-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τελικά ο γυιός μου είχε δίκηο!! Και πλήρωσα τα 10 έουρος με πολλή χαρά!!
Απίστευτη απόδοση....απίστευτο παιχνίδι!!!Πάντως Φορουμάς εκπρόσωπος υπήρχε μέσα στο γήπεδο!!!Και μετά δεν ακουγότανε η φων'η του!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ!!
Ολοι δακρύσαμε...αλλά εγω χοροπήδαγα μόνος μου για 10 λεπτά!!
και το χες κλειδώσει το θέμα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τελικά ο γυιός μου είχε δίκηο!! Και πλήρωσα τα 10 έουρος με πολλή χαρά!!
Απίστευτη απόδοση....απίστευτο παιχνίδι!!!Πάντως Φορουμάς εκπρόσωπος υπήρχε μέσα στο γήπεδο!!!Και μετά δεν ακουγότανε η φων'η του!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ!!
Ολοι δακρύσαμε...αλλά εγω χοροπήδαγα μόνος μου για 10 λεπτά!!
και το χες κλειδώσει το θέμα
Αυτομαστίγωση λέγεται αυτό!!!Ετσι lkar??!!
-
ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΕΣΤΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΜΑΣ.
Η αλήθεια είναι ότι τόση συγκίνηση και πανηγυρισμούς έχουμε να ζήσουμε από ομαδικό άθλημα από το 87. Ίσως να είναι ακόμα περισσότερο τώρα. Και έπεται συνέχεια ελπίζω. Πάντως ότι και να συμβεί από εδώ και πέρα έχουν κάνει το ακατόρθωτο και θα μήνουν για πάντα στην καρδιά μας.
Ελπίζω τουλάχιστον. Μην τα ξεχάσουμε όλα στο πρώτο ντέρμπι!!!! -
Παιδια εχω προβλημα...Κορνα καπουτ!
**ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΨΩ 10,100,1000!!!!!!ΕΛΑ ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΣΑΓΑΚΙ, ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΖΑΓΟΡΑΚΗ!!!!!**
-
Άντε να δούμε ποιός θα είναι ο αντίπαλος της Εθνικής....
Η λογική μου, λέει να αντιμετωπίσουμε τη Δανία......
.....αλλά η πρόσφατη ιστορία, προτείνει να εξακολουθήσουμε να είμαστε το outsider, να παίξουμε με ισχυρή ομάδα, δηλαδή την Τσεχία -
ΜΗΠΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ?
ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ???? -
Τέτοια χαρά την Παρασκευή!!! Γύρισα από το αεροδρόμιο του Μιλάνου με 160+, δεν έπεσα κάτω από 140 ούτε στα τούνελ στην Ελβετία (ελπίζω να μην δω λυπητερή σύντομα...) και πρόλαβα να δω τον αγώνα εξαρχής! Μεγάλη χαρά, και μόλις βάλαμε το γκολ άκουσα την (νεκρή πάντοτε) γειτονιά να πανηγυρίζει!!! Βέβαια στο τέλος μόνος χοροπηδούσα, και πήρα τηλέφωνο στο σπίτι να ακούσω τα κορναρίσματα στην Κηφισίας. Μα να μην φύγω λίγο αργότερα να πανηγυρίσω...
Τη σημαία την κρέμασα στο μπαλκόνι, στις 4 πήγα για ύπνο (5 στην Ελλάδα), αλλά μόνος χαιρόμουν...
Στα γερμανικά κανάλια ΧΑΜΟΣ, συνεντεύξεις Ρεχάγκελ και Χαριστέα (ο οποίος μιλάει Γερμανικά), θρίαμβος!!!Δεν έχω ανοίξει ακόμα τηλεόραση, πάω να δω.
Μάλλον προτιμώ Δανία, γιατί η Τσεχία θα έρθει με 4 σερί και φουριόζα για τίτλο... Πάντως μακάρι να κριθεί στα πέναλτι και με πολύ τρέξιμο, να τους βρούμε ταλαιπωρημένους!!!
Εξακολουθώ να πιστεύω πως θα βγούμε 3οι όπως ψήφισα (εξαιτίας της Τσεχίας...), νικώντας ξανά τους Πορτογάλλους στο σπίτι τους 2-1, να μην δούνε μετάλλιο. Θα μου καλάρεσε πάντως να σηκώσουμε χρυσό απέναντι στους Πορτογάλλους με σκορ 2-1 (καλή συνήθεια!! )Αλλά και 4οι να έρθουμε δε με νοιάζει. Ας παίξουμε και στους 2 αγώνες με ψυχή όπως με τη Γαλλία, την Πορτογαλλία και την Ισπανία, και ας πέσουμε με το κεφάλι ψηλά! Πρώτη φορά μου αρέσει το ποδόσφαιρο!!
-
ΤΟΥΣ ΜΑΜΗΣΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
-
Tι είναι αυτή η Τσεχία ρε??!!??
49':1-0
63':2-0
65':3-0.....και συνεχίζει???? -
Ο χρήστης rally maniac έγραψε:
Tι είναι αυτή η Τσεχία ρε??!!??
49':1-0
63':2-0
65':3-0.....και συνεχίζει????Τρένο τους βλέπω....
Τι λέτε να βάλω 4-0 στο στοίχημα τώρα?
-
Και εκεί που στο πρώτο ημίχρονο ο Γερμανός εκφωνητής έλεγε πως η Ελλάδα δεν πρέπει να ανησυχεί, τους φοβήθηκε το μάτι μου στο 2ο...
Να δούμε!Ξέχασα να πω παραπάνω πως ο Γερμανός εκφωνητής προέφερε ικανοποιητικότατα τα ελληνικά ονόματα! Μόνο έναν δεν ήξερα, τον Ζαϊταρίδε!
-
Ελλας vs Τσεχια.....
Δυσκολος αγωνας παντως και η παρεα του Νετβεντ δεν αστειευεται...
Ο Οττο τους ειδε χθες και σιγουρα θα ξερει που να χτυπησει....
Μακαρι να ζησουμε αλλη μια βραδια οπου ο εκφωνητης του sport fm θα λεει Ακουστε το Ελληνες.....Η Ελλαδα στο τελικο.
Καλη μας τυχη. -
Αν είναι ν'αποκλειστούμε, καλύτερα να το πάθουμε από τους παικταράδες Τσέχους παρά από τους άχρωμους Δανούς.
Αν είναι να προκριθούμε, καλύτερα επί των Τσέχων παρά των Δανών. -
Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επιστροφή στην πατρίδα μετά από ένα ονειρικό τριήμερο στη Λισαβώνα. Δεν μπορείτε να ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ.
Δεν μπορείτε να ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ.
Ήταν απίστευτο. Από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου. Ένα τριήμερο, μια Ευτυχία!Ήμουν ΕΚΕΙ!
Η απόλυτη χαρά. Τί υπερηφάνια!Όλοι οι Έλληνες μια γροθιά. Έκσταση! Στο γκολ? Πρέπει να βρέθηκα 10 σειρές κάτω από τους πανηγυρισμούς. Παραδόξως τα λεπτά περνούσαν γρήγορα και όχι βασανιστικά αργά, όπως συμβαίνει άλλωστε σ' όλα τα ωραία!
Γύρω στο 80ο λεπτό (αν θυμάμαι καλά) στο γήπεδο επικρατεί νεκρική σιγή όταν αρχίζουμε να τραγουδάμε τον Εθνικό Ύμνο. Τι συγκίνηση! Οι μισοί είναι με δακρυσμένα μάτια, πως να μην είναι άλλωστε. Πίσω μας κάτι Ιταλοί είναι καθηλωμένοι από την ατμόσφαιρα και στο επόμενο σύνθημα συμμετέχουν κι αυτοί (άλλωστε το έχουν μάθει πια) 'sikose to, to gamimeno, den mporo, den mporo na perimeno'
Με το σφύριγμα της λήξης άλλοι ήταν ακίνητοι και χαμένοι στον κόσμο τους, άλλοι πήδαγαν σαν τρελοί από τη χαρά τους, άλλοι έκλαιγαν. Τα συναισθήματα δεν περιγράφονται με λόγια.Μετά, έξω από το γήπεδο παντζουρλισμός. Οι Γάλλοι μας δίνουν συγχαρητήρια (όπως θα κάναμε κι εμείς, ε? ), οι Πορτογάλλοι μ' ένα χαμόγελο, επίσης. Τα πούλμαν μας περιμένουν για το ξενοδοχείο. Ας τα να περιμένουν.
Το βράδυ βγαίνουμε φορώντας τη φανέλα της Εθνικής και πάμε στα Docas (στο λιμάνι). Τα μπαράκια στη σειρά και όταν μας έβλεπαν οι ξένοι μας έσφιγγαν το χέρι, μας αγκάλιαζαν. Περπατάγαμ με το χαμόγελο ζωγραφισμένο και νοιώθαμε Θεοί. Οι Εγγλέζοι μες την τρελή χαρά πανηγύριζαν πιο πολύ από εμάς. Μια Αγγλίδα με φίλησε κιόλας
Οι Γερμανοί, οι Πορτογάλοι, οι Ιταλοί ακόμα και οι Γάλλοι. Μας ζήταγαν να αλλάξουμε φανέλες. Αμ δε...Στιγμές ανεπανάληπτες, ονειρικές.Γυρίζω πλήρης συναισθημάτων. Δεν νοιώθω την ανάγκη να ξαναπάω στον Ημιτελικό. Δεν το έχω ανάγκη πλέον. Ήμουν εκεί όταν οι Πρωταθλητές Ευρώπης και μέχρι πρόσφατα Πρωταθλητές Κόσμου έσκυβαν το κεφάλι. Τί να το ξεπεράσει; ο Ημιτελικός με την Τσεχία; Δεν νομίζω. Ίσως μόνο το κύπελο στον αέρα από τα χέρια του 'Ζ'!
Θα επανέλθω να σας πω για το ξενοδοχείο (μέναμε μαζί με την αποστολή της Εθνικής Γαλλίας! αλλά και με μερικούς από την ΕΠΟ)
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Επιστροφή στην πατρίδα μετά από ένα ονειρικό τριήμερο στη Λισαβώνα. Δεν μπορείτε να ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ.
Δεν μπορείτε να ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ.
Ήταν απίστευτο. Από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου. Ένα τριήμερο, μια Ευτυχία!Ήμουν ΕΚΕΙ!
Η απόλυτη χαρά. Τί υπερηφάνια!Όλοι οι Έλληνες μια γροθιά. Έκσταση! Στο γκολ? Πρέπει να βρέθηκα 10 σειρές κάτω από τους πανηγυρισμούς. Παραδόξως τα λεπτά περνούσαν γρήγορα και όχι βασανιστικά αργά, όπως συμβαίνει άλλωστε σ' όλα τα ωραία!
Γύρω στο 80ο λεπτό (αν θυμάμαι καλά) στο γήπεδο επικρατεί νεκρική σιγή όταν αρχίζουμε να τραγουδάμε τον Εθνικό Ύμνο. Τι συγκίνηση! Οι μισοί είναι με δακρυσμένα μάτια, πως να μην είναι άλλωστε. Πίσω μας κάτι Ιταλοί είναι καθηλωμένοι από την ατμόσφαιρα και στο επόμενο σύνθημα συμμετέχουν κι αυτοί (άλλωστε το έχουν μάθει πια) 'sikose to, to gamimeno, den mporo, den mporo na perimeno'
Με το σφύριγμα της λήξης άλλοι ήταν ακίνητοι και χαμένοι στον κόσμο τους, άλλοι πήδαγαν σαν τρελοί από τη χαρά τους, άλλοι έκλαιγαν. Τα συναισθήματα δεν περιγράφονται με λόγια.Μετά, έξω από το γήπεδο παντζουρλισμός. Οι Γάλλοι μας δίνουν συγχαρητήρια (όπως θα κάναμε κι εμείς, ε? ), οι Πορτογάλλοι μ' ένα χαμόγελο, επίσης. Τα πούλμαν μας περιμένουν για το ξενοδοχείο. Ας τα να περιμένουν.
Το βράδυ βγαίνουμε φορώντας τη φανέλα της Εθνικής και πάμε στα Docas (στο λιμάνι). Τα μπαράκια στη σειρά και όταν μας έβλεπαν οι ξένοι μας έσφιγγαν το χέρι, μας αγκάλιαζαν. Περπατάγαμ με το χαμόγελο ζωγραφισμένο και νοιώθαμε Θεοί. Οι Εγγλέζοι μες την τρελή χαρά πανηγύριζαν πιο πολύ από εμάς. Μια Αγγλίδα με φίλησε κιόλας
Οι Γερμανοί, οι Πορτογάλοι, οι Ιταλοί ακόμα και οι Γάλλοι. Μας ζήταγαν να αλλάξουμε φανέλες. Αμ δε...Στιγμές ανεπανάληπτες, ονειρικές.Γυρίζω πλήρης συναισθημάτων. Δεν νοιώθω την ανάγκη να ξαναπάω στον Ημιτελικό. Δεν το έχω ανάγκη πλέον. Ήμουν εκεί όταν οι Πρωταθλητές Ευρώπης και μέχρι πρόσφατα Πρωταθλητές Κόσμου έσκυβαν το κεφάλι. Τί να το ξεπεράσει; ο Ημιτελικός με την Τσεχία; Δεν νομίζω. Ίσως μόνο το κύπελο στον αέρα από τα χέρια του 'Ζ'!
Θα επανέλθω να σας πω για το ξενοδοχείο (μέναμε μαζί με την αποστολή της Εθνικής Γαλλίας! αλλά και με μερικούς από την ΕΠΟ)
Γρρρρρρρρ.....Σε ζηλευω.Ηταν αναγκη να τα γραψεις αυτα?????
Καμμια φωτογραφια εχουμε τουλαχιστον??? -
ορίστε και ο Φορουμάς που μας εκπροσώπησε!!
Σε ζηλεύω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!Πάντως τελικά το σαμποτάζ στην Γαλλία το κάνατε ετσι??!!!
Μπορείς να μιλήσεις ή ακόμα ειναι κλεισμένη η φωνή σου!!!??
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
στο γήπεδο επικρατεί νεκρική σιγή όταν αρχίζουμε να τραγουδάμε τον Εθνικό Ύμνο. Τι συγκίνηση! Οι μισοί είναι με δακρυσμένα μάτια, πως να μην είναι άλλωστε.στην αρχή του αγώνα με τους εθνικούς ύμνους, την ώρα που τελείωνε ο δικός μας, η τηλεόραση έπιασε ένα παλικάρι με γένια και βαμμένη μπλε τη μούρη που έκλαιγε με λυγμούς... έλιωσα στο κλάμα μόνο που τον είδα, κατέβασα και ένα βιντεάκι του αγώνα που τον έχει μέσα, αλλά αποφεύγω να το βλέπω γιατί λιώνω κάθε φορά.
Ήμουν παιδί το '87, πανηγύρισα έξαλλα, αλλά τώρα το ζω πιο έντονα.
χίλια μπράβο στην εθνική που μας έκανε να τραγουδάμε Σολωμό και να κλαίμε!!!
Σπύρος
-
Kαλώς μας ήρθε πίσω Στέλιο!!! Παρακολούθησες τον καλύτερο σε ουσία και σημασία αγώνα που θα μπορούσες να δεις με την Εθνική (μέχρι τον επόμενο? )
Πιστεύω να μας τα πεις και από κοντά στην εκρδομή.... -
ιδού και το λινκ για το βιντεάκι, είναι 25 ΜΒ αλλά αξίζει!
http://www.see.ed.ac.uk/~s0349487/Euro2 ... ufales.avi
Σπύρος
-
Εθνική Ελλάδος mundial 2014(πρωην euro 2004,2012)