-
Είναι topic για το νέο Fiesta εδώ?
-
Όντως κάτι σε ford φέρνει από πίσω
-
φιέστα με μούρη μασεράτι όμως!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Είναι topic για το νέο Fiesta εδώ?Γιατί από εμπρός;
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Το νέο Punto γυμνό...http://tinypic.com/vjl93
http://tinypic.com/vjl8pΜου θυμίζει Maserati το μπροστινό μέρος χωρίς αυτό να είναι κακό για το αυτοκίνητο. Πολύ φρέσκο το βρίσκω γενικότερα και μπορώ να πω οτι μου αρέσει πολύ.
Εγώ θα επιμείνω πως αν και μοιάζει αρκετά στα φανάρια της 3200GT δε παραπέμπει τόσο πολύ άμεσα σε αυτή. Τώρα που το ξαναβλέπω μπορώ να πώ οτι μου αρέσει πάρα πολύ. Για το πίσω μέρος θα έλεγα οτι έχει πινελιές απο το Punto I και όχι απο τον ανταγωνισμό που θέλησε να μοιάσει στο αρχικό Punto
-
Μ' αρέσει. Μινιμαλιστικό αλλά και με περίεργες πινελιές. Κλασικό punto, πρωτοπόρος. Άντε να το δούμε κι από κοντά. Πότε αναμένεται;
-
Kαλό. Ειδικά πίσω
-
Πολύ μου αρέσει!!
Αν είναι καλοστημένο και ζωηρό,το βρήκα το επόμενο καινούργιο μου τουτούΠες τα Παύλο,ποιός εφάρμοσε πρώτος την ιδέα των φαναριών ψηλά...μετά το Renault 5!
Αλήθεια,πότε προβλέπεται λανσάρισμα?
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Πολύ μου αρέσει!!
Αν είναι καλοστημένο και ζωηρό,το βρήκα το επόμενο καινούργιο μου τουτούΠες τα Παύλο,ποιός εφάρμοσε πρώτος την ιδέα των φαναριών ψηλά...μετά το Renault 5!
To Renault 5 ;
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Πες τα Παύλο,ποιός εφάρμοσε πρώτος την ιδέα των φαναριών ψηλά...μετά το Renault 5!
Δεν εννοώ βρε μονάχα τα πίσω φανάρια αλλά γενικότερα το σχεδιασμό του πίσω μέρους. Εμένα μου θυμίζει ξεκάθαρα το Punto Ι και όχι το Fiesta,αυτό ήθελα να πώ. Το περιμένουμε το φθινόπωρο.
-
Μήπως υπάρχει διαθέσιμη φωτό εσωτερικού?
Στο παρελθόν κάτι μας είχες δώσει,σωστά? -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Μήπως υπάρχει διαθέσιμη φωτό εσωτερικού?
Στο παρελθόν κάτι μας είχες δώσει,σωστά?Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι που να δείχνει οτι μπορεί να βασίζεται στο πραγματικό. Μόνο κάτι photoshop που δε νομίζω πως αξίζει καν να τα παραθέσω. Απο αύριο βλέπουμε...
-
Θα υπαρξει εκδοση
GT 1.6Turbo με 180hp και απο το 2006 με κιτ Abarth antiCooperWorks με 230hp.... -
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Θα υπαρξει εκδοση
GT 1.6Turbo με 180hp και απο το 2006 με κιτ Abarth antiCooperWorks με 230hp....Μακάρι να ανταγωνίζεται το Cooper και σε στήσιμο (χλωμό το κόβω,αλλά dum spiro spero )
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Θα υπαρξει εκδοση
GT 1.6Turbo με 180hp και απο το 2006 με κιτ Abarth με 230hp....Eγω παλι φοβαμαι το ποσο χαμηλη 8α ειναι η τιμη του σε αυτες τις εκδοσεις, κ το πως 8α λειτουργει το τουρμπο, που μαλλον αρνητικο παρα 8ετικο 8α ειναι..
-
ας μη βιαζόμαστε.... ακόμα δεν τον είδαμε...
μακάρι η Φίατ να βγάλει ένα σωστό μικρό και να τιμήσει την παράδοσή της. Τόσο στις αδύναμες, όσο και στις 'hot' εκδόσεις. -
Δικιο εχεις!
Φταιει λιγο η προκαταληψη μου οσον αφορα το τουρμπο σε μικρα αυτοκινητα.. -
γιατί?
Τόσο το Ούνο, οσο και το Πούντο τούρμπο ήταν εξαιρετικά αυτοκίνητα
να θυμίσω ακόμα το Charade -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
γιατί?
Τόσο το Ούνο, οσο και το Πούντο τούρμπο ήταν εξαιρετικά αυτοκίνητα
να θυμίσω ακόμα το CharadeΤο ούνο και το Punto ήταν εξαιρετικά αυτοκίνητα αρκεί να τα έχει άλλος. Είναι σαν αυτό που λεμε, πολύ καλά τα παιδάκια σου... να έρχομαι να τα βλέπω!!!
-
τα αδικείς
το σωστό αυτοκίνητο θέλει και σωστό ιδιοκτήτη
με σωστή συντήρηση και οδήγηση (δεν το σκίζω όταν είναι κρύο) τα προβλήματα και των 2 (και των 3 αν θέλεις) ήταν πολύ λίγα.
Fiat Grande Punto 2005