-
Μόλις γύρισα από Κηφισιά. Δε θα αναφερθώ στα κλασικά 'φτωχά' αυτοκίνητα (Cayenne, κτλ). Θα αναφερθώ μόνο στην κατακόκκινη F430 που πέρασε από μπροστά μου.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Μόλις γύρισα από Κηφισιά. Δε θα αναφερθώ στα κλασικά 'φτωχά' αυτοκίνητα (Cayenne, κτλ). Θα αναφερθώ μόνο στην κατακόκκινη F430 που πέρασε από μπροστά μου.Σιγά! Τέτοια έχουμε και στην Αλέξ/πολη!
Βγήκε για βόλτα σήμερα και πάρκαρε στον κεντρικό δρόμο, μπροστά απ' τις καφετέριες, προς τέρψη του κοινού (και του ιδιοκτήτη της, φαντάζομαι)...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Επίσης είδα στο ίδιο μέρος ένα καταπληκτικό αυτοκίνητο από μπροστά, κουπέ, μάλλον κάπως παλιό που έγραφε μόνο VTR (αν το θυμάμαι σωστά) στο καπώ [Όχι, δεν ήταν το C4 Coupe ]. Τι να ήταν άραγε;
Πάντως μπροστά του οι SLK και κάτι άλλα σύχρονα μουράτα με τεράστιες ζάντες κλπ έδειχναν βλάχικα.Μήπως έγραφε TVR?
-
Εγω θα την παρκαρα διπλα απο το τραπεζι που θα επινα καφε...
Αυτα ειναι τυχερα, ferrari and Bulgaria.. η βουλγαρια ειναι διπλα, οι βουλγαρες ειναι μου...ες και καθε μερα θα φορτωνει και διαφορετικη
-
Maserati Gt Coupe V8 σε χρώμα άσπρο περλέ σήμερα στη Βουλιαγμένης!!!
ΒΑΣΙΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!
-
-
3 **Ferrari **360/430 την Κυριακή πρωί.
2 **Cayman **(εξακολουθώ να λέω ότι προτιμώ την Boxster S και - ξεκάθαρα - την 911).
Μία **Bentley **του 60 έξω απο το σπίτι μου .
-
Κι ένα 350Ζ μέσα στο σπίτι σου...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Κι ένα 350Ζ μέσα στο σπίτι σου...Ayto se kafe xroma .
-
-
Ε τον κάγκουρα τι έκανε στην αμαξάρα..
-
-
Εθεάθη το νέο Yaris... Νταξ, δεν είναι τόοοοοοσοοοο χάλια όπως στις φωτογραφίες, αλλά είναι άσχημο, χοντρό, ψηλό και άκομψο!
Τε γεγονός ότι έχω δει μόνο ένα καινούριο clio και ένα yaris έναντι 5-6 Grande Punto μας λέει κάτι;
-
Τυχερή μου μέρα σήμερα
2 1007 (ένα test drive)
1 Τoledo (ούτε leasing ούτε αντιπροσωπείας!!)
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Οι BMW M6 αξίζουν να μπουν εδώ; Είδα μία παρκαρισμένη σε νυκτερινό κέντρο και χάζεψα.
πφφφ! Σιγά τα ωά
Είδαι κι εγώ μια έξω από το Sofitel στο αεροδρόμιο
Πάλι καλά που ήταν έξω από κυριλέ hotel κι όχι όπως η Gallardo
εξω από το 3χχχ ?
Εξω από το Πλατον ήταν chrmes...!!!Ούτε καν έξω από τον Ιβίσκο...!!!!!!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τυχερή μου μέρα σήμερα2 1007 (ένα test drive)
1 Τoledo (ούτε leasing ούτε αντιπροσωπείας!!)
Τζόκερ έπαιξες μετά?
-
-
Smart CDi !!!
-
Τωρα το πρωι μαυρο Touareg V10 με πινακιδες ΝΖΤ εξω απο το αμερικανικο κολλεγιο στην Αγ. Παρασκευη
-
Μαύρη 'του κουτιού' ///Μ5 χθές το βράδυ.
Wow....σε αυτό το χρώμα είναι πραγματικό 'eliminator' και 'terminator' μαζί!
Carspotting