-
Ο χρήστης baz έγραψε:
εγώ έχω στην κατοχή μου το σπορτ εδώ και μια βδομάδαΚαλοτάξιδο! Από που το πήρες και πότε το παράγγειλες? Να ήταν μια πρώτη φουρνιά που ήρθε?
-
χθές έκλεισα τα πρώτα 1250χλμ
το αυτοκίνητο είναι πολύ ποιοτικό εσωτερικά.
ο κινητήρας σου δίνει την αίσθηση ότι οδηγάς diesel, τραβάει πάρα πολύ καλά από πολύ χαμηλά, η μέση κατανάλωση που μ έχει γράψει μέχρι τώρα είναι 9, με τις μπάρες οροφής μόνιμα πάνω. είναι εύκολο να επιτευχθούν και καταναλώσεις κάτω από 8. Βασικά το αυτοκίνητο είναι ιδανικό για να πηγαίνεις σβέλτα... -
Ο χρήστης baz έγραψε:
χθές έκλεισα τα πρώτα 1250χλμ
το αυτοκίνητο είναι πολύ ποιοτικό εσωτερικά.
ο κινητήρας σου δίνει την αίσθηση ότι οδηγάς diesel, τραβάει πάρα πολύ καλά από πολύ χαμηλά, η μέση κατανάλωση που μ έχει γράψει μέχρι τώρα είναι 9, με τις μπάρες οροφής μόνιμα πάνω. είναι εύκολο να επιτευχθούν και καταναλώσεις κάτω από 8. Βασικά το αυτοκίνητο είναι ιδανικό για να πηγαίνεις σβέλτα...Πολύ καλά! Καλοτάξιδο! Όταν λες μπάρες οροφής? Έχεις βάλει κάποια σχάρα? Δεν είδα α έχει κάτι από τη μάνα του.
Από που το πήρες και πότε έκανες την παραγγελεία? -
Ο χρήστης giwrgosth έγραψε:
Δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεσαι, οι 4Τ πάντως πιάνουν ΚΑΙ τα άκρα, ΚΑΙ τα μέσα, ΚΑΙ την οικονομική οδήγηση και αναφέρουν ΚΑΙ τις 3 καταναλώσεις: μέγιστη, μέση, ελάχιστη.
Όχι στους 4Τ, αν ήταν θα το έλεγα, ψάχνοντας στο νετ το είδα στο Drive, όπου γράφει:
**Η μέση κατανάλωση έφτασε κατά μέσο όρο τα 11,5 λίτρα/100 km, ενώ μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζει και το βάρος του αμαξώματος, που αναγκάζει τον κινητήρα να «ζορίζεται» αρκετά. **
Το σωστό είναι αυτό που λες, να πιάσεις όλες τις περιπτώσεις, αλλά όταν κάποιος μιλάει για μέση κατανάλωση και σου λέει για 11,5 λίτρα τρομάζεις!Τo Drive
To βάρος του GP είναι απο τα χαμηλά στην κατηγορία
-
ναι σχάρες εννοώ. την παραγγελία την είχα κάνει από τα μέσα ιούλιου(βασικά πήγα και ρώτησα τη ετοιμόπαράδοτο υπήρχε ή τη θα ερχόταν πρώτο και έκλεισα ένα από αυτά
-
εχει παρει κανεις αλλος TJET απο εδω? Εξακολουθουν να εχουν χρονους παραδοσης 2μηνο+ ?
-
Ο χρήστης ShyTestosterone έγραψε:
εχει παρει κανεις αλλος TJET απο εδω? Εξακολουθουν να εχουν χρονους παραδοσης 2μηνο+ ?υπαρχουν ετοιμοπαραδοτα. Εαν θελεις κατι ειδικο/εξτρα εξοπλισμο.... τοτε παει 2μηνο.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
υπαρχουν ετοιμοπαραδοτα. Εαν θελεις κατι ειδικο/εξτρα εξοπλισμο.... τοτε παει 2μηνο.
-
Λοιπόν πήγα σήμερα στον Παζαρόπουλο, το 5Θ το σπορ που θέλω υπάρχει ετοιμοπαράδοτο σε μαύρο, κόκκινο, μπλε. 10-12 μέρες από την παραγγελεία μου είπαν.
Νέα παραλαβή θα κάνουν μέσα στον μήνα. -
εννοεις 3Θ μαλλον ? ..
-
εννοεις 3Θ μαλλον ? ..Ότι γράφω εννοώ
-
βγαλανε 5Θ Sport ?
-
Το 5θυρο ειναι η εκδοση Sport με τις 15αρες αλουμινου και διαφορες αλλαγες στον εξοπλισμο...
Καμια σχεση με το Sporting...
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Το 5θυρο ειναι η εκδοση Sport με τις 15αρες αλουμινου και διαφορες αλλαγες στον εξοπλισμο...17άρες έχει, ότι δηλαδή και το 3Θ σε επίπεδο εξοπλισμού.
Σε σχέση με το dynamic έχει επιπλέον τις ζάντες, κλιματισμό, αεροτομή, δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ, μπάγκετ καθίσματα και ίσως 1-2 ψιλοπράγματα ακόμη.
Μιλάμε για το TJET πάντα, έτσι? -
με το σαλονι του dynamic ή του Sporting?
-
με το σαλονι του dynamic ή του Sporting?Δεν το έχω δει το απλό sporting, ούτε το TJET Dynamic, αλλά νομίζω ότι το TJET Sport έχει το ίδιο σαλόνι με το απλό Sporting.
Επίσης είναι και στα ίδια χρώματα αμαξώματος.
Πάντως TJET 3Θ και 5Θ είναι ακριβώς τα ίδια σε όλα, μόνο οι πόρτες αλλάζουν. -
Παρεπιπτόντως, σύμφωνα με τους 4Τ,
το G. Punto T-jet 120, έβγαλε στον τροχό 117,5 ps/5.700 σαλΔηλώνει λιγότερα άλογα το εργοστάσιο;
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Παρεπιπτόντως, σύμφωνα με τους 4Τ,
το G. Punto T-jet 120, έβγαλε στον τροχό 117,5 ps/5.700 σαλΔηλώνει λιγότερα άλογα το εργοστάσιο;
Σε ποιο δυναμομετρο;
-
Ο χρήστης giwrgosth έγραψε:
με το σαλονι του dynamic ή του Sporting?
Δεν το έχω δει το απλό sporting, ούτε το TJET Dynamic, αλλά νομίζω ότι το TJET Sport έχει το ίδιο σαλόνι με το απλό Sporting.
Επίσης είναι και στα ίδια χρώματα αμαξώματος.
Πάντως TJET 3Θ και 5Θ είναι ακριβώς τα ίδια σε όλα, μόνο οι πόρτες αλλάζουν.Αρα οντως ειναι 5θυρη εκδοση του γνωστου τριθυρου Sport.
-
The Grande Punto Abarth went on the market this month, equipped with the 1.4 petrol Turbo engine that delivers 150 bhp at 5500 rpm (boosted to 155 bhp if 98 RON petrol is used) combined with a mechanical 6-speed gearbox that takes it to a top speed of 208 km/h, accelerating from 0 to 100 km/h in just 8.2 seconds. This is the Abarth’s first interpretation of the Grande Punto, but the initiative will soon be extended to other models.
http://www.italiaspeed.com/2007/motor_s ... w/iaa.html
Grande Punto Abarth “essesse” prototype (Super Sport)
The absolute star of the stand is the Grande Punto Abarth “essesse” (Super Sport) prototype. A jewel of assertiveness and elegance, the car is offered with a booster kit that almost doubles its power output with relation to the basic model (up to almost 180 bhp). The ‘“essesse”’ kit also envisages a number of specific elements that accentuate both the sporty look of the Abarth model (for example adhesives with the ‘essesse’ logo or a chequered flag) and its dynamic behaviour, with a particular low stance or a more powerful braking system. This is a feature that maintains a brand tradition: for example, the Fiat 500 of 1958 delivered 13 bhp at 4000 rpm and a top speed of 85 km/h, while the Fiat 500 Abarth of the same year, produced 26 bhp at 5000 rpm and a top speed of 118 km/h.
The Grande Punto Abarth and the Grande Punto Abarth with the ‘essesse’ kit aim to revive the thrill of those cars, offering an opportunity, addressed to the young in particular, of entering the racing world in total safety and at an accessible price.
Fiat Grande Punto 2005