-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Το χάσαμε λιγάκι μου φαίνεται. Εδώ είναι για golf GTI...
Τα **κουβαδάκια **σας και σε άλλη παραλία...Πρωταπριλιά, δικαιολογείσαι...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Για τον εξοπλισμό διαφωνώ. Με 30000 αγοράζεις TypeR με A/C (OK, το Golf δίνει κλιματισμό), μεταλλικό χρώμα, μπάκετ καθίσματα με αλκαντάρα, ηλεκτρικές κλειδαριές - καθρέπτες, immobiliser, 2 αερόσακους και ικανοποιητικό ηχοσύστημα των 500 ευρώ. Τι παραπάνω παίρνεις στο Golf με τα ίδια χρήματα ? Το ESP ?
Νομίζω πως με 30και κάτι παίρνεις όλα όσα ανέφερες +την ηλιοροφή, τους 6 αερόσακους, την πολλαπλών συνδέσμων πίσω ανάρτηση, xenon φώτα, συναγερμό και ακόμα μερικά μικροπράγματα που τώρα δεν τα έχω πρόχειρα στο μυαλό μου. Όσον αφορά τον κλιματισμό που 'απλά' αναφέρεις...είναι ηλεκτρονικός και διζωνικός!
Άσχετο...Way to go Meco!
-
Ο χρήστης zoranb έγραψε:
Για τον εξοπλισμό διαφωνώ. Με 30000 αγοράζεις TypeR με A/C (OK, το Golf δίνει κλιματισμό), μεταλλικό χρώμα, μπάκετ καθίσματα με αλκαντάρα, ηλεκτρικές κλειδαριές - καθρέπτες, immobiliser, 2 αερόσακους και ικανοποιητικό ηχοσύστημα των 500 ευρώ. Τι παραπάνω παίρνεις στο Golf με τα ίδια χρήματα ? Το ESP ?
Νομίζω πως με 30και κάτι παίρνεις όλα όσα ανέφερες +την ηλιοροφή, τους 6 αερόσακους, την πολλαπλών συνδέσμων πίσω ανάρτηση, xenon φώτα, συναγερμό και ακόμα μερικά μικροπράγματα που τώρα δεν τα έχω πρόχειρα στο μυαλό μου. Όσον αφορά τον κλιματισμό που 'απλά' αναφέρεις...είναι ηλεκτρονικός και διζωνικός!
Άσχετο...Way to go Meco!
Να προσθέσω ότι επιπλέον παίρνεις ένα καλύτερο σχεδιαστικά ταμπλό, +5 χρόνια ζωής μιας και το civik έίναι στα τελευταία του, + όνομα, + αν θέλεις και πέντε πόρτες
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
- αν θέλεις και πέντε πόρτες
Οικογενειακό GTI αν θες δηλαδή, σωσ...τόστ!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Για τον εξοπλισμό διαφωνώ. Με 30000 αγοράζεις TypeR με A/C (OK, το Golf δίνει κλιματισμό), μεταλλικό χρώμα, μπάκετ καθίσματα με αλκαντάρα,
Τα μπάκετ καθίσματα με αλκαντάρα τί είναι?
-
Ο χρήστης zoranb έγραψε:
Τα μπάκετ καθίσματα με αλκαντάρα τί είναι?είναι bucket καθίσματα με alcadara
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
είναι bucket καθίσματα με alcadara
Βρε πυροβόλο!! Αφου ο άνθρωπος μάλλον δεν τα ξερει, γιατι δεν του λές?!!
zoranb, Μπάκετ (κουβάς) είναι τα καθίσματα που έχουν και πλαϊνά στηρίγματα ώστε να συγκρατούν το σώμα στις στροφές.
Αλκαντάρα είναι επένδυση που μοιάζει με δέρμα αλλά δεν λερώνεται (Ιταλική πατέντα)!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Βρε πυροβόλο!! Αφου ο άνθρωπος μάλλον δεν τα ξερει, γιατι δεν του λές?!!zoranb, Μπάκετ (κουβάς) είναι τα καθίσματα που έχουν και πλαϊνά στηρίγματα ώστε να συγκρατούν το σώμα στις στροφές.
Αλκαντάρα είναι επένδυση που μοιάζει με δέρμα αλλά δεν λερώνεται (Ιταλική πατέντα)!!!ήξερα ότι θα απαντήσεις εσύ πιο σωστά Herr Capitan, γι'αυτό!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
-
Ο χρήστης zoranb έγραψε:
- αν θέλεις και πέντε πόρτες
Οικογενειακό GTI αν θες δηλαδή, σωσ...τόστ!
Η ουσία μετράει περισσότερο απο το εξωτερικό πακέτο για ορισμένους που ενδιαφέρονται για αυτό που τους προσφέρει ένα αυτοκίνητο και όχι για το τι θα πεί ο κόσμος που θα το δεί. Εγώ προσωπικά θα έπαιρνα ένα αυτοκίνητο για αυτό που μου προσφέρει και όχι για το ποιό θα κάνει ποιο πολύ εντύπωση στους μη ψαγμένους. Για να κάνω εντύπωση έχω άλλα πράγματα να δείξω, δεν χρειάζετε το αυτοκίνητο μου. Σωστός...?!
-
Ο χρήστης zoranb έγραψε:
Με κάθε σεβασμό: όταν η συζήτηση είναι για εξοπλισμό και αναφέρεις στην ίδια πρόταση την ηλιοροφή και την πολλαπλών συνδέσμων πίσω ανάρτηση, τότε μάλλον είναι σωστή επιλογή για σένα το GTI
(Τα Civic έχουν 'πολλαπλών συνδέσμων πίσω ανάρτηση' εδώ και κάτι δεκαετίες, για τα Golf είναι ίσως έξτρα εξοπλισμός )
-
Οποιος είπε ότι τα αλκαντάρα καθίσματα δε λερώνονται, να σηκωθεί στον τοίχο για τιμωρία και μετά θα του χαρίσω την (δύο ετών) αλκαντάρα πολυθρόνα που έχω στο γραφείο μου. Γνώμη μου είναι ότι αυτή η αλ-κατάρα είναι το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ υλικό που μπορεί κάποιος να βάλει σε ένα αυτοκίνητο: ok, μοιάζει με καστόρ δέρμα ή βελούδο και για τον πρώτο καιρό είναι ωραίο στην αφή (αλκαντάρα + κοπέλα στο πίσω κάθισμα = τρελά γούτσου-γούτσου) και στην όψη, αλλά λερώνεται και φθείρεται απίστευτα και στο τέλος (ανάλογα και με τη χρήση, βεβαίως) γίνεται μ***..., εντελώς, μιλάμε!!!
Καλύτερα (φυσικά) natural δέρμα ή ακόμα και το ύφασμα Interlagos που δίνει η VW. Το τελευταίο μπορεί να είναι σχετικά τραχύ στην αφή, αλλά φαίνεται (και πιστεύω ότι θα είναι) ιδιαίτερα ανθεκτικό. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Βρε πυροβόλο!! Αφου ο άνθρωπος μάλλον δεν τα ξερει, γιατι δεν του λές?!!
zoranb, Μπάκετ (κουβάς) είναι τα καθίσματα που έχουν και πλαϊνά στηρίγματα ώστε να συγκρατούν το σώμα στις στροφές.
Αλκαντάρα είναι επένδυση που μοιάζει με δέρμα αλλά δεν λερώνεται (Ιταλική πατέντα) !!!Σιγά μην ήρθε και με την ευλογία του Πάππα!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
(Τα Civic έχουν 'πολλαπλών συνδέσμων πίσω ανάρτηση' εδώ και κάτι δεκαετίες, για τα Golf είναι ίσως έξτρα εξοπλισμός )
Που όμως δεν δούλευε σωστά εδώ και δεκαετίες!
Για τα Γκολφ,με αυτά που μας είχαν μάθει ως τώρα, το multilink φαίνεται ως 'μάννα εξ'ουρανού' (και μή χειρότερα...)!
-
Ο χρήστης DELINHO έγραψε:
Καλύτερα (φυσικά) natural δέρμα ή ακόμα και το ύφασμα Interlagos που δίνει η VW. Το τελευταίο μπορεί να είναι σχετικά τραχύ στην αφή, αλλά φαίνεται (και πιστεύω ότι θα είναι) ιδιαίτερα ανθεκτικό.
Φίλε ΚΑΡΑσυμφωνώ, άσε που στο δέρμα πρέπει να προσέχω τι ρούχα (υφή)φοράω γιατί τρώω κάτι σούπες πάνω του...άσε. Ύφασμα και πάλι ύφασμα.
(σημείωση: το δέρμα θα άρεσε στη μάνα μου μιας και... καθαρίζει εύκολα!! ) -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Με 30000 αγοράζεις TypeR με A/C (OK, το Golf δίνει κλιματισμό), μεταλλικό χρώμα, μπάκετ καθίσματα με αλκαντάρα, ηλεκτρικές κλειδαριές - καθρέπτες, immobiliser, 2 αερόσακους και ικανοποιητικό ηχοσύστημα των 500 ευρώ. Τι παραπάνω παίρνεις στο Golf με τα ίδια χρήματα ? Το ESP ?
Με κάθε σεβασμό και εγώ αλλά ύστερα από αυτά που λες παραπάνω και μου θέτεις θέμα τιμής και εξοπλισμού και όχι επιδόσεων (όχι πως υστερεί εκεί το GTI αλλά είναι άλλη αντιπαράθεση) και μου λες και ειρωνικά για ESP και σου παραθέτω πόσα παραπάνω εξοπλιστικά καλούδια έχεις με το GTI στα ίδια περίπου λεφτά και εισαι κολλημένος ακόμα και με τα επιχειρήματα που σου παρέθεσα και μου απαντάς: 'ε τότε για σένα είναι καλυτερη επιλογή το GTI' ε τότε και για καποιον που δεν ξεκολλάει από τους made in Japan αλλά είναι κολλημένος εκεί για τους λάθος λόγους (μιας και επιχειρηματολόγησα) θα έλεγα πως για σένα είναι σωστή επιλογή το ΤypeR
Δεν θα μπορούσε να έχει καμία σχέση αυτή η γερασμένη αμφιβόλου απόδοσης ανάρτηση με την Multilink, είναι σα να μου συγκρίνεις το υδραυλικό τιμόνι μιας Mercedes του 1975 (η απίστευτη ελαφρότητα του είναι-καμία σχέση με το ας πούμε ελαφρύ τιμόνι του VTS) με το τιμονι του typeR σήμερα... μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.
Και αφού πας δεκαετίες πίσω... να μην σου θυμίσω τι ήταν μπροστά στα πρώτα Golf το Civic τότε. Ένα κουλουράκι. -
Το Golf IV είχε φοβερό εξοπλισμό πάντως... Ημιάκαμπτο!
To Focus I τι θα μπορούσε να πει;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Το Golf IV είχε φοβερό εξοπλισμό πάντως... Ημιάκαμπτο!To Focus I τι θα μπορούσε να πει;
Οτι είχε ένα γαμάτο πλαίσιο!!
-
Ο χρήστης zoranb έγραψε:
Το Golf IV είχε φοβερό εξοπλισμό πάντως... Ημιάκαμπτο!
To Focus I τι θα μπορούσε να πει;
Οτι είχε ένα γαμάτο πλαίσιο!!
Στον εξοπλισμό του κι αυτό;
Η ανάρτηση ΔΕΝ ανήκει στον εξοπλισμό του αυτοκινήτου, το ESP πχ και τα δερμάτινα ναι. Απλά
Χωρίς ανάρτηση ουσιαστικά δεν προχωράει το αυτοκίνητο, χωρίς δερμάτινα μια χαρά!
-
Μα τι λέτε???
VW Golf GTI