-
Ο χρήστης jgio1987 έγραψε:
Απο Παρασκευη μεχρι προχθες ημουν εξαημερη με το σχολειο στην Ιταλια. Το ειδα δεν περιγραφεται. Απο Ανκονα μεχρι Φλωρεντια πεντε Ferrari 360 Modena, μια 360 Spider μια F430. Στην Φλωρεντια στο λοφο του Μιχαηλ Αγγελου ειχε υπαιθρια παρουσιαση της νεας Corvette και Hummer, μετα απο λιγο εσκασε μυτη μια 360 Modena ασημενια εκατσε λιγο και εφυγε. Λιγο πριν φυγουμε περασε μια F430 αλλα ημασταν μεσα στα πουλμαν εγω βεβαια τα παρατησα ολα και ετρεξα να την προλαβω για μια φωτο αλλα δεν τα καταφερα. Στην Ρωμη ειδα 2 Murcielago και μια Murcielago Roadster κιτρινη, το αμαξι δεν παιζεται ειναι τρελα. Επισης ειδα 612 Scaglietti kai 550 Maranello, μια Viper και καμια 50 Porsche Turbo kai Turbo S, πεντε Αστον Μαρτιν. Τελος ειδα και και δυο Αλφα Ρομεο 159 οι οποιες ηταν καταπληκτηκες.καμια φοτο παιζει ?
-
Απο Παρασκευη μεχρι προχθες ημουν εξαημερη με το σχολειο στην Ιταλια. Το ειδα δεν περιγραφεται. Απο Ανκονα μεχρι Φλωρεντια πεντε Ferrari 360 Modena, μια 360 Spider μια F430. Στην Φλωρεντια στο λοφο του Μιχαηλ Αγγελου ειχε υπαιθρια παρουσιαση της νεας Corvette και Hummer, μετα απο λιγο εσκασε μυτη μια 360 Modena ασημενια εκατσε λιγο και εφυγε. Λιγο πριν φυγουμε περασε μια F430 αλλα ημασταν μεσα στα πουλμαν εγω βεβαια τα παρατησα ολα και ετρεξα να την προλαβω για μια φωτο αλλα δεν τα καταφερα. Στην Ρωμη ειδα 2 Murcielago και μια Murcielago Roadster κιτρινη, το αμαξι δεν παιζεται ειναι τρελα. Επισης ειδα 612 Scaglietti kai 550 Maranello, μια Viper και καμια 50 Porsche Turbo kai Turbo S, πεντε Αστον Μαρτιν. Τελος ειδα και και δυο Αλφα Ρομεο 159 οι οποιες ηταν καταπληκτηκες.Ρε μεγάλε χωρίς παρεξήση εσύ πιάνεις με τον κλο μπαρμπούνια!!!Τι κλοφαρδία είναι αυτή δικέ μου;Σε executive motorshow πήγες;
ΥΓ: το πρώτο είναι χιουμορίστικό, έτσι;Είναι ατάκα Γεωργίου-μην γίνει παρεξήγηση...
-
Σας ξαναξενερώνω:
VW Derby 2d
VW Jetta II 2d (!)
Nissan Sunny B11 2d (!)Εντάξει, κάντε εμετό ελεύθερα τώρα...
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
καμια φοτο παιζει ?Δυστυχως δεν τα προλαβα ολα γιατι τα περισσοτερα ηταν σε κινηση και δεν ειχα και την ψηφιακη μαζι μου. Εβγαλα με το κινητο μου την 550 και την Murcielago Roadster αλλα η παπαρια δεν τα στελνει με e-mail sto PC. Θα βρω καποιο τροπο να τις ανεβασω.
Να προσθεσω οτι ειδαμε και την νεα Μ5 στην Αutostrada λιγο εξω απο την Ρωμη
-
καμια φοτο παιζει ?
Δυστυχως δεν τα προλαβα ολα γιατι τα περισσοτερα ηταν σε κινηση και δεν ειχα και την ψηφιακη μαζι μου. Εβγαλα με το κινητο μου την 550 και την Murcielago Roadster αλλα η παπαρια δεν τα στελνει με e-mail sto PC. Θα βρω καποιο τροπο να τις ανεβασω.
Να προσθεσω οτι ειδαμε και την νεα Μ5 στην Αutostrada λιγο εξω απο την Ρωμη
Ρε!!!Μαζεύτε τον ρε σεις!!!Αυτός μας κάνει καψόνια!!!
-
Τώρα που πήγα στο βενζινάδικο να πλύνω την Αλίκη:
Μπορντώ Citroen 2CV μετασκευασμένο σε cabrio. Απίστευτη δουλειά!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Τώρα που πήγα στο βενζινάδικο να πλύνω την Αλίκη:Μπορντώ Citroen 2CV μετασκευασμένο σε cabrio. Απίστευτη δουλειά!
Μήπως είχε σαπίσει το μισό και το κόψανε μη κολλήσει το υπόλοιπο;Σα γάγγραινα ένα πράμα...
-
ειμαι συχνα σε netcafe στην Κιφισια κοντα στον σταθμο.Και εχω δει σημερα απο το πρωι να περνανε 3 Porsche 911 BMWM3 αρκετες ΜΒ ενα Hummer( ) αλλα το καλυτερο μου ηταν πριν μερικες μερες που ειδα παρκαρισμενη εδω εξω μια Lotus Esprit V8 κοκκινη πρεπει να ηταν μοντελο '99(υπεροχη).
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Alfasud (πρώτη φορά είδα από κοντά )
Μήπως ήταν αυτή;
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... re+003.jpg
Όχι, ήταν κόκκινη και σε μαύρο χάλι..
-
Χθές το βράδυ στην αγγελάκη 360 Stradalle (πιστεύω να το έγραψα σωστά)
-
Honda Integra Type R λευκο στην Τριπολη ,εχει ερθει μαλλον για τον αγωνα ταχυτητας.
-
Ολοκαινουργια BMW 320.
Αν και εξωτερικα σχεδον σε ολα τα σημεια με εντυπωσιασε, το πισω μερος ηταν πολυ Κορεατικο.
Και οπως ξερουμε, τα πρωτο πραγμα που κοιταμε σε ενα αμαξι (και οχι μονο ), ειναι το 'πισω μερος'. -
Σαν Λάνος σεντάν είναι τα πίσω φώτα της... Μπλιάαααχχ....
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Σαν Λάνος σεντάν είναι τα πίσω φώτα της... Μπλιάαααχχ....μπα... πιο πολύ σαν παλιού πριμέρα:
-
M3 E46 CSL χτες στα Μέγαρα...
-
Σάββατο πρωί Ψηλαλώνια-Πάτρα Mercedes 190 SL ανοικτή,λευκή του 50 τόσο..Αυτή που είναι φτυστή η 300SL.Απλά κούκλα...Καμιά σύγχρονη SL (για να μην πω ούτε καν η SLR...) δε φτάνουν τη γοητεία της!
-
Kυκλοφορούν δύο CSL στο Ηράκλειο. Η μία μάλιστα είναι με Ηρακλειώτικες πινακίδες. Όμορφο και πολύ εντυπωσιακό αυτοκίνητο.
-
Challenge Stradale στην Αριστοτέλους , φαρδιά πλατιά παρκαρισμενη εκεί μπροστά...Φυσικά, δεν υπάρχουν κλήσεις για αυτά...
Έχω και φωτογραφία!!!
-
Και γιατί δεν την ποστάρεις????
-
Eιδε κανεις χθες αθλητικα απο την ΕΤ3;
Ο Κοντης της ΑΕΚ εσκασε στο γηπεδο με Λαμπο!!!
Ο κλωτσοσκουφης την αγορασε πριν απο 20 μερες οπως ειπε το ρεπορταζ, αλλα την οδηγουσε αλλος!!!
Που και να ηξερε μπαλα! Θα ειχε παρει 2 Ενζο (μονη- ζυγη) για τις καθημερινες αναγκες
Carspotting