-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Α3 **Sportsback **μου θυμίζει.. Και οικογενειακό ΤΤ μου χαλάει την εικόνα του ΤΤ..
Sportback
Κάτι μάθαμε και σήμερα.. Θενξ για την διόρθωση!
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
[
Εμένα πάντως που θυμίζει bmw 1 από την μέση και πίσωΣυμφωνώ. Μοιάζει και με 1, εκτός από την Z3 coupe που έγραψα πιο πάνω...
Σαν σχήμα εννοώ, μην κολλάτε στις λεπτομέρειες. -
Έτοιμη η έκδοση Sport:
http://www.fourtitude.com/news/uploads/ ... 00_018.jpg
http://www.fourtitude.com/news/uploads/ ... qs_750.jpgΤετρακίνητο με 240 ίππους (1.8Τ).
-
Διευκρίνιση: Δεν πρόκεται για το καινούριο ΤΤ αλλά για το υπάρχον.
Tεχνικά χαρακτηριστικά. Αρχείο pdf.
- Ο γνωστος 1.8Τ κινητηρας εχει υποστει βελτιωσεις και πλεον αποδιδει 240PS (225PS το παλιο μοντελο), βελτιωμενη ροπη των 320ΝΜ, 0-100 σε 5.9sec και τελικη 250km/h (ηλεκτρονικα ελεγχόμενη).
- Το κιβώτιο ειναι απο την έκδοση ΤΤ 3.2. Προφανώς εννοεί το DSG, αλλά στη φωτογραφία ο λεβιές παραπέμπει σε χειροκίνητη έκδοση.
- Εχει γινει σοβαρη προσπαθεια στην μειωση του βαρους του αυτοκινητου, Δεν υπαρχει Climatronic (μπορει να το ζητησει ο αγοραστης χωρίς επιπλέον κόστος), καθισματα Recaro, με τελικο αποτελεσμα 75kg λιγοτερο βαρος απο το παλιο ΤΤ. Αναλογια υποδυναμης/βαρος 5.8 kg/bhp.
- Αμορτισερ απο την S Line σειρα, 18' Ζαντες με 235/40 R 18 λαστιχα.
- Χρωμα και εσωτερικό ειδικα για το ΤΤ Sport, φωτα Xenon στανταρτ.
- Τιμή 41600 Ευρώ (μαλλον Γερμανιας...)
edit: Η μπαταρία έχει μετακομίσει στο πορτμπαγκάζ για καλύτερη κατανομή βάρους...
-
υπαρχει καμμια φωτο απο το εσωτερικο του νεου ΤΤ? Ελπιζω να ειναι λιγο πιο πλουσιο απο το υπαρχον.
-
Τελικα ξερει κανεις νεοτερα για το καινουργιο ΤΤ? Βγαινει τελος του χρονου σε κυκλοφορια τελικα? Καμια καινουργια φοτο εχουμε?
-
Ο χρήστης nlagos έγραψε:
Τελικα ξερει κανεις νεοτερα για το καινουργιο ΤΤ? Βγαινει τελος του χρονου σε κυκλοφορια τελικα? Καμια καινουργια φοτο εχουμε?Ξεραίλα
-
theiko to 'oikogeneiako tt' pou valate prin , kamia pliroforia gia to an kykloforisei???
-
βασικά, το 'οικογενειακό ΤΤ' (άκου 'οικογενειακό ΤΤ' ) είναι εντελώς Photoshop..
από το πλαινό νεύρο και κάτω είναι το ήδη υπάρχον ΤΤ, με τα πίσω φώτα του, τους καθρέφτες του, τα 'φρύδια' στις ρόδες κλπ και μια οροφή 'κολλημένη' από επάνω..
Κρίμα, πάντως, γιατί και σε μένα άρεσε!
-
oxi re $#&$@$!#@&(*
-
-
Σε λιγο και σε εκδοση Τρακτερ.
Σοβαρα τωρα νεες φωτο υπαρχουνε καπου?
Το νεο ΤΤ υποτιθεται οτι βγαινει γυρω στον Σεπτεμβριο - Δεκεμβριο και δεν μπορω να βρω καν φωτο εκτος απο 2-3.
Γιατι τοση μυστικοπαθεια στην AUDI? -
Δεν υπάρχει μυστικοπάθεια, αφού το προιόν δεν είναι ακόμα έτοιμο.
-
υπάρχει δε πιθανότητα να μην υπάρξει ΤΤ, αλλά... Α5 ναι και θα 'ναι τετρακίνητο με τρία διαφορικά, καμία σχέση με Golf V
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
έπρεπε να ανοίγουν ανάποδα
-
To επόμενο ΤΤ, μάλλον τοποθετείται για το 2006.
Μπορεί να υπάρξει και Α5, όπως είπε ο lkaros, αλλά δε θα αντικαταστήσει το 'ΤΤ'.
Θα αποτελέσει την 'κουπέ' έδοση του Α4
και θα βασίζεται στο δάπεδο του Νέου Α4Το θετικό είναι η τετρακίνηση με τα 3 διαφορικά και στο ΤΤ πλέον
-
E ρε γλέντια που θα έχουμε μεταξύ νέου TT και Brera! ανυπομονώ να διαβάσω το πρώτο συγκριτικό!
-
IKE το saloon TT εσύ το σχεδίασες;
Μου φαίνεται πιο αρμονικό από το κανονικό, αν και ξενίζει λίγο.
Θυμάμαι ότι γύρω στο 1998 είχαν δημοσιεύσει οι 4Τ φωτογραφίες φότοσοπ του υποτιθέμενου νέου Α4, το οποίο παρουσιαζόταν σαν ένα 4θυρο ΤΤ, το οποίο ήταν πολύ όμορφο.
Και μετά, κατά το 2000, μας ξενέρωσε με το υπερ-συντηρητικό, υπερ-προβλέψιμο Α4.
Στο face-lift πετυχημένες οι αλλαγές αλλά φαίνεται ότι η βάση είναι η ίδια.
-
Pai Mei εγω πιστευω πως η Audi προχώρησε πολύ το design αυτοκινήτων και το ΤΤ αν και όχι απόλυτα λειτουργικό ήταν το αποκορύφωμα, απο το Α8 και μετά άρχισε η κατηφόρα, με συμπαθητικά αλλα έυπεπτα και συντηριτικά σχήματα.
Το 4πορτο ΤΤ της προηγούμενης σελίδας το είχα φτιάξει παλιά στο photoshop, όχι για σχεδιαστική πρόταση αλλα για πλάκα, είχα φτιάξει και ενα ΤΤ pick-up
-
http://img299.imageshack.us/img299/9949 ... ter9dd.jpg
Αudi TT (TDi, TTS, TTRS)