-
Ο χρήστης grc πανος έγραψε:
Βρέθηκε renault megane cabrio κόκκινο σαν του Πάνου, αλλά στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Τούμπας!
νομίζω το χω δεί και γω παρκαρισμένο στην Αγγελάκη αυτό......
Ok, θα κοιτάζω και πινακίδες από εδώ και μπρος (...τι πρωτότυπο!)!
Υπήρχε Λάντσια β spider? αν ναι, είδα μια τέτοια κόκκινη σήμερα στην Κ.Τούμπα!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Υπήρχε Λάντσια β spider? αν ναι, είδα μια τέτοια κόκκινη σήμερα στην Κ.Τούμπα!Εννοείς αυτήν;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
H γνωστή **Murcielago **στην Γλυφάδα αλλά...παρκαρισμένη πίσω απο μία μαύρη 430!!!!
Επιτέλους είδα και τα δύο αυτοκίνητα μαζί. Τόσο καιρό ζητούσα απο τους κατα τόπους dealers να μου τα βάλουν δίπλα-δίπλα για να διαλέξω!
Και τι διάλεξες λοιπόν; Έλα, μη μας κρατάς σε αγωνία
Την 430...
-
Ο χρήστης grc πανος έγραψε:
χθες στην εθνική οδό αθηνών κορίνθου με πέρσασε ένα τέτοιο..το άκουσα από μακρυά, μετακινήθηκα στη μεσαία και αυτό απλά εξαφανίστηκε μέσα σε μια πανδεσία ηχητικής υπόκρουσης.. θα μου πεις οκ, και που το παράξενο? είχα ήδη τελικιλασει το ταλαίπωρο laguna του father και δεν πίστευα στα μάτια μου στο πόσο πιο γρήγορα πήγαινε.. ασε που την άκουγα ακόμα και όταν πλέον είχε χαθεί από μπροστά μου.......
απλα καταπληκτηκη η Φερράρι.
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
χθες στην εθνική οδό αθηνών κορίνθου με πέρσασε ένα τέτοιο..
το άκουσα από μακρυά, μετακινήθηκα στη μεσαία και αυτό απλά εξαφανίστηκε μέσα σε μια πανδεσία ηχητικής υπόκρουσης.. θα μου πεις οκ, και που το παράξενο? είχα ήδη τελικιλασει το ταλαίπωρο laguna του father και δεν πίστευα στα μάτια μου στο πόσο πιο γρήγορα πήγαινε.. ασε που την άκουγα ακόμα και όταν πλέον είχε χαθεί από μπροστά μου.......
απλα καταπληκτηκη η Φερράρι.
μιλάμε για τρελό ΗΧΟ......
επαθα πολιτισμικό σοκ επι τόπου.....
-
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
H γνωστή **Murcielago **στην Γλυφάδα αλλά...παρκαρισμένη πίσω απο μία μαύρη 430!!!!
Επιτέλους είδα και τα δύο αυτοκίνητα μαζί. Τόσο καιρό ζητούσα απο τους κατα τόπους dealers να μου τα βάλουν δίπλα-δίπλα για να διαλέξω!
Και τι διάλεξες λοιπόν; Έλα, μη μας κρατάς σε αγωνία
Την 430...
Ωραία, άρα περίσσεψε η Lambo
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Υπήρχε Λάντσια β spider? αν ναι, είδα μια τέτοια κόκκινη σήμερα στην Κ.Τούμπα!
Εννοείς αυτήν;
Ναι, αγαπητέ TakisB, εννοώ αυτήν! Ευχαριστώ! Προτιμώ την κουπέ πάντως...το πίσω μέρος της spider δεν μου άρεσε καθόλου. Είναι σπάνια μάλλον ε;
-
-
Fiat Bertone εχτές στο Ολυμπιακό Στάδιο σε ασχημη κατάσταση όμως..
-
Γκριζομάλλης κύριος, 50 φεύγα ετών, με κουστούμι και εκείνα τα σπαστικά γυαλιά τζαμαρία...
Σήμερα το πρωί στον Κιφισσό με βυσσινί Ferrari....
Μα ποιός αγοράζει βυσσινί Ferrari γ@μώτο μου;;;;;;;;;
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Γκριζομάλλης κύριος, 50 φεύγα ετών, με κουστούμι και εκείνα τα σπαστικά γυαλιά τζαμαρία...Σήμερα το πρωί στον Κιφισσό με βυσσινί Ferrari....
Μία 612 είναι; Αν ναι μένει στο Π.Φάληρο
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Ενας βλάχος με λεφτά (κυριλλόμουρτζόβλαχος)
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Πάντως στην Ιταλία πολλές Ferrari ήταν σε βυσσινί..
-
-
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πάντως στην Ιταλία πολλές Ferrari ήταν σε βυσσινί..
Δεν ήταν βυσσινί βρε παιδιά.
Το χρώμα 'έκοψε' και από κόκκινο που την αγόρασε έγινε βυσσινί. -
Πορτοκαλοκιτρινη Lamborghini Gallardo στον δρομο του αεροδρομειου της Θεσσαλονικης....
Κλαιω!!! Εχει μολις τα 4πλασια αλογα απο εμενα... -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Για να μην λέτε ότι κυνηγάω καγκουράμαξα μόνο...Maserati Merak
τώρα που το θυμήθηκα υπάρχει και... Bora αλλά ήταν 'κλειστό' το πίσω μέρος
ΟΚ, τέτοια είχε μέχρι πρότινος τυπάς στην απέναντι πολυκατοικία.
Εγώ είδα την πρώτη μου **Corvette **latest model.
Δεν την είδα σε πίστα. Ούτε σε κανένα στροφιλίκι. Ουτέ (άντε) σε κάποια ευθεία της Εθνικής. Την είδα, φυσικά, έξω απο trendy εστιατόριο !
-
Και εγώ σε τρέντι καφέ την είδα...Καλά, έχουν αυτοκίνητο που δεν μπορεί να ξεκινήσει με 1η και δεν πάνε σε καμιά καλή διαδρομή να το χαρούν; Ήμαρτον, που λέει και ο κύριος Γεωργίου...
Carspotting