-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Ψιλοασχετη ερωτηση:Ξερει κανεις τι αυτοκινητο (και τι χρωμα) οδηγουσε ο (μακαριτης) Κος Βαρθολομαιος?
mercedes E mple skouro
-
με αυτο που οι σκυλοι βαφτισαν αγαπη...
χαιρομαι αυτους που συνειδητα 'αγοραζουν' γκομενα..
σιχαινομαι αυτους που αφου το κανουν τρωνε ερωτα...
δε μου εχουν τυχει ακραιες περιπτωσεις αλλα στανταρ το παιδι με τη bmw εχει μεγαλυτερη επιβιωσιμοτητα απο το παιδι με το χιουνται...ακομα και αν ο 2ος ειναι πιο γκομενος η οτιδηποτε αλλο...αυτες οι εποχες εχουν παρελθει...
το βλεπω κωμικο παντως να λεει μια γκομενα (που συνηθως δεν οδηγει κιολας) οτι θελει ο αλλος να χει το Χ αμαξι...
σα να λεω εγω οτι θελω η κοπελα να χει τσαντα guzzi...
-
Ο χρήστης nomikosas έγραψε:
mercedes E mple skouro
ΩΧ! Τέτοια οδηγεί και ο πατέρας μου, λες?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
σα να λεω εγω οτι θελω η κοπελα να χει τσαντα guzzi...guCCi.
-
με αυτο που οι σκυλοι βαφτισαν αγαπη...χαιρομαι αυτους που συνειδητα 'αγοραζουν' γκομενα..
σιχαινομαι αυτους που αφου το κανουν τρωνε ερωτα...
δε μου εχουν τυχει ακραιες περιπτωσεις αλλα στανταρ το παιδι με τη bmw εχει μεγαλυτερη επιβιωσιμοτητα απο το παιδι με το χιουνται...ακομα και αν ο 2ος ειναι πιο γκομενος η οτιδηποτε αλλο...αυτες οι εποχες εχουν παρελθει...
το βλεπω κωμικο παντως να λεει μια γκομενα (που συνηθως δεν οδηγει κιολας) οτι θελει ο αλλος να χει το Χ αμαξι...
σα να λεω εγω οτι θελω η κοπελα να χει τσαντα guzzi...
Σιγά μην είχε η γκόμενα σου τέτοια τσάντα...Ούτε να το γράφεις σωστά δεν ξέρεις
-
Επειδή έπεσε πολύ γράψιμο, για να μην αρχίσω τα quotes απαντάω σε κάποια από τα παραπάνω.
@όλους (:lol:)
*Mα καλά άσπρο;;; Αφού το μαύρο είναι πιο κυρίλα. Και με μαύρα φιμέ τζάμια ακόμη καλύτερα. Ο τσίγκος μου είναι ξεθωριασμένό κόκκινο, δλδ κάτι προς το άσπρο@kotetsi
*Σχετικά με το βάλε 'Λάμψη'. Έχω ένα κασετόφωνο στον τσίγκο αλλά η οθόνη έχει καεί. Η πιο συχνή απάντηση στην απαίτηση 'Τί είναι αυτό που ακούμε; Βάλε τον τάδε σταθμό' είναι 'Δεν ξέρω τί είναι αυτό που ακούμε. Έχει χαλάσει η οθόνη. Αν δε βαριέσαι να ψάχνεις βάλτο'. Δε ξέρω για ποιό λόγο αλλά πάντα συνεχίζω να ακούω τον σταθμό που είχα πριν και μου άρεσε.*Το θεικό όμως είναι που το αμάξι δεν έχει καλοριφέρ. Mετά το γνωστό 'Κάνει πολύ κρύο εδώ μέσα, βάλε λίγο το καλοριφέρ' και τον συνηθισμένο πλέον διάλογο που ακολουθεί (νομίζω όλοι μπορούν να φανταστούν πάνω κάτω), ακολουθεί το επίσης συνηθισμένο 'Μπορείς να διαλέξεις: ή μένεις μέσα που κάνει κρύο ή βγαίνεις έξω που κάνει κρύο και βρέχει'. Επίσης για κάποιον περίεργο λόγο μένουν εντός.
*Επίσης όταν κατεβάζω παράθυρο για να καπνίσω ή για να ξεθολώσουν τα τζάμια ακολουθεί αντίστοιχος διάλογος.
@saxon_747
*Δεν ξέρω τί αμάξι οδηγούσε ο Βαρθολομαίος, αλλά ο άλλος ο μαύρος που λέγεται ότι τον πλάκωσε θα οδηγούσε σίγουρα Kia Cέrato.*Όταν πάρω το ΜR2 που δεν είναι Integra (:lol:), ας κάνουν ό,τι θέλουν οι φίλες της. Εγώ μόνο αυτή θα μπορώ να παίρνω. Και αν δεν της αρέσει δε χάλασε κι ο κόσμος. Πιο συχνά ευχαριστιέσαι την οδήγηση όταν είσαι χωρίς το ταίρι σου παρά όταν είσαι με αυτό ;). Αλλά αν είναι μαύρο δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα.
-
Ο χρήστης Kosa έγραψε:
Επειδή έπεσε πολύ γράψιμο, για να μην αρχίσω τα quotes απαντάω σε κάποια από τα παραπάνω.@όλους (:lol:)
*Mα καλά άσπρο;;; Αφού το μαύρο είναι πιο κυρίλα. Και με μαύρα φιμέ τζάμια ακόμη καλύτερα. Ο τσίγκος μου είναι ξεθωριασμένό κόκκινο, δλδ κάτι προς το άσπρο@kotetsi
*Σχετικά με το βάλε 'Λάμψη'. Έχω ένα κασετόφωνο στον τσίγκο αλλά η οθόνη έχει καεί. Η πιο συχνή απάντηση στην απαίτηση 'Τί είναι αυτό που ακούμε; Βάλε τον τάδε σταθμό' είναι 'Δεν ξέρω τί είναι αυτό που ακούμε. Έχει χαλάσει η οθόνη. Αν δε βαριέσαι να ψάχνεις βάλτο'. Δε ξέρω για ποιό λόγο αλλά πάντα συνεχίζω να ακούω τον σταθμό που είχα πριν και μου άρεσε.*Το θεικό όμως είναι που το αμάξι δεν έχει καλοριφέρ. Mετά το γνωστό 'Κάνει πολύ κρύο εδώ μέσα, βάλε λίγο το καλοριφέρ' και τον συνηθισμένο πλέον διάλογο που ακολουθεί (νομίζω όλοι μπορούν να φανταστούν πάνω κάτω), ακολουθεί το επίσης συνηθισμένο 'Μπορείς να διαλέξεις: ή μένεις μέσα που κάνει κρύο ή βγαίνεις έξω που κάνει κρύο και βρέχει'. Επίσης για κάποιον περίεργο λόγο μένουν εντός.
*Επίσης όταν κατεβάζω παράθυρο για να καπνίσω ή για να ξεθολώσουν τα τζάμια ακολουθεί αντίστοιχος διάλογος.
@saxon_747
*Δεν ξέρω τί αμάξι οδηγούσε ο Βαρθολομαίος, αλλά ο άλλος ο μαύρος που λέγεται ότι τον πλάκωσε θα οδηγούσε σίγουρα Kia Cέrato.*Όταν πάρω το ΜR2 που δεν είναι Integra (:lol:), ας κάνουν ό,τι θέλουν οι φίλες της. Εγώ μόνο αυτή θα μπορώ να παίρνω. Και αν δεν της αρέσει δε χάλασε κι ο κόσμος. Πιο συχνά ευχαριστιέσαι την οδήγηση όταν είσαι χωρίς το ταίρι σου παρά όταν είσαι με αυτό ;). Αλλά αν είναι μαύρο δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα.
AΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ......ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ..
-
ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΟΠΙΣΘΙΑ. ΤΟ ΕΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΔΩ.
Καλύτερα;;;
-
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
μαγκες ας σοβαρευτουμε και λιγο
δεν αλλαζουμε αμαξι για να χτυπαμε γκομενες
σε οποιον αρεσουμε για τους αλους δεν θα μπορεσουμε -
off topic:
ο ενας κωλος παντως ειναι οντως ο κορυφαιος.επιστημονικα τεκμηριωμενος και αποδεδειγμενος. ο θηλυκος δηλαδη.
ο αλλος ειναι και αυτος πανεμορφος αλλα αν ειναι ο πιο ωραιος,καθαρα θεμα γουστου.off topic τελος.
τωρα για τις γυναικες.αυτες που αγαπανε αληθινα δεν τις νοιαζει το αμαξι.το αμαξι ειναι ενας παραγοντας που παιζει ρολο για ερωτικες επαφες μιας βραδιας,για να το πω καπως πολιτισμενα.
η μαγκια ειναι να κανεις μια κοπελα να σε θελει,η οποια ειναι ανωτερη σε οικονομικο,κοινωνικο,πολιτισμικο επιπεδο.π.χ.ο αλβαρεζ με την αθηνα ωναση. -
Χμμμ...εγώ πάντως με Peugeot 104 40hp δεν έμεινα μόνος (στην τρυφερή ηλικία των 18...αχχχ...βαχχ...).
Βέβαια, σήμερα αν κυκλοφορούσα με τέτοιο... ...
Οσον αφορά τις γυναίκες...την έβρισκα με το τέστ 'γυρίσματος κεφαλιού' όταν είχα την τύχη να έχω ταυτόχρονα την SLK και το Peugeot 304 (45hp!). Πήγαινα στην Γλυφάδα και κάρφωνα τις γυναίκες μέσα απο το αυτοκίνητο. Με το ένα...χαμόγελα και διερευνιτικές ματιές...με το άλλο, θυμός, εκνευρισμός και αποφυγή!!!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
χαιρομαι αυτους που συνειδητα 'αγοραζουν' γκομενα.. ...............................
να χει τσαντα guzzi...Σιγά μην είχε η γκόμενα σου τέτοια τσάντα...Ούτε να το γράφεις σωστά δεν ξέρεις
και σενα σιχαινομαι μοχθηρε...
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Χμμμ...εγώ πάντως με Peugeot 104 40hp δεν έμεινα μόνος (στην τρυφερή ηλικία των 18...αχχχ...βαχχ...).Βέβαια, σήμερα αν κυκλοφορούσα με τέτοιο... ...
Οσον αφορά τις γυναίκες...την έβρισκα με το τέστ 'γυρίσματος κεφαλιού' όταν είχα την τύχη να έχω ταυτόχρονα την SLK και το Peugeot 304 (45hp!). Πήγαινα στην Γλυφάδα και κάρφωνα τις γυναίκες μέσα απο το αυτοκίνητο. Με το ένα...χαμόγελα και διερευνιτικές ματιές...με το άλλο, θυμός, εκνευρισμός και αποφυγή!!!
Καταλάβαιναν αμέσως το χαρακτήρα σου, και στη μία και στην άλλη περίπτωση.
-
Η δικαιολογία του αποτυχημένου εραστή στον εαυτό του και στους γύρω του είναι το θέμα...
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Χμμμ...εγώ πάντως με Peugeot 104 40hp δεν έμεινα μόνος (στην τρυφερή ηλικία των 18...αχχχ...βαχχ...).Βέβαια, σήμερα αν κυκλοφορούσα με τέτοιο... ...
για αυτό εγώ έχω βάλει φιμέ...
με την μηχανή δεν προλαβαίνουν να με δουν...είμαι γλήγορος!
με την Alfa...χμμμ κάτι πάει να γίνει όταν είναι καθαρή με τις 18άρες της...είναι επειδή έγινε πρόσφατα η AR premium. -
ναι ναι αυτοι με τα premium μαμανε τις καλυτερες
-
χαιρομαι αυτους που συνειδητα 'αγοραζουν' γκομενα.. ...............................
να χει τσαντα guzzi...Σιγά μην είχε η γκόμενα σου τέτοια τσάντα...Ούτε να το γράφεις σωστά δεν ξέρεις
και σενα σιχαινομαι μοχθηρε...
Γιατί πρεπει να αγαπάμε αυτούς που μας μισούν
Πάντως δεν θα έλεγα όχι σε μια όμορφη γυναίκα που θα είχε μια τέτοια
για να κάνουμε βόλτες -
Moto Guzzi 1200...?
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Η δικαιολογία του αποτυχημένου εραστή στον εαυτό του και στους γύρω του είναι το θέμα...Δλδ αν γνωρίσεις μια γκόμενα κάπου, και κλείσετε ραντεβού μετά απο μαι βδομάδα για φαί, και πας και την πάρεις με ένα Fiat Uno του 90' θα έχεις τις ίδιες πιθανότητες με το να πας με ενα Grande Punto του 2007?
Επίτηδες δεν έβαλα κάποιο ακριβώ και καλό αυτοκίνητο στην δεύτερη περίπτωση. Ούτε να μην έχεις καν αμάξι και να της πεις ραντεβού στο τάδε εστιατόριο.
-
Τι να σου πω, όσα χρόνια ήμουν ποδαράτος ή με το αλησμόνητο Skoda Target δεν είχα ποτέ πρόβλημα κάθε άλλο. Φυσικά εξαρτάτε τι γυναίκα θέλεις δίπλα σου. Ότι προσφέρεις παίρνεις και δεν μιλάω μόνο για ρόδα.
Άμα δεν έχεις καλό αμάξι Ελλάδα......δεν βγάζεις γκόμενα.