-
Υπάρχει ένα HUMMER κίτρινο στην Δεκελείας, όπως ανεβαίνεις δεξιά σε μια αντιπροσωπεία και άλλο ένα μαύρο παρκαρισμένο συνήθως εκεί που η Παλαιά Καβάλας συναντάει τη Θηβών στο Περιστέρι. Οσες φορές και να τα δω, το μέγεθος τους δεν το συνηθίζω...
-
Πριν απο 20 ημερες μου φανηκε οτι ειδα μια Aston Martin(ιδιο μοντελο με το αμαξι που πρωταγωνιστησε στο die another day) στο δρομο που σε βγαζει απο Πασαλιμανι Μικρολιμανο....(δεν θυμαμαι το ονομα του δρομου ουτε μπορεσα να δω καλα το αυτοκινητο ρε γμτ)
Λετε να ηταν ιδεα μου?? -
Ο χρήστης 993cc Man έγραψε:
Lancia Rally κόκκινη δεξιοτίμονη με βρετανικές πινακίδες σαπίζει επίσης....
.. η 037 δεξιοτίμονη?
Ναι , δεξιοτίμονη, η μοντεκάρλο εννοούσα, παραγωγής βέβαια, και όχι η 037 Gr.B βεβαίως!
-
Και στη γειτονιά μου στην Καστέλλα σαπίζει μια Μοντεκάρλο κόκκινη με ελληνικές πινακίδες όμως
Σπύρος
-
Ο χρήστης 993cc Man έγραψε:
Σε μάντρα μεταχειρισμένων στην Αμφιθέας στο ρεύμα προς παραλία αφήνεται να σαπίζει στην υγρασία και την σκόνη μια σπάνια (περίπου 1800 κομμάτια συνολικά) Maserati Merak λες και ένα ιταλικό αυτοκίνητο 30 ετών δεν έχει ήδη προβλήματα σκουριάς...μπααα... λέτε να διάβασαν το thread και να .... ντράπηκαν? Την μάζεψαν! Εκτός αν βρέθηκε αγοραστής
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Χτες στην παραλιακή μετά το RIBAS, 5 (!!!) ALFA ROMEO MONTREAL να πηγαίνουν κονβόι. Ούτε περίμενα ποτέ ότι υπάρχουν τόσες στην Ελλάδα.Τελικά είναι ακριβώς οι 5 που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα!! Μόλις το πληροφορήθηκα από ένα ρεπορτάζ στην ΝΕΤ για μια εκδήλωση ενός AR club. Προφανώς οι ιδιοκτήτες γνωρίζονται μεταξύ τους και τις βγάζουν μαζί σε εκδηλώσεις κλπ.
-
SLR sti kiffisias me ellinika noumera....Ematha oti anikei sto Davari (Hyundai)...
P.S.: Sorry gia ta greeklish alla vriskomai se PC xoris elliniki grammatoseira!!
-
Ρε παιδια, εχει δει κανεις καμια ferrari scaglieti να κυκλοφορει στην Ελλαδα? Αν τη δω μπροστα μου να κυλαει θα συγκινηθω
-
Ο χρήστης ethnikaras έγραψε:
Ρε παιδια, εχει δει κανεις καμια ferrari scaglieti να κυκλοφορει στην Ελλαδα? Αν τη δω μπροστα μου να κυλαει θα συγκινηθωΕγώ πριν από μερικές εβδομάδες στην Κατεχάκη. Ήταν με ελληνικές πινακίδες, σε χρώμα ασημογαλάζιο με καφέ-μπεζ δέρμα... κούκλα!
-
Ισως το πιο όμορφο αυτοκίνητο παραγωγής σήμερα.
-
Ποσο εχει πια? 200, 250.000? Ας μαζευτουμε καμια 400αρια ατομα απο το forum και να βαλει ο καθενας 500Ε να την παρουμε και ας τη χαιρομαστε μονο μια μερα το χρονο, εμενα μου φτανει
Ωραια που τα λεω ε? -
αν μαζευτούμε 400, θα την χαιρόμαστε λιγότερο από μια φορά το χρόνο
Σπύρος
-
Όντως,δεν 'λέει'...
-
Ισως και να λέει !!
-
Πέτυχα χθες το μεσημέρι μια μάυρη Carrera 911 S!!Ναι, για την καινούρια λέω. Είχε γερμανικές πινακίδες και απο κοντά είναι πιο κα##α απ'οτι στις φωτό και τα βίντεο! Αυτή θα πω στον ΑηΒασίλη να μου φέρει.
-
Α, και για τη Scaglietti, είδε στην Πάτρα γνωστός μου μια να επιταχύνει τέρμα γκάζι,την ώρα εκείνη να πατάει σε νερά,να το χάνει και μετα κάμποσα τετακε να καταλήγει αγνώριστη πάνω σε κολώνα. Μετικά από μερικές μέρες την είδε φορτωμένη σε οδική βοήθεια να την κάνει για Ιταλία με το καράβι.
-
Ο χρήστης stefanos147 έγραψε:
Α, και για τη Scaglietti, είδε στην Πάτρα γνωστός μου μια να επιταχύνει τέρμα γκάζι,την ώρα εκείνη να πατάει σε νερά,να το χάνει και μετα κάμποσα τετακε να καταλήγει αγνώριστη πάνω σε κολώνα. Μετικά από μερικές μέρες την είδε φορτωμένη σε οδική βοήθεια να την κάνει για Ιταλία με το καράβι.Δε νιώθω καλά.....
-
Πώς σας φαίνεται το κανούριο μου τουτού???
Σπύρος
-
Επ, τι ειναι αυτα τα πραγματα???
Με ποιο δικαιωμα βγαινεις φωτογραφια με το αυτοκινητο μου?
Αν σε ξαναδω εκει κοντα θα παρω το ΑΚ της υπογραφης σου και θα σε κυνηγαω -
δεν είναι ΑΚ. B.A.R. B' παγκοσμίου είναι
Σπύρος
Carspotting