-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Μια σκέψη μόνο... μή με πάρετε στο ψηλό....
Κανα turbo γίνεται να βάλουμε;;; Όχι τίποτα σοβάρό 0,3-0,5 bar;;; εεε;;;
μ@λ@κιες λέω;;; Έχω ακούσει ότι τα πιστόνια του είναι σα καλαμάκια!!!!!!Μπορείς να βάλεις turbo στα 0.4bar. Ο boulekos βάζει σίγουρα. Είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν και άλλοι. Το κόστος είναι γύρω στα 4-5Κ Ευρώ.
Mε 0.4bar δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Μάλλον εννοείς ότι οι μπιέλες είναι σαν καλαμάκια. Σε πληροφορώ ότι δεν είναι. Αν σε κάτι είναι καλό οι γερμανικοί κινητήρες αυτό είναι οι ροπή τους χαμηλά και η αντοχή των υλικών τους.
Υ.Γ. ο δικός μου 1.4 16v έχει πολύ ευχάριστο ήχο. Αλλά εμένα έχει ένα κατλύτη και δεν έχει και ηλεκτρονικό γκάζι. Έχει και 92Κ χιλιόμετρα. -
ρε παιδια σορρυ δηλαδη ενα τεστ ντραιβ δεν κανατε???
ειναι αρκετο για να καταλαβεις αν θα παρεις με 75 η με 100... -
quote='meco]
.............
Αν οι Ιταλοί είχαν λύσει το πρόβλημα της ποιότητας κατασκευής και της αξιοπιστίας δεν θα πούλαγε κανένας άλλος αυτοκίνητα παρά μόνο αυτοί...'
Fonias Τετ 21/01/04 13:02Μου αρέσει η υπογραφή σου ... Ποιός να το έγραψε άραγε...???
-
η βλακεια η μαλακια και η ασχετοσυνη μερικων δεν εχουν ορια!
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
η βλακεια η μαλακια και η ασχετοσυνη μερικων δεν εχουν ορια!Έτσι, μην το κρατάς μέσα σου, άσε τον εαυτό σου ελεύθερο να εκφραστεί.
-
Ο χρήστης dienekes έγραψε:
Έτσι, μην το κρατάς μέσα σου, άσε τον εαυτό σου ελεύθερο να εκφραστεί.
εννοειται μεγαλε
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
Έτσι, μην το κρατάς μέσα σου, άσε τον εαυτό σου ελεύθερο να εκφραστεί.
εννοειται μεγαλε
ΗΡΕΜΑ!
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
quote='meco]
.............
Αν οι Ιταλοί είχαν λύσει το πρόβλημα της ποιότητας κατασκευής και της αξιοπιστίας δεν θα πούλαγε κανένας άλλος αυτοκίνητα παρά μόνο αυτοί...'
Fonias Τετ 21/01/04 13:02Μου αρέσει η υπογραφή σου ... Ποιός να το έγραψε άραγε...???
Αφού το γράφω....
Εγώ φταίω που άλλαξες username???? -
Ο χρήστης meco έγραψε:
quote='meco]
.............
Αφού το γράφω....
Εγώ φταίω που άλλαξες username????Το ξέρω, το ξέρω.... , αλλαξα username για να μην τρομάζω καποιους...
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
η βλακεια η μαλακια και η ασχετοσυνη μερικων δεν εχουν ορια!Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος?
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Μια σκέψη μόνο... μή με πάρετε στο ψηλό....
Κανα turbo γίνεται να βάλουμε;;; Όχι τίποτα σοβάρό 0,3-0,5 bar;;; εεε;;;
μ@λ@κιες λέω;;; Έχω ακούσει ότι τα πιστόνια του είναι σα καλαμάκια!!!!!!Μπορείς να βάλεις turbo στα 0.4bar. Ο boulekos βάζει σίγουρα. Είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν και άλλοι. Το κόστος είναι γύρω στα 4-5Κ Ευρώ.
Mε 0.4bar δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Μάλλον εννοείς ότι οι μπιέλες είναι σαν καλαμάκια. Σε πληροφορώ ότι δεν είναι. Αν σε κάτι είναι καλό οι γερμανικοί κινητήρες αυτό είναι οι ροπή τους χαμηλά και η αντοχή των υλικών τους.
Υ.Γ. ο δικός μου 1.4 16v έχει πολύ ευχάριστο ήχο. Αλλά εμένα έχει ένα κατλύτη και δεν έχει και ηλεκτρονικό γκάζι. Έχει και 92Κ χιλιόμετρα.Οι μπιέλες!!! Λάθος μου...
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
ρε παιδια σορρυ δηλαδη ενα τεστ ντραιβ δεν κανατε???
ειναι αρκετο για να καταλαβεις αν θα παρεις με 75 η με 100...Εγώ τα 100 ήθελα εξ' αρχής... αλλά τελική επιλογή δεν έγινε από μένα... εκ των άνω...
-
μα γιατί δεν είναι κανένας ευχαριστημένος από αυτό το μοτέρ;
Γιατί βάζεις 2α πατάς τέρμα το γκάζι και μετά τις 3000rpm μπουκώνει και μουγρίζει σαν 8βάλβιδο προηγούμενης δακαετίας...
Μα την παναγιά αν δεν ήξερα τι έχω κάτω από το καπώ μπορει να τον περνούσα για diesel...Αν αγοράσω τον 100άρι;;;; Μπορώ αυτόν να τον πουλήσω;
Το αυτοκίνητο δε γίνεται να το πουλήσω, πως θα τα καταφέρω με τους γονείς μου;
Το συγκεκριμένο κινητήρα τον γνωρίζω πολύ καλά, αφού έχω καθημερινή επαφή σε εταιρικό ΕΥΤΥΧΩΣ! αυτοκίνητο, το οποίο και βρίζω κάθε μέρα. Είναι τζάμπα όμως
Τον 100αρι επίσης τον γνωρίζω πολύ καλά, αφού ως γνωστόν έχω Fabia εδώ και 4 συναπτά έτη με 50Κ+ χλμ. Για να αποδόσει τα αναμενόμενα απαιτεί ακριβή βενζίνη. Αποκτά κάποια επιπλέον ροπή χαμηλά και περισσότερη ευστροφία ψηλά.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
μα γιατί δεν είναι κανένας ευχαριστημένος από αυτό το μοτέρ;
Γιατί βάζεις 2α πατάς τέρμα το γκάζι και μετά τις 3000rpm μπουκώνει και μουγρίζει σαν 8βάλβιδο προηγούμενης δακαετίας...
Μα την παναγιά αν δεν ήξερα τι έχω κάτω από το καπώ μπορει να τον περνούσα για diesel...Αν αγοράσω τον 100άρι;;;; Μπορώ αυτόν να τον πουλήσω;
Το αυτοκίνητο δε γίνεται να το πουλήσω, πως θα τα καταφέρω με τους γονείς μου;
Το συγκεκριμένο κινητήρα τον γνωρίζω πολύ καλά, αφού έχω καθημερινή επαφή σε εταιρικό ΕΥΤΥΧΩΣ! αυτοκίνητο, το οποίο και βρίζω κάθε μέρα. Είναι τζάμπα όμως
Τον 100αρι επίσης τον γνωρίζω πολύ καλά, αφού ως γνωστόν έχω Fabia εδώ και 4 συναπτά έτη με 50Κ+ χλμ. Για να αποδόσει τα αναμενόμενα απαιτεί ακριβή βενζίνη. Αποκτά κάποια επιπλέον ροπή χαμηλά και περισσότερη ευστροφία ψηλά.
Πές μου σε παρακαλώ τα παραλέω; Την αλήθεια please...
-
Aπό ποια άποψη; ότι είναι ψόφιος; όχι δεν τα παραλές καθόλου. ΓΙΑ ΜΕΝΑ είναι απαράδεκτος ο κινητήρας, ακόμα και στα αγροκτήματα Arosa. ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ είναι πολύ καλύτερος ο 100άρης, χωρίς φυσικά να είναι ο καλύτερος στα 1.400. Και έχω κάνει πάρα πολλά περισσότερα από 100 μέτρα με αυτούς -και άλλους πολλούς- κινητήρες.
25 άλογα -33% αύξηση δηλαδή- δεν βρίσκονται εύκολα, χωρίς να χάσεις χρόνο, ευρώ και φυσικά εγγύηση, αφού η μετατροπή δεν θα είναι εργοστσιακή.
Βρες τρόπο να το πουλήσεις
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Aπό ποια άποψη; ότι είναι ψόφιος; όχι δεν τα παραλές καθόλου. ΓΙΑ ΜΕΝΑ είναι απαράδεκτος ο κινητήρας, ακόμα και στα αγροκτήματα Arosa. ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ είναι πολύ καλύτερος ο 100άρης, χωρίς φυσικά να είναι ο καλύτερος στα 1.400. Και έχω κάνει πάρα πολλά περισσότερα από 100 μέτρα με αυτούς -και άλλους πολλούς- κινητήρες.
25 άλογα -33% αύξηση δηλαδή- δεν βρίσκονται εύκολα, χωρίς να χάσεις χρόνο, ευρώ και φυσικά εγγύηση, αφού η μετατροπή δεν θα είναι εργοστσιακή.
Βρες τρόπο να το πουλήσεις
Ωχ θεέ μου... δε μπορώ να το πουλήσω, πώς θα πείσω τους γονείς μου;;;;
Συμβιβάζομαι εύκολα με διάφορα αλλά να μείνω με αυτό το μοτέρ είναι μεγάλος συμβιβασμός... Γαμώτο... και ήθελα να το φτιάξω λίγο το αυτοκινητάκι μου... Λέτε να φτιάξω το Vectra;;; (Vectra B);;;; -
να ρωτησω κατι ασχετο? το πολλο που εχεις πιο ειναι? ειναι αυτο που κυκλοφορει Τωρα στους δρομους (με τα στρογγυλα φαναρια) η το πιο παλιο με τα παραλληλογραμμα αλλα διαφανα??
ΥΓ. Παρηγορησου. Οδηγω σεατ κορντομπα 1.4 8ν 60 αλογα...
αυτο ειναι που λεμε 'Vorsprung Durch technik' -
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
να ρωτησω κατι ασχετο? το πολλο που εχεις πιο ειναι? ειναι αυτο που κυκλοφορει Τωρα στους δρομους (με τα στρογγυλα φαναρια) η το πιο παλιο με τα παραλληλογραμμα αλλα διαφανα??ΥΓ. Παρηγορησου. Οδηγω σεατ κορντομπα 1.4 8ν 60 αλογα...
αυτο ειναι που λεμε 'Vorsprung Durch technik'Είναι το στρογγυλοφάναρο. Πάλι καλά που έχει ABS και έχει πίσω δίσκους, γιατί το 75 κανονικά έχει πίσω ταμπούρα (και το ABS είναι extra 725 ευρώ οι vorsprung durch technik απατεώνες !!!!!! )
Ρε παιδιά και κάτι άλλο που παρατήρησα... γιατί οι λαμαρίνες του είναι τόσο μαλακές;
-
να ρωτησω κατι ασχετο? το πολλο που εχεις πιο ειναι? ειναι αυτο που κυκλοφορει Τωρα στους δρομους (με τα στρογγυλα φαναρια) η το πιο παλιο με τα παραλληλογραμμα αλλα διαφανα??
ΥΓ. Παρηγορησου. Οδηγω σεατ κορντομπα 1.4 8ν 60 αλογα...
αυτο ειναι που λεμε 'Vorsprung Durch technik'Είναι το στρογγυλοφάναρο. Πάλι καλά που έχει ABS και έχει πίσω δίσκους, γιατί το 75 κανονικά έχει πίσω ταμπούρα (και το ABS είναι extra 725 ευρώ οι vorsprung durch technik απατεώνες !!!!!! )
Ρε παιδιά και κάτι άλλο που παρατήρησα... γιατί οι λαμαρίνες του είναι τόσο μαλακές;
συγγνωμη έχεις πισω δίσκους? Το trendline έχεις?εχει δισκουσ αυτο η εσυ τους εβαλεσ? οταν πηρα εγω τον αυγουστο αυτο με τα 100 μόνο με 100 ps είχε δίσκους.μαλιστα αυτό ηταν το επιχειρημα στους γονεις. τους είπα:
καλύτερα 188km/h τελική με δισκόφρενα παρά 178 με ταμπούρα!!!! ποιοσ μπορεί να πει όχι σε αυτο το επιχειρημα?
χρησιμοποίησέ το....
α και κάτι άλλο. Αυτό το παρατήρησα σήμερα. όταν μετακινω τον αριστερό καθρέπτη μετακινείται και ο δεξιός. τι στο καλό γίνεται δεν ξέρω Όταν μετακινώ τον δεξιό δουλεύει κανονικά και μόνο αυτός.μπορεί να το κάνει από όταν το πήρα εδώ και 9 μήνες δεν ξέρω. Είναι λογικό αυτό?α ρε Vorsprung Durch technik.... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Μπλοκ και πιστόνια είναι ίδια...
Πρόσθεσε και την πολλαπλή εξαγωγής (χταπόδι) που είναι διαφορετική και είσαι μέσα.
Δεν συμφέρει η μετατροπή που σκέφτεσαι να κάνεις ειδικά να επιλέξεις το δρόμο της αντιπροσωπείας.Έχω την εντύπωση ότι έχει πιο χοντρα πιστόνια αλλά δυστυχώς έχασα το περιοδικό που το είχα διαβάσει και πάει καιρός τώρα οπότε υπευθυνη απάντηση δε μπορω να σου δώσω. ψάξε το αυτό λίγο παραπέρα
Αναβάθμιση 1,4 75ps ------> 1.4 100ps goup VAG