-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
γιατί έχει βγεί?
ε για να το λεω.....
E, άμα το λες εσύ!
Πες τίποτα παραπάνω ρε ποπ. Κανένα λινκ, κάτι...
-
Θα χαλάσει το μυστήριο
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
γιατί έχει βγεί?
ε για να το λεω.....
E, άμα το λες εσύ!
Πες τίποτα παραπάνω ρε ποπ. Κανένα λινκ, κάτι...
κατσε ψαξε ρε χαρη αν θες να μαθεις λεπτομερειες....
δεν νομιζω οτι ειναι δα και τοσο δυσκολο.....
-
Όχι, βαριέμαι...Θα αρκεστώ στην άποψή σου.
-
Σήμερα είδα σταματημένη σε φανάρι μια C Class με αρκετό καμουφλάζ. Δυστυχώς δεν είχα το κινητό πρόχειρο εκείνη την στιγμή για να την φωτογραφίσω. Αρκετά στοιχεία σχεδιασμού μπορούσε να τα διακρίνει κανείς σχετικά εύκολα. Εμένα μου άρεσε αρκετά σαν αναλογία εξωτερικών όγκων δείχνει compact και αρκετά σπόρ.
-
φίδι...
-
Μάθε εσύ πρώτα την καταναλώση σου και μετά μίλα...Άκου 0l/100km.
-
είπαμε,έχω ιαπωνικό
-
-
Εχω την εντυπωση οτι οι διαστασεις θα παραμεινουν σχεδον ιδιες. Η κατηγορια ομως εχει φτασει σε μηκος τα 4,7-4,8 μετρα με 4,5 μετρα που πας βρε Mercedes; Ενα μικρομεσαιο εχει πιο μεγαλους χωρους.
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Εχω την εντυπωση οτι οι διαστασεις θα παραμεινουν σχεδον ιδιες. Η κατηγορια ομως εχει φτασει σε μηκος τα 4,7-4,8 μετρα με 4,5 μετρα που πας βρε Mercedes; Ενα μικρομεσαιο εχει πιο μεγαλους χωρους.Mercedes και BMW δεν τους ενδιαφέρει και πολύ το θέμα χώροι.
Γι'αυτό τα αυτοκίνητά τους είναι τόσο αρμονικά και όχι όπως τα υπόλοιπα αυτοκίνητα της κατηγορίας που πάνε για το ναυτικό σαλόνι -
-
πιο ωραίο το ασημί που ακολουθεί
-
δεν μου αρέσουν οι ζάντες... !!!
αντε να πεσουν οι τιμές της πάλιας κι άλλο !!! να την πάρουμε !!!
-
ω ρε πηρε φωτια το Κ750
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
ω ρε πηρε φωτια το Κ750Αν είχα την ψηφιακή μαζί μου θα ήταν σαφώς καλύτερο ( και σαφώς περισσότερες οι φωτό ) το αποτέλεσμα...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τα αυτοκίνητα πλέον κινούνται σαν'ιδιόκτητα' στο συγκεκριμένο βρισκόταν ζευγάρι που είχε βγεί για ψώνια. Δεν πρόλαβα να βγάλω καλύτερη φωτογραφία.
Μου αρέσει πολύ μπορώ να πώ.beta-users;
-
πολύ όμορφο εσωτερικό φαίνεται να έχει!
http://photos1.blogger.com/x/blogger/49 ... lass_2.jpg
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
πολύ όμορφο εσωτερικό φαίνεται να έχει!http://photos1.blogger.com/x/blogger/49 ... lass_2.jpg
Το μουστάκι είναι στάνταρ;
-
Mercedes C Class 2007