-
Ο χρήστης technik έγραψε:
ΑπαίσιοΜαζι σου!
-
εχει βγει στην ελληνικη αγορα και δεν το ξερω? γιατι χθες εβλαιπα για λιγο τη
σειρα ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ STON ΑΝΤ1 και ειδα την πρωταγονιστρια να μπαινει σε ενα φοκους 2 . τι γινεται βγηκε? -
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
σειρα ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ STON ΑΝΤ1 και ειδα την πρωταγονιστρια να μπαινει σε ενα φοκους 2 . τι γινεται βγηκε?Τώρα πάλι; Εδώ συζητάμε πλέον για την ανανέωσή του
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
σειρα ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ STON ΑΝΤ1 και ειδα την πρωταγονιστρια να μπαινει σε ενα φοκους 2 . τι γινεται βγηκε?Εγώ το είδα σε μια άλλη σειρά του ANT1
Πολύ ωραίο μου φάνηκε
Τι έγινε, μήπως ο Κυριάκου κάνει promotion στην FORD? -
Πριν από δύο βδομάδες που είχα περάσει από την Στακόρ στην Λ.Αθηνών για test drive σε ένα fiesta, είχαν ένα focus II στην πίσω πλευρά της έκθεσης για όποιον ενδιαφέρεται να το δει από κοντά...
-
Kαι στν Φορντ Λιάπης υπάρχει στην απέναντι έκθεση από την κεντρική.
-
Αχ, τι θα κάνω με αυτό το αυτοκίνητο...Δεν μπορώ να αποφασίσω αν μου αρέσει ή όχι!
Εξηγώ:
Μου αρέσει λόγω...
α. Του late '80 - early '90s design
β. Πλαίσιο - Οδική συμπεριφορά (όπως λένε τουλάχιστον)
γ. 3θυρη έκδοση που δεν είναι η κλασική χατσμπακ, αλλά ένα πιο coupeοειδές (...πεοειδές;;; ). Φέρνει λίγο στο μυαλό μου στην (για τα δικά μου γούστα κακιά) ΑΕ86. Ρε, μήπως έπρεπε να είναι και πισωκίνητο το 3θυρο Focus II;
δ. Κινητήρας που δεν υστερεί - επιτέλους! Άσχετα αν το πλαίσιο λένε ότι ταιριάζει πολύ καλύτερα στο 2.0 .Δεν μου αρέσει λόγω...
α. Των τιμών του - αναμείνατε τις εκπτώσεις!
β. Του ακόμα πιο γερμανοποιημένου - αδιαφοροποίητου εσωτερικού του.
γ. Μήπως, λέω μήπως...Το παλιό έπρεπε να είναι στη θέση του καινούριου και τούμπαλιν; Σχεδιαστικά μιλάω... -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
αναμείνατε τις εκπτώσεις!Τί εννοείς. Είναι δυνατόν να αρχίσουν τις εκπτώσεις με το λανσάρισμα του μοντέλου?
-
Ο χρήστης jd έγραψε:
αναμείνατε τις εκπτώσεις!
Τί εννοείς. Είναι δυνατόν να αρχίσουν τις εκπτώσεις με το λανσάρισμα του μοντέλου?
Όταν σε λένε Citroen όλα γίνονται.
Ο funkyreverend υποθέτω πως εννοεί σε βάθος χρόνου (8 μήνες-1χρόνος) -
Και σε μεγαλύτερο βάθος χρόνου...Ούτως ή άλλως, ο καταιγισμός που έγινε στην κατηγορία αφήνει το Φορντ σε θέση ισχύος...μέχρι να βρεθεί κάτι εξόφθαλμα καλύτερο!
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Τί εννοείς. Είναι δυνατόν να αρχίσουν τις εκπτώσεις με το λανσάρισμα του μοντέλου?
Ο funkyreverend υποθέτω πως εννοεί σε βάθος χρόνου (8 μήνες-1χρόνος)Επισης κανει και η Peugeot για το 407 που θεωρειται καινουριο μοντελο.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Ο funkyreverend υποθέτω πως εννοεί σε βάθος χρόνου (8 μήνες-1χρόνος)Δεν είναι κακό αυτό διότι εξαναγκάζει τον ανταγωνισμό να ακολουθήσει...στις εκτός ελλάδος αγορές γιατί εδώ έχουμε το Golf που παρότι υπερτιμημένο έχει γίνει best seller (και σε λίγο θα γίνει και το Focus II) ...
-
Καλά, τι λες τώρα; Best seller το Ford;
Και θα σταματήσουν οι Έλληνες να παίρνουν Golf ή Corolla;
Το μεν ένα 'Είναι γερμανικό, καλό αυτοκίνητο, στιβαρό και βαρύ!', ενώ το άλλο 'είναι Τογιότα, τέτοια είχαμε και στο χωριό και δεν χαλούσαν με τίποτα'! Για τα Φορντ, ξέρεις καμιά στερεότυπη έκφραση; Αν όχι, πώς μπορεί να γίνει αυτό το αυτοκίνητο (όσο καλό και να είναι) best seller στην Ελλάδα των έτοιμων (και αμάσητων) στερεότυπων εκφράσεων και κρίσεων;
Αφήστε, γιατί τις τελευταίες μέρες άκουσα κάτι κουλά...όσον αφορά αγορά αυτοκινήτου, που έτσι και τα απαριθμήσω, έχω γεμίσει 2 σελίδες στα 'ΑΝΕΚΔΟΤΑ'!
Υ.Γ. Οι σκέψεις αυτές που με κούφαναν, ήταν από άνθρωπο που ξέρει τα αυτοκίνητα...
-
Άντε τι περιμένεις γράψτα να γελάσουμε και εμείς.
-
To FOCUS II, οσονούπω, θα γίνει best seller
-
Mirage, τα έχω σημειώσει σε ένα χαρτάκι, αλλά είναι πολλά...Μια μέρα που θα έχω έμπνευση, θα τα περιγράψω με κάθε λεπτομέρεια...Συγκεντρώστε και εσείς 'λόγια του αέρα' και αναμείνατε τόπικ! Δεν ξέρω αν θα εκνευριστείτε ή αν θα κάνετε κοιλιακούς από τα γέλια...
-
Funkyreverend, συχνά ισχύει το 'καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα'. Κοτζάμ Toyota χρειάστηκε δεκαετίες για να χτίσει τη φήμη του αξιόπιστου Corolla με τη δυνατή μηχανή, διώχνοντας όσο γινόταν τη φήμη του αντιγραφέα των Ευρωπαίων. Η VW πουλάει ακριβά γιατί έχτισε το μύθο του Golf και του αυτοκινήτου που δεν σπάει και δεν χαλάει. Οι Ιταλοί ακόμα και αν βγάζουν πλέον αυτοκίνητα σχεδόν εξίσου ανθεκτικά βάσει στατιστικών με τους Γερμανούς, είναι οι αιώνιοι ζημιάρηδες. Το ίδιο συμβαίνει και με τους Γάλλους, οι οποίοι 'έχουν μόνο σαλόνια και μπιχλιμπίδια'.
Η Opel έχει κακό τιμόνι και κιβώτιο, η Ford μέτρια ποιότητα, η Skoda βγάζει κάρα και τα κορεάτικα είναι για τα μπάζα γενικώς. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Funkyreverend, συχνά ισχύει το 'καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα'. Κοτζάμ Toyota χρειάστηκε δεκαετίες για να χτίσει τη φήμη του αξιόπιστου Corolla με τη δυνατή μηχανή, διώχνοντας όσο γινόταν τη φήμη του αντιγραφέα των Ευρωπαίων. Η VW πουλάει ακριβά γιατί έχτισε το μύθο του Golf και του αυτοκινήτου που δεν σπάει και δεν χαλάει. Οι Ιταλοί ακόμα και αν βγάζουν πλέον αυτοκίνητα σχεδόν εξίσου ανθεκτικά βάσει στατιστικών με τους Γερμανούς, είναι οι αιώνιοι ζημιάρηδες. Το ίδιο συμβαίνει και με τους Γάλλους, οι οποίοι 'έχουν μόνο σαλόνια και μπιχλιμπίδια'.
Η Opel έχει κακό τιμόνι και κιβώτιο, η Ford μέτρια ποιότητα, η Skoda βγάζει κάρα και τα κορεάτικα είναι για τα μπάζα γενικώς.σωστός ο Μάνος!
Μου άρεσε αυτό για τους Γάλλους...σαλόνια με μπιχλιμπίδια... -
καλησπέρα , μήπως ξέρει κανείς κάτι για το focus st ? (θα μου πείτε εδω δεν κυκλοφόρησε το 'απλό' τι ρωτάω τώρα ε?)
θα κυκλοφορήσει μαζί με το fiesta st (2lt 150hp) ή άλλη στιγμή?
έχει ακούσει κανείς τι κινητήρα θα φοράει? -
Απ'όσο λ'έγεται το ST θα έχει κινητήρα volvo, πεντακύλινδρο turbo
Ford Focus II