-
Ο χρήστης gmak έγραψε:
Αμάν με τα τσιγάρα σας, εξαρτημένοι.
Ένας αγανακτησμένος οδηγός και άνθρωπος.Mην αγανακτής..... απλά κανε και εσύ τι δική σου δικτατορία... , απαγορευσε να καπνιζουν στο αυτοκινητο σου ή οπου αλλου θέλεις και εχεις την 'εξουσία' και το θεμα εληξε..
-
αν διαπιστώσετε πως έχετε ξεχάσει να βγάλετε χρήματα ή να πάρετε τσιγάρα προς Θεού μην το πείτε πουθενά..κυκλοφορεί ο εκδικητής Βαγγέλης με το rallye
-
Πρόσεξτε τώρα τι μπορεί να πάθει όποιος ψωνίζει από τον κουτάλα....
Εκεί που κάνεις αμέριμνος τα ψώνια και έχει χώσει ο κουτάλας το εργαλείο του στο αμάξι σου από το παράθυρο του συνοδηγού, φαντάσου να σου πέσει κανά αμάξι με δύναμη από πίσω.
Το εργαλείο του κουτάλα μπορεί να μετατραπεί σε θανατηφόρο μοχλό. Μπορεί να χτυπήσει συνοδηγός, οδηγός, περιπτεράς ενώ μπορεί να πάθει ζημιές και το περίπτερο πέραν των εξτρα ζημιών που θα πάθει και το αυτοκίνητο. -
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Ένας αγανακτησμένος οδηγός και άνθρωπος.Mην αγανακτής..... απλά κανε και εσύ τι δική σου δικτατορία... , απαγορευσε να καπνιζουν στο αυτοκινητο σου ή οπου αλλου θέλεις και εχεις την 'εξουσία' και το θεμα εληξε..
μωρέ στο αμάξι απαγορεύεται δια ροπάλου, αλλά εκεί που πας και δεν έχει να πάρουν τη δόση τους τι κάνεις; ακούς μια γκρίνια μέχρι απέναντι, ότι κατέστρεψες τη βραδιά και άλλα χαριτωμένα, επειδή δεν φροντίζουν οι άλλοι να κάνουν προμήθειες!
Έπειτα, ως γνωστόν, σέρνει καράβι [ευτυχώς έχω ξεφύγει από καπνίστριες τώρα]... σε παίρνει να πεις εκεί όχι;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Cheap shot!
cheaper than a 10$ hooker!
αλλά να δω πόσοι αντέχετε μια έξοδο χωρίς τσιγάρο, ε;;
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Επειδή είμαι λίγο βλάχος....
Στο εξωτερικό τι γίνεται?
Υπάρχουν περίπτερα? Προβλέπεται ειδικός χώρος στάθμευσης?Περίπτερα;;;;
Άλλη μία ελληνική εφεύρεση
-
Ο χρήστης gmak έγραψε:
Cheap shot!
Αντέχουμε μια έξοδο χωρίς ...εσένα!
-
κατάλαβα που το πάτε..να πλήξετε τις ελληνικές αξίες ώστε να αφομοιωθούμε ευκολότερα στον αμερικανοβρετανικό πολιτισμικό πουρέ
τώρα το περίπτερο..μετά το θερινό σινεμά..μεθαύριο το κοκορέτσι..αργότερα ο φραπέ..βλέπω και τα μέλη του αντικαπνιστικού από κοντά
κουτάλας και πάλι κουτάλας..παρά τα Seven-Eleven και τα dispensers
tierra griega tierra libre
ε ρε να ήξερε ο κουτάλας δόξες σήμερα
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Cheap shot!
Αντέχουμε μια έξοδο χωρίς ...εσένα!
καλόοοοο! να θυμηθείς να βγούμε σε κλειστό χώρο παρέα
[καλά ούτε εκεί γκρινιάζω τόσο]Πάντως τα μέλη του αντικαπνιστικού έχουν κάνει 2 μήνες στο κρεβάτι με κορτιζόνη επειδή έκαναν πολύ παρέα με τους καπνιστές φίλους τους το χειμώνα και έπαθαν αλλεργία. Άρα ψυχραιμία και... υγεία σ' όλους, ακόμα και σε σας που το πάτε φυρί φυρί να δείτε τα ραδίκια ανάποδα 10 χρόνια νωρίτερα από τον... κόφτη σας
-
Μπορούμε να έχουμε ένα αυγό και να το πετάμε στο περίπτερο περνώντας από εκεί.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Το σιγουρο όμως είναι οτι ΠΟΥΘΕΝΑ δεν έχω δεί το ευφυέστατο (λέμε τώρα) σύστημα της κουτάλαςΦυσικά και δεν το έχεις δει αλλού. Το έχει κατωχυρώσει ο συγκεκριμένος περιπτεράς με δίπλωμα ευρυσιτεχνίας. Και ξέρετε από πότε; Το περίπτερο και η κουτάλα υπάρχει εδώ και 30 χρόνια!
-
Ο χρήστης theios έγραψε:
αν διαπιστώσετε πως έχετε ξεχάσει να βγάλετε χρήματα ή να πάρετε τσιγάρα προς Θεού μην το πείτε πουθενά..κυκλοφορεί ο εκδικητής Βαγγέλης με το rallyeμπα αμα ειναι για τετοιες φασεις παιρνω τον yugaro
-
Ο χρήστης artech έγραψε:
Μπορούμε να έχουμε ένα αυγό και να το πετάμε στο περίπτερο περνώντας από εκεί.Γιατί να μην το πετάς με μία κουτάλα;
Να έχει και κουταλομαχίες με τον περιπτερά! -
Ρε παιδιά,για εξηγείστε και σε μένα που είμαι από χωριό!Όταν λέμε κουτάλα,εννοούμε απ'αυτές του φαγητού;Και πώς λειτουργεί το σύστημα;Περνάει η κουτάλα στο αυτοκίνητο με το προϊόν που αγοράζεις και μετά βάζεις μέσα τα λεφτά και με τον ίδιο τρόπο σου επιστρέφει τα ρέστα;;;
Τι εμπνεύσεις έχει ο κόσμος!.... -
charmak66 είναι μια ξύλινη κουτάλα μαγειρικής,
που δουλεύει όπως περιγράφεις! -
Ε όχι ρε παιδια, να διώξουμε και τον κουτάλα (δεν φτάνει που απαγορέψαμε τα... SUV?)
ΥΓ. Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά αμέσως μετά το περίπτερο και δεξιά έχει ένα καλό κινέζικο!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
ΥΓ. Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά αμέσως μετά το περίπτερο και δεξιά έχει ένα καλό κινέζικο!
Εσύ είσαι δικός μου!
Πήγαινε και στο Far East Γλυφάδα.
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Εσύ είσαι δικός μου!
Πήγαινε και στο Far East Γλυφάδα.
Όντως υπάρχει 'κινέζικο', το J.Han αν δεν απατώμαι. Πήγαινα παλιά αλλά τώρα χάλασε.
Και στο Far East πήγαινα. Μέχρι που κατάλαβα πόσο rip-off κατάσταση είναι (μέτρια έως αρκούντως καλή ποιότητα αλλά πανάκριβο) και δεν γούσταρα και την πελατεία (πούρα οι άνδρες, χρυσά Cartier οι γυναίκες, σε περίοπτη θέση βεβαίως, βεβαιως ).
Πολύ καλό κινέζικο: China's Fantasy στην Συγγρού!
ΥΓ ***Είμαι υπέρ των περιπτέρων. Αλλά πρέπει να ζυγίζεις τα υπέρ και τα κατά - το συγκεκριμένο δημιουργεί πρόβλημα. Το οτι υπάρχει χρόνια εκεί δεν σημαίνει τίποτα. Θα μπορούσε, π.χ. να πάει στην γωνία.
-
εγω θα λεγα να κανουμε μια ψηφοφορια
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
εγω θα λεγα να κανουμε μια ψηφοφοριαΓια το κινέζικο? Για το περίπτερο? Γαι την κουτάλα? Μπερδεύτηκα
Τι θα γίνει με το περίπτερο επι της παραλιακής?