-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Εμένα πάλι μου φαίνεται πολύ κρύο...
(σχεδιασμένο από ανθρώπους με γραβάτες για ανθρώπους με γραβάτες; )Κρύο αυτοκίνητο από κρυόκωλους. (Γιατί κάποιες φορές τις γραβάτες τις φοτούν και ζεστοί άνθρωποι )
-
Ασημί με κρεμ καθίσματα είναι εξ ορισμού κρύος συνδυασμός.
Να το δούμε μαύρο με καφέ δέρματα, ίσως είναι πιο όμορφο. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πειράζει που δεν θέλω να δω τον TSI στο ΤΤ? Νομίζω ότι πρέπει να ξεκινήσει από 2.0TFSi και μετά να ανέβει στον 3.2 V6.. Με χαλάει η ιδέα ότι το προσιτό sport αυτοκίνητο της AUDI θα έχει κινητήρα 1400 (παρόλο που ξέρω ότι ο 1400άρης είναι θηρίο && θα δώσει καλές επιδόσεις)..
Η πραγματική διαφορά τιμής μεταξύ TFSI kai TSI είναι 1500 ευρώ. Τα υπόλοιπα είναι φόροι. Δηλαδή θέλετε να πληρώνετε και 10000 ευρώ κερατιάτικα στο ελληνικό κράτος??? Δεν σας αρέσει να βγεί με TSI me 12% φόρο??? Το ΤΤ έχει 32.000 στα 2.0λτ και εμείς θα το πληρώσουμε σχεδον 40.000! Σας αρεσει αυτό? Τουλάχιστον το 1,4 θα έχει 30.000 και στην γερμανία και εδώ.
-
Ο χρήστης m1234 έγραψε:
Πειράζει που δεν θέλω να δω τον TSI στο ΤΤ? Νομίζω ότι πρέπει να ξεκινήσει από 2.0TFSi και μετά να ανέβει στον 3.2 V6.. Με χαλάει η ιδέα ότι το προσιτό sport αυτοκίνητο της AUDI θα έχει κινητήρα 1400 (παρόλο που ξέρω ότι ο 1400άρης είναι θηρίο && θα δώσει καλές επιδόσεις)..
Η πραγματική διαφορά τιμής μεταξύ TFSI kai TSI είναι 1500 ευρώ. Τα υπόλοιπα είναι φόροι. Δηλαδή θέλετε να πληρώνετε και 10000 ευρώ κερατιάτικα στο ελληνικό κράτος??? Δεν σας αρέσει να βγεί με TSI me 12% φόρο??? Το ΤΤ έχει 32.000 στα 2.0λτ και εμείς θα το πληρώσουμε σχεδον 40.000! Σας αρεσει αυτό? Τουλάχιστον το 1,4 θα έχει 30.000 και στην γερμανία και εδώ.
Δεν είναι θέμα τιμής-φόρων, είναι θέμα exclusivity
-
Σιγά το exclusivity του TFSI...
Mεταξύ της light έκδοσης του TFSI (170 ίπποι) και του TSI σαφώς TSI από κάθε άποψη (και exclusivity μιας και πρόκειται για μοναδικό μοτέρ)Πάντως έχεις δίκιο πως τα κυβικά στην Ελλάδα είναι μέσο καταξίωσης, ή απαξίωσης εν προκειμένω, ενός αυτοκινήτου.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Εμένα πάλι μου φαίνεται πολύ κρύο...
(σχεδιασμένο από ανθρώπους με γραβάτες για ανθρώπους με γραβάτες; )Τι περιμένατε από την audi;
Εμένα πάντως μου αρέσει, ιδιαίτερα από μπροστά.
Πάντως οι Γερμανοί αξίζουν συγχαρητηρίων που κράτησαν το βάρος σε λογικά επίπεδα, σε αντίθεση με μερικούς-μερικούς...
-
Το νέο ΤΤ ήταν αδύνατο να είναι ευφυές σχεδιαστικά σε σχέση με τον πρόγονό του.
Είναι κάτι σαν την 911.
Κάθε επόμενη γενιά, είναι απλά ομορφότερη και συνέχεια της προηγούμενης,
χωρίς να αποτελεί σχεδιαστική επανάσταση, σαν αυτή που όρισε η 1η γενιά 911.Από την πλευρά αυτή, το νέο ΤΤ αποτελεί την καλύτερη δυνατή εξέλιξη του προηγουμένου και φυσικά είναι πανέμορφο από όποια πλευρά κι αν το δείς...
Ας περιμένουμε να δούμε και τα περί χαμηλού βάρους
για να δούμε ψηφοφορία με...ζυγαριά -
Tα bold είναι δική σου γνώμη
Το 69% πάντως ήδη έγινε αντικέιμενο χλευασμού απο το sniffpetrol.com το οποίο λέει πως σύμφωνα με την Audi το νεο ΤΤ είναι 42% *περισσότερο *(δε διευκρινίζει τι:P) απο το προηγούμενο.
(κάτι ανάλογο είχε κάνει με τις ακαμψίες που ανακοίνωνε η AR)
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Tα bold είναι δική σου γνώμηΌτι είναι η καλύτερη δυνατή εξέλιξη, ναί.
Ότι δεν θα έκανε επανάσταση 2η φορά, όχι μόνο...Το 69% πάντως ήδη έγινε αντικέιμενο χλευασμού απο το sniffpetrol.com το οποίο λέει πως σύμφωνα με την Audi το νεο ΤΤ είναι 42% *περισσότερο *(δε διευκρινίζει τι:P) απο το προηγούμενο.
(κάτι ανάλογο είχε κάνει με τις ακαμψίες που ανακοίνωνε η AR)
Για ποιό λόγο ?
-
-
Για τους κινητήρες μάθαμε τίποτα?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Για τους κινητήρες μάθαμε τίποτα?γράφτηκε ήδη, για την ώρα: TFSI 200, 3.2 V6 250.
Με δεδομένα τα 1.250 κιλά, ο V6 είναι περιττός
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Για τους κινητήρες μάθαμε τίποτα?
γράφτηκε ήδη, για την ώρα: TFSI 200, 3.2 V6 250.
Με δεδομένα τα 1.250 κιλά, ο V6 είναι περιττός
Το νούμερο αφορά την μπροστοκίνητη έκδοση (200 PS).
To τετρακίνητο V6, θα φτάνει τα 1.400
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Το νούμερο αφορά την μπροστοκίνητη έκδοση (200 PS).
To τετρακίνητο V6, θα φτάνει τα 1.400
αυτό λέμε... και σε ρεπρίζ πιθανότατα πιο γρήγορο το 200άρι
-
-
Πόσο 'φτωχό' σε ιδέες και σχεδιασμό φαίνεται το καινούριο σε σύγκριση με το παλιό αν αναλογιστούμε και το χρόνο που έχει περάσει. Κρίμα γιατί φάινεται πως το κύριο μέλημα ήταν το πως θα προσαρμόσουν τη γνωστή μάσκα στο ΤΤ.
Ελπίζω απο κοντά να είναι διαφορετικά τα πράγματα. -
Open-->old_TT
apply MeshSmooth, iterations 1.0
Save as-->new_TT -
Η πισω αεροτομη ειναι κινουμενη μαλλον.Εμενα μου αρεσει .
-
Αρκεί που άλλαξε το πλαίσιο
-
Σωστό και αυτό. Τελικά ο κώλος είναι καλός γιατί δεν άλλαξε πολύ από τον παλιό ( η κινούμενη αεροτομή αποτελεί βελτίωση ) αλλά αυτή η μούρη
Αudi TT (TDi, TTS, TTRS)