-
Όλες οι Mercedes estate, από πίσω θυμίζουν.......
Κάτι στο τελείωμα του πίσω μέρους φταίει.....
-
Ίσως επειδή οι περισσότερες (που το βρήκες αυτό το emoticon) είναι Mercedes estate...
-
Exει κανείς εμπειρία από την C200 και μάλιστα την **AMG **ή έστω **Avantgarde **(ή όπως γράφεται) κυρίως από άποψη άνεσης, λόγω χαμηλότερης ανάρτησης-χαμηλότερου προφίλ (AMG)???
Επίσης αν οδήγησε κανείς το **αυτόματό **της, θα'θελα εντυπώσεις...
Grazie! -
Ο χρήστης driver21 έγραψε:
καλα μην τρελένεσαι 4000 euro διαφορα έχουν...................................Προφανώς αστειεύεσαι, έτσι;
@νδρέας
-
τον απριλη αστειευοταν ρε συ..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
τον απριλη αστειευοταν ρε συ..Εγώ τώρα το είδα
@νδρέας
-
Ο χρήστης Νεκταριος έγραψε:
Exει κανείς εμπειρία από την C200 και μάλιστα την **AMG **ή έστω **Avantgarde **(ή όπως γράφεται) κυρίως από άποψη άνεσης, λόγω χαμηλότερης ανάρτησης-χαμηλότερου προφίλ (AMG)???
Επίσης αν οδήγησε κανείς το **αυτόματό **της, θα'θελα εντυπώσεις...
Grazie!Και εγώ πριν πάρω το κοιτούσα εάν με το sport πακέτο και avantgarde θα γινόταν υπερβολικά σκληρό αλλά καμία σχέση, μου τη δίνει μόνο όταν είμαι μέσα στην πόλη σε κ@λ@δρομους, σε ταξίδι είναι μούρλια και εάν θέλεις να ανεβάσεις και τους ρυθμούς θα σε ακολουθήσει πιστή...
Το αυτόματο είναι κλασική αξία, εάν σε ενδιαφέρει μη το συζητάς καν! Τσίμπα την!
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Και εγώ πριν πάρω το κοιτούσα εάν με το sport πακέτο και avantgarde θα γινόταν υπερβολικά σκληρό αλλά καμία σχέση, μου τη δίνει μόνο όταν είμαι μέσα στην πόλη σε κ@λ@δρομους, σε ταξίδι είναι μούρλια και εάν θέλεις να ανεβάσεις και τους ρυθμούς θα σε ακολουθήσει πιστή...
Το αυτόματο είναι κλασική αξία, εάν σε ενδιαφέρει μη το συζητάς καν! Τσίμπα την!
Δυστυχώς εγώ αδυνατώ να 'τσιμπήσω' και της ζάντες της...
Ενας θείος μου, όμως, περιμένει σε λίγες μέρες τη C200 (πακέτο-) AMG με αυτόματο (στην AMG έχει paddles στο τιμόνι) και αγωνιούσε λιγάκι για την ορθότητα των επιλογών του (κυρίως για την ανάρτηση).
Να 'σαι καλά iliasp! Θα του μεταβιβάσω τα ευχάριστα! Ανυπομονώ για την πρώτη βόλτα! -
Καμία μερτσέντες δεν είναι ξερή ή κούτσουρο ειδικά όταν την ανάρτηση την βάζει ο ίδιος ο κατασκευαστής!!!!
Άσε που άν της βάλεις κ το advanced agility control (την ενεργητική ανάρτηση δλδ) ουσιατικά το αυτοκίνητο προσαρμόζεται σε κάθε κατάσταση αυτόματα.... -
Ο χρήστης ak20 έγραψε:
**Καμία μερτσέντες δεν είναι ξερή ή κούτσουρο ειδικά όταν την ανάρτηση την βάζει ο ίδιος ο κατασκευαστής!!!! **
Άσε που άν της βάλεις κ το advanced agility control (την ενεργητική ανάρτηση δλδ) ουσιατικά το αυτοκίνητο προσαρμόζεται σε κάθε κατάσταση αυτόματα....Μη σου πω πως αν κινείται σβέλτα-γρήγορα, θα παραπονεθεί ότι είναι μαλακή σε σχέση με αυτό που περίμενε.
ΥΓ:Αν πάντως υπήρχε η δυνατότητα για τοποθέτηση αερανάρτησης (χωρίς να χρειάζεται να ανέβεις στην C350)...
-
Καλή φάση!!!
Γυρνώντας Θεσσαλονίκη για τις γιορτές (ελπίζω ότι) θα την έχει, οπότε θα σας μεταφέρω και τις σχετικές εντυπώσεις... -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
**Καμία μερτσέντες δεν είναι ξερή ή κούτσουρο ειδικά όταν την ανάρτηση την βάζει ο ίδιος ο κατασκευαστής!!!! **
Άσε που άν της βάλεις κ το advanced agility control (την ενεργητική ανάρτηση δλδ) ουσιατικά το αυτοκίνητο προσαρμόζεται σε κάθε κατάσταση αυτόματα....Μη σου πω πως αν κινείται σβέλτα-γρήγορα, θα παραπονεθεί ότι είναι μαλακή σε σχέση με αυτό που περίμενε.
Και μετά σου μπαίνουν ιδέες για Bilstein?
Χμμμμ -
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
ΧμμμμPSS9 (τυχαίο το παράδειγμα... )
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ΧμμμμPSS9 (τυχαίο το παράδειγμα... )
Μα εντελώς τυχαίο (Άντε να μαζέψουμε φράγκα χρονιάρες μέρες να μας κάνουμε και κάνα δωράκι )
-
Στο site του autotriti υπάρχει εκτενές άρθρο με δοκιμή της C200 AMG...
Iσα-ισα αναφέρουν τον εξοπλισμό της (τα επιπλέον του πακέτου AMG) και μας λένε και το εντελώς απροσδόκητο ότι με σκληρότερες αναρτήσεις και χαμηλότερο προφίλ στα λάστιχα η συμπεριφορά είναι πιο σπορ και η άνεση περιορισμένη...
Μετά απ'αυτό το κείμενο, νιώθω ότι την οδηγώ χρόνια...
Mercedes C Class 2007