-
Τα νεα VW θα πιανουν 20000 στροφες;
Αν οχι ας το πει καποιος στον μπομπιρα να μην σκασει -
ελα τωρα, καλη ειναι σαν ιδεα..η υλοποιηση ειναι λιγακι εκνευριστικη..
-
Προαφνως ειναι καλη σαν ιδεα. Απευθυνεται στο ταργκετ γκρουπ του...
Παντα τα VW απευθυνονταν σε οσους δεν καλοκαταλαβαινουν τι εστι ιπποδυναμη, σχεσεις ταχυτητων, συμπλεκτης, λεβιες κλπ
-
Σωστα!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αν οχι ας το πει καποιος στον μπομπιρα να μην σκασειΣαν το παλιό ανεκδοτο,που μολις το σουζούκι αλτο προσπέρασε την πόρσε,ανοίγει το παραθυρο και του λέει: 'πάρε και μια δευτέρα'
-
παντως η διαφημιση ειναι εξυπνη και απλη. αρα πετυχημενη...
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
παντως η διαφημιση ειναι εξυπνη και απλη. αρα πετυχημενη...ιδιαιτέρως εκνευριστική όμως έαν έχεις δυνατά την τηλεόραση ενώ βλέπεις Ισπανία-Ελλάδα όμως...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αν οχι ας το πει καποιος στον μπομπιρα να μην σκασειΣαν το παλιό ανεκδοτο,που μολις το σουζούκι αλτο προσπέρασε την πόρσε,ανοίγει το παραθυρο και του λέει: 'πάρε και μια δευτέρα'
Mόνο εγώ ανυπομονώ για sequel της διαφήμισης όπου το τσογλάνι σκάει επιτέλους???
-
To kid είναι?
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
To kid είναι? -
Τελικά το DSG είναι ΚΑΙ CVT?
-
Μια 'καλή' διαφήμιση των αυτοκινήτων Skoda
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τελικά το DSG είναι ΚΑΙ CVT?Κι εγώ αυτό σκέφτηκα μόλις την είδα... νέο CVT...
Aλλά όπως είπε κι ο greo, οι περισσότεροι κάτοχοι VW δεν χαμπαριάζουν απ' αυτά...
-
Γιατί ρε παιδιά;
Κάθε φορά που βλέπω αυτή την διαφήμιση λιώνω στα γέλια με τον πιτσιρικά.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Κι εγώ αυτό σκέφτηκα μόλις την είδα... νέο CVT...
Aλλά όπως είπε κι ο greo, οι περισσότεροι κάτοχοι VW δεν χαμπαριάζουν απ' αυτά...
κάτι τέτοιο είναι...
Πάντως εγώ θα ήθελα να μάθω αν όντως καίει και λιγότερο από το μηχανικό
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Γιατί ρε παιδιά;Κάθε φορά που βλέπω αυτή την διαφήμιση λιώνω στα γέλια με τον πιτσιρικά.
Εγώ από την άλλη θέλω να χαστουκίσω τον δημιουργό της.
Οι κόρες μου μιμούνται τον πιτσιρικά στο πιο σκληροπυρηνικό μάλιστα και κοντεύω να μισήσω τα VW και ότι έχει σχέση με αυτά…
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Κι εγώ αυτό σκέφτηκα μόλις την είδα... νέο CVT...
κάτι τέτοιο είναι...
Πάντως εγώ θα ήθελα να μάθω αν όντως καίει και λιγότερο από το μηχανικό
Από την δική μου εμπειρία με το TSi DSG, η αυτόματη λειτουργία είναι πιο οικονομική από την χειροκίνητη. Τουλάχιστον στα δικά μου χέρια
Βάζει μέχρι και 6η στα 50 χαω, εκμεταλλευόμενο την ροπή από τις 1.400, κάτι που χειροκίνητα δεν θα έκανα ποτέ.
-
Για το συγκεκριμένο δεν ξέρω, αλλά τα τελευταία χρόνια οι κατασκευαστές ρυθμίζουν όλα τα αυτόματα σαζμάν έτσι ώστε να έχουν χαμηλές στροφές με μεγάλα ανοίγματα γκαζιού. Αυτό εξοικονομεί απώλειες ροής στη πεταλούδα του γκαζιού (πιο οικονομική οδήγηση).
Από την άλλη μεριά, τα αυτόματα σαζμάν πάντα θα έχουν περισσότερες απώλειες από τα χειροκίνητα λόγω απωλειών του μετατροπέα ροπής (αν υπάρχει) και της αντλίας λαδιού.
Επίσης, για τη κατανάλωση έχει σημασία το (επιπλέον) βάρος του αυτόματου και οι σχέσεις στο κιβώτιο.
-
Σκέψου όμως ότι το DSG δεν είναι κλασικό αυτόματο με μετατροπέα ροπής, αλλά 'χειροκίνητο' με διπλό αυτόματο συμπλέκτη. Στην πράξη, η λειτουργια του δεν διαφέρει από ένα κλασικό χειροκίνητο, εκτός του ότι προεπιλέγει την επόμενη σχέση και διαλέγει τις 'ιδανικές' σαλ (στην αυτόματη λειτουργία του).
-
μου άρεσε το τργούδι στην διαφήμιση του Fiat Bravo...
υπέροχη φωνή και ο ιταλικός στίχος ....
Διαφημίσεις αυτοκινήτων