-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σε λίγο το ανεβάζω για να το κατεβάσετε.Ορίστε.
http://briefcase.pathfinder.gr/file/_ma ... 589/513687
Είναι αρχείο .swf (ανοίγει με ΙΕ, Firefox, Opera κλπ) μεγέθους ~7 ΜΒ.Τι λες τώρα...
Καταπληκτική!
-
Πιστεύω πως αυτή την διαφήμιση ΠΡΕΠΕΙ να την δείτε!!!
-
Αν δεν μπορείτε να το κατεβάσετε απο το link που έδωσα πηγαίνετε εδώ τότε: http://s1.putfile.com/videos/d4-27615540540.wmv
-
Η Διαφήμηση του G.Punto δεν μου αρέσει και τόσο...
αλλά πρόσεξε κανείς στο Panda 4x4 τo ελαφρύ driftaρισμα με τα 4 που κάνει τό όχημα ..
-
Let me hear you say ... vat
The GTI mkV pretuned by German engineers
Αν εχει κανεις τις αλλες δυο unpimp διαφημισεις που τις ψαχνω σε αποθηκευσιμη μορφη καιρο τωρα θα με υποχρεωνε!
-
Το ντριφράρισμα του Πάντα πολύ ωραίο, πράγματι. Οδηγοκεντρική διαφήμιση. Δε σου λέει για 100 άτοκες δόσεις και για στάνταρ ηλεκτρικά παράθυρα εξοπλισμό. Σου λέει αγόρασέ το για να σου κάνει τα χ πράγματα στο δρόμο.
Ωραία διαφήμιση αυτή, 'ανεβάζει' το Πάντα. Ιδίως τα πλάνα από ψηλά. Όταν βγαίνει και αυτό για τα 5 χρόνια εγγύηση, αρχίζει ο άλλος να το βάλει στη λίστα των κάρων που αξίζει να δει, αν ψάχνεται στην κατηγορία.Jacob
-
Ο χρήστης Af9pk έγραψε:
Let me hear you say ... vatThe GTI mkV pretuned by German engineers
Αν εχει κανεις τις αλλες δυο unpimp διαφημισεις που τις ψαχνω σε αποθηκευσιμη μορφη καιρο τωρα θα με υποχρεωνε!
Έχω λιώσει κυριολεκτικά στο γέλιο, την έχω δεί 50 φορές μέχρι τώρα και δέν την χορταίνω! Έχει κι άλλες του ιδίου στύλ; Πού μπορώ να τις δω; Come on, make my day, please...
-
Η διαφήμιση του C1 είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα της απελπισίας των διαφημιστών όταν το προϊόν δεν έχει κάτι αξιόλογο και έτσι αναγκάζονται να πούνε ό,τι τους έρθει στο κεφάλι.
Μια χάλια διαφήμιση για ένα χάλια αυτοκίνητο!
-
Μάλλον οι γνώσεις σου περί διαφήμισης δεν είναι πολύ μεγάλες, έτσι δεν είναι?
Οι διαφημιστές ΠΑΝΤΑ λένε ό,τι τους κατεβεί από το κεφάλι, ανεξάρτητα από το αν το προϊόν είναι υποκειμενικά καλό ή όχι.
Ας μην ξεχνάμε ότι και η διαφήμιση αυτή καθεαυτή επέχει θέση προϊόντος (έστω, υπηρεσίας) και πρέπει να κρίνεται ανεξάρτητα από το προς διαφήμιση προϊόν.
Σε πλήρη αντίθεση λοιπόν με τη γνώμη σου, εγώ θεωρώ ότι γενικά οι στυλιζαρισμένες διαφημίσεις των μικρών μοντέλων της Citroen (C2/C1) είναι πολύ καλά υλοποιημένες, σε διαφορετικό δρόμο από την πεπατημένη και σίγουρα αξιέπαινες.
Για τη θέση σου ως προς το C1 δε σχολιάζω, εξάλλου μπορώ πολύ εύκολα να θεωρηθώ και προκατειλημμένος, άσχετα με το τι έχω να πω.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μάλλον οι γνώσεις σου περί διαφήμισης δεν είναι πολύ μεγάλες, έτσι δεν είναι?Οι διαφημιστές ΠΑΝΤΑ λένε ό,τι τους κατεβεί από το κεφάλι, ανεξάρτητα από το αν το προϊόν είναι υποκειμενικά καλό ή όχι.
Ας μην ξεχνάμε ότι και η διαφήμιση αυτή καθεαυτή επέχει θέση προϊόντος (έστω, υπηρεσίας) και πρέπει να κρίνεται ανεξάρτητα από το προς διαφήμιση προϊόν.
Σε πλήρη αντίθεση λοιπόν με τη γνώμη σου, εγώ θεωρώ ότι γενικά οι στυλιζαρισμένες διαφημίσεις των μικρών μοντέλων της Citroen (C2/C1) είναι πολύ καλά υλοποιημένες, σε διαφορετικό δρόμο από την πεπατημένη και σίγουρα αξιέπαινες.
Για τη θέση σου ως προς το C1 δε σχολιάζω, εξάλλου μπορώ πολύ εύκολα να θεωρηθώ και προκατειλημμένος, άσχετα με το τι έχω να πω.
Χμ... η Ελσα εκρινε την διαφημιση ως αποδεκτης της και εχει καθε δικαιωμα (νομιζα οτι ηταν προφανες εως σημερα). Δεν χρειαζεσαι σπουδες καλων τεχνων για να κρινεις εναν πινακα, ουτε μουσικολογιας για να εκφερεις μια γνωμη για ενα τραγουδι. Το μονο που θα μπορουσες να ρωτησεις ειναι το κατα ποσο θεωρει τον εαυτο της πιθανο αγοραστη του C1, οποτε και θα ειχε ακομα μεγαλυτερο δικαιωμα να κρινει την διαφημιση ως μελος του target group της διαφημισης.
Οσο για τους διαφημιστες που ΠΑΝΤΑ λένε ό,τι τους κατεβεί από το κεφάλι δεν νομιζω πως ισχυει. Ας δεχτω οτι ο ισχυρισμος σου ηταν περιπαικτικος για το art direction ή το copywriting αλλα δεν πιστευω οτι οι του account planning και account handling λενε ο,τι τους κατεβει απο το κεφαλι! Και εχει τεραστια σημασια αν το προιον ειναι υποκειμενικα καλο ή οχι ως προς την προσεγγιση που θα υιοθετηθει.
ΥΓ. panark και τις τρεις unpimp διαφημισεις μπορεις να τις βρεις εδω αλλα δυστυχως οχι να τις αποθηκευσεις. Τις ψαχνω μανιωδως επειδη δεν θελω να τις χασω οταν αλλαξουν την σελιδα...
-
Χμμμ... Επέλεξα διαφορετικό ύφος στη δημοσίευσή μου από αυτό που ήθελα να βγει προς τα έξω και ζητώ συγνώμη γι'αυτό. Δεν είχα σκοπό να θίξω την Ελσα ή οποιονδήποτε άλλον.
Οι σπουδές μου είναι πάνω στην επιστήμη που λέγεται διαφήμιση. Με αυτό που έγραψα, ότι δηλαδή 'οι διαφημιστές πάντα λένε αυτό που τους κατεβαίνει στο κεφάλι', εννοούσα ότι οι περισσότερες διαφημίσεις είναι αποτελέσματα συναντήσεων όπου τα στελέχη απλά 'κατεβάζουν ιδέες' (η διαδικασία ίσως σας είναι περισσότερο γνωστή ως brain storming, ελληνιστί). Δεν ήταν απαξίωση, αλλά διαπίστωση από κάποιον εκ των έσω.
Και εχει τεραστια σημασια αν το προιον ειναι υποκειμενικα καλο ή οχι ως προς την προσεγγιση που θα υιοθετηθει.
Μα αυτό ποιος θα το κρίνει? Ο product manager του προϊόντος? Ο υπάλληλος της διαφημιστικής εταιρείας που αναλαμβάνει το λογαριασμό? Ο προϊστάμενός του? Η μήπως το ΔΣ της εταιρείας που βγάζει το εν λόγω προϊόν και θα κληθεί κάποια στιγμή να επιλέξει μεταξύ κάποιων διαφημιστικών προτάσεων?
Και πάλι, υποκειμενικό παραμένει το συμπέρασμα, και ως εκ τούτου διαφορετικό για τον καθένα. Αρα, κάθε διαφήμιση/προϊόν έχει το κοινό της/του.Εξάλλου, υπάρχουν συγκεκριμένοι τρόποι διαφήμισης ενός κακού προϊόντος και σε τι διαφέρουν από αυτήν ενός καλού προϊόντος? Εγώ τουλάχιστον στα 8 χρόνια που ασχολούμαι και μέσω της μικρής μου εμπειρίας δεν έχω βρει ουσιαστικές διαφοροποιήσεις.
Η δημοσίευσή μου δεν είχε σκοπό να υποβιβάσει την 'Ελσα (προς Θεού, δεν έχω κανένα τέτοιο δικαίωμα) παρά μόνο να μας κάνει να σκεφτούμε πως (για άλλη μια φορά) οι απόλυτες θέσεις δεν (πρέπει να) έχουν θέση ανάμεσά μας γιατί μας οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα.
-
Ο χρήστης Af9pk έγραψε:
Μάλλον οι γνώσεις σου περί διαφήμισης δεν είναι πολύ μεγάλες, έτσι δεν είναι?
Οι διαφημιστές ΠΑΝΤΑ λένε ό,τι τους κατεβεί από το κεφάλι, ανεξάρτητα από το αν το προϊόν είναι υποκειμενικά καλό ή όχι.
Χμ... η Ελσα εκρινε την διαφημιση ως αποδεκτης της και εχει καθε δικαιωμα (νομιζα οτι ηταν προφανες εως σημερα). Δεν χρειαζεσαι σπουδες καλων τεχνων για να κρινεις εναν πινακα, ουτε μουσικολογιας για να εκφερεις μια γνωμη για ενα τραγουδι. Το μονο που θα μπορουσες να ρωτησεις ειναι το κατα ποσο θεωρει τον εαυτο της πιθανο αγοραστη του C1, οποτε και θα ειχε ακομα μεγαλυτερο δικαιωμα να κρινει την διαφημιση ως μελος του target group της διαφημισης.
Οσο για τους διαφημιστες που ΠΑΝΤΑ λένε ό,τι τους κατεβεί από το κεφάλι δεν νομιζω πως ισχυει. Ας δεχτω οτι ο ισχυρισμος σου ηταν περιπαικτικος για το art direction ή το copywriting αλλα δεν πιστευω οτι οι του account planning και account handling λενε ο,τι τους κατεβει απο το κεφαλι! Και εχει τεραστια σημασια αν το προιον ειναι υποκειμενικα καλο ή οχι ως προς την προσεγγιση που θα υιοθετηθει.
ΥΓ. panark και τις τρεις unpimp διαφημισεις μπορεις να τις βρεις εδω αλλα δυστυχως οχι να τις αποθηκευσεις. Τις ψαχνω μανιωδως επειδη δεν θελω να τις χασω οταν αλλαξουν την σελιδα...
Εχει διαφορα να λες 'δεν μου αρεσει ο Πικασο' και 'Ο Πικασο δεν ξερει την τυφλα του απο ζωγραφικη'
Στα μικρα μοντελα, νομιζω, δεν βλεπουμε να εκθειαζουν τα προτερηματα τους, οπως το πολο 'δωρο απο το θεο'.
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Η διαφήμιση του C1 είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα της απελπισίας των διαφημιστών όταν το προϊόν δεν έχει κάτι αξιόλογο και έτσι αναγκάζονται να πούνε ό,τι τους έρθει στο κεφάλι.Μια χάλια διαφήμιση για ένα χάλια αυτοκίνητο!
Mάλισταααα....και τι άλλο θα μπορούσε να πλασάρει το C1 και το κάθε C1
πέρα από το ότι χωρά παντού; ...το 0-100 ή τα δερμάτινα καθίσματα;
Θεωρώ ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ την διαφήμιση του C1. Το έχω δηλώσει και στις
προηγούμενες σελίδες και αρκετοί συμφώνησαν. Εντάξει είπαμε ....
Χάλια είναι το Atos. Τα τρίδυμα είναι πανέμορφα. Αλλά τι να λέμε τώρα...
όταν έχουμε ως μικρό πόλης το Fox, το Α2....κτλ κτλ... -
Του 107 με τα 'κατσαριδάκια' είναι καλύτερη πάντως
-
γενικα οι διαφημισεις της σιτροεν ειναι καλες, του c1 δε μ'ενθουσιασε και το αμαξι το ιδιο το χω τελειως αδιαφορο αλλα η διαφημιση μου φαινεται καλη! του c2 ειδικοτερα και της c4 ειναι απο τις κλαυτερες που κυκλοφορουν στο ελαντα!
μπινελικια θα πεσουν εδω?
-
Καλώς τον Χάρο... :bleh:
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Η διαφήμιση του C1 είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα της απελπισίας των διαφημιστών όταν το προϊόν δεν έχει κάτι αξιόλογο και έτσι αναγκάζονται να πούνε ό,τι τους έρθει στο κεφάλι.Μια χάλια διαφήμιση για ένα χάλια αυτοκίνητο!
Ναι το αυτοκίνητο μπορεί να είναι χάλια, αλλά το σποτάκι μ'άρεσε!Το έχει μήπως κάνει κανένας capture ?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Καλώς τον Χάρο... :bleh:ηρθα να σε παρω μπουουουουουουυοου!!! γιατι με χτυπας?
δε μ'αρεσουν τα τριδυμα σας!
-
Ωραια η διαφημιση του νεου RAV4.Αλλα μηπως θα επρεπε καπου να γραφει 'βασισμενο σε πραγματικα γεγονοτα' ;
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Καλώς τον Χάρο... :bleh:
ηρθα να σε παρω μπουουουουουουυοου!!! γιατι με χτυπας?
έδωσες την απάντηση μόνος σου
δε μ'αρεσουν τα τριδυμα σας!
Διαφημίσεις αυτοκινήτων