-
kmi ασε τα περναω συνεχεια αφου μενω απεναντι απο την κατω πυλη της πανεπιστιμιυπολης
-
Χαιρετώ όλο το forum και μια και είναι η πρώτη φορά που γράφω, να σας πω ότι είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρήκα ένα χώρο που 'συχνάζουν' άνθρωποι με τους οποίους από ότι βλέπω μοιράζομαι πολλά κοινά...
Επι του θέματος:
Από τις 25/9/2003 'κάποιος' φρόντισε να αποτελείωσει την κουρασμένη μέση μου τοποθετώντας 5 σαμαράκια στον δρόμο εμπρός απο το σπίτι μου. Αυτά ήρθαν να προστεθούν στα τουλάχιστον 5 που περνάω (βλαστιμώντας βέβαια καθώς μετακινούμαι ή με την μοτοσυκλέτα ή με χαμηλωμένο σκληρό Ιαπωνικό όχημα) κάθε ημέρα για να πάω στην δουλειά μου.
Στις 26/9/2003 με αίτηση μου ζητάω από τον Δήμο να μου δώσουν τις σχετικές προδιαγραφές και αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου βάσει των οποίων τα τοποθέτησαν (και τα 10 συνολικά εννοείται)
Μέχρι τις 5/12/2003 καμμία απάντηση (παρότι παρήλθε το 3 μηνο κατα το οποίο είναι υποχρεωμένοι να απαντήσουν στον πολίτη). Κάνω δεύτερη αίτηση στην οποία με βάση τη σχετική απόφαση του ΥΠΕΧΩΔΕ -την οποία βρήκα μόνος μου - αναλύω γιατί ΟΛΑ τα σαμαράκια αυτά (και για κάθε ένα ξεχωριστά) είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ για παραπάνω από ένα λόγους το καθένα και ζητώ την απομάκρυνση τους. Ταυτόχρονα κοινοποιώ την αίτηση αυτή στην αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΕΧΩΔΕ και στον Συνήγορο του Πολίτη.
Μέχρι της 5/3/2004 ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ από Δήμο και ΥΠΕΧΩΔΕ παρά την όχληση και του Συνηγόρου του πολίτη.
25/6/2004 μαθαίνω (από κοινοποίηση του Συνηγόρου γιατί ο Δήμος δεν μπαίνει στον κόπο να απαντήσει στον πολίτη αλλά μόνο στον Συνήγορο που μπορεί να τον κάνει ντα...) ότι ανακαλύψαν ότι τα 5 σαμαράκια στον δρόμο μου τα έβαλε 'κάποιος άγνωστος ιδιώτης' και ότι 'στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα εισηγηθούν την απομάκρυνση τους'
Για τα άλλα 5 τα οποία είναι επίσης παράνομα αλλά υπάρχουν αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου όμως κάνουν την πάπια....
Το ρεζουμέ που λένε οι Γάλλοι: Είμαι Δήμος, κάνω ότι θέλω, δεν απαντάω σε κανένα πολίτη αν δε γουστάρω και αν με ζορίσουν τα ρίχνω σε κάποιο 'άγνωστο' και τελειώσαμε.....
Τελικά έχει κανείς καμμία ιδέα πως να το συνεχίσω το θέμα? (γιατί εννοείται ότι και τα 10 σαμαράκια σήμερα μετά από ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ είνα ακόμα εκεί....)
Sorry για το μακροσκελές της απάντησης αλλά πραγματικά έχω αγανακτήσει. -
βασικα απ οσοσ γνωριζω και εγω οι δημοι ειναι ισως απ τις πιο απολυταρχικες εξουσιες σημερα στην ελλαδα
-
φιλε Δημητρη, μπορεις να γινεις και εσυ, ο 'αγνωστος ιδιοτης' που τα απομακρυνε!!!
-
Υπηρχαν σαμαρακια στην Πεντελη στον δρομο που ανεβενε προς το βουνο σε αρκετη κλιση.. Απο την ημερα που τοποθετηθηκαν περναγα 2 το βραδυ απ εξω κορναροντας... Καποια ημερα εθεαθηκε αγνωστος με γκασμα επι το εργο... Μετα απο 3μηνες ολα αφαιρεθηκαν...
Τα σαμαρακια στο 90% των σημειων μονο για ασφαλεια δεν μπηκαν...
Βλεπε Ψυχικο, Ζωγραφου, Ηρακλειο κλπ κλπ....Για καποια οχηματα ειναι ενοχλητικο. Για καποια αλλα που μπορει να φορανε bilstein ισως ειναι και καταστροφικο.
Και τωρα μην βγητε και πειτε γιατι εβαλες πιο σκληρα αμορτισερ η το χαμηλωσες 3 ποντους....Τα τσιμεντενια ειναι κανονικες καφριλες. Εχετε δει χαλικια να φευγουν απο καροτσα φορτηγου οταν καβαλαει σαμαρια???
Απλα καποιοι δημοι τρωνε τα λευτα των δημοτων και το παιζουν ηρωες φυτευοντας σαμαρια... (Το καθε κομματι του σαμαριου εχει 60000δρχ... )
-
Ο χρήστης Madman77 έγραψε:
Τα τσιμεντενια ειναι κανονικες καφριλες. Εχετε δει χαλικια να φευγουν απο καροτσα φορτηγου οταν καβαλαει σαμαρια???Και στη συνέχεια να πέφτουν σε καπώ, μάσκα και παρμπρίζ αφήνοντας σημάδια...
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Εν ολίγοις για να αποζημιωθείς χρειάζεται : 1) Παράνομη ζημιογόνος πράξη ή παράλειψη , 2)Ζημία (δηλ βλάβη έννομων άϋλων ή υλικών αγαθών σου) 3)Πρόσφορη αιτιώδης συνάφεια μεταξύ της πράξης ή παράλειψης και της ζημίας που καθιστά τις πράξεις ή παραλείψεις 'ζημιογόνους'. Η συνάφεια συντρέχει όταν κατά τα διδάγματα της κοινής πείρας και της λογικής η πράξη ή η παράλειψη κατά το χρόνο και με τους όρους που έγινε, ήταν ικανή κατ'αντικειμενική πρόγνωση και σύμφωνα με τη συνήθη πορεία των πραγμάτων (χωρίς τη μεσολάβηση άλλων άσχετων περιστατικών)να επιφέρει τη ζημία 4) Η πράξη ή η παράλειψη να είναι παράνομη, δηλ να παραβιάζουν κάποιο κανόνα δικαίου.
Η εξωσυμβατική ευθύνη της Διοίκησης είναι αντικειμενική, δηλ για τη θεμελίωση της δεν απαιτείται υπαιτιότητα, δηλ δόλος ή αμέλεια του προσώπου που έκανε την παράνομη ζημιογόνο πραξη ή παράλειψη.
Στην περίπτωσή σου συντρέχουν όλα τα ανωτέρω και κατά συνέπεια δικαιούσαι αποζημίωσης (και θετική ζημία και διαφυγόν κέρδος). Σε περίπτωση που υπάρχει συντρέχον πταίσμα (πχ έτρεχες πολύ και δεν φρενάρησες καθόλου αλλά πέρασες αέρα) το δικαστήριο μπορεί να μειώσει το ποσό της αποζημίωσης εάν εκείνος που ζημιώθηκε συνετέλεσε με πταίσμα στη ζημία ή την εκτασή της ή παρέλειψε να αποτρέψει ή να περιορίσει τη ζημία. Όλα τα παραπάνω πάντα στηρίζονται σε κάποια πραγματικά περιστατικά και αυτά καλείσαι να αποδείξεις ότι έλαβαν χώρα έτσι όπως ισχυρίζεσαι...Έστω ότι ισχύουν τα παραπάνω.Ποια είναι διαδικασία δηλαδή που πρέπει να ακολουθήσω σε περίπτωση ζημιάς?
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
Χαιρετώ όλο το forum και μια και είναι η πρώτη φορά που γράφω, ........................
Sorry για το μακροσκελές της απάντησης αλλά πραγματικά έχω αγανακτήσει.Καταρχήν καλωσήρθες στο forum φίλε Δημήτρη, και κατά δεύτερον ΜΠΡΑΒΟ στο κουράγιο και την επιμονή σου που δεν έχεις πει το 'δε βαριέσαι'. Δυστυχώς δε γνωρίζω να σου πω πως να συνεχίσεις αλλά ενδεχομένως να μπορεί να προτείνει κάτι ο koutsan που κατέχει αυτά τα θέματα. Θα το ευχαριστιόμουν πάρα πολύ να 'κοπούν κεφάλια' στο Δήμο σου και να το διαβάσω στις εφημερήδες (μπας και ταρακουνηθούν λίγο και οι άλλοι Δήμοι). Το κακό έχει παραγίνει, καλύτερα να τους κάνανε 'φιδίσιους' τους δρόμους εκεί που πρέπει να περνάς με 10 παρά αυτό το χάλι.
-
στα λαστιχένια σαμαράκια δεν χρειάζεται κασμάς. Καρυδάκι νούμερο 14 και έγινε η δουλειά...
Σπύρος
-
Στην περιοχή μου έχει αρκετά σαμαράκια - όλα όμως έξω απο σχολεία.
Οπότε...πάσο.
Συμφωνώ με τις απόψεις περι φασιστικού τρόπου εγκατάστασης σε άλλες περιοχές.
-
To καλυτερο ειναι εκει που εχει λαστιχενια κ εχουν βγαλει(η εχουν βγει μονα τους?) τα 2 κομματια που πατουν οι ροδες.. Κοβεις ταχυτητα για να σημαδευσεις κ περνας.. Ουτε γατα ουτε ζημια..
-
Το καρυδακι ειναι χρονοβορο και δεν ειναι παντα 14...
Εχουν παρατηρηθει και σαμαρακια με 16ρες βιδες ατσαλα βιδωμενες...Τωρα βεβαια το οτι με το κασμα μενουν οι βιδες ειναι ενα προβλημα αλλα ενα, δυο οχηματα να πατησουν πανε κατω (δεν σκανε λαστιχα δοκιμασμενο)...
Αυτα για τους υποψηφιους αποξηλωτες...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Έστω ότι ισχύουν τα παραπάνω.Ποια είναι διαδικασία δηλαδή που πρέπει να ακολουθήσω σε περίπτωση ζημιάς?
Όπως θα έκανες (ήδη το έχεις κάνει απ' όσο είδα ) αγωγή εναντίον ενός ιδιώτη που θα είχε καταστρέψει το αυτοκίνητό σου, έτσι και εδώ θα κάνεις αγωγή αποζημίωσης εναντίον του Κράτους (εδώ το Κράτος εμφανίζεται υπό την ιδιότητα του ΟΤΑ, αν φέρει ευθύνη και το ΥΠΕΧΩΔΕ στρέφεσαι και εναντίον αυτού ή οποιου άλλου κρατικού φορέα ευθύνεται). Οι μόνες διαφορές είναι τα δικαστήρια που θα καταθέσεις την αγωγή : εναντίον του Κράτους αρμόδια είναι τα διοικητικά δικαστήρια (και όχι τα πολιτικά, ούτε το ΣτΕ) και οι διατάξεις πάνω στις οποίες θα στηρίξεις την αγωγή σου, όπου εν προκειμένω βασικά είναι τα άρθρα 105 και 106 του Εισαγωγικού νόμου του Αστικού Κώδικα. Κατά τα λοιπά υπάρχουν μικρές διαφορές δικονομικής φύσεως (διοικητική δικονομία αντί για πολιτική δικονομία λόγω διοικητικών δικαστηρίων) και κάποιες άλλες ουσιαστικού δικαίου (διοικητικό δίκαιο εφαρμόσιμο γαρ )αλλά δεν νομίζω να σε ενδιαφέρουν
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
ε. Η κλίση της οδού να είναι μικρότερη του 4%
Κάπου στην Πολιτεία είναι ένας δρόμος με σαμαράκια που έχει κλίση (με το μάτι) γύρω στο 10%. Όποτε περνάω απο κεί βλαστημάω την ώρα και τη στιγμή
Ίσως θα πρέπει να καλέσω το δήμο κάποια στιγμή...
Την Παλαιολόγου λες, μεταξύ Εκάλης και Πολιτείας.
Κάθε 40-50 μέτρα και σαμαράκι! Πολιτισμός...Ναι την Παλαιολόγου εννοεί αλλά θα ήταν χρήσιμο να εξετάσει κανείς το γιατί έχουν μπει αυτά τα σαμαράκια (και δυστυχώς έχουν υπάρξει περιστατικά που δικαιολογούν τη χρήση τους).
Είμαι κι εγώ βέβαια κατά αυτής της πρακτικής αλλά όσο εξακολουθούμε να είμαστε ανώριμοι στο να μπορούμε να διαχειριστούμε τις ελευθερίες μας και όσο υπάρχουν ορισμένοι που όταν βγαίνουν στο δρόμο νομίζουν οτι μπαίνουν στην Laguna Seca και θεωρούν τους 'προορισμούς'
τους 'γραμμές τερματισμού' (που έλεγε και μια παλιά διαφήμιση της Audi για το S4), τότε καλά κάνουν οι δήμαρχοι και βάζουν σαμαράκια και αντιαρματικές τάφρους και 'δόντια δράκου' αν θέλουν..Είναι όντως θέμα πολιτισμού...
-
κάποια περιστατικά είχα ακούσει κι εγώ μικρός αλλά και τώρα δεν πάει ο κόσμος και πολύ αργά. Χαρακτηριστικά θυμάμαι τυπά όλο το χειμώνα κάθε Κυριακή κι όχι μόνο να σκίζει 360 Modena spider πάνω σε σαμάρια, μουλάρια και ότι θες!
Στην τελική με τα σαμάρια [γιατί αυτά τα πράγματα δεν είναι σαμαράκια] έχουμε ως αποτέλεσμα να τρέχουν μόνο όσοι έχουν τζιπάκια... και δεν είναι λίγοι!
-
Ο χρήστης gmak έγραψε:
κάποια περιστατικά είχα ακούσει κι εγώ μικρός αλλά και τώρα δεν πάει ο κόσμος και πολύ αργά. Χαρακτηριστικά θυμάμαι τυπά όλο το χειμώνα κάθε Κυριακή κι όχι μόνο να σκίζει 360 Modena spider πάνω σε σαμάρια, μουλάρια και ότι θες!Στην τελική με τα σαμάρια [γιατί αυτά τα πράγματα δεν είναι σαμαράκια] έχουμε ως αποτέλεσμα να τρέχουν μόνο όσοι έχουν τζιπάκια... και δεν είναι λίγοι!
Και να μου κολλάνε/κορνάρουν κιόλας, ρισκάροντας να πέσουν πάνω μου, επειδή δεν τα περνάω 'με όσα' να μην καθυστερήσω την Αυτού Μεγαλειότητα τον ΜΛΚ.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Έχω να το 'παινεύομαι' ότι τα ελαστικά σαμαράκια στο Πολυτεχνείο Κρήτης τα περνάω με 90.
Μπράβο σου!
Άντε, και εις ανώτερα (πχ εξίσου ανόητα γκάζια σε περιοχές εκπαιδευτικών ιδρυμάτων για μικρότερες ηλικίες)
Φαντάζομαι ποτέ δε σου πέρασε από το μυαλό πως τα σαμαράκια που βάζουν δεν τα έβαλαν για αυτούς που πήγαιναν με 50 αλλά για αυτούς που πήγαιναν (πηγαίνουν) με 90, και πως όλοι ταλαιπωρούνται οδηγοί και αυτοκίνητα, ακόμη και αν πηγαίνουν με λιγότερα από πριν, για κάτι που δεν προξένησαν αυτοί που πήγαιναν με 50 ή λιγότερα...
Προφανώς δεν ξέρεις το συγκεκριμένο χώρο. Πρόκειται (προς το παρόν) για χώρο με ελάχιστη κίνηση (λιγότερο από 15 αυτοκίνητα την ώρα συνήθως), με άπλετη ορατότητα, όπου ακόμα και ο πιο νομοταγής καθηγητής δεν τηρεί το όριο ταχύτητας των... 30 χ.α.ω. Άσε δε το ότι τα τρία σαμάρια είναι τοποθετημένα (τώρα πια τρία, καθώς το ένα το ξήλωσαν όταν γίνονταν έργα σε κάποιο σημείο της Πολυτεχνειούπολης) σε σημεία όπου δεν υπάρχει κανένας λόγος να βρίσκονται. Το ένα μάλιστα είναι σε κομμάτι με κλίση.
Επιπλέον, δεν χωρά σε καμία λογική το να βρίσκομαι σε άδειο, ασφαλή δρόμο, με ορατότητα εκατοντάδων μέτρων και να πλακωθώ στα φρένα για να περάσω με υπό μάλης βηματισμό ένα σαμαράκι που δεν εξυπηρετεί ΚΑΝΕΝΑΝ σκοπό, αφού δεν προστατεύει ΚΑΝΕΝΑΝ αναγκάζοντας τους οδηγούς να κόψουν ταχύτητα (βρίσκονται σε σημεία απ'όπου κανένας πεζός δεν ασχολείται - προς το παρόν πάντα - να περάσει). Εφόσον ξέρω ότι δεν θα έχω πρόβλημα στο αυτοκίνητό μου και δεν θα διαταραχθεί η τοποθέτησή μου για την επερχόμενη στροφή, θα το περάσω ΟΠΩΣ ΕΡΧΟΜΑΙ.
Εν τέλει, εφόσον δεν θέτω κανέναν άλλο σε κίνδυνο εκτός από - ίσως - τον εαυτό μου και εφόσον δεν προκαλώ ζημιά σε κανενός την περιουσία και την τσέπη εκτός από τη δική μου, αναλαμβάνω την ευθύνη των πράξεών μου και τις όποιες συνέπειες αυτές έχουν. Θα μου σπάσει ψαλίδι; Ας σπάσει! Δικό μου είναι! Θα στραβώσει ζάντα; Δικιά μου είναι! Θα διαλυθούν νωρίτερα τα αμορτισέρ μου; Ας διαλυθούν, να πάω να πάρω άλλα καλύτερα!
-
skullone δεν ξέρω την τοποθεσία αλλά καταλαβαίνω ότι είναι κοντά σε σχολή οπότε αν δεν πρόκειται για σχολή φάντασμα.... μοιάζει αυτά να είναι τα μόνα νόμιμα τοποθετημένα σαμαράκια από όσα άλλα έχουν αναφερθεί. Δρόμος χαμηλής κυκλοφορίας κλπ. Η ορατότητα 100άδων μέτρων είναι μόνο προς τα εκεί που κοιτάς, μπροστά, αν κοιτάξεις και δεξιά αριστερά θα δείς ότι υπάρχει κάτι πέρα από το κενό! Μα δεν καταλαβαίνεις ότι τοποθετήθηκαν εκεί ακριβώς επειδή εσύ (και μερικοί άλλοι με τις ίδιες απόψεις-συμπεριφορά) έχεις τη συνήθεια να πηγαίνεις πιο γρήγορα από όσο πρέπει εκεί που δεν πρέπει!
-
Σχολή-φάντασμα δεν είναι με τίποτα το Πολυτεχνείο Κρήτης - όποιος ισχυρίζεται κάτι τέτοιο είναι απλώς εντελώς άσχετος. Αλλά πήγαν κι έβαλαν σαμάρια στο δρόμο που πάει δεξιά από την εστία. Δεξιά κι αριστερά υπάρχουν κράσπεδα, πεζοδρόμια και βράχια. Όμως, ΚΑΝΕΙΣ πεζός δεν πάει από εκεί, γιατί μπορούν πολύ πιο σύντομα να φτάσουν αν πάρουν τον πεζόδρομο που ενώνει το συγκρότημα των αιθουσών διδασκαλίας με τα κτίρια των τμημάτων ΜΗ.ΠΕΡ., ΜΗΧ.Ο.Π. και Γενικού, ο οποίος είναι μια ευθεία, με φωτισμό το βράδυ και μακριά από αυτοκίνητα. Άσε που, σε πλήρη αντίθεση με αυτό που συμβαίνει αν πάνε παράλληλα στο δρόμο που κινούνται αυτοκίνητα, δεν κινδυνεύουν όταν βρέχει να γίνουν μούσκεμα. Ο λόγος; Οι δρόμοι στην Πολυτεχνειούπολη έχουν απαράδεκτη απορροή ομβρίων και κακή διαμόρφωση. Συνήθως σχηματίζονται λίμνες βάθους 15-20 εκατοστών, μήκους 10+ μέτρων, ενώ το πλάτος συχνά πιάνει ολόκληρο το δρόμο.
Με αυτά τα δεδομένα, ποιος φοιτητής είναι αρκετά χαζός να πάει από την εστία στα ΜΗΧ.Ο.Π. από το πεζοδρόμιο κι όχι απ'τον πεζόδρομο; Κανένας. Πεζούς βρίσκεις εκεί μόνον όταν κάποιοι κάνουν τζόγκινγκ (αλλά κι αυτοί ΔΕΝ θα έπρεπε να βρίσκονται εκεί, καθώς υπάρχουν πινακίδες 'Απαγορεύεται η είσοδος στους μη έχοντες εργασία') ή όταν γίνονται εργασίες συντήρησης/ευπρεπισμού ή όταν χρησιμοποιούνται τα γήπεδα τέννις και μπάσκετ. Στην τελευταία περίπτωση, υπάρχουν συνήθως και παρκαρισμένα αυτοκίνητα εκεί κοντά, οπότε ΔΕΝ μπορείς να τρέξεις. Αλλά όταν είμαι μόνος στο δρόμο, θα τρέξω και αναλαμβάνω την ευθύνη των πράξεών μου.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Σχολή-φάντασμα δεν είναι με τίποτα το Πολυτεχνείο Κρήτης - όποιος ισχυρίζεται κάτι τέτοιο είναι απλώς εντελώς άσχετος. Αλλά πήγαν κι έβαλαν σαμάρια στο δρόμο που πάει δεξιά από την εστία. Δεξιά κι αριστερά υπάρχουν κράσπεδα, πεζοδρόμια και βράχια. Όμως, ΚΑΝΕΙΣ πεζός δεν πάει από εκεί, γιατί μπορούν πολύ πιο σύντομα να φτάσουν αν πάρουν τον πεζόδρομο που ενώνει το συγκρότημα των αιθουσών διδασκαλίας με τα κτίρια των τμημάτων ΜΗ.ΠΕΡ., ΜΗΧ.Ο.Π. και Γενικού, ο οποίος είναι μια ευθεία, με φωτισμό το βράδυ και μακριά από αυτοκίνητα. Άσε που, σε πλήρη αντίθεση με αυτό που συμβαίνει αν πάνε παράλληλα στο δρόμο που κινούνται αυτοκίνητα, δεν κινδυνεύουν όταν βρέχει να γίνουν μούσκεμα. Ο λόγος; Οι δρόμοι στην Πολυτεχνειούπολη έχουν απαράδεκτη απορροή ομβρίων και κακή διαμόρφωση. Συνήθως σχηματίζονται λίμνες βάθους 15-20 εκατοστών, μήκους 10+ μέτρων, ενώ το πλάτος συχνά πιάνει ολόκληρο το δρόμο.Με αυτά τα δεδομένα, ποιος φοιτητής είναι αρκετά χαζός να πάει από την εστία στα ΜΗΧ.Ο.Π. από το πεζοδρόμιο κι όχι απ'τον πεζόδρομο; Κανένας. Πεζούς βρίσκεις εκεί μόνον όταν κάποιοι κάνουν τζόγκινγκ (αλλά κι αυτοί ΔΕΝ θα έπρεπε να βρίσκονται εκεί, καθώς υπάρχουν πινακίδες 'Απαγορεύεται η είσοδος στους μη έχοντες εργασία') ή όταν γίνονται εργασίες συντήρησης/ευπρεπισμού ή όταν χρησιμοποιούνται τα γήπεδα τέννις και μπάσκετ. Στην τελευταία περίπτωση, υπάρχουν συνήθως και παρκαρισμένα αυτοκίνητα εκεί κοντά, οπότε ΔΕΝ μπορείς να τρέξεις. Αλλά όταν είμαι μόνος στο δρόμο, θα τρέξω και αναλαμβάνω την ευθύνη των πράξεών μου.
Πιστεύω οτι η στάση σου αυτή μπορεί να προκαλέσει τροχαίο που εσυ μπορεί να αναλάβεις τις ευθύνες των πράξεων σου, αλλά πες το και στους συγγενείς του νεκρού οτι δεν έπρεπε να περπατάει εκει γιατι ήθελες να τρέχεις πάνω απο το όριο..
ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ > Αντε πάλι