-
Ρε συ, το Hyundai Coupe που ήταν εκεί δίπλα θα έλεγε!!!
Τι; Ήσασταν εσείς και η Ferrari;
Φροντιστήριο γρήγορα!!!
-
Την 360 εννοούσε.
Α, έχουμε χωρίσει.
Τώρα, αν υπάρχει σχέση συνεπαγωγής μεταξύ των δύο ανωτέρων προτάσεων, δεν ξέρω...
-
-
Σχεδόν 7 χρόνια στο Ηράκλειο δεν είχα δει ποτέ αυτοκίνητα κλάσης Ferrari, Lamborghini, κτλ (από άποψης σπανιότητας κυκλοφορίας στην Ελλάδα).
Κατέβηκα ένα 4ήμερο και το Σάββατο το απόγευμα σε ένα βενζινάδικο-πλυντήριο της Εθνικής Αντιστάσεως πέτυχα Bentley (μάλλον Arnage ήταν) και Corvette C6!!!
Το ωραίο ήταν ότι την Corvette αρχικά δεν την είδα, αλλά την άκουσα Την είχαν στο 'δωμάτιο' του πλυντηρίου (που είναι κλειστό από τις 5 εκ των έξη πλευρών) και κάποια στιγμή πάτησαν 'λίγο' γκάζι. Ο ήχος που βγήκε λόγω του αντιλάλου ήταν τρομερός!!! -
-
Κάθε βράδυ μετά τις μια η άνοδος της Κηφισίας από το Υγεία μέχρι την Κηφισιά είναι η χαρά του κοντράκια. Πετυχαίνεις από ένα κόκκινο να ξεκινάνε μαζί 6 αυτοκίνητα με ποοολλά άλογα και γίνεται χαμός!!!!
Εντύπωση που προκάλεσαν τον τελευταίο καιρό
Ένα TT που έπινε το αίμα σε ένα GTI V και ένα 350Ζ που ταλαιπωρούσε αγρια μια Boxster!!!!!Πλάκα πλάκα έχουν εξελιχθεί τόσο τα αυτοκίνητα που με το ταπεινό μου golfaki με 150άτια πλέον ούτε θεατής δεν μπορώ να είμαι..... καθώς ανοίγει το φανάρι και χάνονται!!!!! Θέλω μια 911 4S να παρακολουθώ με την άνεση μου!!!!!
Ps και τα SAAB μπούνια πάνε!!!!
-
Brera μαύρη και 350Z cabrio ασημί στο Κεφαλάρι χτες. Δυστυχώς ήταν εν κινήσει και δεν πρόλαβα να τραβήξω φωτό όντας εντός γνωστού bar.
-
Κάνοντας διακοπές στην όμορφη Μυτιλήνη είδα αρκετά ενδιαφέροντα αμάξια (είτε με αθηναϊκές πινακίδες είτε με βορειοελλαδίτικες).
Αυτό όμως που πραγματικά με 'τρέλανε' ήταν ένα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ Nissan 300ZX (ναι αυτό !) παρκαρισμένο συνέχεια σε ένα σημείο.
Βορειολλαδίτικες πινακίδες (νομίζω από Σαλόνικα) σε άψογη κατάσταση! Κάθε φορά που πέρναγα το χάζευα.Στο νησί είδα και άλλα .. Datsun. Ένα 200SΧ και ένα 350Z (αυτά τα δυο με αθηναϊκές πινακίδες). Και φυσικά και πολλά αγροτικά από κάτι διαλυμένα δεκαετίας 70 όπως και σύγχρονα Navara ( ).
Datsun-όβιοι όλου του κόσμου ενωθείτε !
Άντε και καλό υπόλοιπο καλοκαίρι!
-
Golf R32 σκούρου μπλέ χρώματος για ακόμη μια φορά σήμερα στην Κοζάνη με πινακίδες Τσεχίας. Με χάλασε κάπως η εξάτμιση που ήταν στη μέση..
-
2 Dodge Caliber, ένα Σάββατο βράδυ στη Βάρκιζα και ένα πριν λίγο Σοφοκλέους έξω από το Ταμιευτήριο.
-
Το Σάββατο το βράδυ στα Χανιά είδα Dodge Neon Δυστυχώς δε θυμάμαι αν είχε ελληνικές ή όχι πινακίδες (ήταν μεγάλο το σοκ).
-
Eίδα πρίν λίγο στον Κηφησό μια γκρι 360 modena με τσακισμένα προφυλακτίρα φτερό....πικρααααααααααα
-
Κόκκινο Dodge Vipert SRT10 ανοιχτό, χθες γύρω στις 23:00 κοντά στη Βάρκιζα . Ηταν λίγο πατημένο, και δεν πρόλαβα να δω πινακίδες.
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Κόκκινο Dodge Vipert SRT10 ανοιχτό, χθες γύρω στις 23:00 κοντά στη Βάρκιζα . Ηταν λίγο πατημένο, και δεν πρόλαβα να δω πινακίδες.Το είδα και εγώ Παρασκευή βράδυ προς Σαρωνίδα μεριά. Αν θυμάμαι καλά πρέπει να έχει ελληνικές πινακίδες.
-
χτες στα λιμανακια το viper με ελληνικες πινακιδες λογικα το ιδιο θα ειναι.
ενα 360 modena η πρασινο η μπλε δεν ειδα καλα και ενα μαυρο callardo. -
Κατακόκκινο MAZDA 6 MPS με Ελληνικές πινακίδες,στήν Ανω Ηλιούπολη χτες το απόγευμα.
-
-
χτες κατα τις 1 το βραδυ κιτρινη callardo με τυχαιο νουμερο πινακιδας *** 8000
-
Σημερα καθως πηγαινα Αιγιο detomaso pantera του 1972...Οπως τις παρακατω φοτο μονο που ηταν σε μαυρο. Θα βαλω και τις φοτο απο το κινητο μολις μπορεσω. Φοβερο αμαξι, φοβερο σχεδιο και ενας ηχος...απο αλλη εποχη:iconcool:
http://www.seriouswheels.com/pics-1970- ... ear-st.jpg
http://www.seriouswheels.com/pics-1970- ... nge-st.jpg -
Πωπωω. Αυτό μόνο σε ΥΠΕΡΑΤΟΥ το έχω δει.
Carspotting