εννοείς ότι για έχει τουρμπο ένα σχετικά φτηνό αυτοκίνητο θα έχουν γίνει περικοπές στην εξέλιξη σε άλλους τομείς...
-
To neo corsa erxetai to sentebrio apo times omws den jeroume tipota,akoma an to automato kibotio einai apo thn arxh diauesimo.opois jerei as apanthsei,kai kati akoma am paw twra na to 'kleisw' 8a mporeso?
-
Ο χρήστης vegeta13 έγραψε:
To neo corsa erxetai to sentebrio apo times omws den jeroume tipota,akoma an to automato kibotio einai apo thn arxh diauesimo.opois jerei as apanthsei,kai kati akoma am paw twra na to 'kleisw' 8a mporeso?Το ποστ σου μεταφέρθηκε στην σωστή ενότητα. Αν έχεις την καλοσύνη γράφε ελληνικά, τα greeklish δεν επιτρέπονται. Καλωσόρισες στο 4TF.
[moderator]
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
[To turbo είναι η λύση όταν ζητούνται φθηνά γκάζια, αλλά δημιουργεί προβλήματα όταν επιθυμούμε ΚΑΙ σπορ αίσθηση. Για τον περισσότερο κόσμο, είναι ταμάμ πάντως...
Εδώ διαφωνώ! Είναι θέμα προτεραιοτήτων στο στήσιμο.
Εκτός και αν εννοείς ότι για έχει τουρμπο ένα σχετικά φτηνό αυτοκίνητο θα έχουν γίνει περικοπές στην εξέλιξη σε άλλους τομείς...
Μάλλον δεν κατάλαβα το σημείο διαφωνίας...Θέλω να πω ότι αυτές οι εκδόσεις (τύπου Ibiza FR-Cupra, Colt CZT, ίσως Corsa OPC κλπ.), τοποθετούν ένα τούρμπο για να σκοτώνει κυριολεκτικά στις ευθείες, να μην ξεμένεις ποτέ από δύναμη, αλλά δεν φτιάχνονται για την απόλυτη ακρίβεια στις στροφές και αναγκάζονται οι κάτοχοι να στρέφονται σε βελτίωση. Το RC π.χ. δεν νομίζω ότι ήταν τέτοια περίπτωση, ούτε το Clio RS, μια που δεν ήταν οι κινητήρες τους που έκαναν τη διαφορά, αλλά το στήσιμο...Και το στήσιμο, μαζί με τους απόλυτα αξιοπρεπείς κινητήρες τους, κοστίζει λιγάκι παραπάνω.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μου αρέσουν τα προαναφερθέντα τούρμπο μικρά...ίσα ίσα, με τις καλές γενικά τιμές τους, άνετα θα έπαιρνα κάποια από αυτά...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
[To turbo είναι η λύση όταν ζητούνται φθηνά γκάζια, αλλά δημιουργεί προβλήματα όταν επιθυμούμε ΚΑΙ σπορ αίσθηση. Για τον περισσότερο κόσμο, είναι ταμάμ πάντως...
Εδώ διαφωνώ! Είναι θέμα προτεραιοτήτων στο στήσιμο.
Μάλλον δεν κατάλαβα το σημείο διαφωνίας...Θέλω να πω ότι αυτές οι εκδόσεις (τύπου Ibiza FR-Cupra, Colt CZT, ίσως Corsa OPC κλπ.), τοποθετούν ένα τούρμπο για να σκοτώνει κυριολεκτικά στις ευθείες, να μην ξεμένεις ποτέ από δύναμη, αλλά δεν φτιάχνονται για την απόλυτη ακρίβεια στις στροφές και αναγκάζονται οι κάτοχοι να στρέφονται σε βελτίωση. Το RC π.χ. δεν νομίζω ότι ήταν τέτοια περίπτωση, ούτε το Clio RS, μια που δεν ήταν οι κινητήρες τους που έκαναν τη διαφορά, αλλά το στήσιμο...Και το στήσιμο, μαζί με τους απόλυτα αξιοπρεπείς κινητήρες τους, κοστίζει λιγάκι παραπάνω.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μου αρέσουν τα προαναφερθέντα τούρμπο μικρά...ίσα ίσα, με τις καλές γενικά τιμές τους, άνετα θα έπαιρνα κάποια από αυτά...
Το ίδιο λέμε! Μιλας για τα προσιτά αυτοκίνητα με τούρμπο.
Αρχικά νόμιζα ότι αναφέρεσαι γενικά στα τουρμπάτα, τα οποία μπορούν να έχουν εξαιρετική σπορ αίσθηση, αν στηθούν ανάλογα (πχ gti)
-
Έτσι ακριβώς!
Βέβαια, διατηρώ τις αμφιβολίες μου για το πόσο καλά μπορείς να στήσεις ακόμα και ένα πιο 'ακριβό' προσθιοκίνητο τούρμπο, αλλά προς το παρόν οι αμφιβολίες μου για τις οδηγικές μου ικανότητες είναι περισσότερες!
-
ΕΡΘΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ CORSAKI!!
1,2 ENJOY ME LAUNCH PACK 5DR 13240!!!
ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΟΜΙΧΛΗΣ,Μp3,ΖΑΝΤΕΣ ΑΛU,6ΑΒ, XEIRISTHRIA STO TIMONI.A/C, K.T.L. ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΥΚΟΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ1,4 3DR SPORT 14240!!
ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΟΜΙΧΛΗΣ,Μp3,ΖΑΝΤΕΣ ΑΛU 17'!!!!!,6ΑΒ, XEIRISTHRIA STO TIMONI. CLIMA, ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΥΚΟΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ
ΤΟ ΣΠΟΡ ΕΧΕΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΧΑΜΗΛΩΜΕΝΟ ΣΑΣΙ 3mm , ΚΟΝΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΣΠΟΡ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΡΓΙΕΡΑ, ΤΡΕΛΛΟ ΜΠΑΚΕΤΟΝΙ!!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ 3DR!!ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΠΑΙΔΕΣ!!!!ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΝΟΜΙΖΩ ΣΚΙΖΕΙ!! ΟΤΑΝ ΤΟ FIESTA 1,4 3DR EXEI 16210, VWPOLO 1,4 SPORT LINE 15890, 207 1,4 SPORT 14980, FIAT GR PUNTO 1,4 SPORTING 3DR 14940, CLIO 1,4 DYNAMIC 16590!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΝΕΣ........
-
To Punto Sporting έχει 14250 (και όχι 14940)
και ή Opel 17' στα 90HP ?
-
Ρουά Ματ πάλι από την Όπελ!
-
Και μαλιστα λενε πως οι μηχανικοι της Opel εκαναν τα αδυνατα δυνατα για να υποστρεφει οσο το δυνατον περισσοτερο...
Αν και αδερφακι με το Grande... μου φαινεται σαν παραφουσκωμενο. Το look του μικρου Astra δεν μου καθετε καλα, ασε που ο συνειρμος (Astra) δεν ειναι οτι καλυτερο...
Απο τιμες φαινεται νορμαλ παντως... αντε να δουμε και τα υπολοιπα (ποιοτητα κυλισης, επιδοσεις, στριφτεραδα κλπ κλπ)
-
corsair θα διαφωνήσω
το Opel μου αρέσει περισσότερο απο G.Punto εξωτερικά και αντίστροφα στο εσωτερικό
Πάντως απο οτι φαίνεται και τα δύο μέρη της συνεργασίας έπραξαν λογικά και έχουν λογικές τιμές σε αντίθεση με κάτι γαλλικά κτλ.
Περιμένουμε τα turbo! -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
corsair θα διαφωνήσω
το Opel μου αρέσει περισσότερο απο G.Punto εξωτερικά και αντίστροφα στο εσωτερικό
Πάντως απο οτι φαίνεται και τα δύο μέρη της συνεργασίας έπραξαν λογικά και έχουν λογικές τιμές σε αντίθεση με κάτι γαλλικά κτλ.
Περιμένουμε τα turbo!Νταξει, τουλαχιστον παραδεχεσε πως εισαι κακογουστος (ειμαι κακος τελικα )
Περι τιμων και λογικης, ειναι λιγακι σχετικο το ζητημα. Πχ βλεποντας ενα Punto και ενα 207 η Clio ειναι κατι παραπανω απο ορατο γιατι το γαλλακι μπορει να ειναι λιγο ποιο ακριβο. Στο grande κανανε οικονομιες στα υλικα της καμπινας... πιθανως το ιδιο να συμβαινει και με το Corsa. Το θεμα ειναι ποιος το κρυβει καλυτερα... Βεβαια ειναι και ζητημα του ποση ποιοτητα/χλιδη θελει καποιος σε ενα αμαξι αυτης της κατηγοριας.
Φυσικα και περιμενουμε τα Grande Turbo , γιατι τα αλλα δεν πανε βημα...
-
Ο χρήστης NIKOSTSA2000 έγραψε:
ΕΡΘΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ CORSAKI!!1,2 ENJOY ME LAUNCH PACK 5DR 13240!!!
ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΟΜΙΧΛΗΣ,Μp3,ΖΑΝΤΕΣ ΑΛU,6ΑΒ, XEIRISTHRIA STO TIMONI.A/C, K.T.L. ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΥΚΟΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ1,4 3DR SPORT 14240!!
ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΟΜΙΧΛΗΣ,Μp3,ΖΑΝΤΕΣ ΑΛU 17'!!!!!,6ΑΒ, XEIRISTHRIA STO TIMONI. CLIMA, ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΥΚΟΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ
ΤΟ ΣΠΟΡ ΕΧΕΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΧΑΜΗΛΩΜΕΝΟ ΣΑΣΙ 3mm , ΚΟΝΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΣΠΟΡ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΡΓΙΕΡΑ, ΤΡΕΛΛΟ ΜΠΑΚΕΤΟΝΙ!!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ 3DR!!ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΠΑΙΔΕΣ!!!!ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΝΟΜΙΖΩ ΣΚΙΖΕΙ!! ΟΤΑΝ ΤΟ FIESTA 1,4 3DR EXEI 16210, VWPOLO 1,4 SPORT LINE 15890, 207 1,4 SPORT 14980, FIAT GR PUNTO 1,4 SPORTING 3DR 14940, CLIO 1,4 DYNAMIC 16590!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΝΕΣ........
ξερεις ποσο θα χρεωνει την ενσωματωμενη σχαρα για ποδηλατα στον προφυλακτηρα;; Οι κινητηρες που φοραει ειναι οι γνωστοι twinport?
-
Κάπου πήρε το μάτι μου το εξής:
οι Γερμανοί λένε για τo σουλούπι του ότι είναι σαν 'T-shirt που αγκαλιάζει το σώμα ενός bodybuilder'. -
-
Opel Corsa 2006