-
Με κιβωτιο DSG η καταναλωση παει γυρω στα 14 λιτρα.
-
Φιλε ΒΑΣΙΛΗ, σε ευχαριστω για τις πληροφοριες σου και πραγματικα το σκεφτομαι για μια σχολη γρηγορων οδηγων!
Ειδα στην λιστα που εχουν οι 4Τ στην αρχικη σελιδα οτι υπαρχει και στην Ροδο (απο οπου ειμαι).
Πραγματικα το GTI φανταζει σαν την καλυτερη επιλογη.
Πιστευω οτι η ασφαλεια μου και φυσικα των συνανθρωπων μου προεχει! Τι μου φταιει ο αλλος αν εγω ειμαι βλακας και τρεχω σαν τον τρελο??
Μακαρι να το καταλαβουμε ολοι και να οδηγουμε με σεβασμο!
Οσο για τα σηματακια του GTI μπορει και να μην τα βγαλω τελικα (ειδικα αν τιθεται θεμα ιεροσυλιας).
Ευχαριστω πολυ παιδια.
-
Ο χρήστης panos7 έγραψε:
Με κιβωτιο DSG η καταναλωση παει γυρω στα 14 λιτρα.DSG ειναι το αυτοματο κιβωτιο???
Παντως με 14 Λτ καταναλωση μαλλον δεν με βλεπω να το παιρνω!
-
Ο χρήστης lazanton έγραψε:
Με κιβωτιο DSG η καταναλωση παει γυρω στα 14 λιτρα.
DSG ειναι το αυτοματο κιβωτιο???
Παντως με 14 Λτ καταναλωση μαλλον δεν με βλεπω να το παιρνω!
Ναι το αυτοματο-σειριακο ειναι.
Ειναι παρα πολυ καλο εως εξαιρετικο, αν μπορεις να δωσεις κατι παραπανω για αυτη την εκδοση, μη διαστασεις.Η καταναλωση θα ειναι 11-14 μη περιμενεις λιγοτερα. Ειναι λογικη για τη κατηγορια του αυτοκινητου, το βαρος και την ισχυ του.
-
Εγώ θα σου έλεγα να βάλεις επάνω από όλα την κατανάλωση. Με το σκεπτικό σου, αν κατάλαβα καλά, κάτι σε Φόκους ST170 το προηγούμενο μεταχειρισμένο θα σου πρότεινα, αν το έβρισκες κοντά στα 20.000
Πιστεύω ότι είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι/θέλεις
ΜΗΝ γίνεσαι θύμα της καταναλωτικής υστερίας και εσύ...
Α, και το θέμα κύρους με Γκόλφ μην το πολυλες... Γίνεσαι γραφικός -
Πάντως σύμφωνα με το συγκριτικό στους 4Τροχούς το Golf κατανάλωνε λιγότερο από το TypeR...
-
Με το σκεπτικό σου, αν κατάλαβα καλά, κάτι σε Φόκους ST170 το προηγούμενο μεταχειρισμένο θα σου πρότεινα, αν το έβρισκες κοντά στα 20.000
Πιστεύω ότι είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι/θέλειςΓενικα τα φορντ δεν μου πολυαρεσουν, ξερω οτι ειναι πιο πολυ προκαταλυψη παρα ουσιαστικη αυτη μου η σταση, αλλα παρ' ολα αυτα δεν μπορω να την παραβλεψω!
ΜΗΝ γίνεσαι θύμα της καταναλωτικής υστερίας και εσύ...
Α, και το θέμα κύρους με Γκόλφ μην το πολυλες... Γίνεσαι γραφικόςΓια ενα αυτοκινητο που εχει πουλησει πανω απο 1.500.000 κομματια που κοστιζει €30.000 και ειναι τοσο καλα εξοπλισμενο, ειδικα για την κατηγορια του, και απο εμφανιση (εσωτερικη και εξωτερικη συμφωνα με το υπαρχων φωτογραφικο υλικο ) ειναι ωραιοτατο, δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειμαι γραφικος?
Η VW δεν ειναι BMW σε θεμα πρεστιζ αλλα σιγουρα δεν ειναι Daewoo (συγγνωμη για την συγκριση).
Ειναι παρα πολυ καλο εως εξαιρετικο, αν μπορεις να δωσεις κατι παραπανω για αυτη την εκδοση, μη διαστασεις.Φιλε meco οσο καλο και να ειναι ενα αυτοματο για μενα μειωνει τις λειτουργιες του οδηγου! Εγω θελω τον συμπλεκτη μου και τιν ταχυτητα σπασμενη απο μενα (ασε που το αυτοματο εχει και μεγαλυτερο 0-100).
Τωρα θα μου πεις 'ρε μεγαλε αν θες να το παιζεις οδηγαρα βγαλε τα ESP και τα ASR να δουμε την μαγκια σου'. Οταν η αυτοματοποιηση εχει να κανει με την ασφαλεια τοτε δεν τειθεται θεμα πιστευω αλλα οταν χανεις βασικα στοιχεια απο την οδιγικη απολαυση τοτε ειμαι αντιθετος.
Η καταναλωση θα ειναι 11-14 μη περιμενεις λιγοτερα. Ειναι λογικη για τη κατηγορια του αυτοκινητου, το βαρος και την ισχυ του.
Αν αυτο το 11-14 ειναι μικτος κυκλος τοτε ειναι πολλα αν ειναι αστικος κυκλος ειναι λογικο πιστευω!
Επισης θα ηθελα αν καποιος μπορει να μου δωσει μια απαντηση στε ενα προηγουμενο ερωτημα μου¨
Τελος επανερχομενος στο GTI παρατηρησα οτι 8.1 που δινει ειναι μικροτερο απο το 8.2 της 156 στα 1.6
Αν οντως η αναλογια απο την εργοστασιακη καταναλωση και την πραγματικη ειναι η ιδια της 156 νομιζω οτι μπορω να ανταπεξελθω στις απαιτησεις μιας και ο κουμπαρος μου που την εχει δεν ειναι απογοητευμενος απο την καταναλωση της μεσα στην πολη.
Ποσο κοντα ειναι αυτο στην πραγματικοτητα?
-
Ειναι παρα πολυ καλο εως εξαιρετικο, αν μπορεις να δωσεις κατι παραπανω για αυτη την εκδοση, μη διαστασεις.Φιλε meco οσο καλο και να ειναι ενα αυτοματο για μενα μειωνει τις λειτουργιες του οδηγου! Εγω θελω τον συμπλεκτη μου και τιν ταχυτητα σπασμενη απο μενα (ασε που το αυτοματο εχει και μεγαλυτερο 0-100).
Εγω τα εγραψα αυτα.
Το DSP δεν ειναι ενα απλο αυτοματο. Μαλιστα στο 0-100 ειναι πιο γρηγορο απο το κλασικο σασμαν!!!
Δεστο απο κοντα, οδηγησε το αν μπορεις και θα με θυμηθεις!Δεν το εχω οδηγησει, αλλα ειδα βιντεο με το πως αλλαζει ταχυτητα και ειναι κατι που σιγουρα δεν περιμενα απο αυτοματο κιβωτιο.
Προσωπικα αν το αγοραζα ειναι σιγουρο οτι ετσι θα το επαιρνα. Αλλωστε υπαρχουν και πολλες στιγμες που απλα θελεις να μετακινηθεις, και εκει το αυτοματο ειναι πραγματι πολυ σημαντικο.Το συγκεκριμενο λοιπον, μονο σε πιστα ΙΣΩΣ δεν σε ικανοποιησει απολυτα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Εγω τα εγραψα αυτα.
Το DSP δεν ειναι ενα απλο αυτοματο. Μαλιστα στο 0-100 ειναι πιο γρηγορο απο το κλασικο σασμαν!!!
Δεστο απο κοντα, οδηγησε το αν μπορεις και θα με θυμηθεις!Χιλια συγγνωμη φιλε spiros δεν το προσεξα καν!!! Ειμαι και αγουροξυπνημενος εχω και εξεταστικη (φοιτητης εν Αγγλια) αυτη τη βδομαδα και το μυαλο δεν θελει και πολυ!
Θα το ψαξω αλλα απο οτι ειδα απο τον ωραιο configurator που εχει το αγγλικο site της VW ειναι πανακριβο
Συγγνωμη και παλι για το λαθος μου!
EDIT Θυμασαι μηπως το site που ειδες το βιντεακι?? Θα ηθελα πολυ να το δω!! EDIT
-
Συγγνωμη και παλι για το λαθος μου!
Δεν υπαρχει θεμα, ξεχασε το!
Κοιτα και τι συμπληρωσα αμεσως πριν -
EDIT Θυμασαι μηπως το site που ειδες το βιντεακι?? Θα ηθελα πολυ να το δω!! EDIT
Δεν σε προλαβα!!!
-
http://www.racingflix.com/getvideo.asp?v=950
Κανε ενα λογαρισμο (1 λεπτο δουλεια ειναι) και κατεβασε το.
Αξιζει! -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
http://www.racingflix.com/getvideo.asp?v=950Κανε ενα λογαρισμο (1 λεπτο δουλεια ειναι) και κατεβασε το.
Αξιζει!Τωρα αυτο κανω!
Δεν ξερω αν προσεξες τα comments απο κατω αλλα αυτα τα παληκαρια λενε τα χειροτερα!!!!
Ευχαριστω για το link!!!!
-
Δεν ξερω αν προσεξες τα comments απο κατω αλλα αυτα τα παληκαρια λενε τα χειροτερα!!!!Καλυτερα να ακουσεις τι λενε αυτοι που το οδηγησαν και οχι τα παλικαρια που κανουν υποθεσεις απο τον ....καναπε!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
http://www.racingflix.com/getvideo.asp?v=950Κανε ενα λογαρισμο (1 λεπτο δουλεια ειναι) και κατεβασε το.
Αξιζει!Μετα απο 3 ωρες κατεβηκε επι τελους το βιντεακι!!!
2 λεξεις εχω να πω: τρο μερο
Ειδικα αυτο το κομματι που εδιχνε τα γραναζια και ανελυε τους 2 συμπλεκτες ηταν εντυποσιακο.
Εγω για να ειμαι ειλικρινης (μιας και το εχω πει οτι δεν ειμαι τρομερος γνωστης πανω στα αυτοκινητα) νομιζα οτι ηταν κανονικο σειριακο κιβωτιο με λεβιε απλα χωρις συμπλεκτη (τα γνωστα ημιαυτοματα).
Παρ' ολα αυτα δεν ξερω κατα ποσο θα αγοραζα ενα τετοιο συστημα (εκτος του κοστους) γιατι μου αρεσει πολυ το παιχνίδι σθμπλεκτη - λεβιε (ασε το γεγωνος του οτι δεν θα εχω που να αφηνω το δεξι μου χερι ).
Ειδες ποσο μαλακο ειναι το τιμονι??? Και ποσο στιβαρο εδειχνε παραλληλα?
Α!! Και κατι αλλο παρατηρησα οτι στις στροφες επαιρνε μεγαλες κλισεισ το αμαξι (ξερς οτι δεν ειναι πολυ σκληρεσ οι αναρτησεις του για λογους ανεσης) αλλα αν καταλαβα καλα τισ επαιρνε με 100mph???
-
http://www.racingflix.com/getvideo.asp?v=950
Κανε ενα λογαρισμο (1 λεπτο δουλεια ειναι) και κατεβασε το.
Αξιζει!Μετα απο 3 ωρες κατεβηκε επι τελους το βιντεακι!!!
2 λεξεις εχω να πω: τρο μερο
Ειδικα αυτο το κομματι που εδιχνε τα γραναζια και ανελυε τους 2 συμπλεκτες ηταν εντυποσιακο.
Εγω για να ειμαι ειλικρινης (μιας και το εχω πει οτι δεν ειμαι τρομερος γνωστης πανω στα αυτοκινητα) νομιζα οτι ηταν κανονικο σειριακο κιβωτιο με λεβιε απλα χωρις συμπλεκτη (τα γνωστα ημιαυτοματα).
Παρ' ολα αυτα δεν ξερω κατα ποσο θα αγοραζα ενα τετοιο συστημα (εκτος του κοστους) γιατι μου αρεσει πολυ το παιχνίδι σθμπλεκτη - λεβιε (ασε το γεγωνος του οτι δεν θα εχω που να αφηνω το δεξι μου χερι ).
Ειδες ποσο μαλακο ειναι το τιμονι??? Και ποσο στιβαρο εδειχνε παραλληλα?
Α!! Και κατι αλλο παρατηρησα οτι στις στροφες επαιρνε μεγαλες κλισεισ το αμαξι (ξερς οτι δεν ειναι πολυ σκληρεσ οι αναρτησεις του για λογους ανεσης) αλλα αν καταλαβα καλα τισ επαιρνε με 100mph???
Αν ειχες εναν download accelerator, που ανοιγει πολλα connections ταυτοχρονα, θα ειχα κατεβει 4 φορες πιο γρηγορα.
Στο ειπα οτι δεν ειναι ενα απλο αυτοματο κιβωτιο για αυτους που βαριουνται να αλλαζουν ταχυτητες!
Το δεξι χερι μπορεις να το εχεις στο λεβιε ή στον τεμπελη...
Και οταν 'επιτιθεσαι', με τα 2 χερια πανω στο τιμονι, αλλαζοντας ταχυτητες εισαι πολυ πιο 'μεσα' στα πραγματα.Ναι σε καποια στροφη στην πιστα εστριβε με 160χαω
-
Επειδη το βιντεακι ειναι ωραιο (και η ατακα στο τελοσ ακομα πιο ωραια) και βαριεστε να κανετε sign up στο site η βαριεστε να περιμενετε τοσες ωρεσ να κατεβει, παρτε ενα URL να το δειτε:
http://www.lazanton.plus.com/5thGear_GolfGTI.wmv (καντε δεξι κλικ εδω και save target as για να το σωσετε στον δισκο σασ η αριστερο για stream!)
Με τουσ download accelerators δεν τα παω και πολυ καλα (ειμαι λιγακι περιεργος ανθρωποσ το ξερω).
Εχει το αυτοματο συστημα αλαγων ταχυτητων και λεβιε???? Μπερδευτηκα
-
φυσικα και εχει λεβιε!
απλα τις αλλαζεις σειριακα, πανω-κατωπεριμενε να βρω φωτο!
edit****
εδω εισαι: http://www.germancarfans.com/photos.cfm ... gen/1.html
και για το υπολοιπο πλουσιο φωτογραφικο υλικο....
http://www.germancarfans.com/photos.cfm ... gen/1.html
http://www.germancarfans.com/photos.cfm ... gen/1.htmlΑ, καλοριζικο!
-
SPIROS Εισαι αρχηγος !!!
Θα το συζητησω με τον father και αν μπορεσω να τον πεισω για το extra κοστος να εισαι σιγουρος οτι αυτο κιβωτιο ταχυτητων θα αποτελει εξοπλισμο στο Golfaki μου (αν τελικα παω γι' αυτο, αλλα μεχρι στιγμης ειναι το πιο επικρατες στις επιλογες μου).
Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου!
-
Δεν κανει τιποτα φιλε.
Καλοριζικο οποιο και να παρεις, αλλα να σκεφτεις οτι 200 αλογα και τοση ροπη, δεν ειναι παιχνιδακι. Και οσο καλο και να ειναι ενα αυτοκινητο, τελικα ο οδηγος καθοριζει ποσο, ασφαλες ή μη, θα ειναι στο δρομο.
Και κατι αλλο που ειπαν και τα παιδια πριν: Δεν ειναι μονο να το αγορασεις, η συντηρηση του θα ειναι εξισου ακριβη!
Εαν καλυπτεις τα παραπανω, τοτε ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στην κατηγορια του.
VW Golf GTI