-
ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΜΑ ΤΟΝ ΔΙΑ !!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!!!!! -
ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ
ΤΟ TIMHMENOΔΕΝ ΜΠΟΡΩ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!! -
http://www.panatha.gr/multimedia/euro20 ... ech1-0.avi
-
ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ!!!
ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!
ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ!!!!!
Σπύρος
-
ΠΟΙΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ! ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ! ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΟΜΑΔΑΡΑ!!!
-
**ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ????
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??? ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ???
Τώρα γύρισα από Ομόνοια!!!! Αν μπορούσα να ξέρω το κλίμα θα είχα πάει όλες τις φορές!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΡΕ!!!!! ΜΠΡΑΒΟ!**
-
ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Κυπελλοοοοοοοοοοοο κυπελλοοοοοοοοο το Ευρωπαικοοοοοοοοοοο
Να ειναι καλα τα παιδια και η τεχνικη ηγεσια που μας εκαναν για αλλη μια φορα υπερηφανους.....Δεν θα ειναι η τελευταια...Παμε στοιχημα ξανα???
-
Αν υπάρχει θεός τότε σίγουρα είναι έλληνας.
Μπράβο σε όλους! Σε αυτούς που ήταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και σε αυτούς που παραληρούσαν απ'έξω!
Ένας αγώνας έμεινε, όλα γίνονται! -Ελπίζω υπέρ μας!-
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ!!!!!!!!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΙΜΠΙΕΜΑΙ ΔΕΝ ΞΥΠΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!1 -
Επειδή έχω ήδη κλείσει αεροπορικά εισητήρια για τελικό, ξέρει κανείς που βρίσκουν εισητήρια για το παιχνίδι;
-
sirgus τι να σου πούμε?Μήπως εχουμε καταλάβει κι εμείς τι γίνεται?
Αν αυτή ήταν η πρώτη σου εμπειρία από πανηγυρισμούς είσαι πολύ τυχερός άνθρωπος!Δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο!!!
Η Ελλάδα στον Τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος,παίζει με την ομάδα που ξεκίνησε το τουρνουά (πράγμα που γίνεται για πρώτη φορά σε διεθνή διοργάνωση!!) ενω στην αρχή της έδιναν πιθανότητες 80-1 για να πάρει το Πρωτάθλημα!!!yandr εισιτήρια λογικά δίνονται απο τα κιόσκια έξω από τα γήπεδα,αλλά δεν κοιτάς να προαγοράσεις για να είσαι σίγουρος!!??ΣΕ ΖΗΛΕΥΩΩΩ!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
yandr εισιτήρια λογικά δίνονται απο τα κιόσκια έξω από τα γήπεδα,αλλά δεν κοιτάς να προαγοράσεις για να είσαι σίγουρος!!??ΣΕ ΖΗΛΕΥΩΩΩ!!Έχω γνωστό στην Πορτογαλία και με διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει τίποτα. Μόνο μαύρη αγορά. Λογικά θα μας δώσουν κάποια επίσημα, αλλά αν περιμένει κανένας Έλληνας να βρει έξω από το γήπεδο άστα να πάνε. Οι Πορτογάλοι μπρίκια κολλάνε;
Η ΕΠΟ δεν θα δώσει κάτι;
-
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... le_id=6074
-
Ο χρήστης yandr έγραψε:
Επειδή έχω ήδη κλείσει αεροπορικά εισητήρια για τελικό, ξέρει κανείς που βρίσκουν εισητήρια για το παιχνίδι;στην ΕΠΟ και έξω απ'το γήπεδο. Κι εγώ είμαι 99% να πάω!!!
Σπύρος
-
-
Ξαφνικά η Ελλάδα της ποδοσφαιρικής
αφάνειας πάει τελικό Euro..
Παράξενα πράγματα..
Είναι και οι Ολυμπιακοί Αγώνες στη μέση..
Και η Πορτογαλία είναι η οικοδέσποινα του
Euro..Λυπάμαι,γιατί ξέρω πως από Σεπτέμβρη θα
αρχίσουμε πάλι τις γκρίνιες..
Και πάλι στο Champions League θα τρώμε
πεντάρες κλπ..Πόσο περίεργη αυτή η χώρα..
Μερικοί που δεν ξέρουν τι σημαίνει
σημαία και που ποτέ δεν τη σηκώνουν
στο μπαλκόνι τους,έγιναν χτες
οι φανατικοί υποστηρικτές της..
Και δως του να τρέχουν όλοι
στους δρόμους και να κορνάρουν
όλο το βράδυ..Θα γίνω 'ανθέλληνας' και γω
σα το Νίκο Δήμου,μου φαίνεται.. -
ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!
-
Νομίζω ότι είδα να πέφτει χιόνι πριν από λίγα λεπτά στην Αθήνα!!
Τι?? Είμαι τρελός και δεν γίνονται τέτοια πράγματα????
-
ΑΠΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥς ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ!!!
Εκλεισα ηδη εισητηριο για την Κυριακη.Χτες το βραδυ που γυρνουσα απο τους πανηγυρισμους στην Μεσογειον (υψος αγ.παρασκευης) ειχαν κλεισει τον δρομο και ενα S2000 και ενα Sierra τα γυρνουσαν ενω ενα CBR600 ηταν στη μεση και εκανε burn out για τουλαχιστον 3 λεπτα μεχρι που του εσκασε το λαστιχο . Η πινακιδα της μηχανης ηταν μαυρη απο το λαστιχο που ειχε φαει. (Ευχομουν πολυ να ειχα ενα πισωκινητο χτες !!!!!.... που να αρχιζει απο Μ..... )
Εθνική Ελλάδος mundial 2014(πρωην euro 2004,2012)