-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Σήμερα, πριν από κανένα 2ωρο είδα το νέο Swift σε έκθεση στην Β. Όλγας!!!Ομορφούλι και με πολύ στενά λάστιχα!!!
Είχα δει παρκαρισμένο Swift ΠΑΝΩ στο πεζοδρόμιο της Β.Σοφίας (δίπλα
στο Μέγαρο, είχε πάει σε συναυλία το γαϊδούρι) το βράδυ της Κυριακής
που πέρασε. Πινακίδες ΙΒΧ-19**, άρα ταξινομήθηκε γύρω στις 10
Μαρτίου.Ασχημούλι όπως και στις φωτογραφίες. Μοιάζει όμως ποιοτικό το
εσωτερικό του. -
Ο χρήστης ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:
Σήμερα, πριν από κανένα 2ωρο είδα το νέο Swift σε έκθεση στην Β. Όλγας!!!
Ομορφούλι και με πολύ στενά λάστιχα!!!
Είχα δει παρκαρισμένο Swift ΠΑΝΩ στο πεζοδρόμιο της Β.Σοφίας (δίπλα
στο Μέγαρο, είχε πάει σε συναυλία το γαϊδούρι)για το παρκάρισμα τον λες γαιδούρι ή γιατι είχε πάει συναυλία???
-
μαυρο hummer h2 κυκλοφορει στην Πετρουπολη !! το αμαξι ειναι πολυ ΤΕΡΑς το ειδα σε βενζιναδικο να το πλενουν , επισης ειδα στη πετρουπολη παλι ενα εβο 8 mr ασπρο και ειναι γνησιο!
-
Ζ έχει δεί κανείς?
Μιλάμε για αυτοκίνητο πιο σπάνιο και απο Boxter, 911 και άλλα τέτοια ταπεινά διπλής τιμής
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Ζ έχει δεί κανείς?Μιλάμε για αυτοκίνητο πιο σπάνιο και απο Boxter, 911 και άλλα τέτοια ταπεινά διπλής τιμής
Κυκλοφορει ενα ασημι δεξιοτιμονο εδω στην Τριπολη.
Υπαρχει αλλος ενας με αφανα μαλλι.Μπορει να τον πετυχεις κοντα στα ΝΠ να ψαχνει το γρηγοροτερο δρομο για Κορινθο.
*Ζ εχεις εσυ ή κανω λαθος ; -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Κυκλοφορει ενα ασημι δεξιοτιμονο εδω στην Τριπολη.Για να βλέπει καλύτερα όταν πάει με το πλάι?
Υπαρχει αλλος ενας με αφανα μαλλι.Μπορει να τον πετυχεις κοντα στα ΝΠ να ψαχνει το γρηγοροτερο δρομο για Κορινθο.
Τον βλέπω και εγώ συχνά , κυρίως ΠΣΚ. Καθημερινές νομίζω ότι πάει με το λεωφορείο, ο τσιγγούνης.
-
Ζ έχει δεί κανείς?Εγώ! Αρκετά μάλιστα... Εντάξει, λιγότερα από Cayenne ή Touareg, αλλά όχι και τόσο λίγα...
-
Ζ έχει δεί κανείς?350Ζ? Γλυφάδα ένα ασημί.. άλλο δεν θυμάμαι!!!
-
εχω δει 3 350ζ ενα ασημι ενα χρυσο και τα δυο στην πετρουπολη, και ενα χρυσο με 19αρι ζαντικο στην Θηβον , α και ενα χρυσο παλι αλλα με body kit!!
-
Κυκλοφορει ενα ασημι δεξιοτιμονο εδω στην Τριπολη.
Για να βλέπει καλύτερα όταν πάει με το πλάι?
Το εχει φερει απο εξωτερικο και το κυκλοφορει με πρασινες πινακιδες.Δεν ξερω απο ποια χωρα ομως γιατι ηταν περιεργες ,2 γραμματα με 4 νουμερα,δεν μπορεσα τοτε ομως να το βγαλω φωτο.Υπαρχει πιθανοτητα να ηταν απο Νοτια Αφρικη.
Το μεσημερι ειμουν Αθηνα.Ειδα μια Μερσεντες CLK ή SLK (ποια ειναι με πανινη οροφη ; ) με αγγλικους αριθμους και σηματακι AMG,με ενηλικη ζαντα (19αρα ; 20αρα; ) και λαστιχακι δυο ποντους υψος.Αυτη την ειδα στην Ελευσινα.
Στην λεωφορο Αθηνων στην υπογεια γεφυρα που πας δεξια για Αιγαλεω και ευθεια προχωρας για τον Κηφισσο ειδα φευγαλεα δεξια μου μια 645 μαυρη και πρεπει να ηταν καμπριο .
-
Είδα χτες στο ποτάμι, σε απόσταση 500 μέτρων το ένα από το άλλο μια μαύρη Supra κ ένα αγοραίο ταξί Audi A8, προηγούμενης γενιάς...!!!
Τα έβγαλα φωτό με το κινητό, αλλά δεν ξέρω πώς να τις ανεβάσω...
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
μαυρο hummer h2 κυκλοφορει στην Πετρουπολη !! το αμαξι ειναι πολυ ΤΕΡΑς το ειδα σε βενζιναδικο να το πλενουν , επισης ειδα στη πετρουπολη παλι ενα εβο 8 mr ασπρο και ειναι γνησιο!Αντε τωρα αυτος να βρει μερος να παρκαρει αν κατεβει Αθηνα. Η Πετρουπολη αν θυμαμαι, μαλλον εχει αρκετη άπλα, τουλαχιστον ο κεντρικος δρομος που τον περασα.
-
Χτες το βράδυ, Λαγονήσι, SL55 AMG. Ταχύτητα έως 60 χλμ ! Πινακίδα ΙΒκάτι, άρα όχι τελείως καινούρια, οδηγός γύρω στα 65-70
-
Golf III,station wagon,σήμερα.
Πρώτη φορά τό είδα αυτό. -
ειδα πριν 5 μερες στην λεωφορο πεντελης μια φεραρι 360 modena
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Golf III,station wagon,σήμερα.
Πρώτη φορά τό είδα αυτό.Άντε ρε!!! κυκλοφόρησαν αρκετά (περισσότερα από το IV...)
Σήμερα είδα καγκούρικο Focus μαύρο με ζάντα τουλάχιστον 16 ιντσών (μάλλον όμως 17) φώτα κόκκινα μπαλάκια σε μαύρο φόντο, προφυλακτήρες να ξύνουν την άσφαλτο (στη Βασσιλίσης Όλγας δεν θέλει και πολύ προσπάθεια... ) και 'τραπέζι' αεροτομή... Μουσική στο τέρμα (γκνταπα γκντουπα) και εκτός από τα κλασσικά οργανάκια στην κολώνα υπήρχαν και 2 στην κεντρική κονσόλα, στην περιοχή των αεραγωγών... τα οποία διέκρινα με δυσκολία πίσω από φυμέ τζάμι...
Και φυσικά το πακέτο συμπληρώνεται από τα απαραίτητα πίσω ταμπούρα... να φαίνονται μέσα από την πολυάκτινη ζάντα...
Γιατί τέτοια παρατηριτικότητα;;; Ε, είχε κίνηση και δεν μπορούσα να τον χάσω.... Ε, κιόλας τέτοιο θέαμα...
-
Πριν λίγες μέρες στο Μενίδι είχα δε σε μάγαζί με μεταχειρισμένα Honda Civic Μοντέλο 90 S/W. Δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο ποτέ.
-
Suv Infiniti FX 45 (ξένες πινακίδες) το είδα στο Κορωπί και πηγαίναμε μαζί μέχρι τα πρώτα διόδια της Αττικής Οδού.
Από μακριά νόμιζα ότι είναι Lexus suv από πίσω μοιάζει αρκετά.
Εντυπωσιακό αλλά όχι όμορφο μόνο για 'αμερικανά'. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Suv Infiniti FX 45 (ξένες πινακίδες) το είδα στο Κορωπί και πηγαίναμε μαζί μέχρι τα πρώτα διόδια της Αττικής Οδού.
Από μακριά νόμιζα ότι είναι Lexus suv από πίσω μοιάζει αρκετά.
Εντυπωσιακό αλλά όχι όμορφο μόνο για 'αμερικανά'.το είδα σήμερα στο Praktiker Αργυρούπολη
-
Μου φαίνεται ότι δεν διαβάζετε το τόπικ
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... &start=285
Carspotting