-
Ο χρήστης Iraklis32 έγραψε:
.Όσο αφορά τα πλαστικά είναι αρκετά μαλακά στο πανω μέρος του ταμπλο,δεν εχω ακουσει τριγμους μεχρι τώρα(και στην πολη που ζω αυτό ισως κατι λεει,καθως πρεπει να εχουμε τους χειρότερους δρόμους στο βόρειο ημισφαιριο...).
Η αίσθηση μου οδηγικά ειναι εξαιρετική, συνεχίζει την παράδοση από το προηγούμενο μοντέλο.Η άνεση στο δρόμο ειναι πολύ καλή (έχω την έκδοση sport η οποία έχει,όπως λέει και η Ford σπορ ανάρτηση) ενώ πολύ καλή δουλειά εχει γίνει και στην ηχομόνωση.
Με μια κουβέντα η μέχρι τώρα εντύπωση... άριστα 10(αντε 9,5 λόγω ταμπούρων )Που μενεις στα βορεια; Αυτο για τα πλαστικα που με απασχολει ειναι μηπως τριζουν μεταξυ τους. Αυτο εξαρταται βεβαια με πιο αυτοκινητο το συγκρινεις. Εχεις καποιο επισης καινουργιο να το συγκρινεις; Ενημερωνε συχνα το θεμα με αποψεις σου γιατι με ενδιαφερει σαν αγορα το αυτοκινητο.
-
GEIA SE OLOUS.
EIMAI ETOIMOS NA PARAGILW TO FOCUS II 1.4.TELIKH TIMH 15.150 ME TIN EKPTOSH(1.200 EURO).EXEI PAREI KAPOIOS TO SIGEKRIMENO AUTOKINHTO KAI AN NAI POIES OI ENTIPOSEIS???
EXEI METRITHEI H APODOSH TOU APO KAPOIO PERIODIKO???GIATI TA PERISOTERA AUTOKINHTA EXOUN KAPOIA ALAOGAKIA PARAPANW.
EYAXARISTW.........KONSTADINOS..LARISA -
Φιλε μην το κανεις το σφαλμα. 80 αλογα για 1300 κιλα!!!!! Αν θες οπωσδηποτε 1.4 κοιτα κατι αλλο(Astra, Corolla...). Αλλιως ανεβα στα 1.6 με πιο φτηνο εξολισμο. Αυτο που πας να κανεις ειναι εγκλημα. Παει χαμενο και το εξαιρετικο στησιμο του αυτοκινητου με τοση λιγη δυναμη
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Φιλε μην το κανεις το σφαλμα. 80 αλογα για 1300 κιλα!!!!! Αν θες οπωσδηποτε 1.4 κοιτα κατι αλλο(Astra, Corolla...). Αλλιως ανεβα στα 1.6 με πιο φτηνο εξολισμο. Αυτο που πας να κανεις ειναι εγκλημα. Παει χαμενο και το εξαιρετικο στησιμο του αυτοκινητου με τοση λιγη δυναμηΔυστυχώς φίλε 'kalarrytes' έχει δίκιο ο 'enginekiller'...
Βέβαια αν πάλι μπόρείς να συμβιβαστείς με τις αργές επιδόσεις θα σε καλύψει η έκδοση 1.4. Καλύτερη επιλογή όμως στα 1.4 είναι η corolla... -
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Που μενεις στα βορεια; Αυτο για τα πλαστικα που με απασχολει ειναι μηπως τριζουν μεταξυ τους. Αυτο εξαρταται βεβαια με πιο αυτοκινητο το συγκρινεις. Εχεις καποιο επισης καινουργιο να το συγκρινεις; Ενημερωνε συχνα το θεμα με αποψεις σου γιατι με ενδιαφερει σαν αγορα το αυτοκινητο.
Μένω Χανιά,στην πόλη-αποθέωση στα σαμαράκια και τις λακούβες... Πιθανότατα πιο αξιόπιστη απάντηση για τα τριξίματα θα μπορώ να δώσω αφού περάσει κάποιο διάστημα.Δυστυχώς για όσους θέλουν κάποιου είδους σύγκριση με άλλα αυτοκίνητα δε μπορώ να βοηθήσω γιατί δεν κοίταξα κανένα άλλο... στην πραγματικότητα το είχα αγοράσει πριν καν παω στην αντιπροσωπεία...
-
Ο χρήστης kalarrytes έγραψε:
GEIA SE OLOUS.
EIMAI ETOIMOS NA PARAGILW TO FOCUS II 1.4.TELIKH TIMH 15.150 ME TIN EKPTOSH(1.200 EURO).EXEI PAREI KAPOIOS TO SIGEKRIMENO AUTOKINHTO KAI AN NAI POIES OI ENTIPOSEIS???
EXEI METRITHEI H APODOSH TOU APO KAPOIO PERIODIKO???GIATI TA PERISOTERA AUTOKINHTA EXOUN KAPOIA ALAOGAKIA PARAPANW.
EYAXARISTW.........KONSTADINOS..LARISAΠηγαινε για το 1,6. αξιζει και με το παραπανω την διαφορα.
-
Εχθές είδα το 4θυρο στην Autolink Κηφισού.Το αυτοκίνητο κρύβει το μήκος του και φαίνεται μικρό,μάλλον λόγω του ύψους του.Το hatchback δείχνει μεγάλο οχι όμως και το sedan,περίεργο!Πάντως έχει ικανοποιητικούς χώρους αν και μεγάλο το πόρτ-μπαγκάζ μου φάνηκε μικρό το άνοιγμα του χώρου φόρτωσης.Πάντως είναι το αυτοκίνητο που θα ήθελα να αποκτήσω με 2λιτρο κινητήρα!
Δείτε και μια φώτο απο κινητό:
-
Όπως έχει ειπωθεί ξανά, το 4θυρο είναι σαν μικρό Mondeo. Το συγκεκριμένο είναι η ακριβή έκδοση (σηματάκι 'Ghia'), άρα το κόβω για περίπου 20.000
-
Αν και οι τιμές έχουν αλλάξει λόγω νέου ΦΠΑ, το 2λιτρο είχε στην έκδοση Ghia 23327€ με το κλειδί στο χέρι.Εγω εχω και μια προσφορά με τον εξοπλισμό που θέλω στα 25500€
Στα 1.6 λίτρα υπήρχε και έκπτωση 1350€ και πάλι στην έκδοση Ghia η τιμή ήταν περίπου στα 18500€ με την έκπτωση! -
Χτες παρήγγειλα την έκδοση 1.6 5d Sport Plus 115ps .Παραλαμβάνω μέσα στην άλλη εβδομάδα... Τελική τιμή γύρω στα 18.100 με το μεταλλικό.
Πήγαινα για την Trend αλλά το ημι-bucket και το εσωτερικό του Sport πείθουν για τα +1200 Ευρώ τους!Απλά το οδήγησα σε συνεχείς στροφές και.... αυτό ήταν Σύντομα θα σας πω εντυπώσεις
-
Το 1,6 μου φαίνεται (με την έκπτωση) καλή περίπτωση. Το δίλιτρο μου φαίνεται φωτιά και λαύρα.
-
το 1,6 sport plus 3d με extra ESP-πίσω δισκόφρενα(975 ευρώ)και αυτόματο κλιματισμό(550 περίπου)μου βγήκε σήμερα περίπου 300 ευρώ ακριβότερο με τις νέες τιμές..τελική 19.600 με χρώμα πινακίδες κτλ.Περιλαμβάνει έκπτωση 1.350 πρώτης τοποθέτησης και 300 ευρώ επιταγή FORD.
-
Ο χρήστης Traction έγραψε:
!Απλά το οδήγησα σε συνεχείς στροφές και.... αυτό ήταν Σύντομα θα σας πω εντυπώσεις
κι εγώ το οδήγησα σήμερα, τρελάθηκα με την ποιότητα της ανάρτησης...για πες πως το είδες;
-
Καλοτάξιδο!
-
μου φενετε καπως ψιλο πισω , μπροστα μοιαζει κατα πολυ με το c-max και δεν μου κανει μεγαλη εντυπωση . πιστευω πως την κακια του focus i δεν την εχει.
καλοταξιδο , αγρατζουνιστο κ.τ.λ , που θα μου παει το συνηθησω , μπορει να μη μου πολυ αρεσει εξωτερικα αλλα ειναι ενα εξαιρετικο αμαξι απ ολες τις αποψεις !!
-
Καλοτάξιδο, traction!
-
Ευχαριστώ για τις ευχές αδέρφια !!! Πολλοί εδω μέσα θα ξέρουν ότι πήγαινα καρφωτός για Colt , αλλά πιστεύω το upgrade αξίζει με το παραπάνω!
Κάτι σχετικό με τη τιμή... Εμένα μου κόστισε 18.100 στην έκδοση 5d Sport Plus με μεταλλικό ...αληθεύει ότι η 'απλή ' Sport έχει καταργηθεί? Στη τιμή αυτή +538 για πινακίδες-τέλη-μεταφορά... Δώρα :συναγερμός Ford και πατάκια. Με αυτά που έδωσες εσύ JOPAR μάλλον ριγμένος νιώθω...τι λες?
Anyway...οδηγικά μου φάνηκε 'το κάτι άλλο'!Οδήγησα σε συνεχείς στροφές έξω από τη Θήβα , στενό δρόμο κτλ και ήταν τρένο! Γκαζάκι προοδευτικό αλλά επαρκέστατο, φρένα-άγκυρες με το ABS να επεμβαίνει μόνο στα απολύτως απαραίτητα. Πάνω απ'όλα μια διαρκής αίσθηση σιγουριάς πίσω από το τιμόνι, που δε συγκρίνεται....
Αναμένω για παραλαβή ....7 και σήμερα!
-
καλοριζικο, και περιμενουμε και εντυπωσεις φυσικα!
-
εγώ δεν το πήρα ακόμα, απλά έκλεισα συμφωνία που περιλαμβάνει 3 εκπτώσεις: τα 1350 πρώτης τοποθέτησης, τα 300 επιταγή της FORD για εξοπλισμό ...και μια έκπτωση του συγκεκριμένου καταστήματος, γιατί θα πάω σε όλα της θεσ/νικης και θα πάρω από τον πιο φτηνό!...πάντως η τιμή η χτεσινή Τρίτης σε σχέση με του Σαββα΄του ήταν αυξημένη κατά 300 περίπου ευρώ λόγω ΦΠΑ και εργοστασιακής αύξησης...
Α και σκέφτηκα πριν το πάρω να οδηγήσω και τα GOLF ASTRA C4 COLT A150 116 A3 που με ενδιαφέρουν... -
FOCUS 1.6 Ti-VCT SPORT : ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
- Κάθισμα οδηγού με μηχανική ρύθμιση ύψους
- Πλήρως ανακυκλόμενα μπροστινά σπορ καθίσματα (bucket)
- Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός με το παράθυρο του οδηγού να κατεβαίνει σε μια κίνηση
• Έξυπνο σύστημα προστασίας IPS με: - αερόσακους οδηγού και συνοδηγού με αισθητήρα απενεργοποίησης αερόσακου συνοδηγού(40 kg)
- τρισδιάστατους πλευρικούς αερόσακους οδηγού και συνοδηγού
- Αερόσακους οροφής
- ζώνες ασφαλείας εμπρός ρυθμιζόμενες καθ’ ύψος
- πυροτεχνικούς προεντατήρες/ μηχανισμούς περιορισμού του φορτίου στις ζώνες ασφαλείας εμπρός
- σύστημα υποχώρησης πεντάλ φρένου και συμπλέκτη
- κολώνα τιμονιού με σύστημα περιορισμού του φορτίου
- Ενεργά προσκέφαλα με σύστημα προστασίας σε οπίσθια σύγκρουση
- προηγμένο σύστημα ασφαλείας του σασί που επιτρέπει στα εξαρτήματα να μετακινηθούν κάτω από το δάπεδο σε σύγκρουση
- Σύστημα αντιμπλοκαρίσματος (ABS) με ηλεκτρονική κατανομή πέδησης (EBD)
- Immobiliser - PATS (παθητικό αντικλεπτικό σύστημα)
- Υπολογιστής διαδρομής καυσίμου (Οθόνη πολλαπλών ενδείξεων-trip computer)
- Υδραυλικό τιμόνι με Ρυθμιζόμενη κλίση και ύψος κολώνας
- Δερμάτινο τιμόνι 3 ακτίνων
- Σύστημα κλιματισμού χωρίς χλωροφθοροάνθρακες (CFC-free)
- Διακόπτης ανακυκλοφορίας του αέρα
- Smoker's pack (μπρος και πίσω)
- Εσωτερικό φως στην οροφή εμπρός, με ρύθμιση της έντασης και προοδευτική καθυστέρηση στο σβήσιμο
- Φωτισμός στο ντουλαπάκι συνοδηγού
- Κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό
- Κεντρικό κλείδωμα με ένα κουμπί από μέσα
- Κεντρικό υποβραχιόνιο
- Δερμάτινη λαβή λεβιέ ταχυτήτων με ασημί φινίρισμα αλουμινίου
- Κεντρική κονσόλα με φινίρισμα Antares
- Εσωτερικές λαβές στις πόρτες με φινίρισμα αλουμινίου
- Λαβές στις πόρτες στο χρώμα του αμαξώματος
- Πλαίσια οργάνων με φινίρισμα σατέν αλουμινίου
- Κουμπί χειρόφρενου με φινίρισμα αλουμινίου
- Yλικά σαλονιού υποαλλεγικά πιστοποιημένα κατά TUV
- Τσέπες στην πλάτη των εμπρός καθισμάτων
- Πίσω κάθισμα με 60/40 διαιρούμενη πλάτη και 3 υποδοχές παιδικού καθίσματος ISOFIX
• Μεσαίο προσκέφαλο (μόνο στο 5θυρο και το wagon) - Ηλεκτρονικό σύστημα ξεκλειδώματος της πόρτας αποσκευών από μέσα
- Φωτισμός στο πορτ-μπαγκάζ
- Εφεδρικός τροχός ανάγκης
- Πίσω φως ομίχλης
- Πίσω αεροτομή οροφής σε μαύρο χρώμα
- Προβολείς ομίχλης εμπρός
- Χρωμιωμένο πλαίσιο μάσκας
- Σκούρο πλαίσιο προβολέων
- Μοναδική σπορ ανάρτηση
- Ζάντες ελαφρού κράματος 16' 5 ακτίνων 'σαγρέ'
- Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέφτες με κάλυμμα στο χρώμα του αμαξώματος
R-CD 6000 με χειριστήρια στην κολώνα τιμονιού κορυφαίας τεχνολογίας Ηχητικό σύστημα Sony - Στερεοφωνικό ραδιο/CD με δυνατότητα MP3 και 8 ηχεία (4 εμπρός και 4 πίσω)
Ford Focus II