-
Εθεάθη σήμερα έξω από το flocafe Ν. Ιωνίας εσημί ferrari, με ελληνικές πινακίδες ΙΒΕ...
-
Ford Probe.
Σάς λέει κάτι τό όνομα;
Εδώ καί καμμιά βδομάδα περνάει συνεχώς από τή γειτονιά μου.Πινακίδες Γερμανικές,οδηγός γυναίκα (καί ξανθιά παρακαλώ) -
αυτό?
-
Ναί.
Η φόρντ τό είχε λανσάρει σάν τόν αντικαταστάτη τού Capri,αλλά...καμμία σχέση!!! -
Τι Ferrari και Porsche, αυτά είναι συνηθισμένα
Πέτυχα στην παραλιακή ένα από τα πιο σπάνια αυτοκίνητα που κυκλοροφούν...
Μαμίσιο Rallye σε μπλε χρώμα με άσπρες ζάντες, χωρίς εξάτμιση σόμπα και με κανονικό ήχο. Όχι δεν είχε καν οργανάκια στην κολόνα του οδηγού
Το οδηγούσε κοπελίτσα με το κάθισμα πολύ πίσω και τα χέρια ίσα που έφταναν στο τιμόνι
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μαμίσιο Rallye σε μπλε χρώμα με άσπρες ζάντες, χωρίς εξάτμιση σόμπα και με κανονικό ήχο. Όχι δεν είχε καν οργανάκια στην κολόνα του οδηγούΑυτό είναι όντως σπάνιο θέαμα...
-
όντως!
συνήθως οδηγούν κολλημένες στο τιμόνι... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
όντως!
συνήθως οδηγούν κολλημένες στο τιμόνι... -
Prin apo ena mhna peripou sto North Cilcular Road (apo Londino pros Harrow) epesa dipla sthn kinhsh se Mercedes SLR katalerwmenh me pinakides 'Prototype Vehicle'
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
...Μαμίσιο Rallye σε μπλε χρώμα με άσπρες ζάντες, ...Σπάνιο είδος
Αν και «συνηθισμένο» (:P ) πρίν μερικές μέρες είδα στην Κηφησίας ένα λευκό Cayenne. Δεν το είχα ξαναδεί σε λευκό χρώμα. Ήταν αρκετά εντυπωσιακό...
-
όντως!
συνήθως οδηγούν κολλημένες στο τιμόνι...Αυτές είναι οι 'φοβιτσιάρες' Όσες κάθονται μακριά το παίζουν ανεξάρτητες, θέλουν 'χώρο', δεν τους αρέσει να τις 'πιέζουν' και λοιπά ψυχολογικά
αυτό το τόπικ δεν το διαβάζουν οι γυναίκες του φόρουμ ε;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
αυτό το τόπικ δεν το διαβάζουν οι γυναίκες του φόρουμ ε;Μην ελπίζεις και πολύ!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Μην ελπίζεις και πολύ!
επίσης το διαβάζει και ο κακός πρεσβύωψ mod, beware!
-
Μην ελπίζεις και πολύ!
επίσης βλέπει και ο κακός πρεσβύωψ mod, beware!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τι Ferrari και Porsche, αυτά είναι συνηθισμέναΠέτυχα στην παραλιακή ένα από τα πιο σπάνια αυτοκίνητα που κυκλοροφούν...
Μαμίσιο Rallye σε μπλε χρώμα με άσπρες ζάντες, χωρίς εξάτμιση σόμπα και με κανονικό ήχο. Όχι δεν είχε καν οργανάκια στην κολόνα του οδηγού
Κυκλοφορούν κάποια ελάχιστα, έχω δει ακόμα και 1300 1ης γενιάς χωρίς εξάτμιση χωρίς τίποτα και χωρίς πλάκα είναι πιο σπάνιο από Modena! Πάντως Punto GT χωρίς μπούκα δεν θυμάμαι να χω δει.......
-
επίσης το διαβάζει και ο κακός πρεσβύωψ mod, beware!
Αφού δεν είναι για μένα, το άφήνω ασχολίαστο
-
SportsCoupe C200 στο ποτάμι, σιγά τα ωά θα μου πείτε.
Σωστά, αλλά είχε άγνωστο αριθμό αλόγων αφού ήταν με αυτοκόλλητα 0-100-0 και το Γ.Χ οδηγό
-
ΩΠ!!!
Βγήκε η είδηση!!! -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
SportsCoupe C200 στο ποτάμι, σιγά τα ωά θα μου πείτε.Σωστά, αλλά είχε άγνωστο αριθμό αλόγων αφού ήταν με αυτοκόλλητα 0-100-0 και το Γ.Χ οδηγό
ΑΧΑΑΑ
-
Σημερα στην Τριπολη:
Mitsubishi Diamante
Honda Insight με αριθμους NY
Κυκλοφορει και ενα Ζ δεξιοτιμονο.
Carspotting