-
Εδώ και 2 μήνες προσπάθώ να βρώ ένα Honda HRV για Test Drive μέσω οποιουδήποτε αντιπροσώπου της Honda και αυτό ήταν παντελώς αδύνατον αφού όλοι με κοιτάγαν σαν Ουφο και μου έλεγαν' τι το χρειάζεσαι το τέστ drive αφού το αυτοκίνητο είναι τρομερό' (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Εγώ απλά ήθελα τεστ drive γιατι σκέφτομαι σοβαρά to ΗRV ως ένα διαφορετικό όχημα για μια μικρή οικογένεια τριμελή αλλα απο την άλλη δεν ήμουν βέβαιος για κρατήματα και άνεση σε ταξίδι.Τι πιο φυσικό λοιπόν απο ένα τεστ drive....
Απευθύνθηκα έπειτα στον Σαρακάκη με την ελπίδα κατι να έχει βελτιωθεί εκεί...
Προ διμήνου είχα περάσει απο την αντιπροσωπεία του Σαρακάκη στην Μαραθώνος (Παλλήνη) και ρώτησα για τεστ Drive. H αποστομωτική απάντηση ήταν ότι όλα τα HRV είναι στην Αράχωβα και αν θέλω πολύ να το οδηγήσω να παω εκεί (!!!!!!!!!!!!!!!!!!) αλλιώς θα είναι εδω σε 10 μέρες.
Σε 20 μέρες ξαναπέρασα και μου είπαν το ίδιο ενώ μου κράτησαν το
τηλέφωνό μου να με πάρουν όταν θα ερθουν τα αυτοκίνητα Αθηνα....Χωρίς να λάβω καμία απάντηση(φυσικά) πριν απο 2 εδβομάδες ξαναπήγα απο εκεί και ένας καθ όλα ευγενης υπάλληλος μου κανόνισε τεστ Drive
για την περασμένη ΤετάρτηΑν και είχα δουλειά δεχθηκα το ραντεβού παίρνοντας δίωρη άδεια και ήμουν εκεί την προκαθορισμένη ώρα (10 πμ).Φθάνοντας μου λένε ότι δεν υπάρχει αυτοκίνητο ακομη γιατί έγινε παρανόηση αλλα θα μου το φέρουν στην δουλειά σε 3 ώρες.
Πάλι καμία απάντηση...
Την Παρασκευή τους πήρα τηλέφωνο και δεν γνωριζαν τίποτε για το όλο θέμα..........και στησιμο ενος υποψηφιου πελάτη
Και να σκεφτεί κανείς ότι στην Toyota μετά το test drive που έγινε με ακρίβεια λεπτού με πήραν τηλέφωνο να με ρωτήσουν πως μου φάνηκε το αυτοκίνητο
Νομίζω ότι ο Σαρακάκης εξακολουθεί να παραμένει αυτό που πάντα ήταν κι έκανε, να παίζει δηλαδή με τα νευρα των πελατών του, απλά τώρα επεκτάθηκε και στους υποψήφιους πελάτες.
Κριμα για το HRV γιατί πραγματικά είναι όμορφο και πρωτότυπο (δεν θα μαθω όμως ποτε πως πάει στον δρόμο)
Κρίμα και για την Honda ..........που την αντιπροσωπεύουν τέτοιοι χαβαλέδες ερασιτέχνες
-
Εδώ και 2 μήνες προσπάθώ να βρώ ένα Honda HRV για Test Drive μέσω οποιουδήποτε αντιπροσώπου της Honda και αυτό ήταν παντελώς αδύνατον αφού όλοι με κοιτάγαν σαν Ουφο και μου έλεγαν' τι το χρειάζεσαι το τέστ drive αφού το αυτοκίνητο είναι τρομερό' (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Εγώ απλά ήθελα τεστ drive γιατι σκέφτομαι σοβαρά to ΗRV ως ένα διαφορετικό όχημα για μια μικρή οικογένεια τριμελή αλλα απο την άλλη δεν ήμουν βέβαιος για κρατήματα και άνεση σε ταξίδι.Τι πιο φυσικό λοιπόν απο ένα τεστ drive....
Προ διμήνου είχα περάσει απο την αντιπροσωπεία του Σαρακάκη στην Μαραθώνος (Παλλήνη) και ρώτησα για τεστ Drive. H αποστομωτική απάντηση ήταν ότι όλα τα HRV είναι στην Αράχωβα και αν θέλω πολύ να το οδηγήσω να παω εκεί (!!!!!!!!!!!!!!!!!!) αλλιώς θα είναι εδω σε 10 μέρες.
τηλέφωνό μου να με πάρουν όταν θα ερθουν τα αυτοκίνητα Αθηνα....Χωρίς να λάβω καμία απάντηση(φυσικά) πριν απο 2 εδβομάδες ξαναπήγα απο εκεί και ένας καθ όλα ευγενης υπάλληλος μου κανόνισε τεστ Drive
για την περασμένη ΤετάρτηΑν και είχα δουλειά δεχθηκα το ραντεβού παίρνοντας δίωρη άδεια και ήμουν εκεί την προκαθορισμένη ώρα (10 πμ).Φθάνοντας μου λένε ότι δεν υπάρχει αυτοκίνητο ακομη γιατί έγινε παρανόηση αλλα θα μου το φέρουν στην δουλειά σε 3 ώρες.
Πάλι καμία απάντηση...
Την Παρασκευή τους πήρα τηλέφωνο και δεν γνωριζαν τίποτε για το όλο θέμα..........και στησιμο ενος υποψηφιου πελάτη
Και να σκεφτεί κανείς ότι στην Toyota μετά το test drive που έγινε με ακρίβεια λεπτού με πήραν τηλέφωνο να με ρωτήσουν πως μου φάνηκε το αυτοκίνητο
Νομίζω ότι ο Σαρακάκης εξακολουθεί να παραμένει αυτό που πάντα ήταν κι έκανε, να παίζει δηλαδή με τα νευρα των πελατών του, απλά τώρα επεκτάθηκε και στους υποψήφιους πελάτες.
Κριμα για το HRV γιατί πραγματικά είναι όμορφο και πρωτότυπο (δεν θα μαθω όμως ποτε πως πάει στον δρόμο)
Κρίμα και για την Honda ..........που την αντιπροσωπεύουν τέτοιοι χαβαλέδες ερασιτέχνες
-
Πάλι καμία απάντηση...
-
Γιατί δεν στέλνεις ένα γράμμα ή e-mail στα κεντρικά της; (οχι φυσικά της Ελλάδας)
-
Τυχαίο άραγε νά ήταν πού η Βολβο πήρε τήν αντιπροσωπεία τής;
-
Κι εγώ πιστεύω πως πρέπει να στείλειες γράμμα, αν το έκανε περισσότερος κόσμος θα ξυπνούσε η Honda και θα άλλαζε αντιπρόσωπο.
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Κι εγώ πιστεύω πως πρέπει να στείλειες γράμμα, αν το έκανε περισσότερος κόσμος θα ξυπνούσε η Honda και θα άλλαζε αντιπρόσωπο.Οντως,πιστεύω ότι οι πωλήσεις τής χόντα (καί φυσικά καί τής μιτσουμπίσι) θά είχαν...απογειωθεί,αν αυτός πού τά πουλούσε,είχε 'επιχειρηματικό'πνεύμα.
-
Με γεια σου το νέο σου Toyota!
Κράτα απόσταση απο τον Σαρακακη όσο απο την πεθερά σου!
Κρίμα για την Honda πάντως..... -
Κριμα για οποιαδηποτε εταιρια να εκπροσωπειται απο ενα τετοιο αντιπροσωπο,ποσο μαλλον αν αυτη ειναι η Honda ή η Mitsubishi.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Γιατί δεν στέλνεις ένα γράμμα ή e-mail στα κεντρικά της; (οχι φυσικά της Ελλάδας)Πολύ καλή ιδέα. Στο εξωτερικό ο σεβασμός στον πελάτη είναι πολύ αναπτυγμένος, το ίδιο βέβαια και η οργάνωση και δύναμη των καταναλωτών.
Λέω να στείλω κι εγώ ένα γράμμα στους Γιαπωνέζους για τον Σαρακάκη κι ας μην έχω honda. -
Εμένα η εμπειρία μου από test drive στο Σαρακάκη (συγκεκριμένα αυτόν που βρίσκεται προς το τέλος της Βουλιαγμένης, στην κάθοδο) ήταν πάρα πολύ καλή. Ήθελα να οδηγήσω ένα Jazz, μου είπαν 'δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή, να κλείσουμε ένα ραντεβού', κλείσαμε για την επόμενη μέρα, πήγα, το οδήγησα και ο κύριος που μπήκε μαζί μου ήταν πολύ ...κάπως! Μου έλεγε 'πατήστε το, μην το φοβάστε' ή 'και πιο γρήγορα να πάρετε τη στροφή, θα σας βγάλει' ;). Στο τέλος μάλιστα μου ρώτησε αν θέλω να πάμε κάπου που να το επιλέξω εγώ, κάποιον δρόμο που να ξέρω καλά πχ για να έχω μια ολοκληρωμένη άποψη και ένα πιο βάσιμο μέτρο σύγκρισης.
Φυσικά στους χρόνους παράδοσης μου τα μάσησε κάπως... Αλλά, η εμπειρία μου από το test drive ήταν πολύ καλύτερη από όλες τις άλλες.
Γιατί δεν δοκιμάζεις και στον ΠΑΠΡΑ; Ή σε κάποιον άλλο ΣΑΡΑΚΑΚΗ;
-
Δοκίμασα σε όλους τους αντιπροσώπους αλλα κανείς τους
δεν έχει HRV διαθέσιμο για test drive και όλοι με παρέπεμπαν στην
!@#???$ αντιπροσωπεία.
Σημειωτέον ότι η toyota μου άφησε το RAV4 όση ώρα ήθελα εγώ χωρίς περιορισμό ....... και κυρίως χωρίς υπάλληλο μπάστακα να σε κοιτάει πως το οδηγάς
Μάλον θα δώσω τα παραπάνω λεφτά αλλα τουλάχιστον δεν θα φοβάμαι για after sales support ενω μάλλον το RAV4 είναι και πιο αυτοκίνητοΛεωνίδας
-
Είναι λογικό για ένα αυτοκίνητο που παρουσιάστηκε το 1999 (??) να μην υπάρχει test drive.
Δεν λέω ότι είναι και σωστό, αλλά εδώ (Ελλάδα) έτσι έχουν τα πράγματα... -
Aφού τα είδες απο πρώτο χερι , τι θέλεις και ασχολείσαι με το Σαρακάκη, φτου το είπα το ονομα... .
Κριμα, κρίμα, κρίμα για τα honda...... -
Ο χρήστης lpat2001 έγραψε:
.....Aφου στο διαβεβαίωσε ο υπάλληλος οτι το αυτοκίνητο είναι τρομερό, εσυ γιατί επέμενες για test drive? Πολύ αγένεια εκ μέρους σου
Για να καταλάβω λίγο τι διαβάζω άν είναι εφικτό, Σαρακάκης είναι αντιπροσωπεία αυτοκινήτου σε μορφή αλυσίδας, ή κατάστημα συγκεκριμένο.
Πόσο ένα email στο εξωτερικό θα βοηθούσε την κατάσταση; Άν είναι αλυσίδα συνήθως δεν μπορείς να απευθηνθείς και στα κεντρικά ;
Αν έχει κάποιος χρόνο άς μου λύσει τις απορίες γιατι θα ήθελα να μάθω..
Με σεβασμό ,
Δημήτρης -
[quote:2j0p6ax4]Για να καταλάβω λίγο τι διαβάζω άν είναι εφικτό, Σαρακάκης είναι αντιπροσωπεία αυτοκινήτου σε μορφή αλυσίδας, ή κατάστημα συγκεκριμένο.
Είναι η επίσημη αποκλειστική αντιπροσωπία της honda για την Ελλάδα, δυστηχός ...
ολοι οι αλλοι ειναι εμποροι αλλα την πολιτική την ορίζει ο Σαρακάκης... -
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Για να καταλάβω λίγο τι διαβάζω άν είναι εφικτό, Σαρακάκης είναι αντιπροσωπεία αυτοκινήτου σε μορφή αλυσίδας, ή κατάστημα συγκεκριμένο.
Είναι η επίσημη αποκλειστική αντιπροσωπία της honda για την Ελλάδα, δυστηχός ...
ολοι οι αλλοι ειναι εμποροι αλλα την πολιτική την ορίζει ο Σαρακάκης... [/quote]Ελπίζω να μην φανει περίεργο αυτο που θα ρωτήσω, αλλα η ίδια η αντιπροσωπεία έχει επίγνωση του πως λειτουργούνε οι έμποριο ως προς τον πελάτη;
Και εγώ είμαι σύμφωνος για να είμαι ειλικρινής με άμεση επικοινωνία με το εξωτερικό, αλλά 'παράλληλα' μπορεί κάποιος να στείλει και ένα email στην αντιπροσωπεία να δεί την απάντηση τηςΈνας έμπορος μπορεί να έχει περισσότερες απο μια μάρκες αυτοκινήτου;
Δημήτρης
-
Ρε παιδιά συγνώμη αλλά η Ηοnda-Mitsubishi δεν γνωρίζουν τι γίνεται στην Ελλάδα..?
Δηλ δίνουμε κάπου την κεντρική αντιπροσωπεία και μέτα εξαφανιζόμαστε..?Κανένας έλεγχος από τους σχιστομάτηδες..?
Πολύ περίεργο μου φαίνεται..
-
Μάλλον είναι τόσο μικρή η αγορά μας που δεν τους νοιάζει καθόλου.
-
Ο χρήστης dimitrios2004 έγραψε:
Ελπίζω να μην φανει περίεργο αυτο που θα ρωτήσω, αλλα η ίδια η αντιπροσωπεία έχει επίγνωση του πως λειτουργούνε οι έμποριο ως προς τον πελάτη;
Και εγώ είμαι σύμφωνος για να είμαι ειλικρινής με άμεση επικοινωνία με το εξωτερικό, αλλά 'παράλληλα' μπορεί κάποιος να στείλει και ένα email στην αντιπροσωπεία να δεί την απάντηση τηςΈνας έμπορος μπορεί να έχει περισσότερες απο μια μάρκες αυτοκινήτου;
Δημήτρης
Κατ' αρχήν οι αυτοκινητοβιομηχανίες συγκρίνουν ποσοστά. πχ, τι μερίδιο έχει στην Ευρώπη η Honda; Χ πόσο έχει στην Ελλάδα; αν είναι στα ίδια περίπου επίπεδα, πάει καλά και δεν ασχολείται. Θα μπορούσε να πηγαίνει πολύ καλύτερα, αλλά αυτό δεν το ξέρουν και ειδικά για τη μικρή ελληνική-ευρωπαϊκή αγορά, σε σχέση με αυτά που πουλάει στις ΗΠΑ.
Όσο για το αν ένας έμπορος μπορεί να έχει μία ή περισσότερες μάρκες αυτοκινήτων, σύμφωνα με το BER ναι μπορεί. Στην Ελλάδα, -πάλι- είναι διαφορετικά τα πράγματα. Υπάρχουν οι γνωστές -και μη εξαιρεταίες 'οικογένειες'. Μία οικογένεια έχει στην ιδιοκτησία της 4 μάρκες (Citroen Skoda Jeep Chrysler). Άλλη Nissan-Peugeot-Daewoo. Hyundai Kia πάνε μαζί, Mitsubishi Honda επίσης, Saab-Seat, VW-Audi, Renault-Porsche (ευτυχώς μέχρι το 2003 και BMW). Οι υπόλοιπες -μπορεί να μου έχει ξεφύγει καμία - είναι θυγατρικές πολυεθνικών.
Βέβαια μπορεί μία οικογένεια να έχει την αντιπροσωπεία μίας μάρκας, αλλά να είναι ταυτόχρονα dealer και συνεργείο άλλης! Μην γελάτε καθόλου. Και βέβαια μην ξεχνάμε και τις εταιρείες leasing, ή ενοικιάσεως αυτοκινήτων, όπου και αυτές έχουν σχέση με κάποιες αντιπροσωπείες.
Αν αυτό τώρα δεν είναι μπάχαλο...
Test Drive στον Σαρακάκη και άλλα ανέκδοτα με τον Τοτό.....