-
Φωτογραφίες του Focus II
-
Φωτογραφίες του Focus II
-
Φωτογραφίες του Focus II
-
Γνωριζει καποιος ποτε θα ερθει στην Ελλαδα?
-
Πρώτη εντύπωση: δε μου αρέσει. Μου θυμίζει ένα μικρότερο Mondeo (εμπρός και μέσα) με ένα περίεργο συνδυασμό Mondeo/Fusion πίσω.
Σίγουρα ήταν αυτός ο σκοπός των σχεδιαστών (ενιαία εικόνα του brand) αλλά πιστεύω πως στα χνάρια του πρώτου, τόσο πρωτότυπου Focus, θα μπορούσε να έχει άλλα νέα στοιχεία που να το διαφοροποιούν περισσότερο από τα μικρότερα και μεγαλύτερα αδέρφια του.
-
Στην Ελλάδα τα πρώτα αυτοκίνητα θα έρθουν Μαρτιο-Απρίλιο του 2005. Μου το είπαν απο τη Ford οταν παραλαμβανα το δικο μου.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Στην Ελλάδα τα πρώτα αυτοκίνητα θα έρθουν Μαρτιο-Απρίλιο του 2005. Μου το είπαν απο τη Ford οταν παραλαμβανα το δικο μου.Δε νομίζω να καθυστερήσουν τόσο. Εξάλλου η Ford ήδη κάνει προσφορές στο 'παλιό' Focus. Μάλλον προς το τέλος του χρόνου το βλέπω για να πιάσουν και τους 'χριστουγεννιάτικους' πελάτες.
-
n_olympios, δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο!
Το Focus στην εποχή του ήταν πολύ ξεχωριστό. Εστω και αν ήταν άσχημο για μερικούς.
Τι να το κάνουμε τωρα έτσι όπως έγινε!! Το Toyota Prius II το βρίσκω πιο ξεχωριστό από το Focus II... και όχι επειδή είναι υβριδικό
Εχω βαρεθεί τα αυτοκίνητα που έχουν τις ίδιες φόρμες και είναι κοινότυπα. Ολοι Hyundai Accent θα οδηγάμε; Επιτέλους λίγο ποικιλία στη ζωή μας!
Ενας ευτυχής κάτοχος Focus I
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
n_olympios, δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο!Το Focus στην εποχή του ήταν πολύ ξεχωριστό. Εστω και αν ήταν άσχημο για μερικούς.
Τι να το κάνουμε τωρα έτσι όπως έγινε!! Το Toyota Prius II το βρίσκω πιο ξεχωριστό από το Focus II... και όχι επειδή είναι υβριδικό
Εχω βαρεθεί τα αυτοκίνητα που έχουν τις ίδιες φόρμες και είναι κοινότυπα. Ολοι Hyundai Accent θα οδηγάμε; Επιτέλους λίγο ποικιλία στη ζωή μας!
Ενας ευτυχής κάτοχος Focus I
Ευτυχώς η δυστυχώς (κατά τη γνώμη μου το δεύτερο), η Ford απομακρύνεται από το New Age Design. Ούτε εμένα μου αρέσει αυτό το Focus, σε σχέση με το παλιότερο τουλάχιστον.
Όμως να τονίσω ότι καμία φωτογραφία δεν δίνει σωστή εικόνα του πραγματικού αυτοκινήτου. Το έχω παρατηρήσει πολλές φορές που είδα πρώτα αυτοκίνητο σε φωτογραφίες και μετά από κοντά.
-
Από σχεδιαστικής άποψης είναι χάλια.
-
Απογοητεύτηκα...
Ίσως στην πραγματικότητα να αξίζει -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Απογοητεύτηκα...
Ίσως στην πραγματικότητα να αξίζειακριβως το ιδιο νιωθω και εγω
σαν να το χαλασαν λιγο
και κατι ακομα...
πολυ μεγαλο φαινεται -
Μάπα το καρπούζι.......
-
δε μπορώ νακαταλάβω γιατί αφήνουν το στυλ του φόκους αφού έχει πάει καλά σε πωλήσεις. Ας αποφασίσει τελικά η φορντ αν είναι 'προοδευτική' ή 'συντηρητική' εταιρία! Ή τουλάχιστον ας πλακωθούν στο ξύλο οι δυο ομάδες μέσα στη εταιρία να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.
Μάλλον πάντως, προς το παρόν σχεδιάζουν εναλλάξ τα ΙΔΙΑ αυτοκίνητα. Ενω το φιέστα είναι νεανικό μπροστά, πίσω είναι πολύ συντηρητικό. Στο φόκους όμως, αυτή τη φορά οι συντηρητικοί μάλλον ξυπνησαν πιο νωρίς, έφτιαξαν το μπροστά μέρος, ενώ οι άλλοι(που μάλλον θα είχαν πάει σε κανά πάρτυ το βράδυ) έφτιαξαν το πίσω μέρος με το έντονα κεκλιμένο παρμπρίζ, που μάλλον είναι όλα τα λεφτά, αν το δεις από κοντά. Ή θα δίνει χαρακτήρα, ή θα είναι λόγος να μην πάρεις το αμάξι.
Πέρα πάντως από το οπτικό του θέματος, το πιο κρίσιμο είναι αν το καινούργιο θα ακολουθεί τα χναρια του παλιού σε οδηγική αίσθηση, αίσθηση τιμονιού(θα είναι ηλεκτρικό γαμώτο;). Μην ξεχνάμε ότι το φόκους Ι παραμένει το πιο driveer's car στην κατηγορία! -
ÌðñïóôÜ óáí óõìðéåóìÝíï Ìïíôåü ìïõ êÜíåé
Ðßóù åßíáé óáí íá åìðíÝõóôçêáí áðï êÜëõìá 4÷4 (óôá 4÷4 ôïõò ðÜåé óôï Öüêïõò äåí ðáÝé )
Êáé ôï É åßíáé áðï ôá ðéï ùñáßá ó÷Þìáôá êáé áñêåôÜ ðñáêôéêÜ (áõôÜ ôá ðßóù öþôá åêåé ðÜíù -
Re paidia mhn viazeste na krinete orismena pragmata.
Oute emena mou aresei etsi opws einai stis foto alla as kanoume ligo upomonh na to doume pio dieksodika to oxhma na analusoume ta yper kai ta kata kai tha to krinoume synolika. Exallou stis fotos aytes den fainetai synolika to aytokinhto alla mono kapoia tmhmata tou.
-
-
Εάν το βγάλουν έτσι, το πήρα!
Ψάχνομαι και πραγματικά αυτό μαζί με το Βόλβο S40 είναι πολύ ξεχωριστά. -
Focus Sedan
Focus CC
Δε δειχνει οσο δυναμικο θα επρεπε ισως με την οροφη κλειστη. Τα 307 CC και Megane CC κερδιζουν ποντους σε αυτο το τομεα.
Focus Estate
http://www.channel4.com/4car/media/spyshots/F/ford/03-large/Ford-Focus-Estate.jpg
Focus 3d
http://www.channel4.com/4car/media/spyshots/F/ford/03-large/Ford-Focus-3-door.jpg
-
Το τρίθυρο το focus έχει κάτι που μου αρέσει...
Είμαι ο μόνος ;
Ford Focus II