-
Παιδιά, η όλη υποδοχή του κόσμου για την Εθνική μας ομάδα από το αεροδρόμιο μέχρι το Καλλιμάρμαρο ήταν φ-α-ν-τ-α-σ-τ-ι-κ-ή.
Η μεγάλη ξενέρα ήταν η όλη εκδήλωση εκεί........
Ουδείς δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στο Καλλιμάρμαρο παρά μόνο ο κόσμος και οι παίκτες με τον προπονητή. Η εκδήλωση ήταν για τον κόσμο που ήθελε να αισθανθεί όλη αυτή τη μαγική βραδία μαζι με τους ήρωές του. Γι'αυτό άλλωστε είχαν μαζευτει απο τις 4 η ώρα. Όλοι οι άλλοι ήταν απλώς παρατρεχάμενοι. Κριμα.
Πάντως ο κόσμος έδειξε την αγάπη του και αυτό στο τέλος πρέπει να μείνει στους παίχτες (οπου και έμεινε πιστεύω )
-
Ηταν φυσικό και αναμενόμενο να καπελώσουν την επίδοση των παικτών οι κάθε λογής προεδροπολιτικοχριστόδουλοι και καλά κάνανε και τους κράξανε αν και δεν φάνηκε στην τηλεόραση αυτό (κρίμα)….Σημασία έχει για μένα που δηλώνω απαθής για το ποδόσφαιρο ότι αυτά τα ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ κατάφεραν να μας ενώσουν και να μας κάνουν να βγούμε με τις σημαίες στο δρόμο. Καλή η κούπα και ευπρόσδεκτη και χίλια μπράβο , αλλά την ενότητα αυτή και το Ελλάς Ελλάς και την σημαία μας τα χάρηκα πιο πολύ.(Συγχωρέστε με).
Θυμηθείτε πριν χρόνια κάποια κ…παιδα έκαψαν τη σημαία μας έξω από το πολυτεχνείο…Σήμερα είδα παιδιά στην ίδια ηλικία να την προσκυνούν….ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ???????????????????
Σ Α Σ Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Μ Ε
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αρκετά ασχοληθήκαμε με άτομα που αποδεδειγμένα πλέον έχουν (ή είχαν) σαν σκοπό την κόντρα και να προκαλούν αναστάτωση και μόνο στο forum.
Αν είχαν επιχειρήματα τότε κανένα πρόβλημα αλλά με εξυπνάδες μόνο...κανείς δεν μπορεί να αποδείξει ότι δεν είχαν άλλο σκοπό από το να προκαλέσουν βαβούρα..ΦΤΑΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ...
Στο θέμα μας...
Είστε αισιόδοξοι ότι κάτι μπορεί να αλλάξει???
Αυτό που λές Κώστα είναι αποκλειστικά και μόνο δική σου άποψη!!
Και αυτό που υποστηρίζεις ούτε εσυ μπορείς να το αποδείξεις!!Ας το αφήσουμε εδω....και ας θυμόμαστε αυτά που έγραψε ο titsataki!!
Ok,μπορεί να είμαι και ο μοναδικός που εκνευρίστηκε με τον ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟ-ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ eizo (γιατί για αυτόν και μόνο αναφέρομαι σαφώς),μπορεί να έχεις και δίκιο και τελικά μόνο εγώ να τα έχω βάλει μαζί του .... ή στο παρελθόν (...)
Ίσως αν σας πω ότι εγώ πιστέυω ότι η Γη είναι επίπεδη αλλά δεν θα τολμίσω να το αποδείξω τότε δεν λέω εξυπνάδες αλλά κάτι σοβαρό...
Για την ιστορία είχες πει 'προσπαθώντας να αποδείξουμε τα αυταπόδεικτα!!' απαντώντας στο eizo όταν είπε για πουλημένο euro2004.....
Ε ΟΧΙ! Τα αντίθετα στα αυταπόδεικτα και τα προκλητικά σε τέτοιες εθνικες γιορτές! τα αποκαλώ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ.
Τέλος από εμένα για το θέμα αυτό και το συγκεκριμένο μέλος του forum και ζητώ συγνώμη αν κούρασα....
Θυμηθείτε πριν χρόνια κάποια κ…παιδα έκαψαν τη σημαία μας έξω από το πολυτεχνείο…Σήμερα είδα παιδιά στην ίδια ηλικία να την προσκυνούν….
Μεγάλη κουβέντα...
Ας μην αποκλείουμε ότι ήταν μια συμβολική κίνηση που έκανε αυτός τότε....Αποκλείεις ότι ο ίδιος νέος εχθές προσκύναγε την σημαία?
Μόλις είδα το αφιέρωμα της ΝΕΤ στην Εθνική μας...
Φανταστικό αφιέρωμα με έναν απίστευτο και συγκινητικό Στέλιο...
ΜΠΡΑΒΟ!
-
Μου έκαναν εντύπωση τα λόγια του Γιαννακόπουλου για τον Ρεχάγκελ...
Μιλούσε σαν να ήταν ο 2ος πατέρας του.
Τρομερό!!!!
-
Τώρα αν πω ότι είμαι συγκινημένος που κέρδισα από το ebay το album της Panini του euro 2004 συμπληρωμένο είμαι υπερβολικός?!!
Στην συλλογή μου έχω ένα της Panini με φόρμουλες του 80 και του EURO 88!!
Γιατί τα λέω όλα αυτά??
αγοράστε και τα υπόλοιπα που έχει!!(πουλάνε και άλλοι πχ : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 5105831197)
Δεν φαντάζεστε τι αξία έχουν!!!!!! Πόσο μάλλον για εμάς!!!!
http://cgi6.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewSellersOtherItems&userid=danyd80
-
Να αλλάξει κάτι στο κακόμοιρο το ελληνικό ποδόσφαιρο;Ποιος ο λόγος;Αν δεν φύγουν όλοι οι βρωμοπαράγοντες από τη μέση και κυρίως δεν διαλυθούν οι σύνδεσμοι με τους οπαδούς-κάφρους που υποστηρίζονται από τους διάφορους προέδρους,προκοπή δεν βλέπουμε.
Προσωπικά δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με το ποδόσφαιρο,κανένα Champions League μόνο,που βλέπουμε και μπάλα...Και δεν πρόκειται να ασχοληθώ,πόσο μάλλον να πάω στο γήπεδο όσο υπάρχει το ξύλο,οι καταγγελείες,τα 'μας αδικήσατε','θα σας μαμήσουμε' και άλλα τέτοια όμορφα.
Γιατί το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα-γιορτή.Θα έπρεπε να μπορούμε να πάμε όλοι στο γήπεδο (γήπεδο,όχι χωράφι),να δούμε την μπαλίτσα μας όμορφα-όμαρφα,να φωνάξουμε,να πειράξουμε ο ένας τον άλλο και να πάμε σπίτια μας ήσυχα μακριά από φανατισμούς και άλλες τέτοιες χαζομάρες.
Σιχαίνομαι όταν βλέπω ανθρώπους να φανατίζονται τόσο άσχημα με τις ομάδες τους,μη καταλαβαίνοντας ότι κάποιοι τους εκμεταλλεύονται.
Καλό θα ήταν η συζήτηση να μείνει μακριά από συγκεκριμένα ονόματα και ομάδες γιατί θα πάει σούμπιτη για κλείδωμα....
Αλήθεια,ο sado βγήκε γυμνός στους δρόμους του Λονδίνου;;;
-
Παιδιά καλά όλα αυτά -της εκδήλωσης- και σωστά, όμως μήπως αν δεν πήγαινε η πολιτική ηγεσία στο στάδιο όλοι έλεγαν ότι αγνόησαν την εθνική ομάδα, δεν ενδιαφέρονται κλπ?
Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι από τους πολιτικούς που παραβρέθηκαν μόνο η δήμαρχος Αθηναίων έκανε μια δήλωση - καλωσόρισμα (το πολύ 20 δευτερολέπτων). Δεν νομίζω ότι μας κούρασαν οι πολιτικοί στην συγκεκριμένη εκδήλωση. Δεν μπορώ να πω το ίδιο όμως για τον αρχιεπίσκοπο.
Συμφωνώ βέβαια ότι τα μετάλια του δήμου θα μπορούσαν να δωθούν μια άλλη ημέρα και ότι η διοργάνωση -στην οποία δεν είδαμε ό,τι είχε ετοιμαστεί, λόγω καθυστέρησης- θα μπορούσε να είναι καλύτερη.Όπως και να'χει σημασία έχει η επιτυχία των παιδιών. Δεν ξέρω αν θα αλλάξει τίποτα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως μπορώ να ελπίζω. Ποιός δεν θυμάται ότι το 87, την επόμενη της κατάκτησης του Euro-basket όλοι οι πιτσιρικάδες ήταν με μια πορτοκαλί μπάλα στο χέρι? Πόσοι από τους σημερινούς αθλητές του μπασκετ είναι οι ίδιοι πιτσιρικάδες που τότε έψαχναν ελεύθερη μπασκέτα? Μην ξεχνάμε και την κατακόρυφη άνοδο των ελληνικών ομάδων που άρχισαν να πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη σχεδόν κάθε χρόνο... Μακάρι και στο ποδόσφαιρο να συμβεί κάτι αντίστοιχο -κρατώντας μόνο τα καλά του μπάσκετ- και τα επόμενα χρόνια να μιλάμε για την αναγέννηση του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Αν πάλι όμως δεν συμβούν όλα αυτά, το γεγονός ότι έδωσαν υπερηφάνια σε όλους μας, σε μια στιγμή που όλοι οι έλληνες το χρειαζόμαστε είναι από μόνο του πολύ πιο σημαντικό απ'οτιδήποτε άλλο.Μπράβο σε όλους, παίκτες και θεατές -αν και το γνωστό σύνθημα είναι πλέον κουραστικό- και μακάρι να ξαναζήσουμε κάτι αντίστοιχο.
-
Νομίζω δίνουμε υπερβολική σημασία στο θέμα.
Εξάλλου, γινόταν χαμός παντού - να δώ ποιος θα μπορούσε να οργανώσει κάτι αισθητά καλύτερο απο αυτό που είδαμε!
ΥΓ Είδε κανείς εχθές τις 'ειδήσεις' των ιδιωτικών καναλιών? Βρήκαν θέμα!
'Φιάσκο'
'Παρασκήνια'
'Παρατράγουδα'
'Εθνική...ταλαιπωρία'Δεν περίμενα ότι η μιζέρια θα κάνει την εμφάνισή της τόσο γρήγορα...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αλήθεια,ο sado βγήκε γυμνός στους δρόμους του Λονδίνου;;;
για να έχει εξαφανιστεί τόσες μέρες, μάλλον! φαίνεται τον συνέλαβαν οι μπόμπηδες για προσβολή δημοσίας αιδούς
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Εξάλλου, γινόταν χαμός παντού - να δώ ποιος θα μπορούσε να οργανώσει κάτι αισθητά καλύτερο απο αυτό που είδαμε!Μα δεν ήταν θέμα κακής οργάνωσης... Ηταν θέμα λάθος προσανατολισμού. Αντί να αφήσουν τη βραδιά στους πρωταγωνιστές, μας την έπεσε το παπαδαριό και οι πολιτικάντηδες Πάλι καλά που είπε 2 λόγια ο Ρεχάγκελ και ο Ζαγοράκης
-
Δεν ξέρω αν το είδατε χθες στις ειδήσεις: οι γερμανοί παρέφρασαν το όνομα του Ότο Ρεχάγγελ στα ελληνικά: 'Οτο-κράτης Ρεχακλής' (Otto-crates Rehhacles)
Άντε, μπας και ελαφρώσει λίγο το θέμα.
-
Το κουφό να λέει ο Κωστάλας στους παίχτες να κατέβουν κάτω δεν ήταν θέμα αισθητικής!!!
Ήταν θέμα IQ -
και μια που το θέμα έφτασε στον Ρεχάγκελ
ίσως να είμαι εκτός κλίματος αλλά είμαι της άποψης να φύγει τώρα αν τον καλέσει η εθνική της χώρας του
κατ'αρχήν όπως θέλω να σέβονται το εθνικό μου φρόνημα..έτσι σέβομαι κι εγώ την αγάπη κάποιου άλλου στην δική του πατρίδα και θεωρώ μια τυχόν πρόσκληση από την εθνική Γερμανίας στον Ρεχάγκελ ως γεγονός ιδιαίτερα τιμητικό για να το απορρίψει
επιπλέον πέτυχε μέσα σε τρία χρόνια να διαγράψει μια σπουδαία πορεία στην Ελλάδα με κορύφωσή της αυτήν την μοναδική επιτυχία..πρακτικά δεν υπάρχει σπουδαιότερη διάκριση να κατακτήσει ..και θεωρώ πως πρέπει να αποχωρήσει νικητής με το κεφάλι ψηλά..όπως πρέπει να κάνουν όλα τα δημόσια πρόσωπα..από πολιτικούς..αθλητές ως και τραγουδιστές και ό,τι άλλο
η επιτυχία αυτή δεν ήταν αποτέλεσμα δουλειάς ετών..ήταν όμως μια σπίθα που έδειξε το δρόμο..τώρα χρειάζεται δουλειά υποδομής, αλλαγή νοοτροπίας και πολιτική βούληση..και δεν θα ήθελα να δω έναν υπέροχο άνθρωπο να συνθλίβεται μέσα σε αυτές τις διεργασίες
ο Κύριος Ρεχάγκελ (που είναι μεν δημότης Αθηνών..αλλά ελπίζω να μην αποκτήσει διαβατήριο τύπου Ντεγκρέτσια ή κάτι άλλο αναλόγως γελοίο μέσα στον ενθουσιασμό μας) θα ήθελα να παραμείνει Γερμανός και να αποχωρήσει επάνω στις δάφνες του τώρα..πιστεύω όπως και στη ζωή..αν αγαπάμε κάτι αληθινά και βλέπουμε πως θα ευτυχήσει μακρυά μας το αφήνουμε να φύγει
η επιτυχία αυτή μας δίδαξε πολλά...για το μεγαλείο της ψυχής μας κυρίως..για το πείσμα, το φιλότομο, την αυταπάρνηση..πλην όμως επώδυνα μας έδειξε πως η φυλή μας ακόμη και σήμερα έχει σοβαρό πρόβλημα αυτοπειθαρχίας και αυτοδιοίκησης ...το έχε πεί ο Πανούσης βέβαια..'δεν τραβάει η Εθνική, θέλουμε αλλοδαπό προπονητή' και δεν αναφερόταν μόνο στο ποδόσφαιρο..αλλά πολλοί τον θεωρούν γραφικό
καλημέρα μας
-
Συμφωνώ και εγώ. Αν τον καλέσει η Γερμανία καλώς να πάει.
Πάντως υπάρχει και η 'λεπτομέρεια' του συμβολαίου του, οπότε εάν δεν μπορούμε να βρούμε κανέναν που να είναι άξιος ή να δέχετε να αναλάβει την εθνική τι γίνεται;
-
Ο χρήστης theios έγραψε:
και μια που το θέμα έφτασε στον Ρεχάγκελίσως να είμαι εκτός κλίματος αλλά είμαι της άποψης να φύγει τώρα αν τον καλέσει η εθνική της χώρας του
κατ'αρχήν όπως θέλω να σέβονται το εθνικό μου φρόνημα..έτσι σέβομαι κι εγώ την αγάπη κάποιου άλλου στην δική του πατρίδα και θεωρώ μια τυχόν πρόσκληση από την εθνική Γερμανίας στον Ρεχάγκελ ως γεγονός ιδιαίτερα τιμητικό για να το απορρίψει
επιπλέον πέτυχε μέσα σε τρία χρόνια να διαγράψει μια σπουδαία πορεία στην Ελλάδα με κορύφωσή της αυτήν την μοναδική επιτυχία..πρακτικά δεν υπάρχει σπουδαιότερη διάκριση να κατακτήσει ..και θεωρώ πως πρέπει να αποχωρήσει νικητής με το κεφάλι ψηλά..όπως πρέπει να κάνουν όλα τα δημόσια πρόσωπα..από πολιτικούς..αθλητές ως και τραγουδιστές και ό,τι άλλο
η επιτυχία αυτή δεν ήταν αποτέλεσμα δουλειάς ετών..ήταν όμως μια σπίθα που έδειξε το δρόμο..τώρα χρειάζεται δουλειά υποδομής, αλλαγή νοοτροπίας και πολιτική βούληση..και δεν θα ήθελα να δω έναν υπέροχο άνθρωπο να συνθλίβεται μέσα σε αυτές τις διεργασίες
ο Κύριος Ρεχάγκελ (που είναι μεν δημότης Αθηνών..αλλά ελπίζω να μην αποκτήσει διαβατήριο τύπου Ντεγκρέτσια ή κάτι άλλο αναλόγως γελοίο μέσα στον ενθουσιασμό μας) θα ήθελα να παραμείνει Γερμανός και να αποχωρήσει επάνω στις δάφνες του τώρα..πιστεύω όπως και στη ζωή..αν αγαπάμε κάτι αληθινά και βλέπουμε πως θα ευτυχήσει μακρυά μας το αφήνουμε να φύγει
η επιτυχία αυτή μας δίδαξε πολλά...για το μεγαλείο της ψυχής μας κυρίως..για το πείσμα, το φιλότομο, την αυταπάρνηση..πλην όμως επώδυνα μας έδειξε πως η φυλή μας ακόμη και σήμερα έχει σοβαρό πρόβλημα αυτοπειθαρχίας και αυτοδιοίκησης ...το έχε πεί ο Πανούσης βέβαια..'δεν τραβάει η Εθνική, θέλουμε αλλοδαπό προπονητή' και δεν αναφερόταν μόνο στο ποδόσφαιρο..αλλά πολλοί τον θεωρούν γραφικό
καλημέρα μας
ΣΩΣΤΟΣ!!!!! ΣΥΜΦΩΝΩ Α Π Ο Λ Υ Τ Α.
-
Ο χρήστης yandr έγραψε:
Συμφωνώ και εγώ. Αν τον καλέσει η Γερμανία καλώς να πάει.Πάντως υπάρχει και η 'λεπτομέρεια' του συμβολαίου του, οπότε εάν δεν μπορούμε να βρούμε κανέναν που να είναι άξιος ή να δέχετε να αναλάβει την εθνική τι γίνεται;
Μόνο ξένος προπονητής μας σωζεί φυσικά....
-
Να καταθέσω κι εγω τις προσωπικές μου διαπιστώσεις!
Το Ελληνικό ποδόσφαιρο απέδειξε ότι διαθέτει τους ποδοσφαιριστές εκείνους που μπορούν ΚΑΙ να κατανοήσουν οδηγίες ΚΑΙ να τις εφαρμόσουν με επιτυχία ΚΑΙ να πάρουν Πρωτάθλημα Ευρώπης αντί να κάνουν μια ξιοπρεπή εμφάνιση!
Το πρόβλημα λοιπόν της εξυγίανσης αρχίζει να αποκτά μερικές σταθερές στην εξίσωσή του!
Οι παράγοντες θα προσαρμοσθούν στα νέα δεδομένα!Και θα ξεκινήσει μια διαδικασία που θα πάρει χρόνο!Αλλά θα καταλήξει καπου σίγουρα καλύτερα απο αυτό που τώρα έχουμε!
Μην ξεχνάμε οτι οι ξένοι στο Πρωτάθλημα (και μάλιστα απεριόριστα) είναι εδω και πολλά χρόνια πραγματικότητα!Οπότε δεν μπορεί να γίνει κάτι αντιστοιχο του μπάσκετ,όπου οι ξένοι πήραν τις θέσεις των Ελλήνων και η Εθνική απέκτησε πρόβλημα!!
Είμαι αισιόδοξος...ειδικά μετά την χθεσινή συνέντευξη Γιαννακόπουλου στην ΝΕΤ...είμαι πολύ αισιόδοξος!!
-
Για τον Οττο, ο theios τα είπε μια χαρά και συμφωνώ. Είναι μεγάλη πρόκληση το μουντιαλ στην έδρα του. Εγώ στη θέση του θα πήγαινα χωρίς σκέψη.
-
Επίσης συμφωνώ με τον theios για τον Οττο. Ωστόσο το ότι πέτυχε στην Ελλάδα (αουτσάιντερ, υποτίμηση από τους αντιπάλους, μικρές απαιτήσεις, χωρίς 'βεντέτες' παίκτες, με πολιτική βούληση της ΕΠΟ για πλήρη ελευθερία κινήσεων) δε σημαίνει πως θα πετύχει και στη Γερμανία (φιλοξενεί το Μουντιάλ, όλοι την υπολογίζουν ακόμα και ψόφια, τεράστιες απαιτήσεις, αρκετές βεντέτες, ο Μπεκενπάουερ ). Και ίσως και στη Γερμανία να υπάρχει παροιμία αντίστοιχη του 'καλύτερα πρώτος στο χωριό παρά τελευταίος στην πόλη'
Edit: μόλις γράψαμε ουσιαστικά τα ίδια με τον kouk
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Για τον Οττο, ο theios τα είπε μια χαρά και συμφωνώ. Είναι μεγάλη πρόκληση το μουντιαλ στην έδρα του. Εγώ στη θέση του θα πήγαινα χωρίς σκέψη.Ο Ρεχάγκελ όμως εχει πρόβλημα με τον Μπεκενμπάουερ και τους υπόλοιπους που διοικούν τωρα το Γερμανικό ποδόσφαιρο.Αλλωστε αυτοί τον είχαν αφήσει άνεργο!
Γιατι να γυρίσει ξέροντας οτι θα αντιμετωπίσει υπονόμευση?!!Εγω λέω οτι θα μείνει!!Καλύτερα δήμαρχος στο χωριό..παρά κλητήρας στην πόλη!!
Εθνική Ελλάδος mundial 2014(πρωην euro 2004,2012)