-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Προσωπικά το βρίσκω επικίνδυνο για κίνηση με πάνω από 3 χλμ/ώρα καθώς η μηδενική αντίσταση που παρουσιάζει ενέχει τον κίνδυνο να στρίψεις παραπάνω και πιο απότομα απ' όσο πρέπει.
Όλα τα έχει προβλέψει ο Ιταλός! Βγαίνει αυτόματα off στα 60 χαω
-
νταξει ο charmak ειναι μεγας ψευτης...
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Προσωπικά το βρίσκω επικίνδυνο για κίνηση με πάνω από 3 χλμ/ώρα καθώς η μηδενική αντίσταση που παρουσιάζει ενέχει τον κίνδυνο να στρίψεις παραπάνω και πιο απότομα απ' όσο πρέπει.
Στα 60, όχι στα 3
Πραγματικά, κι εγώ άχρηστο το βρίσκω. Αφού ελαφρώνει το τιμόνι έτσι κι αλλιώς πολύ εν στάσει.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Στα 60, όχι στα 3
Πραγματικά, κι εγώ άχρηστο το βρίσκω. Αφού ελαφρώνει το τιμόνι έτσι κι αλλιώς πολύ εν στάσει.
Το city μειώνει την υποβοήθηση προοδευτικά όσο αυξάνει η ταχύτητα και γύρω στα 60km/h (ίσως και νωρίτερα αφού το τροποποιήσαν τελευταία) βγαίνει εκτός. Οπότε δεν είναι επικίνδυνο
-
Ο χρήστης harskouf έγραψε:
Το city μειώνει την υποβοήθηση προοδευτικά όσο αυξάνει η ταχύτητα και γύρω στα 60km/h (ίσως και νωρίτερα αφού το τροποποιήσαν τελευταία) βγαίνει εκτός. Οπότε δεν είναι επικίνδυνο
Έκανα μια βόλτα σήμερα με το city στον on. Το βρήκα πιο επικίνδυνο στα λίγα χιλιόμετρα (π.χ. σε επιτόπιους ελιγμούς) παρά στα 'πολλά' (πάνω από 30 χαω).
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Έκανα μια βόλτα σήμερα με το city στον on. Το βρήκα πιο επικίνδυνο στα λίγα χιλιόμετρα (π.χ. σε επιτόπιους ελιγμούς) παρά στα 'πολλά' (πάνω από 30 χαω).
Τα λεγα, δεν τα λεγα;
-
Διαβάζω στα τεστ του GP T-Jet για 11,5 λίτρα κατανάλωση, τη στιγμή που η Fiat έχει μέση 6,8. Είναι δυνατόν να υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά? Να υποθέσω ότι στα τεστ το πάνε όσο πάει, ή ότι όντως καίει τόσο?
Το έχει κανείς να μας πει που είναι η αλήθεια? -
Ο χρήστης giwrgosth έγραψε:
Διαβάζω στα τεστ του GP T-Jet για 11,5 λίτρα κατανάλωση, τη στιγμή που η Fiat έχει μέση 6,8. Είναι δυνατόν να υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά? Να υποθέσω ότι στα τεστ το πάνε όσο πάει, ή ότι όντως καίει τόσο?
Το έχει κανείς να μας πει που είναι η αλήθεια?Η απάντηση είναι ότι ΜΠΟΡΕΙ να κάψει και τόσο. Βάσει οικονομόμετρου πάντως, η μέση κυμαίνεται από 8,5 - 9,5, με όχι και τόσο ελαφρύ πόδι. Δεν είναι άσχημα.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
E όχι και μια χαρά τιμόνι το joystick. Τουλάχιστον 'κόβει' πολύ, σπάνια θα χρειαστεί να αλλάξεις θέση των χεριών για να στρίψεις, οπότε σώζεται η κατάσταση.Στο δικο μου το τιμονι δεν εχει καμια σχεση με αυτα που λετε,εγω το αποδιδω στο μεγαλυτερο βαρος μπροστα (+60? κιλα) .Οταν αλλαξα και λαστιχα ,απο 185/55 σε 195/50 ,βαρυνε ενα ελαχιστο ακομα .
-
Το έχει κανείς να μας πει που είναι η αλήθεια?Η απάντηση είναι ότι ΜΠΟΡΕΙ να κάψει και τόσο. Βάσει οικονομόμετρου πάντως, η μέση κυμαίνεται από 8,5 - 9,5, με όχι και τόσο ελαφρύ πόδι. Δεν είναι άσχημα.
Thx! Γιατί όπως το διάβασα στο τεστ ψιλοκουφάθηκα! Υποτίθετε ότι όταν κάνουμε τεστ δεν πιάνουμε τα άκρα, εκτός αν (λέμε τώρα!) θέλουμε να θάψουμε το αυτοκίνητο.
Η κατανάλωση που λες ακούγετε πολύ λογική και ναι, δεν είναι άσχημα! -
Thx! Γιατί όπως το διάβασα στο τεστ ψιλοκουφάθηκα! Υποτίθετε ότι όταν κάνουμε τεστ δεν πιάνουμε τα άκρα, εκτός αν (λέμε τώρα!) θέλουμε να θάψουμε το αυτοκίνητο.
Η κατανάλωση που λες ακούγετε πολύ λογική και ναι, δεν είναι άσχημα!Δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεσαι, οι 4Τ πάντως πιάνουν ΚΑΙ τα άκρα, ΚΑΙ τα μέσα, ΚΑΙ την οικονομική οδήγηση και αναφέρουν ΚΑΙ τις 3 καταναλώσεις: μέγιστη, μέση, ελάχιστη.
-
Δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεσαι, οι 4Τ πάντως πιάνουν ΚΑΙ τα άκρα, ΚΑΙ τα μέσα, ΚΑΙ την οικονομική οδήγηση και αναφέρουν ΚΑΙ τις 3 καταναλώσεις: μέγιστη, μέση, ελάχιστη.Όχι στους 4Τ, αν ήταν θα το έλεγα, ψάχνοντας στο νετ το είδα στο Drive, όπου γράφει:
**Η μέση κατανάλωση έφτασε κατά μέσο όρο τα 11,5 λίτρα/100 km, ενώ μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζει και το βάρος του αμαξώματος, που αναγκάζει τον κινητήρα να «ζορίζεται» αρκετά. **
Το σωστό είναι αυτό που λες, να πιάσεις όλες τις περιπτώσεις, αλλά όταν κάποιος μιλάει για μέση κατανάλωση και σου λέει για 11,5 λίτρα τρομάζεις! -
Δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεσαι, οι 4Τ πάντως πιάνουν ΚΑΙ τα άκρα, ΚΑΙ τα μέσα, ΚΑΙ την οικονομική οδήγηση και αναφέρουν ΚΑΙ τις 3 καταναλώσεις: μέγιστη, μέση, ελάχιστη.
Όχι στους 4Τ, αν ήταν θα το έλεγα, ψάχνοντας στο νετ το είδα στο Drive, όπου γράφει:
**Η μέση κατανάλωση έφτασε κατά μέσο όρο τα 11,5 λίτρα/100 km, ενώ μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζει και το βάρος του αμαξώματος, που αναγκάζει τον κινητήρα να «ζορίζεται» αρκετά. **
Το σωστό είναι αυτό που λες, να πιάσεις όλες τις περιπτώσεις, αλλά όταν κάποιος μιλάει για μέση κατανάλωση και σου λέει για 11,5 λίτρα τρομάζεις!Χα! Το Drive σε συγκριτικό με 207 γράφει 13,5 μέση!
Πραγματικά, η μόνη περίπτωση να δεις τέτοιο νούμερο στο t-jet είναι με το πόδι βαθιά στο πάτωμα. Επαναλαμβάνω, η μέση κατανάλωση πέφτει εύκολα κάτω από 10.
-
Eίναι γιατί προσπαθούσαν να ακολουθήσουν το 120αρι 207.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eίναι γιατί προσπαθούσαν να ακολουθήσουν το 120αρι 207.Αυτό θα ήταν η μέγιστη κατανάλωση ρε Ντίνε, αν κυνηγιόντουσαν. Και σαν μέγιστη, γράφουν ΑΚΟΜΑ παραπάνω από 13,5...
-
Ναι ρε, πλάκα κάνω, αλίμονο.
-
Ξέρει κανείς πότε έρχετε το T-Jet? Από πότε θα είναι θεωρητικά ετοιμοπαράδοτο? Γιατί άλλος μου λέει μέσα Σεπτέμβρη, άλλος μέσα Οκτώβρη και άλλος σε 2-3 μήνες. Ρωτάω πάντα για την έκδοση Sport στις αντιπροσωπείες που επισκέπτομαι και έχω ακούσει και ότι τώρα μπαίνει στην παραγωγή! Τι να πιστέψω από αυτά?
Μην το παραγγείλω, πουλήσω το άλλο, δεν έχω αυτοκίνητο και μου έρθει Δεκέμβρη και πληρώνω τσάμπα τέλη για 10 μέρες. -
Eγω που ειχα ρωτησει στην Πατρα, σε 2μηνες max μου ειχαν πει, για την εκδοση sport!
-
εγώ έχω στην κατοχή μου το σπορτ εδώ και μια βδομάδα
-
Ο χρήστης baz έγραψε:
εγώ έχω στην κατοχή μου το σπορτ εδώ και μια βδομάδακαι δεν εχεις γραψει τιποτα?
ντροπη σου...
και καλοταξιδο
Fiat Grande Punto 2005