-
Συμφωνω απολυτα με τον sakiss
και εδω, λογω καιρικων συνθηκων, πρεπει να εχεις και ενα μπροσθοκινητο για τον χειμωνα, αν εχεις ενα BMW οποιο μοντελο και να ειναι αυτο!Στα χειμερινα τεστ βγαινουν ΠΑΝΤΑ τελευταια!Κατι παρομοιο υπολογιζω και για Ελλαδα με την ασφαλτο χωρις τριβη!
Και κατι αλλο!
Ποιος ειπε οτι το Μαζντα 7 εχει ομορφο Ιταλικο σχημα;
Στα ματια μου φαινεται σαν φτηνη αντιγραφη Αμερικανικου!
Οσο για αξιοπιστους Βανκελ!Υπαχουν τετοιοι;Εξαλλου αυτο το αυτοκινητο πηγαινει ποιο πολλες φορες με τα πλαγια παρα ευθεια!
Το 350 ειναι φτηνιαρικο μεσα και εξω!Δεν εχει αναξιοπιστο Γαλλικο κινητηρα;
Σπυρος -
Ο χρήστης alfasud έγραψε:
Ποιος ειπε οτι το Μαζντα 7 εχει ομορφο Ιταλικο σχημα;
Στα ματια μου φαινεται σαν φτηνη αντιγραφη Αμερικανικου!
Εξαλλου αυτο το αυτοκινητο πηγαινει ποιο πολλες φορες με τα πλαγια παρα ευθεια!Για το σχήμα του RX7 συμφωνώ, αν και μου άρεσε... Καμμία σχέση με Ιταλία.
Θυμάμαι σε δοκιμή του RX7 από τους 4Τ έγραφαν ότι όταν βγεις να προσπεράσεις δεν πρέπει να πατήσεις το γκάζι πριν βγεις ολόκληρος στο αντίθετο ρεύμα γιατί αν το πατήσεις ενώ κάποιος τροχός πατάει τη διαχωριστική γραμμή θα κάνεις ολόκληρο το προσπέρασμα με το πλάι!
Ό,τι πρέπει για το συμπαθέστατο Μήτσουνεν δηλαδή...
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Παρε και το video και δες οτι και με 156 μπορεις να κανεις αναποδα.
http://dark.web.za/justin/alfa_gb.wmvΩραία η τύπισσα του 5th Gear ;;;
(αν και το πήρε το ολλανδικό RTL-S και του έβαλε υπότιτλους και το χάλασε λιγάκι...Απ'το να το κάνανε μεταγλώττιση καλύτερα πάντως )Μια μικρή διευκρίνηση πάντως:
αυτή η 'ταπεινή' μπροσθοκίνητη 156 είναι η GTA -
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Στην αγγλια εχουν γινει ηδη τεσσερις παραγγελειες.Μία παραγγελία που ξέρω ετοιμάζεται κι από Ελλάδα!
κι αν όλα πάνε καλά, την συγκεκριμένη θα την οδηγήσω κιόλας! -
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Στην αγγλια εχουν γινει ηδη τεσσερις παραγγελειες.
Μία παραγγελία που ξέρω ετοιμάζεται κι από Ελλάδα!
κι αν όλα πάνε καλά, την συγκεκριμένη θα την οδηγήσω κιόλας!Όποιος το πάρει ας παραγγείλει και μερικά σιελοδοχεία για μας ή σαλιάρες τουλάχιστον, γιατί η 8c kicks aaaasss
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Μία παραγγελία που ξέρω ετοιμάζεται κι από Ελλάδα!
κι αν όλα πάνε καλά, την συγκεκριμένη θα την οδηγήσω κιόλας!Όποιος το πάρει ας παραγγείλει και μερικά σιελοδοχεία για μας ή σαλιάρες τουλάχιστον, γιατί η 8c kicks aaaasss
Ο συγκεκριμένος ήδη πουλάει μία gtv 3.5 V6, μία spider 2.0 TB, μια 156 3.0 V6 και μια 147 2.0 για να αγοράσει την gt 3.2 και την 8C!
-
dienekes, μήπως αναλαμβάνεις φόνους κατά παραγγελία;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
dienekes, μήπως αναλαμβάνεις φόνους κατά παραγγελία;Κι αν είσαι και παπάς, με την αράδα σου θα πας!
Σε παρακαλώ να κρατήσεις τη σειρά σου! Έχουν άλλοι προτεραιότητα! -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
dienekes, μήπως αναλαμβάνεις φόνους κατά παραγγελία;that's what I do for a living man...
-
Ο χρήστης dienekes έγραψε:
dienekes, μήπως αναλαμβάνεις φόνους κατά παραγγελία;
that's what I do for a living man...
Αρρωστοι!! Και μετα σου λένε...τα νιάτα!! τσ τσ τσ!!Αισχος!!Τι να πω?!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αρρωστοι!! Και μετα σου λένε...τα νιάτα!! τσ τσ τσ!!Αισχος!!Τι να πω?!
kouk, σε παρακαλώ, με κάτι πρέπει να βγάλει ο κάθε άνθρωπος το ψωμί του...
BTW έχεις τίποτα κατά νου; Γιατί με τόσους δολοφόνους με δίπλωμα που κυκλοφορούν στο δρόμο, έχουν πέσει αναδουλειές...
-
Μετά από οδηγική εμπειρία από 156 GTA (υποψήφιοτητα προς αγορά η οποία απερρίφθη), έχω να πω μόνο πως η κίνηση μεταδίδεται σε λάθος τροχούς. Σπινάρει ασταματητα. Στην αρχή έχει πλάκα. Μετά -στα κλειστά γλιστερά κομμάτια- κουράζει... και τρομάζει.
Είναι βέβαια θέμα συνήθειας. Εγω οδηγώ καθημερινά ένα πισωκίνητο και ένα τετρακίνητο, και η συμπεριφορά της Alfa με ξενίζει.
Ο κινητήρας όμως ... ουάο.
Πάνος
-
Ο χρήστης prozakis έγραψε:
Μετά από οδηγική εμπειρία από 156 GTA (υποψήφιοτητα προς αγορά η οποία απερρίφθη), έχω να πω μόνο πως η κίνηση μεταδίδεται σε λάθος τροχούς. Σπινάρει ασταματητα. Στην αρχή έχει πλάκα. Μετά -στα κλειστά γλιστερά κομμάτια- κουράζει... και τρομάζει.Είναι βέβαια θέμα συνήθειας. Εγω οδηγώ καθημερινά ένα πισωκίνητο και ένα τετρακίνητο, και η συμπεριφορά της Alfa με ξενίζει.
Πάνος
Γιατί μου σχηματίζεις την εντύπωση πως το οδήγησες σαν πισωκίνητο;;;
-
Μετά από οδηγική εμπειρία από 156 GTA (υποψήφιοτητα προς αγορά η οποία απερρίφθη), έχω να πω μόνο πως η κίνηση μεταδίδεται σε λάθος τροχούς. Σπινάρει ασταματητα. Στην αρχή έχει πλάκα. Μετά -στα κλειστά γλιστερά κομμάτια- κουράζει... και τρομάζει.
Είναι βέβαια θέμα συνήθειας. Εγω οδηγώ καθημερινά ένα πισωκίνητο και ένα τετρακίνητο, και η συμπεριφορά της Alfa με ξενίζει.
Πάνος
Γιατί μου σχηματίζεις την εντύπωση πως το οδήγησες σαν πισωκίνητο;;;
Λάθος εντύπωση.
-
Εγώ πάντως μετά από χρόνια πισωκίνητα όταν πρωτο-οδήγησα προσθιοκίνητο τρόμαξα.... μετά εξοικειώθηκα. Θέλει εντελώς διαφορετικές γραμμές στις στροφές και ίσως αυτό να εννοεί ο theo111r.
Βέβαια κι εγώ νομίζω ότι τα άλογα είναι πολλά για εμπρός άξονα σε ελληνικούς δρόμους.... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Εγώ πάντως μετά από χρόνια πισωκίνητα όταν πρωτο-οδήγησα προσθιοκίνητο τρόμαξα.... μετά εξοικειώθηκα. Θέλει εντελώς διαφορετικές γραμμές στις στροφές και ίσως αυτό να εννοεί ο theo111r.
Βέβαια κι εγώ νομίζω ότι τα άλογα είναι πολλά για εμπρός άξονα σε ελληνικούς δρόμους....Με ένα μπλοκέ;
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Βέβαια κι εγώ νομίζω ότι τα άλογα είναι πολλά για εμπρός άξονα σε ελληνικούς δρόμους....Κάτι τέτοιο υπαινισσόμουν... καθώς ο τρόπος τοποθέτησης του αυτοκινήτου, και το throttle position σε κάθε περίπτωση διαφέρουν πολύ...
Σίγουρα δεν παύει να είναι ένα αυτοκίνητο με εντυπωσιακή δύναμη που ενίοτε μπορεί να τρομάξει τον οποιονδήποτε σε κλειστές στροφές με πλεονάζουσα δύναμη,ασυστόλως παρεχόμενη, από το βαρύ και ασήκωτο πόδι του εκ της οπίσθιας κίνησης καλοβούλως ορμόμενου οδηγού...
Είναι φυσικό πάντως αν εξοικειωθεί κάποιος με δυνατά πισωκίνητα και τετρακίνητα αμάξια, να απορήσει, υπό συνθήκες, με την οδηγική συμπεριφορά μερικών δυνατών μπροστοκίνητων αμαξιών...
-
Είναι φυσικό πάντως αν εξοικειωθεί κάποιος με δυνατά πισωκίνητα και τετρακίνητα αμάξια, να απορήσει, υπό συνθήκες, με την οδηγική συμπεριφορά μερικών δυνατών μπροστοκίνητων αμαξιών...Πράγμα που φυσικά ισχύει και στην αντίθετη περίπτωση
Επίσης μου είναι δύσκολο να καταλάβω πως σπίνιαρε ασταμάτητα την στιγμή που έχει ASR και κάθε φορά που πχ εγώ το παράκανα ενεργοποιούταν.
Όπως και να'χει εδώ σπινιάρουν αυτοκίνητα με 120 ή και λιγότερα άλογα αν το παρακάνεις, δεν θα σπινιάρουν τα δυνατά?
Alfa 156-147 GTA 3.2 V6