-
-
το νεο focus st ποτε βγαινει ρε παιδια??
αυτο μαλιστα!!!! -
Ο χρήστης JOPAR έγραψε:
Αυτο το οτι δε χανεις την εκπτωση για 2 εξτρα που το ξερεις; Εγω ρωτησα για ghia +δισκοφρενα και μου ειχε πει οτι θα χασω την εκπτωση. Εκτος και αν εννοουσε οτι επειδη δε γινονται ακομα παραγγελειες για εκδοσεις με εξτρα. Αντιθαμβωτικο τζαμι τι εννοεις;
μου το είπε ο πωλητής, ο ίδιος πήρε τα δισκόφρενα πίσω με αναδιπλούμενους καθρέπτες, και η έκπτωση δεν χάθηκε..υπάρχει και CVT με τον 1,6 των 100 ίππων δεν το ξέρατε;
Ωραιος!!!!! Με το αντιθαμβωτικο τζαμι τι εννοεις; Στον κετρνικο καθρεπτη για τα φωτα των πισω;
-
για το μπροστά παρμπριζ μιλούσα, υπάρχει ένα εξτρα αντιθαμβωτικό απορροφητικό κτλ...
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
αυτο μαλιστα!!!!Στα τέλη του έτους αναμένεται, αλλά τεκμήριο 41000+ και 483 ευρώ τέλη κυκλοφορίας, λίγοι θα το χαρούν
-
Ο χρήστης JOPAR έγραψε:
για το μπροστά παρμπριζ μιλούσα, υπάρχει ένα εξτρα αντιθαμβωτικό απορροφητικό κτλ...Ποσο στοιχιζει; Εχει μεγαλη διαφορα; Δεν νομιζω να εχει σεση με φιμε τζαμια κτλ ετσι; Μπορω να δω καπου πληροφοριες;
-
Ο χρήστης vaglan έγραψε:
αυτο μαλιστα!!!!Στα τέλη του έτους αναμένεται, αλλά τεκμήριο 41000+ και 483 ευρώ τέλη κυκλοφορίας, λίγοι θα το χαρούν
Μα τεκμήριο δεν ισχύει για εργοστασιακή τιμή μικρότερη των 50.000€. Η ασφάλιση είναι ένα άλλο ζήτημα!
-
Έχεις δίκιο, έχω μείνει κάποια χρόνια πίσω. Ενώ το ξέρω, πως κόλησα έτσι ότι έχει τεκμήριο
-
Καλύτερο σε άσπρο παρά πορτοκαλί
http://members.home.nl/talon/Industriep ... G_3143.jpg
-
**Focus 1.6 Ti-VCT Sport:ΤΟ ΠΗΡΑ!!! **
Επιτέλους παρέλαβα το Focus μου την Τρίτη σε χρώμα Machiνe Silver.Μέχρι στιγμής έχω κάνει 400 απολαυστικά χιλιόμετρα(το πρώτο μου αυτοκίνητο βλέπετε ).Όλα σχεδόν , τέλεια μέχρι στιγμής ... παρακάτω μερικές παρατηρήσεις:
Πολύ Θετικά :
-Οδηγική αίσθηση
-Ηχομόνωση
-Κιβώτιο
-Κατευθυντικότητα-Τιμόνι
-Radio-CDΜε προβλημάτησε:
-Η ορατότητα από το πίσω παμπρίζ{παρκάρισμα)
-Η σκουριά στα καπάκια των ταμπούρων(πως βγαίνει? )Θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρεις και το πολυπόθητο link για το site με photos,videos και επιμέρους κριτικές σε μέρη του αυτοκινήτου , που πρόκειται να ανεβάσω!
(πάω να ξεπαρκάρω....βουμ-βουμ!)
-
Καλοτάξιδο!!!
-
Καλοτάξιδο!
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
http://members.home.nl/talon/Industriepool 12 April/photos/IMG_3142.jpgΚαλύτερο σε άσπρο παρά πορτοκαλί
http://members.home.nl/talon/Industriep ... G_3143.jpg
Αυτό είναι το καινούργιο RS?
Γιατί ενώ βρίσκω άσχημο σχεδιαστικά το Focus II, αυτό το βρίσκω κουκλί..Καλοτάξιδο φίλε το μωρό σου!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Kαι εξωτερικά το βρίσκω πολύ όμορφο,
oμορφότερο από το Golf
Συμφωνώ,
σε λίγες μέρες παραλαμβάνουμε το FOCUS 1.6 5Θ ΤREND 115ps για λογαριασμό του πατέρα μου.
Τιμή 17Κ με το κλειδί στό χέρι.
Σημειωτέον οτι ο υπογράφων είμαι κάτοχος του GOLF 5 1.4 75PS TRENDLINE και έσκασα 16800 πριν 16 μήνες.Αν εξαιρέσουμε το ESP,τα πίσω ηλεκτρικά παράθυρα και τα πίσω δισκόφρενα που το δικό μου έχει στάνταρ,σε αντίθεση με το Focus,στην κυριολεξία κλαίω τα λεφτάκια μου.
Κατ'εμέ το Focus είναι ανώτερο αυτοκίνητο απο κάθε άποψη,ενω στο θέμα τις τιμής είναι ασυναγώνιστο.Ακόμη και σήμερα το GOLF 5 1.4 FSI κοστίζει 16500 χωρίς ESP (μόνο ASR),χωρίς RadioCD.Mόλις 500 ευρώ λιγώτερα απο το Focus 1.6 115ps το οποίο έχει στάνταρ KAI ραδιοCD.
Πιστεύω οτι η FORD θα κάνει θραύση με το αυτοκίνητο αυτό...
-
ερωτας αγιατρευτος..........
-
για να καταλάβετε, εγκατέλειψα και τις σκέψεις να οδηγήσω πρώτα ΟΛΑ τα αυτοκίνητα του ανταγωνισμού...οδήγησα το φοκους και μου φτάνει...ευελπιστώ σε λίγο καιρό να το πάρω κι εγώ, καλορίζικο φίλε το 1,6 sport, πόσο και από που το πήρες; με τι εχτρα και τι δώρα;
-
για να καταλάβετε, εγκατέλειψα και τις σκέψεις να οδηγήσω πρώτα ΟΛΑ τα αυτοκίνητα του ανταγωνισμού...οδήγησα το φοκους και μου φτάνει...ευελπιστώ σε λίγο καιρό να το πάρω κι εγώ, καλορίζικο φίλε το 1,6 sport, πόσο και από που το πήρες; με τι εχτρα και τι δώρα;
-
Αδέρφια ευχαριστώ για τις ευχές! Λοιπόν το Focus πήρα απο Ford Καραρίζου-Θήβα . Παραγγελία 4/4 , παραλαβή 19/4. Τιμή 18.030+530 πινακίδες-τέλη-φάκελος-έξοδα μεταφοράς(:evil: ) Έκδοση 1.6 Τι-VCT Sport , με μεταλλικό. Δωράκια:Συναγερμός (Ford 100) ,πατάκια με λογότυπο Focus ,τρίγωνο.φαρμακείο. Το αυτοκίνητο ήταν ετοιμοπαράδοτο και δε παρήγγειλα πίσω δίκους +ESP γιατί θα περίμενα 2+ μήνες...Πρεπιπτόντως νομίζω φρενάρει πολύ καλά και με τα ταμποράκια χωρίς να χάνεις σε αίσθηση...Θα δείξει στο μέλλον πως συμπεριφέρονται σε άγριες συνθήκες
Προς υποψήφιους αγοραστές:...Με κλειστά μάτια ....!
-
---------------edit:Double posted -------------------------
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αυτό είναι το καινούργιο RS?
Γιατί ενώ βρίσκω άσχημο σχεδιαστικά το Focus II, αυτό το βρίσκω κουκλί..Όχι,αυτό είναι το νέο ST.
Ford Focus II