-
Χθες το βράδυ στην Κηφισία Porsche Cayenne Turbo S.
Την Turbo S, μα πότε πρόλαβε;
Πριν περίπου ένα μήνα δεν έγινε η παρουσίαση στο Ντουμπάι αν δεν κάνω λάθος; -
Ε με 520 άλογα, πόσο να κάνεις Ντουμπάι-Ελλάδα;
-
Ο χρήστης lodar έγραψε:
Χθες το βράδυ στην Κηφισία Porsche Cayenne Turbo S.
Την Turbo S, μα πότε πρόλαβε;
Πριν περίπου ένα μήνα δεν έγινε η παρουσίαση στο Ντουμπάι αν δεν κάνω λάθος;Είναι λογικό - η Porsche φροντίζει να στείλει την πρώτη φουρνιά των καινούριων ακριβών μοντέλων της στις πιο πλούσιες χώρες.
-
Porsche Cayenne Turbo S με Βουλγάρικες πινακίδες στην Β.Όλγας.
F430 spider στην εγνατία στο ύψος του Carrefour τέρμα δεξιά σαν την κότα.Φυσικά γυναίκα οδηγός που μιλούσε στο κινητό...Που πας ρε καραμήτρα!!!Απελπίστηκα σήμερα.
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Εχτες το βραδυ κατα τις τις 2 ειδα και γω το νεο Τεριος στην ανοδο της Κηφισιας στο υψος του Υγειας σε χρωμα γκρι με πινακιδες ΔΟΚ...Στα φαναρια εκει της ανοδου ηταν και μια Μ5 καινουργια ΙΕΚ...και μολις ανοιξε το φαναρι ο τυπος θεωρησε να το ανοιξει λιγακι χωρις να κανει κοντρα με αλλον....εξαφανιστηκε...για ποτε εφτασε στην γεφυρα την επομενη του Παραδεισου....
Tετοια ωρα ανεβαινα και εγω την Κηφισιας με την BMW (εχω πινακιδες ΙΕΚ αλλα δεν εχω την καινουργια)
-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
Εχτες το βραδυ κατα τις τις 2 ειδα και γω το νεο Τεριος στην ανοδο της Κηφισιας στο υψος του Υγειας σε χρωμα γκρι με πινακιδες ΔΟΚ...
Στα φαναρια εκει της ανοδου ηταν και μια Μ5 καινουργια ΙΕΚ...και μολις ανοιξε το φαναρι ο τυπος θεωρησε να το ανοιξει λιγακι χωρις να κανει κοντρα με αλλον....εξαφανιστηκε...για ποτε εφτασε στην γεφυρα την επομενη του Παραδεισου....
Tετοια ωρα ανεβαινα και εγω την Κηφισιας με την BMW (εχω πινακιδες ΙΕΚ αλλα δεν εχω την καινουργια)
Λες να ειδα εσενα ???? ωρε νυστα
-
-
Τωρα το απογευμα που κατεβαινα την Κηφισιας...407 coupe μπλε με πινακιδα ΙΕΒ...ειναι το πρωτο που ειδα στο δρομο
Επισης λιγο πιο κατω micra cc...που το οδηγουσε γυναικα..φυσικα
-
M3 CSL κ μετα απο λιγο πισω της παρκαρε κ F360 σε γνωστη καφετερια της Φιλο8εης.
-
Αχ M3 CSL.................
-
-
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Περίπου 11 μήνες μετά 'θυμήθηκα' πως είχα τραβήξει και μια σπουδαία φωτογραφία στο Παρίσι (δεν ξέρω αν 'μετράει' λόγω άλλης χώρας, αλλά δείτε την) :
De Tomaso Deauville: Η παραγωγή του κράτησε 12 χρόνια αλλά κατασκευάστηκαν μόλις 244 κομμάτια! Κινητήρας 300PS από Pantera αλλά αποκλειστικά 3τάχυτο αυτόματο Κομψή λιμουζίνα πάντως..
-
είχα κάποτε ένα ΜΙΝΙ με πινακίδες ΥΥΧ-9084. Ήταν το πρώτο μου αυτοκίνητο και είχα ρίξει πολύ δουλεια με πολύ μεράκι πάνω του, αλλά έπρεπε να το δώσω για λόγους ανωτέρας βίας. Ήταν τότε ασημί με κόκκινο ταβάνι. Μήπως έχει κανείς ιδέα για τα whereabouts του;
-
Κατακόκκινη Scaglietti στον Κηφισσό με πινακίδες ΙΕΡ.
-
Το απόγευμα στη Νέα Σμύρνη Honda Civic Hybrid (IMA) με γερμανικές πινακίδες.
-
Απο τη βολτα στο Σουνιο σημερα. Εχουμε κ λεμε (εκτος αγωνιστικων):
Μercedes SL560(US edition)
Tρεις Porsche 924 Turbo (για την τριτη δεν ειμαι σιγουρος). Η μια ηταν βαμμενη κοκκινη/ασπρη.
Σιελ ανοιχτη F360.
Kοκκινη F430.
Mαυρη ανοιχτη 996 Turbo με αυτοκολλητα Gumball4000.
Γκρι 968.
Τρενακι: πρασινη Εsprit, κοκκινη Εlise κ πιο πισω κ πισω απο λεωφορειο κιτρινο/ασημι Caterham.Στο δρομο της επιστροφης γυρνουσα με μια Αλφεττα μεχρι Αναβυσσο. Eκει ειχαν σταματησει μια Ε-type ανοιχτη κ ενα... δε 8υμαμαι κ λιγο πιο κατω μια 2002ti.
Σιγουρα ηταν κι αλλα exotics που δε 8υμαμαι τωρα.
Εχω κ photos μερικων απο αυτα. Τη δευτερα.Εdit: Υπηρχαν κ παρα πολλα ΕΟS σε ολη τη διαδρομη, ολα με γερμανικες πινακιδες.
-
Chevrolet Avalanche και Ferrari 360 Spider με γυναίκα οδηγό...
-
-
Σήμερα είδα από κοντά το καινούριο Impreza (non-sti)! Θεέ μου, ποτέ δεν θα καταλάβω τους Ιάπωνες...
Carspotting