-
Ακριβώς αυτό.
Αλλά εμείς οι χαλβάδες φταίμε που τις μάθαμε έτσι.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
που το ξεθάψατε αυτό;OLD THREAD...
-
vaglan
Μην ανησυχείς και οι περισσότεροι χαλβάδες τον έχουν τον σκοπό τους.. και τις βγάζουν με αμάξι
Λίγοι είναι οι ρομαντικοί χαλβάδες που τις βγάζουν για να μην κρυώσουν/ τις βιάσει ο κακός λαθρομετανάστης,ο οποίος περπατά ξαναμμένος στα σκοτεινά σοκάκια της πόλης.
Krus
Και κερατάς(γιατί προφανώς δύσκολα θα του συγχωρήσει το λαικό δικαστήριο των φίλων της φίλης του το ατόπημά του,οπότε θα αναζητηθεί νέος σταύλος..)και δαρμένος(=βρισμένος);
Εσύ καλά μας τα λες,αλλά ποιος σε ακούει;
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Αν βλέπατε την έκφραση του προσώπου του παιδιού,το οποίο θερμοπαρακαλούσε την αγάπη του να ηρεμήσει,θα το λυπόσασταν.καθόλου
Καλά να πάθει, ας πρόσεχε κλπ
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Να έφερνε το δικό της άλογο η λαίδη.
Όσο για τις φίλες, ταξάκι. Αστραδιάλα!επίτηδες ή τυπογραφικό;
-
Οι κοπέλες πλέον θεωρούν το αμάξι υποχρεωτική προϋπόθεση, έστω και χρέπι. Το λέω γιατί έχω ζήσει σκηνικό όταν δεν είχα αμάξι όπου έχασα κοπέλα για αυτόν το λόγο
Βέβαια όσο καλύτερο αμάξι έχεις, τόσο πιο ωραίος τους φαίνεσαι. Ο ίδιος άνθρωπος είναι για πολλές γυναίκες πιο ελκυστικός όταν οδηγάει bmw παρά hyundai.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Να έφερνε το δικό της άλογο η λαίδη.
Όσο για τις φίλες, ταξάκι. Αστραδιάλα!επίτηδες ή τυπογραφικό;
Γνωστή γκομενοπαγίδα.
-
Πριν κανά 7αμηνο κάτι γκόμενες μου είχανε ξεφορυνίσει το αμίμμητο 'Αν ερχόταν κάποιος να με πάρει με άσπρο αυτοκίνητο θα ντρεπόμουν να μπω μέσα'. Πραγματικά, από τότε παρακαλάω να βρεθώ με ένα άσπρο αμάξι, να βρέχει καταρακτωδώς, να τις πετύχω στην μέση του πουθενά και να ακολουθήσει η εξής στοιχομυθία:
Kid: Κορίτσια πάτε κάπου? Να σας πάω?
Αυτές: Α ναι, πάμε μπλα μπλα μπλα
Kid: Αχ κρίμα που οδηγώ άσπρο αυτοκίνητο και δεν μπορείτε να μπείτε μέσα.. Ίσως μια άλλη φορά που δεν θα είναι άσπρο. Τα λέμε. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πριν κανά 7αμηνο κάτι γκόμενες μου είχανε ξεφορυνίσει το αμίμμητο 'Αν ερχόταν κάποιος να με πάρει με άσπρο αυτοκίνητο θα ντρεπόμουν να μπω μέσα'. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πριν κανά 7αμηνο κάτι γκόμενες μου είχανε ξεφορυνίσει το αμίμμητο 'Αν ερχόταν κάποιος να με πάρει με άσπρο αυτοκίνητο θα ντρεπόμουν να μπω μέσα'. Πραγματικά, από τότε παρακαλάω να βρεθώ με ένα άσπρο αμάξι, να βρέχει καταρακτωδώς, να τις πετύχω στην μέση του πουθενά και να ακολουθήσει η εξής στοιχομυθία:Kid: Κορίτσια πάτε κάπου? Να σας πάω?
Αυτές: Α ναι, πάμε μπλα μπλα μπλα
Kid: Αχ κρίμα που οδηγώ άσπρο αυτοκίνητο και δεν μπορείτε να μπείτε μέσα.. Ίσως μια άλλη φορά που δεν θα είναι άσπρο. Τα λέμε.Έτσι
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πριν κανά 7αμηνο κάτι γκόμενες μου είχανε ξεφορυνίσει το αμίμμητο 'Αν ερχόταν κάποιος να με πάρει με άσπρο αυτοκίνητο θα ντρεπόμουν να μπω μέσα'.
Και να πεις ότι μιλάμε για κακομάθημενες γκόμενες ΒΠ, πάει στο διάλο, εδώ μιλάμε για γτπ άτομα..
Αυτές χάνουνε.
-
Ούτε από αυτοκίνητα ξέρουν, ούτε από χρώματα
Φυσικά άπειρες φορές έχω ακούσει: ΜΑ ΚΑΛΑ ΑΣΠΡΟ ΤΟ ΠΗΡΕΣ;;;
προχτές πάντως πέτυχα μία περιέργως με άσπρο GTI
-
Κι'εγω δεν το γουσταρω καθόλου το άσπρο πάντως.Γούστα είναι αυτά όμως,πρέπει να καταλάβουμε ότι το 'δικό μας' γούστο δεν αποτελει σταθερη αξία και για τους άλλους
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κι'εγω δεν το γουσταρω καθόλου το άσπρο πάντως.Γούστα είναι αυτά όμως,πρέπει να καταλάβουμε ότι το 'δικό μας' γούστο δεν αποτελει σταθερη αξία και για τους άλλουςΑντρέα, απόλυτα λογικό αυτό που λες. Πρόσεξε όμως τι ακριβώς είπαν οι εν λόγω κορασίδες (sic!) και θα καταλάβεις ότι το πρόβλημα δεν είναι το άσπρο αλλά η φράση ολόλκληρη.
-
ρε αυτές δε το λένε για το ασπρο γιατι εχουν αποψη και δε τους αρεσει , απλα γιατι ετσι τους ηρθε , επειδη ειναι σπανιο, δε ξερω γω τι.
οπως και να το κανουμε ενα μεγαλο ποσοστο απο κοριτσακια ονειρευται να βρει αντρα με λεφτα και να ......( εδω γραψτε το παραμυθακι της αρεσκειας σας)
ε αμα παω εγω με το χιουνται δε θα πολυκατσει η φαση.(αναμεινατε στο ακουστικο γιατι υπαρχει θεμα--αμα δε τη πλακωσω )
εγω παντως τις δικαιολογω γιατι οπως και να το κανουμε τα λεφτα ειναι μεσα σε αυτα που προσφερει ο αντρας και εννοειται οτι μια γκομενα σκεφτεται οτι θα περασει 'καλυτερα' μαζι του -και ισχυει σε μεγαλο ποσοστο.
ΑΑΑ και να πω οτι γνωστος μου με αμαξι παει παντου και 2 λεπτα απτο σπιτι του με το αμαξι για να τον βλεπουν τα γκομενακια-και μου το εχει πει δεν ειναι οτι το κρυβει--- ετσι χαλασε ο κοσμος απο τοτε που γιναν τα ευκολα παρκινγκ σε πυλωτες
-
Ψιλοασχετη ερωτηση:
Ξερει κανεις τι αυτοκινητο (και τι χρωμα) οδηγουσε ο (μακαριτης) Κος Βαρθολομαιος?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Ψιλοασχετη ερωτηση:Ξερει κανεις τι αυτοκινητο (και τι χρωμα) οδηγουσε ο (μακαριτης) Κος Βαρθολομαιος?
Όπελ Τίγκρα, σε χρώμα κερατί
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
εγω παντως τις δικαιολογω γιατι οπως και να το κανουμε τα λεφτα ειναι μεσα σε αυτα που προσφερει ο αντρας και εννοειται οτι μια γκομενα σκεφτεται οτι θα περασει 'καλυτερα' μαζι του -και ισχυει σε μεγαλο ποσοστο.
αφού δεν μπορούν να βγάλουν οι ίδιες ψάχνουν χορηγούς
-
Αυτο το θέμα με το λευκό το χρώμα το σκέφτομαι και εγω. Δηλαδή γιατί πολλοί δεν διανοούνται να αγοράσουν λευκό αυτοκίνητο αν και μπορει να του πηγαίνει το χρώμα.
Νομίζω οτι επειδή το λευκό (απλο λευκο, οχι περλε κτλπ) δεν εχει εξτρα χρεωση νομίζουν οτι θα θεωρηθούν κακομοιρηδες και τζαμπατζηδες........ ή οτι το αυτοκινητο ειναι εταιρικο ή νοικιάρικο....
Είχαμε ενα Golf III και με τα μαυρα προστατευτικα στα τόξα των φτερών εδειχνε πολυ ομορφότερο απο τα μπορτντω και μπλε που ειχε γεμίσει ο τόπος..
-
Το Octavia 5RS δεν έρχεται σε λευκό.
Γιατί δε βάζουν τη χρέωση του μεταλλικού στην τιμή? Αφού έτσι κι αλλιώς πρέπει να το πληρώσεις.
Ακούς εκεί δεν μπαίνουν σε λευκό αμάξι... Που να μη σώσετε ρε!
Άμα δεν έχεις καλό αμάξι Ελλάδα......δεν βγάζεις γκόμενα.