-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Φανταστειτε τον Αυγουστο με την μια λωριδα μειον(Ολυμπιακη γαρ)....
Πιστεύουμε και προσευχόματε να έχουν τελειώσει τότε...
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Λογω καποιων εργων στο ρευμα προς Λαμια,ο Κηφισσος μπορει να εχει γινει ο αργοτερος δρομος στην Ευρωπη.....
Μιλαμε για τρελη κινηση σημερα το πρωι.....Καλλιθέα - Άγιος Στέφανος: 3 ώρες!
ΜΩΤ: 10 χλμ/ώρα με τις χειρότερες συνατές συνθήκες: ζέστη, θόρυβος και καυσαέρια από πολλά κακοσυντηρημένα φορτηγά.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Καλλιθέα - Άγιος Στέφανος: 3 ώρες!Να ενημερώσω επίσης ότι αρχίζει το Rockwave και στη Μαλακάσα θα κλείσουν από σήμερα το απόγευμα τους παράδρομους. Έχετε το νου σας όσοι φτάνετε μέχρι εκεί.
-
e-mail: info@aktor.gr
μηπως αν τους στελναμε μερικα mail?????? -
Αυτοί από μόνοι τους δε νομίζω να μπορούν να κάνουν τίποτα. Και δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε.
-
ετσι οπως πανε τα πραγματα θα το κανουμε σαν τα σκετσακια που εδειχναν οι ΑΜΑΝ για τις ουρες στις δημοσιες υπηρεσιες.................
-
Να υποθέσω ότι ήμουν τυχερός που έλειπα εκτός Αθηνών;
Έπρεπε να το καταλάβετε αφού δεν έγραψα τίποτα
Από βδομάδα όμως...
-
Επιτέλους! Ενώθηκε η κάθοδος του Κηφισσού με την παραλιακή -η άνοδος μεχρι την ώρα που πέρασα ήταν κλειστή-
Στην ευθεία πριν τη γέφυρα υπάρχουν ακόμα τα παλιά όρια των 40, λόγω έργων, ανάμεσα στα καινούρια των 80. Πριν τη δεξιά στροφή των 270 μοιρών ( ) έχει 'μάτια γάτας' και όριο 50 για τη στροφή που είναι όλα τα λεφτά
'έβγα' δεν συγχωρείται γιατί φέυγεις κατευθείαν... από κάτω
-
Το νου σας μετα την γεφυρα Λενορμαν στην ανοδο.
Υπαρχει ξυσμενο κομματι και στο τελος του ξυσιματος πριν την γεφυρα σκαλι που ποναει... Δεξια λωριδα και οχι πανω απο 40-50 για το σκαλι...
Θα γινει πανικος απο κινηση παλι.Αυτη την στροφη στην καθοδο πριν την Ροσινιολ θα την φτιαξουν ποτε?
Ποσος κοσμος πρεπει να φυγει στην μπαριερα ακομα δηλαδη????Σημερα θα κανω και τεστ το νεο κομματακι προς παραλια...
-
Ο χρήστης Madman77 έγραψε:
Αυτη την στροφη στην καθοδο πριν την Ροσινιολ θα την φτιαξουν ποτε?
Ποσος κοσμος πρεπει να φυγει στην μπαριερα ακομα δηλαδη????Και πού θα δοκιμάζουμε τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου μας σε αλλαγή ποιότητας οδοστρώματος προς το χειρότερο μέσα στη στροφή; Εκεί να δεις πώς ξεχωρίζουν τα προτοκάλια από τα λεμόνια
Το κράτος μας δίνει τις ευκαιρίες να γίνουμε καλύτεροι οδηγοί, όσοι επιβιώσουμε δηλαδή. Μάλλον θα έπρεπε να τους ευχαριστούμε κιόλας για την αδρεναλίνη που μας προσφέρουν. Τώρα συνειδητοποίησα γιατί δε μου έχει λείψει το rafting που έκανα παλιά. Το driving στην Ελλάδα είναι πολύ πιο extreme sport.
-
Ερώτηση για την στροφή της Ροσινιόλ:
Με πόσα καταλήγουν στις μπαριέρες; -
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Με πόσα καταλήγουν στις μπαριέρες;Η μεγαλύτερη ταχύτητα που έχω στρίψει εγώ σε αυτή τη στροφή στην κάθοδο χρησιμοποιώντας όμως μόνο μία λωρίδα (τη δεύτερη) είναι 145 (βράδυ και μόνος μου στο δρόμο) και έστριψα σχεδόν οριακά, άκουγα το εμπρός αριστερό ελαστικό να αγωνίζεται να κρατήσει την πρόσφυσή του. Θεωρώ ότι χρησιμοποιώντας σχεδόν ολόκληρο το δρόμο μπορείς να στρίψεις και με 160+ αλλά αν κάνες κάποιο λάθος η στροφή αυτή δε συγχωρεί και σίγουρα καταλήγεις στη μπαριέρα και κατά πάσα πιθανότητα σκοτώνεσαι, ειδικά αν οδηγείς σαξόραλο.
-
Η δευτερη ειναι ελαφρως καλυτερη.
Η αριστερη ομως ειναι αισχος. Οταν τα λαστιχα μου ηταν αψογα μπηκα με 130 αλλα τα χοροπηδηματα δεν ηταν κ οτι καλυτερο ...
Πλεον μεχρι 110 για να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Και παλι πρεπει να εχεις το νου σου.Θα μου πεις > Εχει οριο 80... Αυτο δεν δικαιολογει το κακιστο οδοστρωμα ομως.. Αλλαζει 3 φορες + μπαλωμα μεσα σε 500μ!
Με βροχη δεν το συζηταμε... Το 80 ειναι μια χαρα τοτε...
Φταινε οι οδηγοι αλλα για να φευγουν τοσοι εκει τοτε μαλλον περισσοτερο φταιει κ ο δρομος...
-
Εχτές έξησαν τη μία λορίδα κυκλοφορίας και τη ΛΕΑ, φαντάζωμε οτι θα συνεχεισουν και στις άλλες δυο τμηματικά, το σκαλοπάτι βρίσκετε στο όριο δρόμου γέφυρας και είναι όντως περέργω το καλό είναι το ξείνουν αρκετα βαθιά και τυχών παλία λάθοι διορθώνοντε, οι γέφυρες δεν νομίζω να στροθουν αλλα τα κομάτια πριν και μετα σίγουρα, το πρόβλημα τις τρείτης λορίδας κυκλοφορίας πριν και μετά το μεταγωγών να σκάψουν συθέμελεα έλεος χθές το βράδι έκανα το λάθος και πάτησα εκει τρικιμία είχε ενα 9ακι το είχε και χρειάστηξκα δραμαμίνη.
Λέτε μετα Ολυμπιακών οι φωστηρες να βάλουν διόδια στο ποτάμι, κατι σιγοψιθηρίζετε στα υπουργεία. -
Ερώτηση για όσους στρίβουν από το ποτάμι ερχόμενοι από βόρεια αριστερά στην Πέτρου Ράλλη κάτω από την γέφυρα.... Τώρα που άνοιξε ο δρόμος προς παραλία έχει ξεμπλοκάρει καθόλου το γνωστό φανάρι? Μέχρι πρόσφατα περίμενα ως και 40 λεπτά για να στρίψω!
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Με πόσα καταλήγουν στις μπαριέρες;Με πολλά γιατί η αριστερή είναι η χειρότερη λωρίδα να στρίψεις. Αλλοι τρομάζουν και πέφτουν στα φρένα και πέφτει πάνω τους αυτός που ακολουθεί, άλλοι βλέπουν ότι δεν τους παίρνει και το χάνουν τελείως μέσα στη στροφή κλπ κλπ
Ευτυχώς πάντως που έβαλαν μεγαλύτερες μπαριέρες και δεν καταλήγουν στους απέναντί όπως γινόταν μέχρι πέρσι
Υ.Γ: με άδειο δρόμο πάντως είναι καλή στροφή
-
Η Ροσινιόλ ποιά είναι;
Η δεξιά στροφή ακριβώς πριν την πρώτη γέφυρα, κατεβαίνοντας προς Πειραιά; -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Η Ροσινιόλ ποιά είναι;
Η δεξιά στροφή ακριβώς πριν την πρώτη γέφυρα, κατεβαίνοντας προς Πειραιά;Αυτη είναι.
Αξιοσημείοτα είναι και τα πολλά φρεναρίσματα στο ρεύμα προς Πειραιά στο τελείωμα της γέφυρας μετα τη Ροσινιόλ ( αν και περνάω κάθε μέρα την έχω ξεχάσει αυτη τη στιγμή )
Η γώμα απο τα έντονα φρεναρίσματα πόσο καιρό μένουν σε τέτοιου τύπου οδοστρώματός? -
Ο χρήστης deggman έγραψε:
Η Ροσινιόλ ποιά είναι;
Η δεξιά στροφή ακριβώς πριν την πρώτη γέφυρα, κατεβαίνοντας προς Πειραιά;Αυτη είναι.
Thanks .... πάω να διαπιστώσω ....
Πλάκα κάνω ... δεν μπορώ να πάω τώρα!
-
Μέσα σε δ΄υο μέρες εξησαν και έστρωσαν νέα πίσα στο κόμματι πρν τη Ροσινιόλ!! Τα σκαλοπάτια εξαφανίστικαν τελείως μακάρι να μην έχουμ το θέαμα της σκασμένου δρόμου!!
Κηφισσός