-
Εμας στο focus κρατησαν 4 χρονια!!!Αυτο παει να πει Γερμανος!!!
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Εμας στο focus κρατησαν 4 χρονια!!!Αυτο παει να πει Γερμανος!!!μακαρι , γιατι σου λεω στο c2 καθε λιγο και λιγακι δινουμε 60-70 ευρω
την αλλη φορα θα παω να παρω μουφα απο κανα βενζιναδικο σιγουρα θα ειναι πολυ καλυτεροι
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μακαρι , γιατι σου λεω στο c2 καθε λιγο και λιγακι δινουμε 60-70 ευρω
την αλλη φορα θα παω να παρω μουφα απο κανα βενζιναδικο σιγουρα θα ειναι πολυ καλυτεροι
Εμεις ξαναβαλαμε τους μαμα.Απο τη ford φυσικα!Ο πισω δεν εχει αλλαχτει.
-
Δλδ κάτι σε Valeo, Bosch κλπ.
Οι Valeo (αγορασμένοι ως Citroen ) είναι πάνω 2.5μιση χρόνια και συνεχίζουν να είναι αποδοτικότατοι μόνο πάνω από τα 150 έχουμε ένα θέμα με απαπηδήσεις και δεν καθαρίζουν τόσο καλά
Ο πίσω αλλάχτηκε φέτος το καλοκαίρι μετά από 4-5 χρόνια και αφού είχε παραδώσει πλήρως το πνεύμα -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δλδ κάτι σε Valeo, Bosch κλπ.
Οι Valeo (αγορασμένοι ως Citroen ) είναι πάνω 2.5μιση χρόνια και συνεχίζουν να είναι αποδοτικότατοι μόνο πάνω από τα 150 έχουμε ένα θέμα με απαπηδήσεις και δεν καθαρίζουν τόσο καλά
Ο πίσω αλλάχτηκε φέτος το καλοκαίρι μετά από 4-5 χρόνια και αφού είχε παραδώσει πλήρως το πνεύμαΥπαρχουν κατι πλαστικα που πανε πανω στον υαλοκαθαριστηρα για τον ανεμο.Αν το πας συχνα πιστευω θα χρειαζονται.Εμεις εχουμε το αμαξι 5 χρονια δεν εχει αλλαχτει ο πισω μονο οι μπροστινοι περυσι αλλαχτηκαν.Πιστευω πως ειναι bosch οι δικοι μου...
-
Δεν θα έπρεπε να είμαι με 150 υπό βροχή ακόμα κι αν αυτό λέγεται γερμανική Autobahn Πάντως από τα 170 και πάνω σταματάει το φαινόμενο
Οι δικοί μου είναι άνευ σπόιλερ γιατί πλέον δεν τους βγάζουν ως ΟΕΜ ανταλλακτικό αλλά δεν πάω πάνω από 130 υπο βροχή. Τα παραπάνω νούμερα ( 150, 170, κοντά στην τελική ) ήταν ένα πείραμα που έκανα γύρω στις 6 τα ξημερώματα σε μια άδεια Γερμανική Autobahn -
Του ρουφας το αιμα!!! Αλλα οχι ειναι επικινδυνο να τρεχεις με βροχη.Μην το ξανακανεις!Μονο οταν κανει κρυο!!!
-
Iδανικός καιρός για το πλοίο σου, μην το φοβάσαι
Εγώ άλλαξα φέτος, γιατί πάνω απ τα 140 απλά δεν είχα υαλοκαθαριστήρες.
Στα 180 δε ο δεξιός σηκώνονταν απ το παρπρίζ -
Εγώ μόνο νερό βάζω στο δοχείο για τους υαλοκαθαριστήρες χωρίς κανένα άλλο υγρό...
Όσον αφορά στο θέμα με τη βροχή πήρα και καθάρισα το τζάμι με ένα φανελάκι παλιό με azax.Αν και ηταν καθαρό το φανελάκι και στο τέλος σταμάτησε να μαυρίζει απο το τζάμι μόλις βγήκα το βράδυ εξω βόλτα τα φώτα του δρόμου άφηναν να φανεί μια θαμπάδα που προφανώς ήταν απο το φανελάκι που καθάριζα...
Σήμερα θα το καθαρίσω με το πετσί που έχω για το αυτοκίνητο μόνο με νερό και λογικά δεν θα έχει τίποτα...Οπότε αναμένουμε την επόμενη βροχή
-
Εχει αλατα ρε το κανονικο νερο μπορει να βουλωσει τα σωληνακια.Παρε ενα υγρο απο ενα βενζιναδικο 1,5Ε κανει.
-
:lol: Του ρουφας το αιμα!!! Αλλα οχι ειναι επικινδυνο να τρεχεις με βροχη.Μην το ξανακανεις!Μονο οταν κανει κρυο!!!+3 βαθμοί και τα χωράφια με χιόνι οπότε είμαι μάλλον ΟΚ. Φυσικά και του πίνω το αίμα γι αυτό είναι τα αμάξια.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
:lol: Του ρουφας το αιμα!!! Αλλα οχι ειναι επικινδυνο να τρεχεις με βροχη.Μην το ξανακανεις!Μονο οταν κανει κρυο!!!
+3 βαθμοί και τα χωράφια με χιόνι οπότε είμαι μάλλον ΟΚ. Φυσικά και του πίνω το αίμα γι αυτό είναι τα αμάξια.
Βεβαια βεβαια!!!Δεν θυμαμαι τι αμαξι εχεις μονο!!!!
-
Εχει αλατα ρε το κανονικο νερο μπορει να βουλωσει τα σωληνακια.Παρε ενα υγρο απο ενα βενζιναδικο 1,5Ε κανει.Ναι επειδή την είχα πάθει με τα σωληνάκια προσπαθώ να βάζω απο αυτό για το σίδερο
Δεν θυμάμαι τώρα πως ακριβώς λέγεται... -
Απιονισμένο
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν θα έπρεπε να είμαι με 150 υπό βροχή ακόμα κι αν αυτό λέγεται γερμανική Autobahn Πάντως από τα 170 και πάνω σταματάει το φαινόμενο
Οι δικοί μου είναι άνευ σπόιλερ γιατί πλέον δεν τους βγάζουν ως ΟΕΜ ανταλλακτικό αλλά δεν πάω πάνω από 130 υπο βροχή. Τα παραπάνω νούμερα ( 150, 170, κοντά στην τελική ) ήταν ένα πείραμα που έκανα γύρω στις 6 τα ξημερώματα σε μια άδεια Γερμανική Autobahnεμενα στο c2 που ειναι ζμπορ εχουν και τη σποιλερατζα τους
αλλα το λαστιχακι φθειρεται παρα πολυ γρηγορα ρε γαμωτο
αχρηστευονται πολυ συντομαο πισω μου υαλοκαθαριστηρας παντως ειναι ιδιος με clio και αν θυμαμαι καλα ειναι ιδιος και με mito
θα παρατηρησω τι γινεται εκει
-
Ποσο κοστιζει ενας υαλοκαθαριστηρας 600mm (οχι ζευγαρι) παλιου τυπου?
Στο πρακτικερ βρισκω τιποτα φθηνους?Βλεπω κατι τιμες 20 ευρω super silicon στο ιντερνετ και τρελενομαι, για αυτο ρωταω.
Στο παλιο μου αμαξι εχω 3 χρονια τωρα υ/κ αγορασμενους απο σουπερ μαρκετ 3 ευρω ειχαν τοτε και σημερα καθαριζουν τελεια & αθορυβα!!
-
Ο χρήστης yosebu έγραψε:
ΑπιονισμένοΑ μπράβο και είχα κολλήσει
Λοιπόν όσον αφορά το θεματάκι με τη θαμπάδα παίρνω χθες το βράδυ που έριχνε καρέκλες το αμάξι μες στην όρεξη ότι δεν θα φαίνεται τίποτα και το τζάμι θα είναι 'τζάμι' αλλα...
Πάλι τα ίδια σε κάθε πέρασμα των υαλοκαθαριστήρων πάλι φαινόντουσαν τα ίδια στίγματα και μάλιστα άν τους έβαζα στην μεγάλη σκάλα που δεν προλάβαινε να βραχει πολύ το τζάμι η θαμπάδα δεν έφευγε καθόλου...Καθόμουν στα φανάρια και το παρατηρούσα προσπαθώντας να καταλάβω απο που προέρχεται όταν μου ήρθε φλασιά
Πως αφήνουν στίγματα τα νερά σε ένα ανοιξείδωτο νιπτήρα;Που μένει κάποια θαμπάδα μόλις στεγνώσουν τα νερά σαν μικρά μικρά στίγματα;Και όταν ρίχνεις νερό αυτά φεύγουν για να εμφανιστούν αμέσως μόλις στεγνώσει...Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με το παρμπρίζ μου...
Επομένως σκέφτομαι να πάρω ένα απο τα καθαριστικά για ανοξείδωτες επιφανειες που έχουμε και να πάρω και να περάσω το τζάμι...Πρέπει να είναι δηλαδή άλατα τα οποία έχουν μείνει και φαίνεται έτσι...
Τι λέτε;Να υπάρχει κάποιο πρόβλημα να βάλω;;;
-
Μάλλον είναι λάδια/κερί στο τζάμι.
-
Τα λάδια και το κερί που να βρεθούν;Με κερί δεν έχω περάσει το αυτοκίνητο ποτέ και το έχω και 2μιση χρόνια οπότε δεν είναι και καινούργιο να το είχαν κερώσει αυτοί...
-
Ο χρήστης stefanostam έγραψε:
Τα λάδια και το κερί που να βρεθούν;Με κερί δεν έχω περάσει το αυτοκίνητο ποτέ και το έχω και 2μιση χρόνια οπότε δεν είναι και καινούργιο να το είχαν κερώσει αυτοί...χωρίς πλάκα...μήπως είναι καιρός να αλλάξεις υαλοκαθαριστήρες?Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα του παρμπρίζ.
Αυτό με τα άλατα που λες στο τζάμι κτλ δεν παίζει γιατί με το νερό της βροχής, θα έπρεπε να φύγει ή με το πλύσιμο...Προσωπική άποψη είναι ότι έχουν ξεραθεί τα λαστιχάκια στους υαλοκαθαριστήρες.
υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις 'τράμπα' τους υαλοκαθαριστήρες με ένα άλλο φιλικό ή δικό σας αμάξι για να δεις αν όντως φταίει αυτό?ΥΓ:Το ίδιο πρόβλημα είχα συναντήσει με σένα πριν 2 χρόνια...άλλαξα υαλοκαθαριστήρες και το πρόβλημα απλώς εξαφανίστηκε.Δε θέλω όμως να σε πάρω στο λαιμό μου γιατί εγώ (όπως κι εσύ για το δικό σου αμάξι) ήξερα τι ακριβώς είχα κάνει πάνω στο παρμπρίζ και τι έχω περάσει πάνω του κατά καιρούς (από άζαξ μέχρι αλοιφή για γυάλισμα ).
Περι Υαλοκαθαριστηρων