-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
H καλύτερη βελτίωση για τα αυτοκίνητα. Αγοράζεις AMS και ξαφνικά αποκτάς 5-10 άλογα.Λέτε να βγάζει το Fabia 110;
Πολύ καλό!!!
-
Ο χρήστης gio21 έγραψε:
- λετε ειναι φτωχο το 1.4 fsi στην απλη του εκδοση.εχει λοιπον 4 ηλεκτρικα παραθυρα, ηλεκτικους θερμενομενους καθρεφτες,ηλεκτρικο τιμονι μεταβαλλομενης υποβοηθησης servotronic,abs-ebd,asr που απενεργοποιειται με κουμπακι,κλιματισμο, κεντικο κλειδωμα,immobilaizer,6 ηχεια, αναρτησεις με πολλαπλους συνδεσμους, το ποιο ευθυβολο τιμονι της κατηγοριας η καλυτερη ποιοτητα κυλισης,τρομερα κρατηματα και μικρες κλισεις αμαξωματος σε σπορ οδηγηση.,ενισχυμενο ακαμπτο πλαισιο,6 αεροσακους,ενεργα προσκεφαλα, ** καταναλωση η κορυφαια στη κατηγορια του**. 4 δισκοφρενα 15800 ε
βρειτε αλλο να μου πειτε που τα εχει αυτα στη κατηγορια αυτη αστο μη κουραζεσαι
11.στο θεμα επιδοσεων παλι μην ακουω βλακειες,αν εχεις τι δινατοτητα και θες επιδοσεις παρε το 2.0 fsi, ή το 3.2
οι επιδοσεις μετραν στο αμαξι παρε ενα suzuki swift gt τοτε με 3000ε να πηγενει σφερα,καλα θες και να στριβει τωρα λεπτομεριες ειναι αυτα.- συγνωμη για το ειρωνικο στυλ αλλα δε μπορω τους κομπλεξισμους.σαν να παω εγω τωρα στο site της mersendes και να λεω καλα ρε καραγκιοζηδες τη μαλακιες αμαξι περνεται με τοσα λεφτα,σα νεκροφορες ειναι ρε ,γεροντιστικα, πανακριβα ρε σας πιασαν το κωλο ,με 100.000 ε εγω αγοραζω 20 hynday genz τα βαζω γυρω γυρω απο τη πολυκατοικια,και χαλαει το ενα χεστηκα περνω ταλλο. ε δε θαμαι βλακας?
δε μπορω να φτασω εκει να παρω την slk, τη θαυμαζω και τη βαζω ως στοχο για το μελλον.
- Δηλαδη αυτα που ειναι ΕΝΤΟΝΑ, δεν επρεπε να τα εχει στο βασικο εξοπλισμο? αυτα δεν ειναι στοιχεια εξοπλισμου, ειναι προσωπικη σου εκτιμηση!!
- Να συγκρινεις επιδοσεις σε ΙΔΙΟ κυβισμο, η Σε ιδιας κατηγοριας αυτοκηνητα τις βασικες εκδοσεις... Δηλαδη συκγρινε την 147 1.6 105ΗΡ με το ΓΚΟΛΦ 1.4 ΦΣΙ!!! βαλε και το μεγκαν 1.4... Γιατι και εγω επειδη εχω φραγκα παιρνω αεροπλανο και περναω και φορμουλα 1... δεν ειναι επιχειρημα το 2.0 και 3.2...
- Δεν συγκριναμε αμαξια των 100.000 με αμαξια των 10... συκγριναμε αμαξια ΙΔΙΑΣ κλασης ΙΔΙΑΣ κατηγοριας ΙΔΙΑΣ (πανω κατω) τιμης... τωρα εσυ...
-γεια σου γιαννη!
-Κουκια σπερνω.
μπορεις να συνεχισεις να κανεις πως δεν καταλαβαινεις...
- λετε ειναι φτωχο το 1.4 fsi στην απλη του εκδοση.εχει λοιπον 4 ηλεκτρικα παραθυρα, ηλεκτικους θερμενομενους καθρεφτες,ηλεκτρικο τιμονι μεταβαλλομενης υποβοηθησης servotronic,abs-ebd,asr που απενεργοποιειται με κουμπακι,κλιματισμο, κεντικο κλειδωμα,immobilaizer,6 ηχεια, αναρτησεις με πολλαπλους συνδεσμους, το ποιο ευθυβολο τιμονι της κατηγοριας η καλυτερη ποιοτητα κυλισης,τρομερα κρατηματα και μικρες κλισεις αμαξωματος σε σπορ οδηγηση.,ενισχυμενο ακαμπτο πλαισιο,6 αεροσακους,ενεργα προσκεφαλα, ** καταναλωση η κορυφαια στη κατηγορια του**. 4 δισκοφρενα 15800 ε
-
Ο χρήστης ΜΠΕΛ έγραψε:
οπως και να το κανουμε αλλο να λες πως εχω vw,audi,bmw,mersendes και αλλο toyota, honda, datsun ,nissan,hunday και αλλα σχιζοματικα.
γιατι εμενα προσωπικα παιζει και πολυ μεγαλο ρολο αν θα μετραει στη κοινωνια το αμαξι που θα εχω,σε συγκεκριμενα ατομα βεβαια.Για BMW και για Mercedes (με αυτή τη σειρά) να το καταλάβω, αλλά για audi και κυρίως για VW... είναι τουλάχιστον ένα και δύο κλίκ ΠΟΙΟ κάτω αντίστοιχα.
Το ηθικό δίδαγμα όμως ΠΙΟ είναι; Μπορεί να μην ξέρω να διακρίνω τη διαφορά μεταξύ ΠΟΙΟ & ΠΙΟ (και όχι μόνο) αλλά με απασχολεί περισσότερο το τι θα πει η κοινωνία για το αυτοκίνητο που έχω! Φαντάσου το περιβάλλον στο οποίο απευθύνεται!αν ειναι λιγο ποιο ακριβο το golf δε με πειραζει καποια πραγματα τα πληρωνεις ποιο ακριβα . πχ το ξερεις πως μια mercendes mia audi h porse ειναι ποιο ακριβα απο καποια αλλα της κατηγοριας.οποιος μπορει ομως παει κ τα περνει.
Τι λέγαμε πιο πάνω;
Αν νομίζεις ότι επειδή η τιμή του Golf είναι παραπλήσια με κάποιες μάρκες που αναφέρεις το ίδιο συμβαίνει και με τα αυτοκίνητα .... ε, η VW κατάφερε με τις αστείες διαφημίσεις της (βλ. μα δεν είναι Golf!) να πείσει μερικούς.Συγγνώμη για το ύφος αλλά κάτι τέτοια δε μπορεί να μην τα σχολιάσει κανείς.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
οπως και να το κανουμε αλλο να λες πως εχω vw,audi,bmw,mersendes και αλλο toyota, honda, datsun ,nissan,hunday και αλλα σχιζοματικα.
γιατι εμενα προσωπικα παιζει και πολυ μεγαλο ρολο αν θα μετραει στη κοινωνια το αμαξι που θα εχω,σε συγκεκριμενα ατομα βεβαια.Για BMW και για Mercedes (με αυτή τη σειρά) να το καταλάβω, αλλά για audi και κυρίως για VW... είναι τουλάχιστον ένα και δύο κλίκ ΠΟΙΟ κάτω αντίστοιχα.
Nα σου πώ, ότι το πρώτο κλίκ που αναφέρεις για την Audi, έχει πλέον μηδενιστεί. Θεωρώ εφάμιλλο τον ανταγωνισμό μεταξύ τους.
-
- για το υφος καλα κανεις και απευθυνεσαι ετσι γιατι και εγω το ιδιο υφος ειχα.
- για τα ορθογραφικα λαθη παλι δικιο εχεις γιατι τα μπερδευω με τα greeklish γραφω γρηγορα και κανω ενα σωρο.,αλλα αμα το πας επι προσωπικου μην ανησυχεις για τη μορφωση μου
- για το οτι ειναι ενα κλικ ποιο κατω το vw παλι συμφωνω,θα εβαζα πρωτα mercendes>bmw>audi>vw. αλλα δεν εχω τη δυνατοτητα προς το παρων να παρα καποια παραπανω στη κλιμακα,αν ειχα θα επερνα Α3
αλλα απο τις μαρκες μιας χωρας καταλαβαινεις το επιπεδο.
συγκρινε τη παραπανω σειρα με τα ιαπωνικα toyota-datsun-nissan-mitsubisi kai ta koreatika.αστο δε συγκρινονται -
Ο χρήστης gio21 έγραψε:
..........................
3. οπως και να το κανουμε αλλο να λες πως εχω vw,audi,bmw,mersendes και αλλο toyota, honda, datsun ,nissan,hunday και αλλα σχιζοματικα.
γιατι εμενα προσωπικα παιζει και πολυ μεγαλο ρολο αν θα μετραει στη κοινωνια το αμαξι που θα εχω,σε συγκεκριμενα ατομα βεβαια.4.οπως και να το κανουμε το αμαξι ειναι και prestize και image, δεν εχω δει εγω προσωπικα καποιον φτασμενο και φραγκατο να οδηγαει γιαπονεζικο αμαξι ,μη κοροιδευομαστε ετσι.
.....................
.Παντως εδω στη Τριπολη ειμαστε οπως στο ανεκδοτο με τον γυφτο και τον γιατρο ('εγω εχω γειτονα γιατρο ενω εσυ γυφτο'),ολοι οι γυφτοι/τσιγγανοι οδηγουν ή BMW 3αρες με τεραστιες αεροτομες /ΚΑΦΟΥΝΗΣ MOTORSPORT αυτοκολλητα ή MERCEDES VANακια.Οποτε φτανουμε στο ερωτημα :το αμαξι σου δινει πρεστιζ ή εσυ που το οδηγας ;
Το πιο πανω κειμενο δεν το εγραψα για να ειρωνευτω ή να θιξω κανεναν,προς αποφυγη παρεξηγησεων.
-
.....3. οπως και να το κανουμε αλλο να λες πως εχω [b]vw,audi,bmw,mersendes [/b] και αλλο toyota, honda, datsun ,nissan,hunday και αλλα σχιζοματικα. .....
Τι αλλα καλα???..
νομιζεις οτι περνωντας VW εχεις mercentes & bmwOK, περαστικά .....
Νομίζω οτι ο ΒΙLL33 ΣΟΥ απαντησε ,χωρις παρεξηγηση
-
φυσικα και οχι .ειναι παρακατω το vw απο mercendes και audi εννοειται αυτο.
αλλα εγω συγκρινω αυτοκινητα χωρων .η γερμανια βγαζει bmw, mercendes,audi,vw,opel
και η Ιαπωνια toyota ,honda ,mitsubishi ktl.ε πιστευω δεν υπαρχει συγκριση.
μετα σιγουρα υπαρχουν γυφτοι με bmw κτλ.οπως αναφερες αλλα δες το αντιθετα. ενας γιατρος ,δικηγορος,εφοπλιστης ,βουλευτης, κτλ..... τι αμαξι θα εχει υπαρχει περιπτωση να εχει Γιαπωνεζικο?.... χλωμο
και φυσικα δεν ειναι το αυτοκινητο που θα σε κανει καποιον (συμφωνο με τον Βill), και οποιος το πιστευει αυτο ειναι βαθια νυχτωμενος.αυτος που ειναι καποιος δε χρειαζεται να το επιδειξει ,οι κομπλεξικοι χτειαζεται να το επιδεικνυουν. αλλα με τις επιλογες του ο καθενας διχνει ποιος ειναι.
πολυ στο φιλοσοφικο το πηγαμε.
τελος παντων η αποψη μου ειναι (γιατι την αποψη μου γραφω κ ποιο πανω,) πως οι Γερμανοι δε συγκρινονται με τους αλλους στα αυτοκινητα. -
Ο χρήστης gio21 έγραψε:
μετα σιγουρα υπαρχουν γυφτοι με bmw κτλ.οπως αναφερες αλλα δες το αντιθετα. ενας γιατρος ,δικηγορος,εφοπλιστης ,βουλευτης, κτλ..... τι αμαξι θα εχει υπαρχει περιπτωση να εχει Γιαπωνεζικο?.... χλωμοΟι απόψεις σου είναι διάτρητες.....
Μοιάζει σαν να αποκλείεις την ύπαρξη 'γύφτων' από τις τάξεις των γιατρών, δικηγόρων, εφοπλιστών και βουλευτών....κι αυτό είναι λάθος παραδοχή, σε διαβεβαιώνω!
Ναι υπάρχει περίπτωση να έχει γιαπωνέζικο και αυτό δεν έχει καμία σχέση με το επάγγελμά του.
Αντίστοιχα η επιλογή γερμανικού με τα κριτήρια που μοιάζει να έχεις δείχνει ότι επίσης είναι άσχετη από επάγγελμα αλλά απόλυτα σχετική μόνο με την προσπάθεια κοινωνικής προβολής και ανόδου ή με τη διατήρηση της υπερ-προβολής.
Δεν λέω ότι τα γερμανικά είναι ή δεν είναι χειρότερα από τα γιαπωνέζικα απλά αναφέρω τα συμπεράσματα που βγάζω διαβάζοντας τα... 'επιχειρήματά' σου! -
Η λαχαναγορά πάντως γεμάτη 'μπέμπες' και 'μερσεντέ' είναι
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Η λαχαναγορά πάντως γεμάτη 'μπέμπες' και 'μερσεντέ' είναιΤόσο πολύ πια έχουν ακριβύνει οι τομάτες;
-
Ο χρήστης gio21 έγραψε:
αλλα εγω συγκρινω αυτοκινητα χωρων .η γερμανια βγαζει bmw, mercendes,audi,vw,opel
και η Ιαπωνια toyota ,honda ,mitsubishi ktl.
ε πιστευω δεν υπαρχει συγκριση.....πανω,) πως οι Γερμανοι δε συγκρινονται με τους αλλους στα αυτοκινητα....
Νομίζω ότι συγκρίνεις ανόμοια πράγματα, συγκρίνεις κατασκευαστές που δεν τους ενδιαφέρει πόσο θα κάνει αυτό που φτιάχνουν, mercedes , bmw, παρά να αρέσει στον πελάτη τους, και για κατασκευαστές που προσπαθούν να βρουν ισορροπία.. value for money:o
Με τι λογική τι δική σου , θα έπρεπε να θεωρείς πρώτους κατασκευαστές τους ιταλούς γιατί διαθέτουν Ferrari , Lamprorgini, Maserati.Να σου θυμίσω ότι το ακριβότερο Toyota είναι το avensis ,στην Honda το accord , και παει λέγοντας , το αντίστοιχο bmw , Mercedes πόσο κάνει 15000ε παραπάνω και βλέπουμε...
Και εννοείτε αν διαθέτω 40 με 50 χιλιάδες δεν θα πάρω ιαπωνικό αλλά γερμανικό αλλά με 20-25000 πιστεύω ότι ιάπωνες έχουν πλεονέκτημα έναντι τον γερμανών και όχι μόνο...Παντως αν καποια στιγμή αποφασισουν να μπουν στο target group της mercedes , παλι θα τα καταφερουν, οπως παντα, αλλα μην περμενουμε να αποκτησουν και το κυριαρχο brant name της mercedes, , ηδη η toyota το κανει με τα lexus και εχει καταφερει πολλά..
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Με τι λογική τι δική σου , θα έπρεπε να θεωρείς πρώτους κατασκευαστές τους ιταλούς γιατί διαθέτουν Ferrari , Lamprorgini, Maserati.Ή οι Εγγλέζοι. Μπορεί να έχουν παρακμάσει τώρα, αλλά παλιότερα έφτιαχναν κορυφαία αυτοκίνητα όταν οι Γερμανοί δεν ήξεραν τί είναι η ρόδα.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Και εννοείτε αν διαθέτω 40 με 50 χιλιάδες δεν θα πάρω ιαπωνικό αλλά γερμανικό αλλά με 20-25000 πιστεύω ότι ιάπωνες έχουν πλεονέκτημα έναντι τον γερμανών και όχι μόνο...Ακριβως,στα 25 χιλ η audi πουλαει τα entry-level αυτοκινητα της,ενω οι ιάπωνες πουλάνε τα basic ας πουμε,που δεν θα σε αφήσουν παραπονεμένο σε κανέναν τομεά.
Παντως η toyota σχεδιάζει να κυριαρχήσει στον πλανήτη (!),και μέχρι στιγμής τα παει πολύ καλά. -
Ο χρήστης gio21 έγραψε:
1.ον golf 1.4 fsi (97 ιπποι κοιτα στο auto moto spor) 15.800e(και μην ακουω βλακεις για τελη και χρωμα ποσο παει συνολο,γιατι οι τιμες στα περιοδικα για τα αλλα αυτοκινητα ειναι χωρις αυτα)2..
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
-
Ας βγαζει η VW FSI, GTI κλπ. Astra κυρίες και κυριοι. Ταξινομησεις Μαιου:
Astra: 810 (3ο μετα απο Corolla και Corsa με μικρη διαφορα κι ενω οι ταξινομησεις του ξεκινησαν το δευτερο δεκαημερο του μηνα, φανταστειτε τι εχει να γινει τον Ιουνιο!)
Golf: 540 (11ο)
Προβλεπω να το κλεινουν το μαγαζι στη VW κι αν θελετε τη γνωμη μου καλα να παθουν με την πολιτικη που ακολουθουν. Δεν μπορουμε να υποτιμουμε το κριτηριο του κοσμου, ουτε ν’ ανεχομαστε τα λογης-λογης νταβατζηλικια (+2500 ευρω)... Προς γνωσιν και συμμορφωσιν. Τωρα για τη μουρη που πουλαει κανεις με... Golf, δεν σχολιαζω. Ελεος ρε παιδια!Ειμαστε αναγνωστες 4Τ η οχι; Πιπερι θα μας βαλει ο Καββαθας, για αυτοκινητα λεμε οχι για τα κομπλεξ του καθενος... -
Καλό το golf αλλά για 20.000 euro το πολύ για την σπορ έκδοση με τον 1600fsi, Και όχι 23000 χιλιάρικα. Ήμαρτον δηλαδή.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ειμαστε αναγνωστες 4Τ η οχι; Πιπερι θα μας βαλει ο Καββαθας, για αυτοκινητα λεμε οχι για τα κομπλεξ του καθενος...Υπενθυμίζω ότι το φόρουμ είναι ανοικτό προς όλους και όχι μόνο για τους αναγνώστες του περιοδικού. Καλό είναι να ακούμε και τον αντίλογο ή τέλος πάντων μια διαφορετική άποψη. Βοηθά στη δημιουργία ευρείας σκέψης.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ειμαστε αναγνωστες 4Τ η οχι; Πιπερι θα μας βαλει ο Καββαθας, για αυτοκινητα λεμε οχι για τα κομπλεξ του καθενος...
Υπενθυμίζω ότι το φόρουμ είναι ανοικτό προς όλους και όχι μόνο για τους αναγνώστες του περιοδικού. Καλό είναι να ακούμε και τον αντίλογο ή τέλος πάντων μια διαφορετική άποψη. Βοηθά στη δημιουργία ευρείας σκέψης.
Ειναι ανοιχτο σε ολους εχεις δικιο... Δεν παυει ομως να λεγεται 4Τ Forum κι οπως και να ‘χει κουβαλαει μια κληρονομια κι εναν προσανατολισμο. Απο την αλλη δειγματα παθολογικου μικροαστιστισμου του τυπου «εγω βλαμμενα ανθρωπακια παιρνω το Χ αυτοκινητο για να πουλαω μουρη» ΜΕ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ αφανταστα. Οπως και το ειρωνικο υφακι αυτων που τα γραφουν... Ας σεβεται (ο καθενας μας) τους συνομιλητες του.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Προβλεπω να το κλεινουν το μαγαζι στη VW κι αν θελετε τη γνωμη μου καλα να παθουν με την πολιτικη που ακολουθουν. Δεν μπορουμε να υποτιμουμε το κριτηριο του κοσμου, ουτε ν’ ανεχομαστε τα λογης-λογης νταβατζηλικια (+2500 ευρω)... ...Το golf δεν καταποντίστηκε,απλά δεν πουλάει τρελά,ο κόσμος μια χαρά ανέχεται τα νταβατζιλίκια.
Άλλωστε τελικά το μόνο που δεν αγοράζουμε είναι αυτοκίνητο,αγοράζουμε χίλια άλλα δυο πράγματα:κοινωνική καταξίωση,διαφήμιση,όνομα,παραπληροφόρηση.Και κάτι ασχετο/σχετικο:Οι μαρκετίστες της vw ανησυχούν γιατί τα αυτοκίνητα της πάσχουν από ελλειψη προσωπικότητας,ενώ οι ιδιοκτήτες τους υποστηρίζουν ακριβώς το αντίθετο.
Golf FSI:καίει μόνο super αμόλυβδη;