-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Καλό ταξίδι, να μας πεις εντυπώσεις από μέσα..
Να κοιτάζουμε να σε δούμε με βαμμένο ασπρο-μπλε πρόσωπο στην κερκίδα?Βεβαίως! Βαμμένο πρόσωπο οπωσδήποτε. Και φυσικά μετά τον αγώνα στα κανάλια!
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Καλό ταξίδι, να μας πεις εντυπώσεις από μέσα..
Να κοιτάζουμε να σε δούμε με βαμμένο ασπρο-μπλε πρόσωπο στην κερκίδα? :lol:Βεβαίως! Βαμμένο πρόσωπο οπωσδήποτε. Και φυσικά μετά τον αγώνα στα κανάλια!
Εισητήριο έχεις; Γιατί έχω βρει ένα από Πορτογάλλο γνωστό μου (βασικά αυτός μου είπε εάν ενδιαφέρομαι)
-
Οταν θα περάσουμε την Γαλλία με ποιους θα παίξουμε μετά;;;
-
[>quote='sado']Οταν θα περάσουμε την Γαλλία με ποιους θα παίξουμε μετά;;;
[/quote]
Με Πορτογαλία ή Αγγλία ....ονειρα...ονειρα...λες να βγουν αληθινά!????
-
Παιδιά, καλά όλα αυτά, αλλά μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα. Αφήστε να γίνει το παιχνίδι με τη Γαλλία πρώτα και βλέπουμε. Στο κάτω-κάτω της γραφής, δεν αποκτήσαμε ξαφνικά σοβαρό ποδοσφαιρικό επίπεδο. Τεχνίτες στη μπάλα ΔΕΝ έχουμε, ούτε έχουμε δημιουργικούς παίχτες, ούτε αξιόλογη ταχύτητα. Εκεί που πόνταρε πολύ ο Ρεχάγκελ (και καλά έκανε) είναι η σωματική δύναμη και η ικανότητα να καταστρέψουμε και να ξεκουρδίσουμε το παιχνίδι του αντιπάλου (λέγε με τσούκου-τσούκου-μπωλ).
Βέβαια, με δεδομένο ότι η γενικότερη τάση στο ποδόσφαιρο τελευταία είναι η απουσία ποιότητας και τεχνικής, με την έμφαση να δίνεται στην ταχύτητα και στο αντιποδόσφαιρο, δεν θα εκπλαγώ αν καταφέρουμε να περάσουμε τους Γάλλους. Όπως όμως δεν θα εκπλαγώ αν μας περιποιηθούν κανονικά...
Μην ξεχνάμε άλλωστε πως καλύτερα είναι να μη μιλάς πριν τον αγώνα και να φεύγεις ικανοποιημένος από ένα καλό αποτέλεσμα, παρά να έχεις ψηλά τον αμανέ και να βγαίνεις με το κεφάλι κάτω.
Ωστόσο, αφού μπήκαμε στους '8', δεν έχουμε πια τίποτα να χάσουμε.
-
δηλαδη αν περασουμε τη γαλλια, ειμαστε τελικο!
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
δηλαδη αν περασουμε τη γαλλια, ειμαστε τελικο!Όχι! Θα πρέπει να νικήσουμε και στον ημιτελικό. Ακόμα στους 8 είμαστε, όχι στους 4!!
Πάντως, δύσκολα είναι μεν με Γαλλία, αλλά τελικά εκεί που υπάρχει πίεση και λίγες ελπίδες τα πάει καλά ο Έλληνας! Οπότε... τίποτα δε μπορώ να πω για ήττα ακόμα! Καλή μας επιτυχία!!!
-
Ο χρήστης tifosaros έγραψε:
δηλαδη αν περασουμε τη γαλλια, ειμαστε τελικο!
Όχι! Θα πρέπει να νικήσουμε και στον ημιτελικό. Ακόμα στους 8 είμαστε, όχι στους 4!!
Πάντως, δύσκολα είναι μεν με Γαλλία, αλλά τελικά εκεί που υπάρχει πίεση και λίγες ελπίδες τα πάει καλά ο Έλληνας! Οπότε... τίποτα δε μπορώ να πω για ήττα ακόμα! Καλή μας επιτυχία!!!
ο ποιητης! (εγω δηλαδης ) εννοω οτι αν περασουμε τη γαλλιδα, θα παιξουμε με την αγγλιδα η την πορτογαλιδα, που ειναι στα 'μετρα μας' ασε που τους κερδισαμε τους πορτογαλους, ενω οι αγγλοι στα προκριματικα μας πηρανε με στημενο ματς!!!
-
Χαλάλι παιδιά ό,τι κι αν γίνει την Παρασκευή!
Ας είναι γιορτή για όλους μας και αν κερδίσουμε το γιορτάζουμε (ταιριάζει είναι Παρασκευή βράδυ), αν χάσουμε πάλι γιορτάζουμε το που φτάσαμε (ταιριάζει είναι Παρασκευή βράδυ ).
Ελπίζω μόνο no hard feelings σε παίκτες και προπονητή γιατί Έλληνες είμαστε και μερικές φορές ζητάμε πολλά!
Peace and be happy!! -
Όλως τυχαίως το ματς Σουηδία-Δανία έληξε ισόπαλο 2-2..
Αυτή είναι η αξιοπιστία του ποδοσφαίρου;
Θα πρέπει να αποφασίσουμε αν θέλουμε να βλέπουμε
μπάλα ή..θέατρο! -
Ο χρήστης eizo έγραψε:
μπάλα ή..θέατρο!Μα και με το 1-0 στο Πορτογαλία-Ισπανία (σε συνδυασμό με το 2-0 σε εμάς) πήγαιναν οι δύο της Ιβηρικής στην επόμενη φάση και εμείς..βόλτα!
Το γκόλ του βρύζα χάλασε την σούπα!! -
Ο χρήστης eizo έγραψε:
μπάλα ή..θέατρο!Έπρεπε να προσέχει ο Τοττι που φτύνει
Και όπως είπε και ο Καρπετ εδώ οι σκανδιναβοί ψηφίζουν ο ένας τον άλλο στην Γιουροβίσιον τα τελευταία δέκα χρόνια, δεν θα φέρουν 2 - 2 στην μπάλα ?
Και στην τελική όποιος παίζει μπάλα προκρίνεται -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
μπάλα ή..θέατρο!Έπρεπε να προσέχει ο Τοττι που φτύνει
Και όπως είπε και ο Καρπετ εδώ οι σκανδιναβοί ψηφίζουν ο ένας τον άλλο στην Γιουροβίσιον τα τελευταία δέκα χρόνια, δεν θα φέρουν 2 - 2 στην μπάλα ?
Και στην τελική όποιος παίζει μπάλα προκρίνεταιΔεν είναι όμως πολύ δύσκολο να στήσεις ένα συγκεκριμένο σκορ?
Δηλαδή βλέποντας το ματς είδατε κάτι κραυγαλέο να γίνεται?
-
Αν ήταν ικανοί οι Ιταλοί να περάσουνε, θα έπρεπε να κερδίσουνε είτε τους Σουηδούς έιτε τους Δανούς.
Είναι άξιοι της μοίρας τους.
Οπως έγραφε και η μπλουζα του Καραπετόπουλου 'ΤΡΑΠ, ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ '
-
Εγώ κέρδισα €555 απο στοίχημα για το τελικο σκορ.
Ας είναι καλά οι φίλοι μου απο την Σουηδία.
-
Έξω από το προημιτελικά οι Ισπανοί (που έχουν το καλύτερο πρωτάθλημα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή), οι Ιταλοί και οι Γερμανοί.
Σήμερα θα μείνει εκτός κι ένας από Αγγλία και Πορτογαλία....Ρε, μήπως την Παρασκευή μείνουν έξω τα Γαλάκια;
Οιδωμεν -
Ο χρήστης eizo έγραψε:
μπάλα ή..θέατρο!Εγώ πάντως πιστεύω πως το παιχνίδι δεν ήταν στημένο. Ή αν ήταν το έκαναν πααααάρα πολύ καλά!! Απλά πιστεύω ότι οι σκανδιναβοί είχαν την 'ατυχία' να φέρουν το σκορ που θα έκανε το παιχνίδι να φανεί στημένο. Είχαν ακουστεί και όλα αυτά τις προηγούμενες μέρες.... Δεν ήθελε και πολύ να τους 'κράξουν'!
Άλλωστε όπως προαναφέρθηκε, μάλλον περισσότερο το άξιζαν αυτοί να προκριθούν από τους Ιταλούς. -
ποιός γουστάρετε να το πάρει??? εγώ μετά τα χτεσινά ΤΣΕΧΙΑ με όλα!!! Έχουν δυνατά παιδιά, έχουν και παίκτες που ξέρουν πολλά κιλά μπάλα... Με δεύτερη ομάδα έστειλαν τη Γερμανία σπίτι της
Σπύρος
-
Τσεχία όλα τα λεφτά
http://www.freeworldofbeauty.com
Άσε που είχα βάλει 10 euro στο στοίχημα πέρυσι τον Οκτώβρη Champions League η Πόρτο και Euro 2004 η Τσεχία και αν το σηκώσει ο Τσέχος παίρνω 11,000 Euro
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Τσεχία όλα τα λεφτάhttp://www.freeworldofbeauty.com
Άσε που είχα βάλει 10 euro στο στοίχημα πέρυσι τον Οκτώβρη Champions League η Πόρτο και Euro 2004 η Τσεχία και αν το σηκώσει ο Τσέχος παίρνω 11,000 Euro
Με έστειλες τώρα.... Έπαιξες αυτά και τα δύο μαζι?!? Εγώ ο καρμοίρης έλεγα την Πόρτο από τους 16 αλλά φοβήθηκα να την στοιχηματίσω!
Αν επιτρέπεται πόσο στοιχηματισες?
Εθνική Ελλάδος mundial 2014(πρωην euro 2004,2012)