-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
οπως το δε θα βάλουμε τούρμπο?
Πότε το είπε αυτό η BMW?
Πρίν καμιά δεκαετία είχαν βγάλει διαφημίσεις που έλεγαν 'Η πραγματική δύναμη δεν συμπιέζεται'.
Ναι γιατί καταφέρνανε να ακολουθούν τον αντγωνισμό χωρίς συμπιεση τώρα θέλουν την συμπίεση
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
οπως το δε θα βάλουμε τούρμπο?
Πότε το είπε αυτό η BMW?
μεχρι περισυ γενικά αυτό ήταν το μήνυμα στις παρουσιάσεις μοντέλων....
-
-H new διαφημιση της Οπελ με τα οπελακια να πετανε στον αερα παιζει αλλη κλαση, απλα φοβερη
-Η διαφημιση της Αλφα για την 159 με background αυτο το ωραιο τραγουδακι και να λεει:
Το αυτοκινητο σας εχει τετοιο κινητηρα? ...
Εχει τετοιο κρατημα? ...
Μα πανω απ ολα εχει ψυχη? -
Ο χρήστης 007 έγραψε:
-H new διαφημιση της Οπελ με τα οπελακια να πετανε στον αερα παιζει αλλη κλαση, απλα φοβερη-Η διαφημιση της Αλφα για την 159 με background αυτο το ωραιο τραγουδακι και να λεει:
Το αυτοκινητο σας εχει τετοιο κινητηρα? ...
Εχει τετοιο κρατημα? ...
Μα πανω απ ολα εχει ψυχη? -
Τί ψυχή έχουν 23.900 ευρώ;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τί ψυχή έχουν 23.900 ευρώ;Ψυχή με τουρμπίνα και κομπρέσορα.
-
Ωραία η νέα διαφήμιση του ΤΤ..
καταπληκτικός ήχος background
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Mini Cooper?
-
Εχει βγει μια διαφημηση της Μερσεντες που λεει για τα φωτα των αυτοκινητων της.Την εχετε δει;'Ατμοσφαιρικη' διαφημηση.
-
Πολυ ωραια διαφημιση ειναι κ μια ραδιοφωνικη που ο πωλητης λεει τον ε3οπλισμο του Αlmera:
-Εχει ηλεκτρικα παρα8υρα.
-Γιατι? Κουλος ειμαι?
-Αεροσακο...
-...Μονο για μενα! Η γυναικα μου τα εχει τα παχακια της.
-Δερματινα κα8ισματα...
-...
-Μην ανησυχειτε! Αυτα ειναι δωρεαν!Εχει πλακα ο πελατης. Αλλα ο πωλητης υπονοει οτι τα ηλ.παρα8υρα κ οι αεροσακοι ειναι ε3τρα?
-
Πολύ ωραία κι η καινούρια διαφήμιση της E-Class με τους 'κινδύνους στον δρόμο'.
(τ' ότι θα έλεγα καλή κουβέντα για κάτι σχετικό με Mercedes δεν το περίμενα )
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Πολυ ωραια διαφημιση ειναι κ μια ραδιοφωνικη που ο πωλητης λεει τον ε3οπλισμο του Αlmera:-Εχει ηλεκτρικα παρα8υρα.
-Γιατι? Κουλος ειμαι?
-Αεροσακο...
-...Μονο για μενα! Η γυναικα μου τα εχει τα παχακια της.
-Δερματινα κα8ισματα...
-...
-Μην ανησυχειτε! Αυτα ειναι δωρεαν!Εχει πλακα ο πελατης. Αλλα ο πωλητης υπονοει οτι τα ηλ.παρα8υρα κ οι αεροσακοι ειναι ε3τρα?
Έλα ντε! Ίδια απορία κι εγώ.
Η φωνή του πελάτη πάντως είναι ο Τάσος Παλαντζίδης, δημοφιλέστατος σε ραδιοφωνικές διαφημίσεις.
-
Πολύ όμορφη και η διαφήμιση του νέου ΤΤ με το κεντρικό θέμα το φώς...
Μπορώ να πω πως με εξαίρεση την γνωστή τραγική 'Δεν ειναι Γκόλφ' διαφήμιση, ο όμιλος VAG έχει απίστευτα σποτ!
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Πολύ όμορφη και η διαφήμιση του νέου ΤΤ με το κεντρικό θέμα το φώς...Μπορώ να πω πως με εξαίρεση την γνωστή τραγική 'Δεν ειναι Γκόλφ' διαφήμιση, ο όμιλος VAG έχει απίστευτα σποτ!
+1
όλες οι διαφημίσεις της Audi, περικλείονται από μυστήριο..
το μόνο κακό με το θέμα του 'φωτός', είναι ότι στην έναρξη την μπερδεύω με αυτή του...λευκαντικού 'omino bianco'
-
Πριν λιγο είδα τη διαφήμιση της E ή C class (δε θυμάμαι ακριβώς), έμοιαζε πολύ στο στυλ της διαφήμισης του ΤΤ...
-
Πριν λιγο είδα τη διαφήμιση της E ή C class (δε θυμάμαι ακριβώς), έμοιαζε πολύ στο στυλ της διαφήμισης του ΤΤ...μπραβο και εγω στην αρχή αυτό νόμιζα
-
Είμαι ο μόνος που θεωρεί βλακεία τη διαφήμιση με το 'γρήγορο' VW στο βενζινάδικο?
Είναι 'πολλά' τα άλογα Άρη...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Είμαι ο μόνος που θεωρεί βλακεία τη διαφήμιση με το 'γρήγορο' VW στο βενζινάδικο?Είναι 'πολλά' τα άλογα Άρη...
αυτό δεν είναι διαφήμιση αυτοκινήτου....
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Είμαι ο μόνος που θεωρεί βλακεία τη διαφήμιση με το 'γρήγορο' VW στο βενζινάδικο?Είναι 'πολλά' τα άλογα Άρη...
Και μενα δεν μου αρεσε καθολου. Θυμαται κανεις το 'σλογκαν' στο τελος; Ειναι κατι σαν να λεει οτι ειναι αυτοκινητο για λιγους ή κατι τετοιο...
-
Πολύ όμορφη και η διαφήμιση του νέου ΤΤ με το κεντρικό θέμα το φώς...Μπορώ να πω πως με εξαίρεση την γνωστή τραγική 'Δεν ειναι Γκόλφ' διαφήμιση, ο όμιλος VAG έχει απίστευτα σποτ!
Moυ άρεσε πολύ αυτή με τον βάτραχο και τη μύγα.
Διαφημίσεις αυτοκινήτων