-
Ο χρήστης eizo έγραψε:
PS2: γουστάρω από πιτσιρικάς την Αγγλία και το αγγλικό ποδόσφαιρο, αλλά αυτή δεν ήταν Αγγλία χτες. Άκου καντενάτσιο για 80 λεπτά Ας όψεται το βλήμα ο Έρικσον που νομίζει ότι ακόμα είναι στη Λάτσιο... Τα ίδια έκανε και ο Ουγιέ και ρήμαξε τη Λίβερπουλ....
Αν είχε περάσει η Αγγλία,τώρα θα είχε γίνει Θεός ο Έρικσον..
Πάντως,σε κάποια παιχνίδια είχε αποδώσει πολύ καλά η Αγγλία,
όπως στο 5-1 μέσα στη Γερμανία.θεός για ποιον??? Για τους Άγγλους μπορεί. Εγώ είμαι οπαδός, αλλά απτην απόξω που λέμε, οπότε ίσως βλέπω πιο αντικειμενικά τα πράγματα. Χτες η τακτική της Αγγλίας ήταν απαράδεκτη ότι και να πεις.
Σπύρος
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Σπύρος
PS: ο μόνος που φαίνεται να μη μασάει από τέτοια είναι ο Ζιζού πάντως. Μιλάμε για μεγάλο σκύλο.
Κανόνισε να γίνει τίποτα τέτοιο σήμερα..θα σε κυνηγάμε!!!
τι να κάνουμε φίλε Κώστα, είναι περίπτωση ο άνθρωπος... Θυμάσαι το ματς με την Αγγλία?? Που από 1-0 το έκανε 1-2 σε 5 λεπτάκια? Ήμουν σίγουρος ότι το φάουλ θα το κάρφωνε μέσα, και επίσης σίγουρος ότι ΑΥΤΟΣ θα βάραγε το πέναλτι (κανονικά τα βαράει ο Ανρί νομίζω)
Σπύρος
-
Παιδιά εγώ δεν είμαι προληπτικός για απόψε αλλά η μάνα μαγιρεύει για το βράδυ κόκορα με μακαρόνια..... για όλη την παρέα.
ρε μάνα σούβλισε 11 πετεινούς
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
PS: ο μόνος που φαίνεται να μη μασάει από τέτοια είναι ο Ζιζού πάντως. Μιλάμε για μεγάλο σκύλο.
Σκύλος μεν, αλλά κουτάβι στην κυρά του μπρος.
Όταν του ζητούσε η Γιούβε να μείνει στην ομάδα, η κυρία Ζιντάν ήθελε (και επέβαλε) Μαδρίτη. Ο μέγας Ανιέλι τσαντισμένος είπε 'Θα πάω στο σπίτι του να δω ποιος φοράει παντελόνι και ποιος φουστάνι εκεί μέσα!'
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
PS2: γουστάρω από πιτσιρικάς την Αγγλία και το αγγλικό ποδόσφαιρο, αλλά αυτή δεν ήταν Αγγλία χτες. Άκου καντενάτσιο για 80 λεπτά Ας όψεται το βλήμα ο Έρικσον που νομίζει ότι ακόμα είναι στη Λάτσιο... Τα ίδια έκανε και ο Ουγιέ και ρήμαξε τη Λίβερπουλ....
Αν είχε περάσει η Αγγλία,τώρα θα είχε γίνει Θεός ο Έρικσον..
Πάντως,σε κάποια παιχνίδια είχε αποδώσει πολύ καλά η Αγγλία,
όπως στο 5-1 μέσα στη Γερμανία.θεός για ποιον??? Για τους Άγγλους μπορεί. Εγώ είμαι οπαδός, αλλά απτην απόξω που λέμε, οπότε ίσως βλέπω πιο αντικειμενικά τα πράγματα. Χτες η τακτική της Αγγλίας ήταν απαράδεκτη ότι και να πεις.
Σπύρος
Γενικά το είπα,όχι για σένα.Θα τον είχαν κάνει Θεό και τα Μ.Μ.Ε.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Παιδιά εγώ δεν είμαι προληπτικός για απόψε αλλά η μάνα μαγιρεύει για το βράδυ κόκορα με μακαρόνια..... για όλη την παρέα.ρε μάνα σούβλισε 11 πετεινούς
Και που μένεις είπαμε?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όταν του ζητούσε η Γιούβε να μείνει στην ομάδα, η κυρία Ζιντάν ήθελε (και επέβαλε) Μαδρίτη. Ο μέγας Ανιέλι τσαντισμένος είπε 'Θα πάω στο σπίτι του να δω ποιος φοράει παντελόνι και ποιος φουστάνι εκεί μέσα!'
Ο γάμος έχει συμβιβασμούς και συμφωνίες ανάμεσα στο ζεύγος.
Άσχετα αν αυτό δεν αρέσει στον.. Ανιέλι. -
Ο χρήστης eizo έγραψε:
Ο γάμος έχει συμβιβασμούς και συμφωνίες ανάμεσα στο ζεύγος.
Άσχετα αν αυτό δεν αρέσει στον.. Ανιέλι.Άλλη φιλοσοφία έχουν οι Ιταλοί, άλλη οι Γάλλοι. Ο Ανιέλι που μιλούσε και στέκονταν προσοχή Πρωθυπουργοί δεν μπορούσε να χωνέψει ότι του πήγαινε κόντρα μια κυρία. Αλλά όποιοι δεν φοράνε παρωπίδες ξέρουν ότι πίσω από τις επιτυχίες (και τις αποτυχίες) ενός άντρα βρίσκεται πολύ συχνά μια γυναίκα.
-
οντως ο ρικαρντο επαιξε στα πεναλτυ χωρις γαντια...
νομιζα οτι ηταν υποχρεωτικα τα γαντια παντως... -
Εχω κονέ στο ΕΚΑΒ, για όποιον χρειαστη σημερα το βράδι.
Αν γίνει το καλό πάντως θα πρέπει να αρχισω να ψάχνω για λάστιχα, έχω να ρίξω κάτι οκτάρια άλλο πράμα.
ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΞΕΡΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙ -
Καρδιακοί θα γίνουμε!!!
20' ακόμα
-
ΕΛΗΞΕ!!!
au revoir!!!
-
ΤΕΛΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΩΣΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
NAIIIIIIII!!!!
-
ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ 2004
-
**Χ-Α-Μ-Ο-Σ ! ! !
Ακόμη και η Γερμανία πανηγυρίζει για την μεγάλη νίκη ! ! ! !Video Wall παντού και όλοι οι Γερμανοί με ανοικτά τα μάτια ! ! ! ! ! !
Ολα τα κανάλια πάνω στον Χαριστέα . . .
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ! ! ! ! ! ! **
-
ΤΡΟ-ΜΟ-ΚΡΑ-ΤΕΣ!!!!!!
GREEKS DO IT BETTER
-
ΤΟ ΚΟΙΤΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ!!!
-
Ρε σεις,τι ήταν αυτό;Πριν τον αγώνα πίστευα ότι θα φάμε 2-3,αλλά...Μέχρι και στην Αλεξ/πολη είχε πολύ κόσμο έξω να πανηγυρίζει.Απίστευτο!
ΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΑ,ΧΑΡΙΣΤΕΑ,ΧΑΡΙΣΤΕΑ!
-
Τι να πω?
Φτάνει να πω ότι χάρηκα?
Φτάνει ένα ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά ???**
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!**
Εθνική Ελλάδος mundial 2014(πρωην euro 2004,2012)