-
Εγώ προτιμώ τους Guard που βγαίνουν σε flat blade. Φθηνοί σχετικά και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος έως τώρα.
-
Ενδιαφέρομαι για σετ υαλοκαθαριστήρων για HONDA CIVIC IMA II. Κάθε πληροφορία δεκτή
-
Ο χρήστης kostasgavalas έγραψε:
Απιονισμένο
Α μπράβο και είχα κολλήσει
Λοιπόν όσον αφορά το θεματάκι με τη θαμπάδα παίρνω χθες το βράδυ που έριχνε καρέκλες το αμάξι μες στην όρεξη ότι δεν θα φαίνεται τίποτα και το τζάμι θα είναι 'τζάμι' αλλα...
Πάλι τα ίδια σε κάθε πέρασμα των υαλοκαθαριστήρων πάλι φαινόντουσαν τα ίδια στίγματα και μάλιστα άν τους έβαζα στην μεγάλη σκάλα που δεν προλάβαινε να βραχει πολύ το τζάμι η θαμπάδα δεν έφευγε καθόλου...Καθόμουν στα φανάρια και το παρατηρούσα προσπαθώντας να καταλάβω απο που προέρχεται όταν μου ήρθε φλασιά
Πως αφήνουν στίγματα τα νερά σε ένα ανοιξείδωτο νιπτήρα;Που μένει κάποια θαμπάδα μόλις στεγνώσουν τα νερά σαν μικρά μικρά στίγματα;Και όταν ρίχνεις νερό αυτά φεύγουν για να εμφανιστούν αμέσως μόλις στεγνώσει...Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με το παρμπρίζ μου...
Επομένως σκέφτομαι να πάρω ένα απο τα καθαριστικά για ανοξείδωτες επιφανειες που έχουμε και να πάρω και να περάσω το τζάμι...Πρέπει να είναι δηλαδή άλατα τα οποία έχουν μείνει και φαίνεται έτσι...
Τι λέτε;Να υπάρχει κάποιο πρόβλημα να βάλω;;;
φιλε γραφτηκα στο forum για να σου απαντησω...
5 χρονια το ψαχνω στο octavia...EXΩ ψαξει ολα τα φορυμ...εχω παρει οτι κρεμα κυκλοφορει και καθαριστικο υπαρχει, εχω αλλαξει ολους τους υιαλοκαθαρισυηρες που υπαρχουν...απο καινουριο μου το εκανε αυτο το φιλμ...τετοιες λαλακιες για κερι μου λεγανε στην εγγυηση.... εχω ξεπερασει τα 500 ευρω σε πειραματα διαφορα και τιποτα...
δυστυχως φιλε μου ενας φιλος τζαμας μου ειχε ειπε οτι παμε για παρμπριζκαι μαλλον για εκει παμε...σπαστο και βαλε καινουριο...το ιδιο θα κανω και εγω...δυστυχως...μερικα παρμπριζ ειναι ελατωματικα απο την αρχη...ετυχε σε εμας...
audi A3. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Film-θαμπάδα. Μάλιστα άλλαξα τζάμι μόλις προ 10 ημερών λόγω πέτρας...
Οι υαλοκαθαριστήρες (3 ετών αμάξι) άφηναν αυτή τη θαμπάδα στο πέρασμά τους. Πήγα και τους άλλαξα με τους γνήσιους πάλι(50 ευρώ).
Σήμερα με τη βροχή τη νύχτα δεν έβλεπα από τη θαμπάδα (στό ανέβασμα των υαλοκαθαριστήρων - στο κατέβασμα καθάριζε). Σαν να είχε κερί-λάδια. -
http://global.ebay.com/search?Query=vu+ ... front+rear
εβαλα σημερα αυτους,και ειναι καταπληκτικοι. -
Ψάχνω να αλλάξω τους υαλοκαθαριστήρες μου (εμπρός). Κοιτάω αρχικά για τους Bosch : Αγγλία 32 λίρες με μεταφορικά Ελλάδα 60 ευρώ χωρίς μεταφορικά.
Επειδή όμως βαριέμαι να περιμένω 10 μέρες τους αγγλάρες θα κοιτάξω να αλλάξω μόνο τα λάστιχα που είναι κ πιο οικονομικό ως λύση. Εχει κανείς κάποιο μαγαζί που να πουλάει τέτοια ; Το μήκος τους είναι 650mm.
-
Γι'αυτό έπρεπε να προνοήσεις και να παραγγείλεις νωρίτερα. Πάντως εδώ Αγγλία έχει φοβερές τιμές και πολλά μαγαζιά/sites με ποικιλία...
-
Μπα μια χαρά δουλεύουν κ αυτοί που έχω απλά θέλω να τους αλλάξω επειδή τους έχω 1.5 χρόνο.
Μάλλον για Αγγλία με βλέπω...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μπα μια χαρά δουλεύουν κ αυτοί που έχω απλά θέλω να τους αλλάξω επειδή τους έχω 1.5 χρόνο.Μάλλον για Αγγλία με βλέπω...
Την Δευτερα θα βρεχει
-
Δουλεύουν άψογα λέμε...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δουλεύουν άψογα λέμε...Σε τρωει η τσεπη σου;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δουλεύουν άψογα λέμε...
Σε τρωει η τσεπη σου;
έχουμε κόψει τα χοντρά έξοδα Βασίλλλ' Με 10 ευρώ που θα δώσω για να αλλάξω τα λάστιχα δεν σώνομαι...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δουλεύουν άψογα λέμε...
Σε τρωει η τσεπη σου;
έχουμε κόψει τα χοντρά έξοδα Βασίλλλ' Με 10 ευρώ που θα δώσω για να αλλάξω τα λάστιχα δεν σώνομαι...
Δωστα για σουβλακια
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ψάχνω να αλλάξω τους υαλοκαθαριστήρες μου (εμπρός). Κοιτάω αρχικά για τους Bosch : Αγγλία 32 λίρες με μεταφορικά Ελλάδα 60 ευρώ χωρίς μεταφορικά.Επειδή όμως βαριέμαι να περιμένω 10 μέρες τους αγγλάρες θα κοιτάξω να αλλάξω μόνο τα λάστιχα που είναι κ πιο οικονομικό ως λύση. Εχει κανείς κάποιο μαγαζί που να πουλάει τέτοια ; Το μήκος τους είναι 650mm.
link
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ψάχνω να αλλάξω τους υαλοκαθαριστήρες μου (εμπρός). Κοιτάω αρχικά για τους Bosch : Αγγλία 32 λίρες με μεταφορικά Ελλάδα 60 ευρώ χωρίς μεταφορικά.Επειδή όμως βαριέμαι να περιμένω 10 μέρες τους αγγλάρες θα κοιτάξω να αλλάξω μόνο τα λάστιχα που είναι κ πιο οικονομικό ως λύση. Εχει κανείς κάποιο μαγαζί που να πουλάει τέτοια ; Το μήκος τους είναι 650mm.
Εξοχή Θεσσαλονίκης; Αν και σα να θυμάμαι ότι είσαι Αθήνα... Γιατί στη Σαλονίκη έχω μαγαζάκι πρώτης για τέτοια σκηνικά.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ψάχνω να αλλάξω τους υαλοκαθαριστήρες μου (εμπρός). Κοιτάω αρχικά για τους Bosch : Αγγλία 32 λίρες με μεταφορικά Ελλάδα 60 ευρώ χωρίς μεταφορικά.
Επειδή όμως βαριέμαι να περιμένω 10 μέρες τους αγγλάρες θα κοιτάξω να αλλάξω μόνο τα λάστιχα που είναι κ πιο οικονομικό ως λύση. Εχει κανείς κάποιο μαγαζί που να πουλάει τέτοια ; Το μήκος τους είναι 650mm.
link
κατέβασε το pdf της Bosch και δες ποιος τύπος κάνει για το χρέπι σου μετά βάλτον στο ebay.co.uk και voila.
Καρντάσι Δία, είμαι βορειοελλαδίτης αλλά μένω στους χαμουτζήδες.
-
λάστιχα ε ; τα βενζινάδικα ή τα στυλ αλεξ πακ να πουλάνε τέτοια άραγε ;
βέβαια βρήκα και άλλους έτοιμους αλλά μάρκα champion 17 ευρώ ο ένας ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
λάστιχα ε ; τα βενζινάδικα ή τα στυλ αλεξ πακ να πουλάνε τέτοια άραγε ;βέβαια βρήκα και άλλους έτοιμους αλλά μάρκα champion 17 ευρώ ο ένας ...
Eιχα βαλει εγω απο αλεξ πακ και σκουριασαν στον ενα χρονο.Ασε που εβγαινε το λαστιχο απο το μπρατσο και παραλιγο να μου γδαρει το τζαμι.(μιλαω για κλασσικους υαλοκαθαριστηρες και οχι flatblade)
-
Κάποτε άλλαζα λάστιχα στους καθαριστήρες σε ένα μαγαζί στη Δάφνη. Μάλλον όμως πέφτει μακριά από την εξοχή
Αν όχι, νομίζω ήταν γωνία Εφτέρπης & Κλεάρχου.
Τώρα από ποιότητα μην περιμένεις πολλά (κάθε χρόνο ήθελαν αλλαγή και κάποιες φορές έτριζαν αρκετά). Με 5 ευρώ όμως (για 3 λαστιχάκια....τότε), δεν έχεις και μεγάλες απαιτήσεις. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
λάστιχα ε ; τα βενζινάδικα ή τα στυλ αλεξ πακ να πουλάνε τέτοια άραγε ;βέβαια βρήκα και άλλους έτοιμους αλλά μάρκα champion 17 ευρώ ο ένας ...
Οι Champion είναι OK σχεδόν value for money. Πάντως μεγάλο ρόλο στην φθορά παίζει και το που παρκάρεις. Οι Bosch aerotwin κλείσανε ήδη ένα χρόνο και είναι καινούργιοι. Το αμάξι βέβαια είναι σε υπόγειο πάρκινγκ και δεν έζησε ελληνικό καλοκαίρι φέτος.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
λάστιχα ε ; τα βενζινάδικα ή τα στυλ αλεξ πακ να πουλάνε τέτοια άραγε ;
βέβαια βρήκα και άλλους έτοιμους αλλά μάρκα champion 17 ευρώ ο ένας ...
Οι Champion είναι OK σχεδόν value for money. Πάντως μεγάλο ρόλο στην φθορά παίζει και το που παρκάρεις. Οι Bosch aerotwin κλείσανε ήδη ένα χρόνο και είναι καινούργιοι. Το αμάξι βέβαια είναι σε υπόγειο πάρκινγκ και δεν έζησε ελληνικό καλοκαίρι φέτος.
εμένα πάλι έχουν φάει αρκετό ήλιο αλλά δεν κάνουν γραμμές, καθαρίζουν καλά απλά κάνει ο αριστερός λίγο θόρυβο.
άρα να πάω για champion ?
Περι Υαλοκαθαριστηρων