-
oh cute..scooter me 4 rodes..
ok ok kai prin ormisete na me fate, eipa na kanw ligh plaka giati vlepw oti ta megala oximata pou parousiasa sta nea modela den sas aresoun
Please no comments sto post mou. Humor kanw
To sxedio pantos eilikrina einai poli asximo kata ti tapinh mou gnwmh. Kai to Clio pou prosfata eixa mia empiria , mou fanike para poli asximo autokinito kai sxediastika kai poiotika kai odigika
-
Βρε παιδία εγώ δεν μπορώ να δω τις φωτογραφίες
Δεν μου ανοίγουν -
-
Έχει προσωπικότητα, ξεχωριστό στυλ και είναι και όμορφο! Αυτά δηλαδή για όσους είναι σε θέση να εκτιμήσουν τον μοντέρνο σχεδιασμό. Οι υπόλοιποι, ας επιστρέψουν στην τραπεζαρία τους που είναι μάλλον απομίμηση Λουδοβίκου XIV.
-
Στο τελευταίο λινκ που δόθηκε από τον φίλο technik μου άρεσε πάρα πολύ το χρώμα! Το αυτοκίνητο, θα το σχολιάσω όταν επιτέλους κάνει την εμφάνιση του οριστικά!
-
Στην παραπάνω φωτογραφία φαίνεται πολύ όμορφο!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Βρε παιδία εγώ δεν μπορώ να δω τις φωτογραφίες
Δεν μου ανοίγουνΔεν χάνεις και τίποτα.....
-
Το πεντάθυρο:
http://img.photobucket.com/albums/v81/b ... lio3_1.jpg -
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!! ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!! ΙΔΙΟΦΙΕΣ!!! ΕΞΑΙΡΕΤΟ!!!
ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.... -
-
Κάνεις λάθος interland.gr ,το τόπικ που παραθέτεις ανοίχτηκε αρκετά αργότερα από αυτό εδώ και μάλιστα χωρίς κάτι νεότερο μιας και ήδη υπήρχαν οι φωτογραφίες αυτές. Το μπέρδεμα οφείλεται σε εσένα αυτή τη φορά και που άνοιξες τόπικ που ήδη υπήρχε και που θες να το συνεχίσεις σε αυτό.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Κάνεις λάθος interland.gr ,το τόπικ που παραθέτεις ανοίχτηκε αρκετά αργότερα από αυτό εδώ και μάλιστα χωρίς κάτι νεότερο μιας και ήδη υπήρχαν οι φωτογραφίες αυτές. Το μπέρδεμα οφείλεται σε εσένα αυτή τη φορά και που άνοιξες τόπικ που ήδη υπήρχε και που θες να το συνεχίσεις σε αυτό.Εγώ μέτρησα 3 τόπικ στις τελευταιες 3 σελίδες και γι'αυτό τον λόγο είπα ότι έγινε αχταρμάς το τοπικ με το clio.
Τώρα που κάνω λάθος δεν το κατάλαβα μιας και δεν έριξα σε κάποιον ευθύνες απλά ανέφερα αυτό που είδα. Το ότι καταλάθος άνοιξα τοπικ την άλλη φορά το είδα γιαυτό και συνέχισα στο δικό σου παλιότερο όταν το ανέφερες.
Μην το βλέπεις ανταγωνιστικά το θέμα νέο τόπικ αλλά σαν μια προσπάθεια ενημέρωσης σε αυτούς που δεν έχουν χρόνο να ψάχνουν και τόσο πολύ.
Άντε και καλή συνέχεια
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Αχταρμάς έγινε το θέμα όπως και με το θέμα του νέου clio. Μέσα σε τρεις σελίδες 3 θέματα!Σε καμία περίπτωση δε το βλέπω ανταγωνιστικά το θέμα των τόπικ και αυτό πιστεύω να έχει γίνει και αντιληπτό. Άν και έχω 56k σύνδεση ψάχνω σελίδες πίσω πριν ανοίξω κάποιο νέο τόπικ. Αυτό που με πείραξε ήταν το παραπάνω σχόλιό σου μονάχα. Όλα καλά πάντως και τέλος απο εμένα εδώ,ας ασχοληθούμε με το Clio απο εδώ και πέρα.
-
Η γιαγιά μου η Κλειώ είναι πιό όμορφη απο το Ρενώ
Δες εδώ φάτσα για να μαθαίνεις
Tι CLIO και πράσινα άλογα μου λές μετά..... -
καταρχην το jazz οσο πρακτικο ειναι ειναι κακασχημο κατα την προσωπικη μου αποψη
οσο για το clio, αν ποτε αποκτησεις ενα γαλλικο αυτοκινητο μικρης κατηγοριας θα καταλαβεις τι σημαινει οδηγαω και γουσταρω. και οχι οδηγαω γιατι μου το επεβαλε η πεθερα να παμε εκδρομη και εχω φορτωσει στο πολυμορφικο μου ολο το σπιτι
-
Ο χρήστης gianniskid έγραψε:
οσο για το clio, αν ποτε αποκτησεις ενα γαλλικο αυτοκινητο μικρης κατηγοριας θα καταλαβεις τι σημαινει οδηγαω και γουσταρω. και οχι οδηγαω γιατι μου το επεβαλε η πεθερα να παμε εκδρομη και εχω φορτωσει στο πολυμορφικο μου ολο το σπιτιΈνα peugeot 205 με κουκούλα που είχα οδηγήσει παλιότερα με είχε τρομοκρατήσει με την αστάθειά του. Γιατί άλλο μικρό αυτοκίνητο (πχ Matiz, Seicento) κι άλλο καβουρντιστήρι με δυνατή (για τα μέτρα του) μηχανή.
Για το rallye πάντως έχω τα καλύτερα λόγια, τσούλαγε υπέροχα, ξεκίναγε γλυκά ή απότομα αναλόγως των κεφιών του οδηγού, κορυφαίο. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
οσο για το clio, αν ποτε αποκτησεις ενα γαλλικο αυτοκινητο μικρης κατηγοριας θα καταλαβεις τι σημαινει οδηγαω και γουσταρω. και οχι οδηγαω γιατι μου το επεβαλε η πεθερα να παμε εκδρομη και εχω φορτωσει στο πολυμορφικο μου ολο το σπιτι
Ένα peugeot 205 με κουκούλα που είχα οδηγήσει παλιότερα με είχε τρομοκρατήσει με την αστάθειά του. Γιατί άλλο μικρό αυτοκίνητο (πχ Matiz, Seicento) κι άλλο καβουρντιστήρι με δυνατή (για τα μέτρα του) μηχανή.
Για το rallye πάντως έχω τα καλύτερα λόγια, τσούλαγε υπέροχα, ξεκίναγε γλυκά ή απότομα αναλόγως των κεφιών του οδηγού, κορυφαίο.ΤΟ ΠΑΡΕΞΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ 205, ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΛΙ ΜΕ205 ΕΙΧΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕΙ.... ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ....
ΤΟ ΡΑΛΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΜΙΚΡΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!! ΠΑΝΤΩΣ ΛΟΓΟ (ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ) ΚΛΙΟ 1,4 16ν ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΟΡΑΣΩ ΡΕΝΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!!! ΤΩΡΑ ΚΛΙΟ Η ΜΟΝΤΟΥΣ Η ΝΕΟ ΚΛΙΟ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ...
ΚΑΙ ΑΣ ΞΑΝΑΒΛΑΣΤΗΜΑΩ ΤΟ ΗΠΕΙΡΟΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΨΑΧΝΩ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!
-
Ο χρήστης gianniskid έγραψε:
καταρχην το jazz οσο πρακτικο ειναι ειναι κακασχημο κατα την προσωπικη μου αποψηοσο για το clio, αν ποτε αποκτησεις ενα γαλλικο αυτοκινητο μικρης κατηγοριας θα καταλαβεις τι σημαινει οδηγαω και γουσταρω. και οχι οδηγαω γιατι μου το επεβαλε η πεθερα να παμε εκδρομη και εχω φορτωσει στο πολυμορφικο μου ολο το σπιτι
Δεν είμαι παντρεμένος και εκτός απο αυτό γουστάρω τα πρακτικά αμάξακια
Be cool,be JAZZ!!!
Mιλάμε για κινητήρα διαμάντι. Αθάνατος και ο πιό οικονομικός απο όλους (5,5λτ στα 100χλμ-μέση κατανάλωση) Άμα βρείς κάτι καλύτερο φέρτο...
-
Εχει αρχίσει να παίρνει μεγάλες και επικίνδυνες διαστάσεις αυτή η Jazzολαγνεία...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εχει αρχίσει να παίρνει μεγάλες και επικίνδυνες διαστάσεις αυτή η Jazzολαγνεία...και μαλιστα εχω αρχισει και πιστευω οτι δεν ειναι και τυχαια!
εκτος αν ολοι ειμαστε τοσο χαζοι που δεν ειδαμε τα καταφανεστατα πλεονεκτηματα του οταν αγορασαμε αυτοκινητο
Αλλα για να δουμε τι πουλησε φετος το jazz:
Βρισκεται στην 70η θεση με 879 πωλησεις, ενω η 1η δεκαπενταδα ειναι:
1... TOYOTA COROLLA... 7384
2... OPEL CORSA... 7083
3... OPEL ASTRA... 5613
4... PEUGEOT 206... 5523
5... VW GOLF... 5474
6... HYUNDAI GETZ... 5461
7... SEAT IBIZA... 5369
8... FIAT PUNTO... 5250
9... PEUGEOT 307... 5244
10... VW POLO... 5002
11... TOYOTA YARIS... 4815
12... FIAT PANDA... 4294
13... HYUNDAI ACCENT... 4198
14... TOYOTA AVENSIS... 4106
15... CITROEN C3... 4054Μαλιστα απο την 70η θεση μεχρι και την 100στη δεν υπαρχει κανενας απο τους ανταγωνιστες του!!!
Renault Clio 2005