δεν ξέρω αν ειμαι στο κλίμα του topic..
Εχθές γυρνώντας απο σινεμά, στην Κηφησίας με το Passat του 'μπαμπά', σταματάω σε φανάρι.
Εδώ να σημειώσω ότι τις τελευταίες ημέρες το Passat ζεί τη 2η νιότη του μετά απο ένα μεγάλο διάστημα που δεν μπορουσε να πάρει τα πόδια του (και χωρίς να μπορώ να εξηγήσει το γιατί. Μαλιστα ενώ παλιά μετά τις 5.000rpm 'μουλάρωνε' [φυσιολογικό για αυτό τον κινητήρα (1.8Τ) σε αυτή τη μορφή του (150hp)], τώρα γύρω στις 4.800 φαίνεται να κάνει ένα σκαλοπάτι προς τα πάνω η δύναμη του.
Anyway.. Σταματημένος στο φανάρι λοιπόν, τι με πιάνει και με το που ανάβει πράσινο το πιέζω κάπως
Κλάσματα του δεπτερολέποτου πριν πατήσω στο γκάζι κοιτώντας αριστερά βλέπω την μάσκα ενός αυτοκινήτου που έμοιαζε με καινούργιο... Viper.
Όντως ήταν Viper, και δυστυχώς εγώ είχα ήδη ξεκινήσει να κάνω με το δεξί μου πόδι την κίνηση προς τα μέσα. Δεν το πρόλαβα (το πόδι μου) και έτσι βρέθηκα να πατάω γκάζι με το πλοίο της VW, και λίγο πίσω μου ο οδηγός του κόκκινου Viper μάλλον να απορρεί (φυσικά και δεν πάτησε γκάζι ο άνθρωπος)
Αφου έβαλα και 3η και μου πέρασε η κρίση και η 'ανάγκη επιτάχυνσης' (τελικά τώρα πια δεν είναι τόοοοσο αργό το Passat ) μείωσα την ταχύτητά μου, και μετά απο λίγα δεπτερόλεπτα με πέρασε το Viper στην ευθεία προς Κηφησιά στο υψος του ΚΑΤ αρκετά γρήγορα.
Εντυπωσιακό αυτοκίνητο.
Αν και είχα μπει σε ένα στην Γερμανία, πριν ερθει στην Ελλάδα, είναι αλλιώς να το βλέπεις στο δρόμο να κινείται γρήγορα.
Επιβλητικό...