-
Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!
1-1.....Μπράβο και πάλι μπράβο!!!!Αντε και με την πρόκρισηηηηη!!!
-
Καλά, έτσι και πάρουμε και το βαθμό της πρόκρισης ενάντια στη Ρωσσία, θα έχουμε κάνει κάτι πραγματικά αξιόλογο, σε πλήρη αντίθεση με τα χρόνια της ανυποληψίας!
-
ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Πιασαμε τον ταυρο απο τα κεραταααααααα.
-
ΙΣΠΑΝΙΚΗ..........ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ
-
Άντε και εις ανώτερα.....
Αν και μας ήθελε και η μπάλα σήμερα.... Βέβαια η επιτυχία παραμένει. -
Μπράβο στην Εθνική μας και εύχομε να μην είναι τα καλύτερα αυτά που είδαμε σήμερα!!!!
Άντε και στα δικά μας
-
Μπράβο στην Εθνική!
Πάντως να πω την αμαρτία μου,ντράπηκα με τον 1 βαθμό που πήραμε σήμερα,δεν το αξίζαμε.Οι Ισπανοί παίζαν μπάλα και εμείς....λόττο.Ειδικά κάτι κουρασμένα παλτά...έ,παλληκάρια,μόνο μπάλα δεν έπαιξαν.Μπράβο στους αμυντικούς πάντως.Και εις ανώτερα! -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μπράβο στην Εθνική!
Πάντως να πω την αμαρτία μου,ντράπηκα με τον 1 βαθμό που πήραμε σήμερα,δεν το αξίζαμε.Οι Ισπανοί παίζαν μπάλα και εμείς....λόττο.Ειδικά κάτι κουρασμένα παλτά...έ,παλληκάρια,μόνο μπάλα δεν έπαιξαν.Μπράβο στους αμυντικούς πάντως.Και εις ανώτερα!Μη ντρέπεσαι, για κάτι που πήραμε. τώρα το πήραμε και κάνουμε και τις πάπιες!!!
Αλήθεια, γιατί δεν ήταν γκολάρα αυτή που βάλαμε σήμερα; Δεν μπήκε από τύχη...!
-
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ !!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!
1-1.....Μπράβο και πάλι μπράβο!!!!Αντε και με την πρόκρισηηηηη!!!
Βρε εσύ ήθελες να το κλειδώσεις; Χμμ!!! (Just kidding. )
Μπράβο στα παδιά!!!
Είχανε τα κότσια να ανατρέψουνε το 1-0 μέσα σε (σχεδόν) ισπανική έδρα....
Τύχη-ξετύχη είχανε και οι Γερμαναράδες και (ατυχία ( ; ) ) οι Άγγλοι κλπ κλπ
Ξαναμπράβο τους!!!!!! -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Άντε μπράβο να ξεκλειδωθεί!!!Και το λέω εγώ, ο ΠΛΕΟΝ εναντίον του ποδοσφαίρου!!
(Καλέ τι σας έκανε η καημένη η μπάλα και μαλλιοτραβιόσαστε ποιος θα την πρωτοκλοτσήσει;;; )Πολλά μπράβο στην Εθνική μας ομάδα στο σύνολο, και ακόμα περισσότερα στον μαέστρο της ειδικότερα!
Ελπίζω να μην απογοητευτούμε αν δεν καταφέρουμε τίποτα παραπάνω από εδώ και μπρος και κάνουμε εμφανίσεις σαν την ομάδα που έφαγε 5... (Βουλγαρία; ) Δεν αξίζει στην σημερινή ομάδα να ακούσει γκρίνια όπως στο μουντιάλ του 1994, όπου ναι μεν ήμασταν απαράδεκτοι, αλλά να πάρει ΠΗΓΑΜΕ μουντιάλ, και αυτό για πρώτη φορά στην ιστορία μας (και ως τώρα τελευταία...) Ήταν το μέγιστο που φτάσαμε ποτέ, και εμείς μυξοκλαίγαμε...
Πάντως σήμερα ήδη πιστεύω ξεπεράσαμε τα προγνωστικά και τις προσδοκίες μας, οπότε όσο χάλια και να τα πάμε στη συνέχεια έχουμε ήδη ξεπεράσει το στόχο και μόνο συγχαρητήρια αξίζουν!!!
Άντε, όπως το βλέπω αν κερδίσουμε τη Ρωσσία περνάμε!!!
Μακάρι βέβαια να κερδίσουμε ή έστω να μην χάσουμε ήδη από την Ισπανία!
Έτσι και χάσουμε από την Ισπανία, θα πάρω το Ίμπιζα και θα του μπλοκάρω τα φρένα για 30 μέτρα, έτσι, να δει ποιος είναι το αφεντικό!!!Τα είπες όλα .
Τώρα για το παιχνίδι με Ρωσσία πάρε κανένα Niva για τον ίδιο λόγο -
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μπράβο στην Εθνική!
Πάντως να πω την αμαρτία μου,ντράπηκα με τον 1 βαθμό που πήραμε σήμερα,δεν το αξίζαμε.Οι Ισπανοί παίζαν μπάλα και εμείς....λόττο.Ειδικά κάτι κουρασμένα παλτά...έ,παλληκάρια,μόνο μπάλα δεν έπαιξαν.Μπράβο στους αμυντικούς πάντως.Και εις ανώτερα!Καλά να πάθουν οι Ισπάνοι, μέχρι να ρουφήξουνε το τεμάχιο το παίζανε άνετοι... 'Επρεπε να ρουφήξουν άλλο ένα να το ευχαριστηθούν!
-
ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΜΠΡΑΒΟ στον ΡΕΧΑΓΚΕΛ που εστισε την ομαδα τοσο καλα παρα τα προβληματα μπραβο σε ολους τους παιχτες που εδωσαν οτι ειχαν και ειδικοτερα
ΜΠΡΑΒΟ στον Τσαρτα για την ΥΠΕΡΩΧΗ μπαλια που εκανε
ΜΠΡΑΒΟ στον Χαριστεα για το πολυ καλο κοντρολ και το γκολ (με το αριστερο)
ΜΠΡΑΒΟ στον Ζαγορακι που ηταν για αλλη μια φορα ο καλυτερος
ΜΠΡΑΒΟ στον Δελα που ηταν ο βραχος της αμυνα και το τελευταιο τεταρτο ειχε απιστευτες ενοχλησεις στα ποδια αλλα αντεξε
ΜΠΡΑΒΟ στους ανθρωπους που κατεβηκαν και πανηγηρισανΚαι τελος το μεγαλυτερο μπραβο στον κουκ που ξεκλειδωσε το θεμα και ετσι μιλαμε για την εθνικη
-
ΤΡ-ΕΛΛΑΣ
-
Aυτή είναι η γοητεία του ποδοσφαίρου!!! Σαφώς πολύ καλύτερη ομάδα οι Ισπανοί στα πάντα (παίκτες, σύστημα, δύναμη, αντοχή) αλλά με το πάθος, μία όμορφη μακρινή πάσα, το πόδι του Χαριστέα και όλα αντρέπονται. Καλή συνέχεια.
(Δεν θα ήθελα να ήμουν Ισπανός πάντως)
-
Oleeeeeeeeee
-
ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά!!!
Από τις λίγες φορές που νομίζω ότι παίζουν για την φανέλα και μόνο...Ο χρήστης cmarin έγραψε:
(Δεν θα ήθελα να ήμουν Ισπανός πάντως)Ούτε Άγγλος!
Αχχχχ κουκ ξύλο που θες!
-
Συγχαρητήρια στα παληκάρια μας, στον προπονητή μας αλλά και στους χιλιάδες Έλληνες φιλάθλους που βρίσκονται στην Πορτογαλία για να βοθήσουν την ελληνική αποστολή.
Πλέον ένας βαθμός μας είναι αρκετός για να περάσουμε στην επόμενη φάση...
Ωστόσο σήμερα να ευχόμαστε να κερδίσει η Γαλλία και η Ελβετία για να μην διασταυρωθούμε με καμία Αγγλία - Γαλλία στον Β' γύρο. -
Μπράβο σε όλα τα παιδιά και στον μαέστρο αυτής της επιτυχίας τον προπονητή μας. Μας κάνουν όλους περήφανους και την χώρα μας θέμα συζήτησης σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο. Να συνεχίσετε με την ίδια ψυχή και ότι είναι να έρθει ας έρθει.
Αυτό που θα μου μείνει αξέχαστο εκτός φυσικά του γκολ είναι η έκφραση του παλίο#@$&# βασιλιά τους που πάγωσε στην κυριολεξία μετά το γκολ. Μου είχε κάτσει στο στομάχι όταν μετά το γκολ των Ισπανών τον έδειξε η τηλεόραση να δείχνει χαρακτηριστικά με τα δάχτυλα του ότι θα βάλουν άλλα δυο. Αλήθεια η «Ελληνίδα» γυναίκα του που ήταν;Πάρ’ τα Λίζα!!!!!!
Εθνική Ελλάδος mundial 2014(πρωην euro 2004,2012)