-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πωπωω. Αυτό μόνο σε ΥΠΕΡΑΤΟΥ το έχω δει.Κι εγώ!
-
Εγώ ούτε καν εκεί!
Παωέμορφο! -
Έχω δει live Pantera στην Αθήνα, αλλά πάνε χρόνια
Χτες έβγαινε από το φανάρι του Kitchen, Alfa 75 3.0 V6... αγωνιστική, με το όνομα του πληρώματος.
Την αεροτομή πίσω να μην είχε
-
Citroen ίδια με αυτή που έχει στο avatar o SirGus (και στο ίδιο χρώμα), παρκαρισμένη χτες το απόγευμα στην Αριστοτέλους κοντά στην πλατεία Βικτωρίας, σε καλή κατάσταση...Λες να;
-
Α ρε Κώστα, κάρτα είσαι με αυτό το αμάξι.....
Τον έχω πετύχει και εγώ κανα 2 φορές με το αυτοκίνητό του. Με το που βλέπω μπεζ Αμι, τον παίρνω τηλ και 99% είναι αυτός...
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Citroen ίδια με αυτή που έχει στο avatar o SirGus (και στο ίδιο χρώμα), παρκαρισμένη χτες το απόγευμα στην Αριστοτέλους κοντά στην πλατεία Βικτωρίας, σε καλή κατάσταση...Λες να;Αυτός ήταν
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Σημερα καθως πηγαινα Αιγιο detomaso pantera του 1972...Οπως τις παρακατω φοτο μονο που ηταν σε μαυρο. Θα βαλω και τις φοτο απο το κινητο μολις μπορεσω. Φοβερο αμαξι, φοβερο σχεδιο και ενας ηχος...απο αλλη εποχη:iconcool:http://www.seriouswheels.com/pics-1970- ... ear-st.jpg
http://www.seriouswheels.com/pics-1970- ... nge-st.jpgΓια αρκετά χρόνια υπήρχε παρκαρισμένη μία,μπροστά στα πατινάζ τής Θεσσαλονίκης
Πανέμορφη -
**2 **HUMMER παρκαρισμενα στο αεροδρομιο του Ηρακλειου σε αποσταση περιπου 100 μετρων το ενα απο το αλλο.
-
δεν ξέρω αν ειμαι στο κλίμα του topic..
Εχθές γυρνώντας απο σινεμά, στην Κηφησίας με το Passat του 'μπαμπά', σταματάω σε φανάρι.
Εδώ να σημειώσω ότι τις τελευταίες ημέρες το Passat ζεί τη 2η νιότη του μετά απο ένα μεγάλο διάστημα που δεν μπορουσε να πάρει τα πόδια του (και χωρίς να μπορώ να εξηγήσει το γιατί. Μαλιστα ενώ παλιά μετά τις 5.000rpm 'μουλάρωνε' [φυσιολογικό για αυτό τον κινητήρα (1.8Τ) σε αυτή τη μορφή του (150hp)], τώρα γύρω στις 4.800 φαίνεται να κάνει ένα σκαλοπάτι προς τα πάνω η δύναμη του.
Anyway.. Σταματημένος στο φανάρι λοιπόν, τι με πιάνει και με το που ανάβει πράσινο το πιέζω κάπως
Κλάσματα του δεπτερολέποτου πριν πατήσω στο γκάζι κοιτώντας αριστερά βλέπω την μάσκα ενός αυτοκινήτου που έμοιαζε με καινούργιο... Viper.
Όντως ήταν Viper, και δυστυχώς εγώ είχα ήδη ξεκινήσει να κάνω με το δεξί μου πόδι την κίνηση προς τα μέσα. Δεν το πρόλαβα (το πόδι μου) και έτσι βρέθηκα να πατάω γκάζι με το πλοίο της VW, και λίγο πίσω μου ο οδηγός του κόκκινου Viper μάλλον να απορρεί (φυσικά και δεν πάτησε γκάζι ο άνθρωπος)
Αφου έβαλα και 3η και μου πέρασε η κρίση και η 'ανάγκη επιτάχυνσης' (τελικά τώρα πια δεν είναι τόοοοσο αργό το Passat ) μείωσα την ταχύτητά μου, και μετά απο λίγα δεπτερόλεπτα με πέρασε το Viper στην ευθεία προς Κηφησιά στο υψος του ΚΑΤ αρκετά γρήγορα.
Εντυπωσιακό αυτοκίνητο.
Αν και είχα μπει σε ένα στην Γερμανία, πριν ερθει στην Ελλάδα, είναι αλλιώς να το βλέπεις στο δρόμο να κινείται γρήγορα.
Επιβλητικό... -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
**2 **HUMMER παρκαρισμενα στο αεροδρομιο του Ηρακλειου σε αποσταση περιπου 100 μετρων το ενα απο το αλλο.Tα Hummer έχουν γίνει πολύ της μοδός και στα Χανιά (μην ξεράσω... ). Προχθές μάλιστα ήμουν σταματημένος στο φανάρι δεξιά από ένα και η κυράτσα από την θέση του συνοδηγού έριχνε την στάχτη της σχεδόν πάνω στο καπό μου!
-
Χθες το βράδυ στην κούσκουρα, παρκαρισμένη στα δεξιά η γνωστή μπλε 612...είχε πολύ γέλιο, εξείχε γύρω στο 1 μέτρο από τα υπόλοιπα αμάξια...πρέπει να χει πολλά λεφτά ο τύπος για να την παρκάρει έτσι....
-
**Opel Rekord **caravan χτες βράδυ στο Χαιδάρι σε ικανοποιητική κατάσταση..
http://img175.imageshack.us/my.php?imag ... 184fa3.jpg
http://img213.imageshack.us/my.php?imag ... 185gh0.jpg -
Ασημί Gallardo, έξω από νυχτερινό κέντρο
-
**Opel astra OPC **σε μαύρο χρώμα (ΙΕΚ ΧΧΧΧ) σήμερα το απόγευμα στην ποσειδώνος με κατεύθυνση προς Γλυφάδα. Βέβαια έχω δει ουκ ολίγα μέχρι σήμερα, αλλά όλα ανεξαιρέτως ήταν στο χαρακτηριστικό μπλε της OPC σειράς...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Ασημί Gallardo, έξω από νυχτερινό κέντροΣτο φυσικό της χώρο δηλαδή.
-
Einai stigmes pou otan vlepeis ena avtokinito stamatas, to koitas kai to thavmazeis....Avto sinevi kai otan paratireis to levko Porsche Cayenne Gemballa Bi-Turbo (!!!!) tou typa apo tin Thessaloniki pou to kykloforei me germanikes pinakides...Spoiler, mavres zantares 22', extras kai enas theos kserei ti kryvetai katw apo to kapo...logika prepei na einai i ekdosi me ta 750 aloga alla den eimai sigouros....oi fwtos einai enos filou apo allo forum, alla aksizoun
-
Εκείνο το emoticon που ξερνάει που είναι?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εκείνο το emoticon που ξερνάει που είναι?Αντε ρε.. Αμα στο δώσουν μην το οδηγήσεις.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Εκείνο το emoticon που ξερνάει που είναι?
Αντε ρε.. Αμα στο δώσουν μην το οδηγήσεις.
Εξωτερικά είναι πανέμορφο ε?
Αν μου το έδιναν σαφώς και θα το οδηγούσα αλλά θα το έδινα για να πάρω κάτι άλλο την επόμενη μέρα..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εκείνο το emoticon που ξερνάει που είναι?Einai vevaia poly aplo kai evkolo na kathomaste anapavtika ston kanape mprosta apo tin othoni tou PC kai na krinoume viastika kai aviasta kati gia to opoio alloi exoun ependysei xrono kai xrima apo tin zwi tous...Oi gnwmes olwn kai ta gousta einai apolyta sevasta fysika...Omws apo ena aplo 'den mou aresei' ews to 'thelw na kserasw' yparxei mia terastia apostasi....Peripou toso terastia oso avti pou pidaei i alepou kai den ftanei ta kremastaria....
Carspotting