-
Eνας φίλος πήρε το Golf FSI 1.4 (συνολικά 20.000 ευρώ ...περαστικά του) και του είπαν ότι καιει μόνο super αμόλυβδη. Ξέρει κανείς τίποτα γι'αυτό;
-
Eνας φίλος πήρε το Golf FSI 1.4 (συνολικά 20.000 ευρώ ...περαστικά του) και του είπαν ότι καιει μόνο super αμόλυβδη. Ξέρει κανείς τίποτα γι'αυτό;
-
-
Το ίδιο ισχύει για όλα τα FSI,από 98 οκτάνια και πανω,πρακτικά και η 95+ της ΕΚΟ είναι οκ.
Το θέμα μεταφέρεται στο 'Περί αυτοκίνησης'
(Moderator) -
Ολόκληρο αεροπλάνο -βλέπε διαφήμιση- τι θα καίει, απλή αμόλυβδη?
Παιδιά πλάκα κάνω μη βαράτε!
-
20000;;;; Καλα χρυσο το πηρε;;;; Και μονο super;;; Τελικα ψαχνουν για κοροιδα εκει στη VW.... Γι' αυτο και οι μειωμενες (κατα πολυ) πωλησεις. Αλλα να παθουν για να μαθουν
-
Ο χρήστης Νεκταριος έγραψε:
Eνας φίλος πήρε το Golf FSI 1.4 (συνολικά 20.000 ευρώ ...περαστικά του) και του είπαν ότι καιει μόνο super αμόλυβδη. Ξέρει κανείς τίποτα γι'αυτό;20.000.. ..1400cc τζαμπα men!!!!!!
Για να κανει αποσβεση τη διαφορά τιμής πρεπει να καιει αέρα σκέτο -
welcome to JABAICA
-
Στο συγριτικό στους 4Τροχούς Μαΐου έγραψαν ότι με απλή αμόλυβδη χτυπούσε πυράκια. Οπότε καλύτερα σούπερ αμόλυβδη.
Ερώτηση προς την συντακτική ομάδα:
Είναι δυνατόν να χτυπάει πυράκια σύγχρονο αυτικίνητο?
Δεν υποτιθεται ότι έχουν όλα 'knock sensor'?
Να μην τραβάει χαμηλά και να κομπιάζει το καταλαβαίνω. Αλλά, πυράκια???Όσο για την τιμή του αυτοκινήτου 20Κ είναι πολλά για 1.4 αλλά αν του έχει βάλει όλο των κατάλογο των 'εξτρά'...
-
Τα ίδια 'έξτρα' τα παίρνεις ως βασικό εξοπλισμό και με μεγαλύτερο μοτέρ και από πιο σοβαρές εταιρείες και με χαμηλότερη τιμή.
-
Σωστος...
ΥΓ Αυτο για τις δισκογραφικες ξαναπεστο γιατι τωρα λεει θα παμε και φυλακη αμα ψωνιζουμε απο μαυρους
ΥΓ2 (εκ του προηγουμενου) ρωτηστε και τον Π. Κατσιμιχα... -
Ο χρήστης GFON έγραψε:
20.000.. ..1400cc τζαμπα men!!!!!!
Μπα άρχισαν τις προσφορές στην VW και δίνουν τα Golf μισοτιμής;;;
Στο θέμα μας... και ένας φίλος μου έχει το πόλο το 1,2 και αν δεν βάλει super plus του χτυπάει πυράκια...
-
Εγω παντως στο Focus 1.6 βαζω παντα απλη και δεν εχω κανενα προβλημα (Και το πηρα 16500 με ολα τα extra!). Μηπως ν’ ανησυχω;
-
Αν το μοτέρ είναι ρυθμισμένο για 95 οκτανίων βενζίνη και δεν 'καταλαβαίνει' από καλύτερες, μην ανησυχείς. Απλά οι 100 οκτανίων, πέραν του υψηλότερου βαθμού οκτανίου, έχουν καθαριστικά πρόσθετα, ενώ έχουν και λιγότερο θείο. Άρα, μακροπρόθεσμα κερδίζεις σε μικρότερη φθορά κινητήρα και καταλύτη.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εγω παντως στο Focus 1.6 βαζω παντα απλη και δεν εχω κανενα προβλημα (Και το πηρα 16500 με ολα τα extra!). Μηπως ν’ ανησυχω;Ναι μην ερθει κανενα 1.4 ΦΣΙ γκολφ σε κανα φαναρι, και επειδη ειναι ΤΙΓΚΑ στα εξτρα, σου ριξει 3 κωλονες...
καλα το αμαξι αεροπλανο μιλαμε... το εχετε δει στη διαφημιση?? ΠΕΤΑΕΙ!!! -
Ναι, αλλά...
Πώς πετάει; Όπως το αεροπλάνο των αδελφών Ράιτ; Όπως το 'Πνεύμα του Αγίου Λουδοβίκου' του Λίντμπεργκ; Όπως μια μέλισσα; Όπως μια ντακότα;
-
Εγω θα το παρομοιαζα μαλλον με κατι σαν κοτα... κανει πως πεταει, αλλα τελικα προσγειωνεται ανωμαλα στο εδαφος...
-
Σε φαναρι να κι αν μου ριξει, να κι αν δε μου ριξει. Στην ευθεια, βλεπεις, ολοι ειναι γρηγοροι (αν και απο τη μικρη συνυπαρξη μου με Golf , ειμαι σιγουρος πως ουτε αυτο μπορει). Στο στριψιμο ομως...
-
Άλλο πάλι και τούτο. Εδώ που μένω εγώ (Ουαλία) ελάχιστα βενζινάδικα έχουν Super Plus, και επιπλέον έχω την εντύπωση οτι η απλή αμόλυβλη είναι 92 οκτανίων. Εδώ έχουν άλλες προδιαγραφές τα VW, ξέρει κανείς?
-
Γενικά οι κινητήρες άμεσου ψεκασμού έχουν αλεργία στην απλή αμόλυβδη οπότε ή μόνο σούπερ ή απλή και απόδοση κατά πολύ μιεωμένη.
Φίλε Meco άν και δέν είμαι στη συντακτική ή μη ομάδα θα σου πώ ότι ο εγκέφαλος προλαβαίνει τα πυράκια αλλά απο απόδοση χαιρέ' τα μας τον πλάτανο, απο -5 και βλέπουμε.
Golf FSI:καίει μόνο super αμόλυβδη;