-
Τo γυρίσαμε σε ψηφοφορία για προβλέψεις?
Λοιπόν λέω 7η-8η...(παίζουν και οι χαμένοι στους νοκ-αουτ αγώνες?)
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Αυτό που θα μου μείνει αξέχαστο εκτός φυσικά του γκολ είναι η έκφραση του παλίο#@$&# βασιλιά τους που πάγωσε στην κυριολεξία μετά το γκολ. Μου είχε κάτσει στο στομάχι όταν μετά το γκολ των Ισπανών τον έδειξε η τηλεόραση να δείχνει χαρακτηριστικά με τα δάχτυλα του ότι θα βάλουν άλλα δυο. Αλήθεια η «Ελληνίδα» γυναίκα του που ήταν;Πάρ’ τα Λίζα!!!!!!
Εμμανουήλ,
Θα σε έκανε να αισθανθείς καλύτερα αν μάθαινες ότι το εν λόγω πρωτεύον θηλαστικό, αποτελεί τον καρπό εκατονταετιών... ευγονικής αιμομιξίας μεταξύ των 'ηγεμόνων' της Ευρωπαϊκής Ηπείρου; Και ότι, τόσο αυτός όσο και πολλοί από τους προγόνους του, και πιθανότατα οι απόγονοι του, υποφέρουν από τρομακτικά και ανίατα προβλήματα υγείας και τερατογενέσεις;
Κάποιος θα πρέπει να φτιάξει μια ταινία τρόμου με αυτό το θέμα κάποτε. 'They came from Beyond: Kings and Queens of Europe'.
-
Εχω βάλει στοίχημα με τον γυιό μου (10 έουρος)οτι θα πάει ημιτελικά! Εκείνος το λέει....αλλά απο τρελό κι από μικρό μαθαίνεις την αλήθεια! Λέτε?!!
Εγω λέω 7η!
-
Γι αυτό επιτρέπουν τώρα τελευταία γάμους με κοινούς θνητούς; Άκου εκεί κοινοί θνητοί!! Βρε ουστ.
Το είπα και το ξανά λέω. Ξεπεσμένες αυτοκρατορίες περιμένετε και ερχόμαστε.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εχω βάλει στοίχημα με τον γυιό μου (10 έουρος)οτι θα πάει ημιτελικά! Εκείνος το λέει....αλλά απο τρελό κι από μικρό μαθαίνεις την αλήθεια! Λέτε?!!Εγω λέω 7η!
Είχε δεν είχε ο Κώστας μας έβαλε ξανά στη διαδικασία της πρόβλεψης.
Καλά λένε ότι πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι!!!
Τέλος πάντων, χμ. Εγώ ψηφίζω 6η θέση. Υπέρ αισιόδοξος ή όχι θα δούμε. -
Νικο το έχασες το στοίχημα δώσε στο γιο σου τώρα τα 10 ευρα
Κυριοι περάσαμε στους 8. ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ
Σε μία μόνο περίπτωση θα αποκλειστούμε, αν χα΄σουμε απο του Ρώσους τη Κυριακή και οι Πορτογάλλοί κερδίσουν τους Ισπανους με περισσοτερα Γκολ διαφορά απο οτι χάσουμε εμεις απο τους Ρώσους.
Νικο πλέρωνεις.
Εξτρα έξοδα θα έχουμε τη βλέπω τη δουλειά. -
Θέλω Αγγλία στα ημιτελικά, τους χρωστάμε κιολας απο προπερσι αν δεν κάνω λάθος. Και το βάζω απο τωρα το στοιχημα οτι αν πεσουμε στην Αγγλία μας δεινω 60% να περάσουμε και παραπάνω.
-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
Νικο το έχασες το στοίχημα δώσε στο γιο σου τώρα τα 10 ευρα
Κυριοι περάσαμε στους 8.μα έβαλε στοίχημα για τους 4, όχι για τους 8!
δεν καταλαβαίνω όμως γιατί τόσο μένος κατά του άνακτος . δεν είδατε πόσο αρχοντικά τον πήρε ο ύπνος στην εξέδρα;
Εχω βάλει στοίχημα με τον γυιό μου (10 έουρος)οτι θα πάει ημιτελικά! Εκείνος το λέει....αλλά απο τρελό κι από μικρό μαθαίνεις την αλήθεια!
κι ο φέλερ με τον βενγκέρ το έλεγαν πριν το euro2004 πως η ελλάδα θα είναι η μεγάλη έκπληξη του τουρνουά, αλλά ποιος τους άκουγε τότε;
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Μακάρι βέβαια να κερδίσουμε ή έστω να μην χάσουμε ήδη από την Ισπανία!
Έτσι και χάσουμε από την Ισπανία, θα πάρω το Ίμπιζα και θα του μπλοκάρω τα φρένα για 30 μέτρα, έτσι, να δει ποιος είναι το αφεντικό!!!Την γλίτωσε τελικά το ισπανάκι!!!
Για να δούμε, θα την γλιτώσει και το Λάντα του kacey;;
-
ΜΠΡΑΒΟ στην Εθνική!!!
Κατάφερε ήδη όσα δεν κατάφεραν όλες οι παλιότερες Εθνικές κλωτσοσφαίρου μαζί!!Πιστεύω πως αν φτάσουμε στους 8 (και με το 2ο πόδι δηλαδή) θα είναι 50-50 όλοι οι υπόλοιποι αγώνες.
Πρόβλεψη και ελπίδα μου; Να κερδίσουμε τον πρώτο 50-50 και μετά ό,τι γίνει. Οπότε μέσα στην τετράδα!! (και αν πρέπει να το κάνω πιο συγκεκριμένο 3η-4η θέση).
-
'ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ, Η ....... ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΤΕΑ!'
Προβλεπω νικη στον μικρο τελικο (δεν ειναι λιγο, ας μην ειμαστε αχαριστ-εα-οι ).
Κ μια 'σοβαρη' απορια: Γιατι τα καθισματα των παγκων ειναι μπακετ;;;
Πιθανες εξηγησεις που σκεφτηκα:- Για διαφημιστικους λογους (η πιο πιθανη κ ξενερωτη εκδοχη)
- Για παρηγορια στους παγκιτες ('μπορει να σε κουβαλησαμε μονο για το μπακοτερμα της προπονησης αλλα κοιτα μια δερματινη μπακετια που σου εχουμε να καθεσαι στα επισημα ματς!')
- Για καλυτερη πλευρικη στηριξη στην ομαλα επιταχυνομενη υβρεολογια του προπονητη
- Ετσι, για την σουρεαλιστικη αισθητικη παρεμβαση της ολης φασης
Για αφηστε την φαντασια σας ελευθερη κ ριξτε καμια ιδεα κ σεις...
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Γιατι τα καθισματα των παγκων ειναι μπακετ;;;έχεις ακούσει που λένε για τον ότο, 'ο τιμονιέρης της εθνικής'; είχε βγει και φωτογραφία στην αναχώρηση, με τον ότο στο τιμόνι του λεωφορείου της εθνικής.
ε, ήταν να μην του δώσουν την μπακετιά, και το σανίδωσε.
και κάτι άσχετο με την ερώτηση του ping: δεν σας έχει κάνει μεγάλη εντύπωση το πώς τώρα που η εθνική ρολάρει, έτρεξαν όλοι να τη στηρίξουν και να καρπωθούν το κατιτίς τους από τη 'δόξα' της; θυμάμαι όταν πρωτοήρθε ο ρεχάγκελ και η εθνική έκανε τις δύο πρώτες γκέλες, είχαν πέσει όλοι οι δημοσιογράφοι να τον φάνε - μέχρι και διάδοχό του έψαχναν, πριν καλά-καλά κλείσει τρίμηνο στην εθνική. τώρα όμως, ε; μερικά καλά αποτελέσματα ήταν αρκετά για να γίνει ξαφνικά 'θεός' ο γερμανός, που στην αρχή όλα τούς ενοχλούσαν πάνω του.
μη γίνομαι μάντης κακών, αλλά έτσι και γκελάρει η εθνική, να δείτε πόσο γρήγορα όλοι αυτοί οι κύριοι θα ξεθάψουν τα φτυαράκια τους.
χαρακτηριστικό της φυλής μας, μάλλον...
-
Απ' ότι βλέπω μας χαρακτηρίζει υπεραισιοδοξία για άλλη μια φορά!
Ότι έχει γίνει μέχρι σήμερα είναι εκπληκτικό και απλά υπεραρκετό για μένα. Ακόμα και αν δεν προκριθούμε στους 8.
Και μόνο το γεγονός ότι τα ξένα πρακτορεία στοιχημάτων παίζουν το Ελλάδα - Ρωσία 1,8 - 3,2 - 4 (!!!) δείχνει το μέγεθος του επιτεύγματος. Απίστευτο!Βέβαια, εμείς (οι φίλαθλοι) μπορεί να ονειρευόμαστε και τελικό. Ότι θέλουμε κάνουμε. Καλό θα είναι όμως οι παίκτες και ο προπονητής να βρίσκονται στον πλανήτη Γη (και βρίσκονται απ' ότι φαίνεται)
ΥΓ: Η φηφοφορία είναι άτοπη αφού δε γίνονται αγώνες κατάταξης
-
εδώ είναι που θα συμφωνήσω. Δεν είμαι ιδιαίτερα μεγάλος οπαδός του ποδοσφαίρου και γενικότερα των ομαδικών αθλημάτων. Έτσι μπορώ και κρατώ την ψυχραιμία μου στην ομολογουμένως καλή πορεία που έχουμε χαράξει [ναι κι εγώ χοροπήδησα στα γκολ και βγήκα φωνάζοντας έξω, για να καταλαβαινόμαστε]. Με λίγα λόγια, υπομονή. Ούτε στους 8 πήγαμε ακόμα, ούτε κάναμε την πορεία του '87 στο μπάσκετ ακόμα. Και κυρίως έχω βαρεθεί τις θριαμβολογίες και τις δορυφορικές συνδέσεις. Και τα 'αποθεωτικά δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου'. Γενικά τους θριάμβους εκ του προοιμοίου δεν τους πάω και φαίνεται πως είναι χόμπι μας.
**Ε, είναι να μην τα πάρεις με τα δελτία ειδήσεων, που άμα πάρουν είδηση... είδηση που πουλάει, του κάνουν τσίρκο. Σήμερα είδα photoshop του Ρεχάγκελ... Δία, Ζορμπά και Αριστοτέλη...
-
Ο χρήστης gmak έγραψε:
εδώ είναι που θα συμφωνήσω. Δεν είμαι ιδιαίτερα μεγάλος οπαδός του ποδοσφαίρου και γενικότερα των ομαδικών αθλημάτων. Έτσι μπορώ και κρατώ την ψυχραιμία μου στην ομολογουμένως καλή πορεία που έχουμε χαράξει [ναι κι εγώ χοροπήδησα στα γκολ και βγήκα φωνάζοντας έξω, για να καταλαβαινόμαστε]. Με λίγα λόγια, υπομονή. Ούτε στους 8 πήγαμε ακόμα, ούτε κάναμε την πορεία του '87 στο μπάσκετ ακόμα. Και κυρίως έχω βαρεθεί τις θριαμβολογίες και τις δορυφορικές συνδέσεις. Και τα 'αποθεωτικά δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου'. Γενικά τους θριάμβους εκ του προοιμοίου δεν τους πάω και φαίνεται πως είναι χόμπι μας.**Ε, είναι να μην τα πάρεις με τα δελτία ειδήσεων, που άμα πάρουν είδηση... είδηση που πουλάει, του κάνουν τσίρκο. Σήμερα είδα photoshop του Ρεχάγκελ... Δία, Ζορμπά και Αριστοτέλη...
Ολα σωστά και συμφωνούμε!
Αλλά τελικά δεν είναι μόνο τα δικά μας ΜΜΕ χάλια...το φωτομοντάζ το έκαναν οι Γερμανοί!! Τους χαλάσαμε κι αυτούς!! -
Ο Χελάκης πάντως ήταν όλα τα λεφτά...
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Ο Χελάκης πάντως ήταν όλα τα λεφτά...Οντως!!
-
Τους καψαμε τη γουνα.Τους τρελαναμε.Δεν ξερουν τι τους γινεται-Θα το διαβασουν αυριο στην abola.O θεος ειναι ελληνας.Το γνωστο πειρατικο κανει την εμφανιση του και με τα κανονια του εισβαλει στο λιμανι του dragao. χελακης rullezzzzzzz
-
Όλα καλά κι ωραία, αρκεί όπως είπατε να μην είναι ανώμαλη η προσγείωση, να μην αρχίσουν εκείνα τα άσχημα όταν κάποτε τελειώσει η πορεία της ομάδας μας. Να μην ξεκινήσει το θάψιμο των παικτών και του Όττο και να μη ψάχνουν να βρουν αποδιοπομπαίους τράγους!
Αν έχουμε αυτά τα λίγα σε μια γωνίτσα στο μυαλό μας, μπορούμε να απολαύσουμε την εθνική μας και να την χαρούμε! Άντε το αξίζουμε και μεις, καιρός ήταν!!!
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
[...]
ΥΓ: Η φηφοφορία είναι άτοπη αφού δε γίνονται αγώνες κατάταξηςΜάλλον θα έπρεπε να είναι ως εξής :
1η
2η
3η
4η
5η-8η
9η-16ηΦιλικά
Δημήτρης
Εθνική Ελλάδος mundial 2014(πρωην euro 2004,2012)